Binnaz Abla

Öyle canim cok haklisin
Bazen hakettigin mutlukluklarin haketmeyenlerde oldugunu görünce uzuluyorsun. .ama neyseki rabbim büyüktr diyorum geciyor hemen

3 gündür rumiyi bekliyorum... beklediğime değer mi acaba?

sanırım ikimiz bekliyoruz bende bekliyorum 3 gündür :)) falı iptal etcem merakımdan edemiyorumda 15 saat önce girmiş ama bakmamış böyle özensizlikleri görüncede deli oluyorum ben kararsız kaldım iptal etmekle etmemek arasında

bende cumadan beri klothoyağmuru bekliyorum. sanırım bu işi para için değil hobi olarak yapıyor bazıları :) aksi türlü hemen bakarlardı.

Bende rumiiyi bekleyenlerdenim aslinda bana daha önce bakmisti ama tekrar yollamak istedim bahar aylari demisti taa yazin baktirdigimda

Bende rumiiyi bekleyenlerdenim aslinda bana daha önce bakmisti ama tekrar yollamak istedim bahar aylari demisti taa yazin baktirdigimda

yani daha var söylediği zamana öyle mi?? rumii yi ben de merak ediyorum ama çok bekletiyomuş..

yani daha var söylediği zamana öyle mi?? rumii yi ben de merak ediyorum ama çok bekletiyomuş..

Kızlar bende bekliyorum onu 4. sıradasınız diyor bütün bekleyenler burda galiba :)))

Evet urmina söyledigi zamana daha var bahar aylari 2014 demisti ama is icin baktirmadigm icin aklima takildi bu yzden tekrar yolladim

1.siradayimm :)))galiba al atan herkes burdan

arkadaşlar klothoyağmurun falı geldi nihayet.ama beni çok şaşırtmadı. özenli,Türkçesi düzgün ama olabilirde olmayabilirde tarzı bir yorum yapmış. kesinlik yok, tarih yok. daha önce baktıranlar sizde nasıldı acaba?

offf rumi ye bende atcaktım ama sıra cok galıba
Yav ne oldu bu Rumii ye böyle, ben eylülde baktırmıştım o zaman ne soranı vardı ne bekleyeni.İki tahminide tuttu her ne kadar evet hayır gibide olsa hakkını yiyemem.Ama böyle popülerde değildi.

Yav ne oldu bu Rumii ye böyle, ben eylülde baktırmıştım o zaman ne soranı vardı ne bekleyeni.İki tahminide tuttu her ne kadar evet hayır gibide olsa hakkını yiyemem.Ama böyle popülerde değildi.

ufff bıde benım baska bı profılden yollamam lazım kendı profılımde falcının bırınden 1 yıldız almışım oylelere bakmıyolar galıba

yok cnaım tarot açıcak kahve proflini açmamış çünkü
ööf bende mi yollasam gene maddi açıdan batağa saplanmaya gidiyorum:))

offffff ayy yok ben tarot katın baktırmam sevmıyorum....faceden sordum kahveyi cevap vermedi inşallah kahvede açar

ufff bıde benım baska bı profılden yollamam lazım kendı profılımde falcının bırınden 1 yıldız almışım oylelere bakmıyolar galıba
Nasıl yani falcı fal baktırana puanmı veriyor?Oldu ya hem para vericem baktırıcam , fal baktıran değerlendireceğine falcı değeelendirecek.Dünya tersine döndü.Ben zaten artık baktırmıcam tellweden.Büyük konuşmiyim ama son kararım bu.

melek sistemde kızlar......yine kahve kapalı(((((((((((((((((((

Zaman olarakntutturmus diye okudum burdan rumii super degil ama dogru cikar belkide

tabıkı sen bırıne 1 verıysen o da sana 1 verıyo sonra baska falcıya gıttıgın zaman senın puanına bakıyo 1 in varsa bakmak ıstemıyo başkasına 1 vermıs banada 1 verır dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…