kızlaarr birde Derya Ablayı deneyin ücretsiz ve 30 dakika sonrasında sonucu gönderiyor :)
Canım benim bazen çok zor biliyorum,ama tüketme kendini.Kimseye bişey olduğu yok.Herkes hayatına bi şekilde devam ediyor.Zaman akıp gidiyor onlar için ama biz tek bişeye odaklı kalıp, kendimizi zamanı durdurmuş zannediyoruz.Oysaki bizim içinde zaman akıyor.Kendini düşün canım,canını sıkan kişi inan senden,kendinden önemli,değerli değil.
3 gündür rumiyi bekliyorum... beklediğime değer mi acaba?
bende cumadan beri klothoyağmuru bekliyorum. sanırım bu işi para için değil hobi olarak yapıyor bazıları :) aksi türlü hemen bakarlardı.
Bende rumiiyi bekleyenlerdenim aslinda bana daha önce bakmisti ama tekrar yollamak istedim bahar aylari demisti taa yazin baktirdigimda
yani daha var söylediği zamana öyle mi?? rumii yi ben de merak ediyorum ama çok bekletiyomuş..
Kızlar bende bekliyorum onu 4. sıradasınız diyor bütün bekleyenler burda galiba :)))
Bende rumiiyi bekleyenlerdenim aslinda bana daha önce bakmisti ama tekrar yollamak istedim bahar aylari demisti taa yazin baktirdigimda
yani daha var söylediği zamana öyle mi?? rumii yi ben de merak ediyorum ama çok bekletiyomuş..
Yav ne oldu bu Rumii ye böyle, ben eylülde baktırmıştım o zaman ne soranı vardı ne bekleyeni.İki tahminide tuttu her ne kadar evet hayır gibide olsa hakkını yiyemem.Ama böyle popülerde değildi.offf rumi ye bende atcaktım ama sıra cok galıba
ayyy bugün melek kahve açar mı acaba
Yav ne oldu bu Rumii ye böyle, ben eylülde baktırmıştım o zaman ne soranı vardı ne bekleyeni.İki tahminide tuttu her ne kadar evet hayır gibide olsa hakkını yiyemem.Ama böyle popülerde değildi.
yok cnaım tarot açıcak kahve proflini açmamış çünkü
ööf bende mi yollasam gene maddi açıdan batağa saplanmaya gidiyorum:))
Nasıl yani falcı fal baktırana puanmı veriyor?Oldu ya hem para vericem baktırıcam , fal baktıran değerlendireceğine falcı değeelendirecek.Dünya tersine döndü.Ben zaten artık baktırmıcam tellweden.Büyük konuşmiyim ama son kararım bu.ufff bıde benım baska bı profılden yollamam lazım kendı profılımde falcının bırınden 1 yıldız almışım oylelere bakmıyolar galıba
Yav ne oldu bu Rumii ye böyle, ben eylülde baktırmıştım o zaman ne soranı vardı ne bekleyeni.İki tahminide tuttu her ne kadar evet hayır gibide olsa hakkını yiyemem.Ama böyle popülerde değildi.
Nasıl yani falcı fal baktırana puanmı veriyor?Oldu ya hem para vericem baktırıcam , fal baktıran değerlendireceğine falcı değeelendirecek.Dünya tersine döndü.Ben zaten artık baktırmıcam tellweden.Büyük konuşmiyim ama son kararım bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?