- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
ya ben şimdi fal baktırdım ve iade ettim ve hala iade et butonu var benim fallarımda
Efsun Aksoydan bahsediyorsun sanırım canım ben Efsun Aksoy'a kahve falı baktırmıştım Binnaz abla uygulamasını ilk kullandığım zamanlarda sözde Ocak ayında biriyle tanışıcaktım ilişkim başlayacaktı ama vade geçti öyle bir durumda yok dediği gibi hicbir şey çıkmadı,Eylem Tüzün'ede kahve falı baktırmıştım Ocak ayında sesli bakmıstı 10 dakikalık bir fal yorumuydu açıkçası şaşırtıcıydı da hiç ara vermeden eveleyip gevelemeden falımı detaylı yorumlamıştı vade haziran ayını vermişti beklemedeyim,Doğa Dan'ı bilmiyorum baktırmadımkızlar şimdi üşenmedim ben 30 dan fazla katina falımı size yazmak için dinledim 3 ü boşanma deniş yada gelde de olmaz deniş onlar daha olmadı yada geri de gelmediği için çıkmayanlar diye yazamadım ama süreç akışı ve arada olucaklar konuşma şekilleri anlık durum bilgisi karş kişi analizi harika olan 3 kişi doğa dan eylem tüzün efsun şimdi doğa yı bekliyorum ama hala online olmadı
Bana da gelmedi mail falan..:)çok teşekkür ederim canım beni üye yerine koyup mail bile göndermemişler:)) ayy cidden iyi niyetliyiz bide iade etmeye çekiniyoruz ama site bizleri sömürebildiği kadar sömürme derdinde ..
Bana da gelmedi mail falan..:)
Mavikurdele10 sende olmasan canım haberimiz bile olmayacaktı teşekkürler böyle bilgileri paylaşmak önemli işte..
Şu an sırasında 4 kişi var, umarım fiyatı artmaz..Ben gecen sene rüya hanıma baktırmıştımm söyledikleri çıktı düğün tarihimide önceden söylemiş gecen ay tutuldu günüm söylediği günde sadece 1 ay öncesi bu sene okudugmda eski baktırdığım fallara tarih bakımından falan hemen hemen birebir tutanı o oldu başka falcılarada baktırdm bi konu ile ilgli ama daha zamanı var bekliyorum onların sonuclarıda çıkınca yazarm
Bilmiyorum ki canım ama bakımı güzel yani sallama değildi benimki bi sansını dene derimŞ
Şu an sırasında 4 kişi var, umarım fiyatı artmaz..
En son Hanzade yıldıza attım sesli diye..Bilmiyorum ki canım ama bakımı güzel yani sallama değildi benimki bi sansını dene derim
Google play Store'ye Yıldızname yaz canım mor renkli bir uygulama onu indirMerhaba kızlar, ya bu kaç gündür sitede dolanan yıldızname.com mudur nedir tam ismi nedir? Ben bulamadım. yıldızname.com diyince bir site çıkıyor ancak 600 kira falan diyor? Doğru sayfada mıyım bilen biri yardımcı olabilir mi?
Yildizname.com.tr olacakMerhaba kızlar, ya bu kaç gündür sitede dolanan yıldızname.com mudur nedir tam ismi nedir? Ben bulamadım. yıldızname.com diyince bir site çıkıyor ancak 600 kira falan diyor? Doğru sayfada mıyım bilen biri yardımcı olabilir mi?
Merak ettiğin kimse yoksa bence boşuna kredi alma canım parana yazık olur zaten çoğu falcının falıda patlıyor falların vadeleri geçiyor ama söylenenlerinde hiçbiri doğru düzgün çıkmıyorArkadaslar binnaz yüzde elli indirim yapmış alicam ama baktirabilicek merak ettigim kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?