Binnaz Abla

ya ben şimdi fal baktırdım ve iade ettim ve hala iade et butonu var benim fallarımda

zaten henüz üye kategorileri de değişmemiş sistemden bu şekilde bir mail geldi artık ne zaman değişir bilmiyorum

kızlar şimdi üşenmedim ben 30 dan fazla katina falımı size yazmak için dinledim 3 ü boşanma deniş yada gelde de olmaz deniş onlar daha olmadı yada geri de gelmediği için çıkmayanlar diye yazamadım ama süreç akışı ve arada olucaklar konuşma şekilleri anlık durum bilgisi karş kişi analizi harika olan 3 kişi doğa dan eylem tüzün efsun şimdi doğa yı bekliyorum ama hala online olmadı

Efsun Aksoydan bahsediyorsun sanırım canım ben Efsun Aksoy'a kahve falı baktırmıştım Binnaz abla uygulamasını ilk kullandığım zamanlarda sözde Ocak ayında biriyle tanışıcaktım ilişkim başlayacaktı ama vade geçti öyle bir durumda yok dediği gibi hicbir şey çıkmadı,Eylem Tüzün'ede kahve falı baktırmıştım Ocak ayında sesli bakmıstı 10 dakikalık bir fal yorumuydu açıkçası şaşırtıcıydı da hiç ara vermeden eveleyip gevelemeden falımı detaylı yorumlamıştı vade haziran ayını vermişti beklemedeyim,Doğa Dan'ı bilmiyorum baktırmadım

şu iade hakkım var iken pelin e yolladım katina umarıö iyi şeyler söyler ve sonrada elfin mi doğa mo bilemedim doğa kesin yakalarsam yollucam da

Bana da gelmedi mail falan..:)

binnaz bizi unutmuş bizde onu unuturuz :)) zaten yorumcuları sevmesem yorumda almam ne elfin ne doğa ne inci ne şevdar ne mert vs. liste dahada uzar hepsi boş bana göre he ama insan olarak tatlılar o ayrı ama yorumlarda artık inandırıcı gelmiyor..

Ben gecen sene rüya hanıma baktırmıştımm söyledikleri çıktı düğün tarihimide önceden söylemiş gecen ay tutuldu günüm söylediği günde sadece 1 ay öncesi bu sene okudugmda eski baktırdığım fallara tarih bakımından falan hemen hemen birebir tutanı o oldu başka falcılarada baktırdm bi konu ile ilgli ama daha zamanı var bekliyorum onların sonuclarıda çıkınca yazarm

Ş
Şu an sırasında 4 kişi var, umarım fiyatı artmaz..

Merhaba kızlar, ya bu kaç gündür sitede dolanan yıldızname.com mudur nedir tam ismi nedir? Ben bulamadım. yıldızname.com diyince bir site çıkıyor ancak 600 kira falan diyor? Doğru sayfada mıyım bilen biri yardımcı olabilir mi?

Google play Store'ye Yıldızname yaz canım mor renkli bir uygulama onu indir

Arkadaslar binnaz yüzde elli indirim yapmış alicam ama baktirabilicek merak ettigim kimse yok
Merak ettiğin kimse yoksa bence boşuna kredi alma canım parana yazık olur zaten çoğu falcının falıda patlıyor falların vadeleri geçiyor ama söylenenlerinde hiçbiri doğru düzgün çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…