Binnaz Abla

Yardımınız için teşekkür ederim kızlar.
Binnazda ben de dayanamayıp kredi aldım indirime girince. Evet burada yazılanlara katılıyorum hepsi gereksiz pahalı ve boş artık nadiren Engin Gümüş ve Asenat’a baktırırım (ikisinin de dediklerini yaşıyorum) kredileri yüksek olduğu için bir de arada Deva’ya baktırırım, kredisi düşük olduğu için. Bu 3ü favorim.

Kızlar madem indirim var o zaman yardım bekliyorum sizden. Şevdar, Arnisa, Asenat, Elfin, Melek Yıldız, Bade, Alya ve Deva. Hangisi sizce? Birde kahve mi, tarot mu, katina mı? Çok sordum kusura bakmayın

Kızlar madem indirim var o zaman yardım bekliyorum sizden. Şevdar, Arnisa, Asenat, Elfin, Melek Yıldız, Bade, Alya ve Deva. Hangisi sizce? Birde kahve mi, tarot mu, katina mı? Çok sordum kusura bakmayın
ASk icinse Katina cok dgru cevap veriyor. Melek Yildiz hic bilemedi bende, Deva denemedim yakalamak imkansiz az giriyor , Asenat anda fena degil daha once bana gelecek icin dedileri cikmadi, Arnisa cikmadi bence ele, Sevdar kotu degil ama bana uymadi, Bade ve Alya bilmiyorum, benim favorim bu listede Elfin bana biliyor Doga ile ikisi Binnaz'da benim icin, bunlar disinda artik baktirmiyorum orda.

Sağol canım Elfin’i yakalarsam bir deneyeyim o zaman :)

Kızlar bu Rüya Yıldız'ın kredisi 250 degilmiydi geçen sitede Rüya Yıldız'dan bahsedilmişti bende profiline bakmıstım fal bakanların yorumları ve kredi ücretine sanki 250 krediydi yani öyle görmüştüm ama şimdi 350 olmuş,bu sitede kimden bahsedilse kredisimi artıyor neee yada banamı öyle geldi acaba

Evet ben anında bakmıştım hatta. 250 kredi idi.. demek ki o da zam yapmış..

Bu formda açık açık yazmamak gerekiyormuş şu iyi baktı şunun falı çıktı diye baksanıza hemen ertesi günü kredileri yükseliyor bir anda gerçi ötekiler gibi çok aşırı yükseltmemiş kredisini,ama bu forumda adı geçen yorumcuların kredisi birden aşırı derece yükseliyor ya ne yapak özeldenmi yazsak falcı fikirlerimizi birbirimize şu iyi yorumlamış bu kötü gibisinden

Bu ne ya kızlar rüya yıldız 50 yapmış bende baktiricaktim vazgeçtim şimdi burda ovulmeleri iyi olmuyo belli ki
Daha düne kadar 250 krediydi bu sabah 350 kredi olmuştu şimdide hakikaten 500 kredi olmuş yuhh artık yani beynim yandı resmen sabah akşam krediyi yükseltiyolarmı bunlar yarında 750 yada 1000 kredi olursa şaşmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…