bende kahve falı icin arada binnaz a girip bakıyorum canan şeker var kadın bi 20 tl bi bakıyorum 50 bi bakıyorum demin denk geldim 100 tl olmuş şaka gibi aynı günde nasıl 3 farklı fiyat olur çok ilginç 100 tl iken bir kişi ve diyordu üzüldüm şahsenDaha düne kadar 250 krediydi bu sabah 350 kredi olmuştu şimdide hakikaten 500 kredi olmuş yuhh artık yani beynim yandı resmen sabah akşam krediyi yükseltiyolarmı bunlaryarında 750 yada 1000 kredi olursa şaşmamak lazım
Bende sana katılıyorum bu konuda canım Binnaz abladaki falcılar dengeyi şaşırdılar resmen bir gün içinde 2 kez kredi yükseltiyorlarbende kahve falı icin arada binnaz a girip bakıyorum canan şeker var kadın bi 20 tl bi bakıyorum 50 bi bakıyorum demin denk geldim 100 tl olmuş şaka gibi aynı günde nasıl 3 farklı fiyat olur çok ilginç 100 tl iken bir kişi ve diyordu üzüldüm şahsen
çok komik ama 20 tl nerde 100 tl nerde çok saçma yani nedir yani farklı fiyat olunca başka mi yorum yapılıyor hiç sanmam zaten ayıp ama bu durumları en azından site yönetimi uyarsinBende sana katılıyorum bu konuda canım Binnaz abladaki falcılar dengeyi şaşırdılar resmen bir gün içinde 2 kez kredi yükseltiyorlar
tövbelerrr tövbesiiiii daha düşüreceklerine 500 kredi olmuş gerçekten şaka gibiDaha düne kadar 250 krediydi bu sabah 350 kredi olmuştu şimdide hakikaten 500 kredi olmuş yuhh artık yani beynim yandı resmen sabah akşam krediyi yükseltiyolarmı bunlaryarında 750 yada 1000 kredi olursa şaşmamak lazım
Suç bizde ama hemen bir falcının yorumu tuttu dedikleri çıktı diye yazınca demekki yükseltiyorlar zaten binnazablanın sistemi çok tuhaf 100 TL falmı olur ya hiçbir fal sitesinde 100 TL'lik fal görmedim en fazla 50 TL gördümçok komik ama 20 tl nerde 100 tl nerde çok saçma yani nedir yani farklı fiyat olunca başka mi yorum yapılıyor hiç sanmam zaten ayıp ama bu durumları en azından site yönetimi uyarsin
haklısın valla biz en iyisi başka site araştıralım bu gidişle güle güle binnaz abla diyeceğimmSuç bizde ama hemen bir falcının yorumu tuttu dedikleri çıktı diye yazınca demekki yükseltiyorlar zaten binnazablanın sistemi çok tuhaf 100 TL falmı olur ya hiçbir fal sitesinde 100 TL'lik fal görmedim en fazla 50 TL gördüm
Aynen öyle canım çok doğru söyledin kazık yiyoruz resmen sözde indirimli kredi fiyatları kadınlar gününe özeltövbelerrr tövbesiiiii daha düşüreceklerine 500 kredi olmuş gerçekten şaka gibikadınlar gününde biz kadınlara atılan bir kazık olarak teşekkür ediyoruz kendilerine ne diyelim tümden şaştı bunlar anacım
Vallaha ben artık Binnaz ablada fal baktırmıyorum beni aşıyor ben tellweye geri döndüm tellwe daha iyi bana göre zaten uzun zamandır tellweyi kullanıyordum kredileride bana göre uygun,Binnaz ablaya eylülden beri fal baktırıyordum canımhaklısın valla biz en iyisi başka site araştıralım bu gidişle güle güle binnaz abla diyeceğimm
Rüya abla 450 krediye düşmüş yok canım yemezler artık :))) telwe den en çok kimi öneriyorsun canım ?Vallaha ben artık Binnaz ablada fal baktırmıyorum beni aşıyor ben tellweye geri döndüm tellwe daha iyi bana göre zaten uzun zamandır tellweyi kullanıyordum kredileride bana göre uygun,Binnaz ablaya eylülden beri fal baktırıyordum canım
Tellwede benim önereceğim isimler birkaç tane olur canım yani benim memnun kaldığımRüya abla 450 krediye düşmüş yok canım yemezler artık :))) telwe den en çok kimi öneriyorsun canım ?
Bencede canım aslında forumda şifreli konuşmak gerekiyor bence iyi bakanlara kötü,kötü bakanlara iyi diyelim kendi aramızda bu sayede yükseltmek yerine krediyi düşürürler belki iyi bakan falcılarrüya ablada 500 kredi yapmışşövmek yerine kötülemekmi gerekiyor ters tepki veriyor bunlar sanırsam
Birde Merlin34 var onada kahve falı baktırmıstım oda güzeldi krediside uygun beğenmiştim onuda vadesi var ocak gibi baktırmıstım,Rüya abla 450 krediye düşmüş yok canım yemezler artık :))) telwe den en çok kimi öneriyorsun canım ?
400 şu anda:))Bencede canım aslında forumda şifreli konuşmak gerekiyor bence iyi bakanlara kötü,kötü bakanlara iyi diyelim kendi aramızda bu sayede yükseltmek yerine krediyi düşürürler belki iyi bakan falcılar
Hahaahaa400 şu anda:))
ben rüya hanıma geçen sene baktirdim klasik geri dönecek falan dedi onun gibi şu an bir sürü fiyatı 100 tl olan kimse de bilemedi hikaye yani dedikleri bir çoğunun tabi bu bana göre olan durum yanlış anlaşılmasın lütfenHahaahaadahada düşer canım birden o kadar yükselince fiyatı kimse baktırmayınca eski fiyata kadar da düşer şaka gibiler yaa
Zaten canım aslında doğru söyledin çünkü bir çoğumuz farkında olmadan detay veriyoruz fal atarken falcılara şöyle bir şey taşıdım şöyle oldu bundan sonra hayatımda olumlu olumsuz neler görüyorsanız söyleyin diyoruz dolayısıyla onlarda bundan yola çıkarak mantık yürütüp şöyle olacak böyle olacak diyorlar kimisinin söyledikleri tutuyor şansa kimisinin ki tutmuyor,seni beni onu bunu şunu kısaca tanımadıkları insanlara günde kaç tane fal bakıyorlar ben birebir bakılan falı daha etkili buluyorum karşında biri olacak ve fincanını yada kartlarını yorumluycak ama üşeniyorum cafelere gitmeyeben rüya hanıma geçen sene baktirdim klasik geri dönecek falan dedi onun gibi şu an bir sürü fiyatı 100 tl olan kimse de bilemedi hikaye yani dedikleri bir çoğunun tabi bu bana göre olan durum yanlış anlaşılmasın lütfen
Bana dedikleride tam tersi hepsi çıktı canım herkese tutturamıyor demek:)ben rüya hanıma geçen sene baktirdim klasik geri dönecek falan dedi onun gibi şu an bir sürü fiyatı 100 tl olan kimse de bilemedi hikaye yani dedikleri bir çoğunun tabi bu bana göre olan durum yanlış anlaşılmasın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?