Binnaz Abla

etkilemek istemiyoeum ama herkes e bir olmuyor ben size birde bergüzar ve birde eylem tüzün diyebilirim 300 kişiden

Aman okusunlar kredi yükseldikçe kendileri kaybeder bizz değil:)) Umut Işık diye birine fal baktıran oldu mu ben böyle basit varoş bi falcıya rastlamamıştım binnaz ablada ilk oldu yaniii çiçekçi tyzeler daha iyi bakıyor ondan tamamen boş bi yorumcu bazende böyle rastladıkca binnaz ablada iyi yorumlayanlarında adını lekeliyolar bnce yorumcu temizlemesi yapılması lazım acilen şart o siteye

kızlar günaydın hala burda reklam olur sanamyın ama ben dün doğa ve bergüzar a baktırdım ikiside aynı dedi ve anlık öngörüleri tamammen aynı ve doğru idi umarım son onların dediği gibi olur ben artık sabırsızlanıyorum size bir liste yazıcam herkes ile ilgili çok fazla vaktırdım ben burdan da yazdım bakın sevdar da katinada iyi ama doğa ve bergüzar dilden istekten anlayan tarzda güzel yorumluyorlar ve pembe tablo asla çizmiyorlar

Doğayı mı yakalamak çok zor? gördüğüm en sık online olan yorumculardan ve bir girişte 20 tane falan fal bakıyor bence zor değil
Bende uygulamada gezerken hep online görüyorum eger yakalamakta zorlanıyorsanız akşamları ve gece saatlerinde hep online bilginiz olsun ben online görüyorum ama baktırmıyorum ücreti bana çok yüksek çünkü o kadar param olmuyor olsada bir fala vermem

etkilemek istemiyoeum ama herkes e bir olmuyor ben size birde bergüzar ve birde eylem tüzün diyebilirim 300 kişiden
Berguzar ve Doga aynen ben de katiliyorum benzer kisileri begenmisiz ama maalesef Eylem Tuzun bana hic olmamisti cok kotuydu hatta bir onun bir de Elif Hanzade'nin ses kayitlarini ileri aldim ve sonuna getiremedim dinlerken o derece sikici ve alakasiz bakmislar.

İyi günler kızlar ya bu Binnaz abladaki çoğu yorumcumu dün fiyatlarını arttırmış ya Mekselinanın katina falı 175 krediden birden nasıl 750 olmuş ya anlamadım gitti ???

İyi günler kızlar ya bu Binnaz abladaki çoğu yorumcumu dün fiyatlarını arttırmış ya Mekselinanın katina falı 175 krediden birden nasıl 750 olmuş ya anlamadım gitti ???
Canim ya Binnaz'da garip seyler oluyor zaten iade hakkini da kaldirmislar ayda 2-3 en fazla fal atiyordum o da 2 yorumuya artik yda en fazla 1 atarim iade olmadigi icin o da sevdigim falci hatrina yoksa oradaki falcilarin %90 dan fazlasi tellwe'deki falcilardan daha kotuler.

Aynen öyle canım ya bu uygulamaya dünden beri bakıyorum beynim durdu resmen algılayamıyorum krediler birden artıyor sonra baktıranlar olmayınca hoppa düşüyor,dolar ve euro bile bir anda bu kadar artış göstermedi bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…