ben şimdi yakaladım yolladım 5 kişi diyorAllah askina berguzar a baktiranlar nasil baktirdiniz ya? Hep cevrimdisi.
kesinlikle doğa danBinnazda katinası iyi olan bildiğiniz var mı aşk anlamında en azından sonucu olmasada anı veya iletişim tarihini bilen lütfen
nerde kendisi gelecek habercisiGelecek habercisine bende fal attım kredim vardı. Bakalım 6. Sıradayım.
Gün içinde bskar mı sizce
Değer mi dersiniz bugünlük 50 tl olmuş oluyor bilemedimkesinlikle doğa dan
Gelecek çıktı mıbence tek ona değer ama herksein fikri başka bırda birde yakalamak çok zor
bak ben 6 aydır fal baktırıyorum daha öbce eglencesine bile baktırmadım 300 olmustur sadece ve sdc doğa bildi bende evet çogunaynı seyi söledi ama olay akışı kişilik analizi harıkaGelecek çıktı mı
Çok teşekkür ederim denediğimde sizinle paylaşırımetkilemek istemiyoeum ama herkes e bir olmuyor ben size birde bergüzar ve birde eylem tüzün diyebilirim 300 kişiden
yok ben birşey demiyorum fal bu bana çıkmaz size çıkar keşke hepimize çıksa sadece fiyatları birden yükseliyor o çok saçma belli ki buraya okuyorlar ona göre fiyat belirliyorBana dedikleride tam tersi hepsi çıktı canım herkese tutturamıyor demek:)
Doğayı mı yakalamak çok zor? gördüğüm en sık online olan yorumculardan ve bir girişte 20 tane falan fal bakıyor bence zor değilbence tek ona değer ama herksein fikri başka bırda birde yakalamak çok zor
Bende uygulamada gezerken hep online görüyorum eger yakalamakta zorlanıyorsanız akşamları ve gece saatlerinde hep online bilginiz olsun ben online görüyorum ama baktırmıyorum ücreti bana çok yüksek çünkü o kadar param olmuyor olsada bir fala vermemDoğayı mı yakalamak çok zor? gördüğüm en sık online olan yorumculardan ve bir girişte 20 tane falan fal bakıyor bence zor değil
Berguzar ve Doga aynen ben de katiliyorum benzer kisileri begenmisiz ama maalesef Eylem Tuzun bana hic olmamisti cok kotuydu hatta bir onun bir de Elif Hanzade'nin ses kayitlarini ileri aldim ve sonuna getiremedim dinlerken o derece sikici ve alakasiz bakmislar.etkilemek istemiyoeum ama herkes e bir olmuyor ben size birde bergüzar ve birde eylem tüzün diyebilirim 300 kişiden
Canim Elfin yazmis elfindemet instagram sayfasinda saatlerini yayinlayacagim diye, sabah 7-730 gibi online oluyor genelde o saatte surekli refreshte bekle profilinde yoksa yakalanmaz.Elfinde yok bugün hiç
Canim ya Binnaz'da garip seyler oluyor zaten iade hakkini da kaldirmislar ayda 2-3 en fazla fal atiyordum o da 2 yorumuya artik yda en fazla 1 atarim iade olmadigi icin o da sevdigim falci hatrina yoksa oradaki falcilarin %90 dan fazlasi tellwe'deki falcilardan daha kotuler.İyi günler kızlar ya bu Binnaz abladaki çoğu yorumcumu dün fiyatlarını arttırmış yaMekselinanın katina falı 175 krediden birden nasıl 750 olmuş ya anlamadım gitti ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?