Yok canim aylardir 100 tl Sevdarşevdar avaz 1000 kredi yapmıs 150 değil miydi daha yeni? yok artık yani .d
Hayır canım doğru söylüyor kahve falı bende baktırmıstım en son 150 krediydi demin bende baktım 1000 kredi yapmışYok canim aylardir 100 tl Sevdar
anladim ama kahveye cok az online oluyordu zaten toplamda cok az bakmis.Hayır canım doğru söylüyor kahve falı bende baktırmıstım en son 150 krediydi demin bende baktım 1000 kredi yapmışkatina falı her zaman 1000 krediydi ama kahvesi en son 150 krediydi geçenlerde,ben birkaç ay önce 49 krediye baktırmıstım
Evet kahvede fazla online olmuyordu canım ama artık orda da online olur benceanladim ama kahveye cok az online oluyordu zaten toplamda cok az bakmis.
Bende kahve falı baktırmıştım 1,5-2 ay kadar önce güzel bakıyor begenmiştim evet katına destesiylede destekliyor kahvenin tellwesini bende öyle yapmıştı ama daha vadesi var söylediklerinin,çıktı veya çıkmadı diyemiyorum o yüzden ama iyiydi yanimerhaba kızlar.şevdar kahvede online oldu ama yakalayamadım.daha önce kahve atmıştım beğenmiştim. katina ile destekliyor gibi geldi bana. baktıran oldu mı beğendiniz mi çıkyı mı
Kızlar Deva Akışını merak edenler vardı aranızda 150 krediyken oda 1000 kredi yapmış ben ondan da 2 kez yorum almıştım 150 krediyken güzeldi Mekselinadan 1 kez katına yorumu almıştım oda güzeldi beğenmiştim birkez daha baktırmayı düşünüyordum hediye kredilerimi biriktirip ama oda 175 krediden 750 yapmış ne oluyor yaa
Ben onu baya beğenmiştim ne yalan söyleyeyim canım ama çok yükseltmiş ben hediye kredilerimi aylarca biriktirsem tahminen 5-6 ay sonra baktırabilirim belkimekselinayı bende merakediyordum bi kaç sefer profiline baktımda elim gitmemişti şimdi fiyatı arttırdıysa bu kadar kısa sürede ilginç..
Ben onu baya beğenmiştim ne yalan söyleyeyim canım ama çok yükseltmiş ben hediye kredilerimi aylarca biriktirsem tahminen 5-6 ay sonra baktırabilirim belkiaçıkçası artık kredi satın almak istemiyorum sonra fallar çıkmayınca parama ve boş ümitle bekleyişime yanıyorum
Bende o aynı düsüncedeyim canım kimse o paraları kolay kolay kazanmıyor bizim 1 günlük kazancımızdan fazlasını 1 saatte kazanıyor falcılarkesinlikle binnazdan kredi almamak gerek cidden abarttılar.. 10 dakika yorum olacak diye o kadar parada verilmez.. :))
Bende bekliyordum onuHahaahaa inanamıyorum aylarca online olmasını beklediğim falcı Mustafa Mehlika bile online olmadan 150 krediyken kredisini 700 krediye yükseltmiş bu nasıl oluyor ki bu kredileri sistem mi yükseltiyor yoksa falcılarmı anlamadım adam en son 24 Şubat'ta online olmuştu???
Ama ben geçen hafta bu forumda okumuştum falı çıkmamış 2017'de baktıran bir arkadasa yorumu çıkmamış bende vazgeçmiştim zaten onu beklemekten başkasına göndermiştim falı bugün çoğu falcının kredisi yükselmiş olduğu için onun kredisine bakayım bir dedim ve şok oldum resmen zaten 35 tane filan fal bakmış bu güne kadar 150 krediden 700 krediye nasıl yükselmiş yaBende bekliyordum onu
Canım ben zaten yüksek kredili baktıramıyorum ama birden yükselmesi ilginç. Yani bir 300yap,ne bileyim 400 yap,direk 700olunca otomatikmen soğuyorum zatenAma ben geçen hafta bu forumda okumuştum falı çıkmamış 2017'de baktıran bir arkadasa yorumu çıkmamış bende vazgeçmiştim zaten onu beklemekten başkasına göndermiştim falı bugün çoğu falcının kredisi yükselmiş olduğu için onun kredisine bakayım bir dedim ve şok oldum resmen zaten 35 tane filan fal bakmış bu güne kadar 150 krediden 700 krediye nasıl yükselmiş ya
Soğumaktan da ötesi fikir alabileceğimiz kimse yok çok fal bakmamış ki zaten falları çıkıyor çıkmıyormu anı biliyormu? Birde şu faldan çok aşırı memnun kalmadığı halde ballandıra ballandıra yorum yapan arkadaşlardan ricamız beğenmediğiniz yada idare eder dediğiniz yorumculara hakettiği puanları verin ve sizden sonra fal baktırmayı düşünenleride göz önünde bulundurarak yorum yapın yaaaVs
Canım ben zaten yüksek kredili baktıramıyorum ama birden yükselmesi ilginç. Yani bir 300yap,ne bileyim 400 yap,direk 700olunca otomatikmen soğuyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?