Binnaz Abla

şevdar avaz 1000 kredi yapmıs 150 değil miydi daha yeni? yok artık yani .d

Yok canim aylardir 100 tl Sevdar
Hayır canım doğru söylüyor kahve falı bende baktırmıstım en son 150 krediydi demin bende baktım 1000 kredi yapmış katina falı her zaman 1000 krediydi ama kahvesi en son 150 krediydi geçenlerde,ben birkaç ay önce 49 krediye baktırmıstım

anladim ama kahveye cok az online oluyordu zaten toplamda cok az bakmis.

selamlarr herkese,

binnazın yorumcularının düşünce yapıları bizim hayatımızdaki adamların düşüncelerinden daha karışık onlarda ne yapacaklarını bilmiyor gibiler fiyatlar bir artıyor bir azalıyor sitede dolaşmak bile ruhumu karıştırdı yorumculardaki fiyat değişikliklerini görünce ..

merhaba kızlar.şevdar kahvede online oldu ama yakalayamadım.daha önce kahve atmıştım beğenmiştim. katina ile destekliyor gibi geldi bana. baktıran oldu mı beğendiniz mi çıkyı mı

merhaba kızlar.şevdar kahvede online oldu ama yakalayamadım.daha önce kahve atmıştım beğenmiştim. katina ile destekliyor gibi geldi bana. baktıran oldu mı beğendiniz mi çıkyı mı
Bende kahve falı baktırmıştım 1,5-2 ay kadar önce güzel bakıyor begenmiştim evet katına destesiylede destekliyor kahvenin tellwesini bende öyle yapmıştı ama daha vadesi var söylediklerinin,çıktı veya çıkmadı diyemiyorum o yüzden ama iyiydi yani

Kızlar Deva Akışını merak edenler vardı aranızda 150 krediyken oda 1000 kredi yapmış ben ondan da 2 kez yorum almıştım 150 krediyken güzeldi Mekselinadan 1 kez katına yorumu almıştım oda güzeldi beğenmiştim birkez daha baktırmayı düşünüyordum hediye kredilerimi biriktirip ama oda 175 krediden 750 yapmış ne oluyor yaa

mekselinayı bende merakediyordum bi kaç sefer profiline baktımda elim gitmemişti şimdi fiyatı arttırdıysa bu kadar kısa sürede ilginç..

Hahaahaa inanamıyorum aylarca online olmasını beklediğim falcı Mustafa Mehlika bile online olmadan 150 krediyken kredisini 700 krediye yükseltmiş bu nasıl oluyor ki bu kredileri sistem mi yükseltiyor yoksa falcılarmı anlamadım adam en son 24 Şubat'ta online olmuştu???

Son düzenleme:
mekselinayı bende merakediyordum bi kaç sefer profiline baktımda elim gitmemişti şimdi fiyatı arttırdıysa bu kadar kısa sürede ilginç..
Ben onu baya beğenmiştim ne yalan söyleyeyim canım ama çok yükseltmiş ben hediye kredilerimi aylarca biriktirsem tahminen 5-6 ay sonra baktırabilirim belki açıkçası artık kredi satın almak istemiyorum sonra fallar çıkmayınca parama ve boş ümitle bekleyişime yanıyorum

kesinlikle binnazdan kredi almamak gerek cidden abarttılar.. 10 dakika yorum olacak diye o kadar parada verilmez.. :))

[/QUOTE=""Şuna verdiğim paraya acımıyorum, buna bu para az bile " dedikçe fal fiyatları da asla düşmez ve gittikçe yükselir. Hem fiyatlardan şikayet edip hem bazılarının fiyatlarını savunmak çelişkidir.[/QUOTE]
Salı günü yazmışım bu iletiyi. O gün üyeler birbirine girmişti fiyatlar yüzünden. İşte tam da bu durumu anlatmaya çalışmıştık oysa ki...

Bende bekliyordum onu

Bende bekliyordum onu
Ama ben geçen hafta bu forumda okumuştum falı çıkmamış 2017'de baktıran bir arkadasa yorumu çıkmamış bende vazgeçmiştim zaten onu beklemekten başkasına göndermiştim falı bugün çoğu falcının kredisi yükselmiş olduğu için onun kredisine bakayım bir dedim ve şok oldum resmen zaten 35 tane filan fal bakmış bu güne kadar 150 krediden 700 krediye nasıl yükselmiş ya

Vs
Canım ben zaten yüksek kredili baktıramıyorum ama birden yükselmesi ilginç. Yani bir 300yap,ne bileyim 400 yap,direk 700olunca otomatikmen soğuyorum zaten

Vs

Canım ben zaten yüksek kredili baktıramıyorum ama birden yükselmesi ilginç. Yani bir 300yap,ne bileyim 400 yap,direk 700olunca otomatikmen soğuyorum zaten
Soğumaktan da ötesi fikir alabileceğimiz kimse yok çok fal bakmamış ki zaten falları çıkıyor çıkmıyormu anı biliyormu? Birde şu faldan çok aşırı memnun kalmadığı halde ballandıra ballandıra yorum yapan arkadaşlardan ricamız beğenmediğiniz yada idare eder dediğiniz yorumculara hakettiği puanları verin ve sizden sonra fal baktırmayı düşünenleride göz önünde bulundurarak yorum yapın yaaa kimin profiline baksam yani çoğu falcının abartılı yorumlar insan merak ediyor haliyle bu nasıl fal bakıyorda insanlar bu kadar beğenmiş diye düşünüp bunuda deneyeyim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…