Aynen canım internetten baktırdığımız hiçbir falcı 100 TL kesinlikle etmez hem karşımızda nasıl bir insan var bilmiyoruz oda bizi tanımıyor bizde onu,yani ne kadar da hisli biri olsalar da günde 20-30 tane kişinin falına bakabilmeleri mantıklı gelmiyor bana göre fal bakmak enerjiyi de düsürüyorarkadaşlar mustafa mehlika'nın yorumu bana da çıkmadı. insanların abartarak yorum yapmasının nedeni 20 dakika yorum yapması. tek tük tutan şeyler tabi ki oldu ama bana hiç uymayan yerler de vardı. üstelik bana bu işi para için yapmıyorum amacım insanlara yardım etmek demişti35 fal bakıp bu fiyatı istemek ayıp değil mi? gerçekten paragöz değilmiş. bravo. bizler talep ettikçe buradan övgüler yapıp anlattıkça üzgünüm ama fiyatlar daha da artacaktır. tekrar ediyorum hiçbir online falcı 100 lira etmez, edemez.
arkadaşlar mustafa mehlika'nın yorumu bana da çıkmadı. insanların abartarak yorum yapmasının nedeni 20 dakika yorum yapması. tek tük tutan şeyler tabi ki oldu ama bana hiç uymayan yerler de vardı. üstelik bana bu işi para için yapmıyorum amacım insanlara yardım etmek demişti35 fal bakıp bu fiyatı istemek ayıp değil mi? gerçekten paragöz değilmiş. bravo. bizler talep ettikçe buradan övgüler yapıp anlattıkça üzgünüm ama fiyatlar daha da artacaktır. tekrar ediyorum hiçbir online falcı 100 lira etmez, edemez.
BANa hiç çıkmayan üç falcı ki zaten üçü de net konuşmamıştı tavsiye gibi fallardı bir öngörüleri yoktu.heemen çıkan fal haberi vereyim nakta,chitra ve yesilcingene.. zamanları ve dedikleri tuttu kızlar
heemen çıkan fal haberi vereyim nakta,chitra ve yesilcingene.. zamanları ve dedikleri tuttu kızlar
İyi akşamlar kızlar benim aklıma takılan bişey var daha doğrusu bir sorum var yardımcı olabilirseniz fikri görüşü olan paylasabilirse çok sevinirim,bundan 2,5 sene önce kadar (o zamanlar hiç kahve içmeyen biriydim) bir arkadaşımla konuşurken kahve falı baktırmayı çok istiyorum çok merak ediyorum demiştim oda akrabaları olan bir teyzenin fal baktığını söylemişti her neyse bu arkadasım saolsun teyzeden rica etmiş bu teyze benim yerime kahve içip kapatmış benim adıma ve arkadaşım bana ses kaydı atmıştı ses kaydındaki teyzenin çok ciddi biri olduğu belliydi bide yorgun gibiydi sesinden anladığım kadarıyla 10 dakikaya yakın ses kaydıydı söylediklerinin ne benle nede ailemle alakası vardı genel yorumlamıştı ama şekil olarak değilde hayatlarında böyle şöyle şeyler olacak gibisinden neyse ben falı beğenmedim hep kötü şeyler çıkmıştı ölüm hastalık ayrılık vs.anlıycagınız felaket tellalı gibi biseydi ben falı begenmedigimden vede teyzenin sesinden anlatışından korktuğum için kaydı sildim aradan bir sene geçti ve bu kadının her bir kelimesinin zamanla çıktığını farkettim deli gibi o ses kaydını bulmaya çalıştım ama nafile bulamadım Google Play'den silinen dosyaları bulma adlı bütün programları denedim maalesef ama nasıl korkmussam sadece 1 kez dinlememle teyzenin bütün söyledikleri hafızama işlenmiş,o arkadaşımla görüşmüyoruz bayadır iletişimimiz bitti benim fallara merakımda böyle başladı dedikleri çıktı hepsi sırayla ama vade vermeden soru olmadan benim hakkımda hiçbir bilgisi olmayan biri ama ses kaydının sonlarına doğru yeterli bu kadar kendimi kötü hissediyorum deyip bitirmişti falı sadece bir falla enerjisi bitiyor yani insanın,neyse lafı çok uzattım falım sonunda bu kız çok gülümsüyor ama hiç mutlu değil demişti bu sıralar aynen öyleyimve son kelimesini anlamadım son kelimesi bu kızı dışardan 4 kişi istiyor,bu kız bir balığın üstüne oturmuş kısmetli bir kızmış demişti ne demek istedi hiç anlamadım balığın üstüne oturmak ne demek bilgisi olan varmı aranızda arkadaşlar,Google'da balık üstüne oturmak diye bişey bulamadım birde şu sitelerdeki falcıların laflarına inanmayın yok neymiş efendim kahve falı ve diğer fallar 6 aylık bir süreç veriyormuş benim ister inanın ister inanmayın ama 2015 Kasım'da baktırmıştım her dediği çıktı kelimesi kelimesine ama zaman yada vade yoktu ve son dedikleri kaldı bakalım onlar çıkacakmı yani size sürekli 3-4 ay sonra yeniden bakalım diyenlere inanmayın fallar kısa vade değil uzun vadeleri veriyor aslında tabi gercekten bakmayı bilenler için
O arkadaşıma gidemiyorum canım çünkü eski erkek arkadaşımdıYanlış yerde çare arıyorsun panpa sen o arkadaşına git tekrar yanaş
O arkadaşıma gidemiyorum canım çünkü eski erkek arkadaşımdı( zaten faldan 4 ay sonra ayrıldık o teyze bunuda bilmişti bu kız hayatından birini çıkarıcak demişti ama kimi çıkarıcagımı demedi bunada ayrı bir sinirlenmiştim zaten çünkü ben herkesle iyi anlasanan biriyim kimseyle ne tartısmışlığım var nede kavga etmisligim yok ama bilmişti vallaha 4 ay sonra ben ondan ayrılmak durumunda kaldım (ailevi nedenler vs.) 2 seneyi geçiyor yani bende oda çok üzülmüştük ama bazen bazı şeylerin çaresi yok maalesef neyse canım öyle işte anlıycagın
Evet gerçektende çok yardımcı oldun canım benim çok teşekkür ederimcanım benim kadın ilginçmiş .. balığın üstünde oturmak şanslısın kısmetlisin ama farkında değilsin bi şekilde engelliyorsun gibi bişey demeye çalışmış dışardan 4 kişi istiyor demekte senin tanımadığın evlilik niyeti olan kişileri kastetmişmisal komşunun akrabasıdır sen görmemişsindir onlar seni görüp beğenmiştir gibi.. benim anladığım bunlar yardımcı olabildimmi bilemiyorum ama benimde çok yakın bi aradaşım kahve falı bakar ve cidden çok iyidir ondan dolayı bu yorum bana onu anımsattı oda ne görüyorsa büyük bi ciddiyetle bakar..
Seni 4 kişi istiyormuş ama sen bir balığın üzerine oturmuşsun yani kısmetin o olacak demekki bi kızı bin kişi ister bir kişi alır hesabı kısmetin o olacak demekki :) hadi bakalm hayrlısı bende 2010 yılında baktırmıştım bi arkadasmla cafede şuan nişanlımla tansmamstk bile hepsini döktürmüştü adam yıl 2018 hala yaşıyorum üni senelerimde Denizlide bi cafede baktırmştım adam fal bakmıyor bnce başka sey bakıyor cunku özel güçleri vardı yanii :)bana hiç tanımadığım nişanlımın adını vermştii evlenceğin kişinin ismi diye bende abimin ismi o diye gülüp geçmiştim ama çıkıncada insanın aklına geliyorİyi akşamlar kızlar benim aklıma takılan bişey var daha doğrusu bir sorum var yardımcı olabilirseniz fikri görüşü olan paylasabilirse çok sevinirim,bundan 2,5 sene önce kadar (o zamanlar hiç kahve içmeyen biriydim) bir arkadaşımla konuşurken kahve falı baktırmayı çok istiyorum çok merak ediyorum demiştim oda akrabaları olan bir teyzenin fal baktığını söylemişti her neyse bu arkadasım saolsun teyzeden rica etmiş bu teyze benim yerime kahve içip kapatmış benim adıma ve arkadaşım bana ses kaydı atmıştı ses kaydındaki teyzenin çok ciddi biri olduğu belliydi bide yorgun gibiydi sesinden anladığım kadarıyla 10 dakikaya yakın ses kaydıydı söylediklerinin ne benle nede ailemle alakası vardı genel yorumlamıştı ama şekil olarak değilde hayatlarında böyle şöyle şeyler olacak gibisinden neyse ben falı beğenmedim hep kötü şeyler çıkmıştı ölüm hastalık ayrılık vs.anlıycagınız felaket tellalı gibi biseydi ben falı begenmedigimden vede teyzenin sesinden anlatışından korktuğum için kaydı sildim aradan bir sene geçti ve bu kadının her bir kelimesinin zamanla çıktığını farkettim deli gibi o ses kaydını bulmaya çalıştım ama nafile bulamadım Google Play'den silinen dosyaları bulma adlı bütün programları denedim maalesef ama nasıl korkmussam sadece 1 kez dinlememle teyzenin bütün söyledikleri hafızama işlenmiş,o arkadaşımla görüşmüyoruz bayadır iletişimimiz bitti benim fallara merakımda böyle başladı dedikleri çıktı hepsi sırayla ama vade vermeden soru olmadan benim hakkımda hiçbir bilgisi olmayan biri ama ses kaydının sonlarına doğru yeterli bu kadar kendimi kötü hissediyorum deyip bitirmişti falı sadece bir falla enerjisi bitiyor yani insanın,neyse lafı çok uzattım falım sonunda bu kız çok gülümsüyor ama hiç mutlu değil demişti bu sıralar aynen öyleyimve son kelimesini anlamadım son kelimesi bu kızı dışardan 4 kişi istiyor,bu kız bir balığın üstüne oturmuş kısmetli bir kızmış demişti ne demek istedi hiç anlamadım balığın üstüne oturmak ne demek bilgisi olan varmı aranızda arkadaşlar,Google'da balık üstüne oturmak diye bişey bulamadım birde şu sitelerdeki falcıların laflarına inanmayın yok neymiş efendim kahve falı ve diğer fallar 6 aylık bir süreç veriyormuş benim ister inanın ister inanmayın ama 2015 Kasım'da baktırmıştım her dediği çıktı kelimesi kelimesine ama zaman yada vade yoktu ve son dedikleri kaldı bakalım onlar çıkacakmı yani size sürekli 3-4 ay sonra yeniden bakalım diyenlere inanmayın fallar kısa vade değil uzun vadeleri veriyor aslında tabi gercekten bakmayı bilenler için
10 TL'ye bakmayı geç birde 3-4 ay sonra tekrar gel yeni gelişmelerle yeniden fal bakalım diyorlar ee bir kez bakmak nerde 3 ayda bir bakmak nerde habire fal baktırmamız gerekiyor yoksa onlar nerden kazanacaklar demiBaktırdığım adam bide 10₺ para almstı benden her cumlesimi tutar ozamanlar çıkmaz diye inanmamıştım ama birer birer yaşadım halen yaşıyorum asıl falcı onlara derim ben binnazda nerde 10₺ ye bakan falcılar 100₺ veriyoruz gene çıkmıyor anacımm
Kesinlikle canım ozamanlar 19 yaşındaym gülüp geçiyorum adam bana fal bakıyo ama sallıyor diye geçriyorm içimden gözüme baka baka doğruları söylemiş halbukiiiZaten kahve tellweyi,tarot,katina bunlar hepsi aslında birer araç canım yani bir bakıma bunlar olmadan da bakabilenler var gönül gözü açık kişiler karşılarına geç hiçbir bilgi verme sana seni tanıyormuscasına her şeyi anlatır sadece yüzüne bakıp böyle şeyler olucak şöyle şeyler gibisinden bencede bu kişiler 3 harflilerden destek alıyorlar diye düşünüyorum ne yalan söyleyeyim
Bu arada çok teşekkür ederim bitanem saolSeni 4 kişi istiyormuş ama sen bir balığın üzerine oturmuşsun yani kısmetin o olacak demekki bi kızı bin kişi ister bir kişi alır hesabı kısmetin o olacak demekki :) hadi bakalm hayrlısı bende 2010 yılında baktırmıştım bi arkadasmla cafede şuan nişanlımla tansmamstk bile hepsini döktürmüştü adam yıl 2018 hala yaşıyorum üni senelerimde Denizlide bi cafede baktırmştım adam fal bakmıyor bnce başka sey bakıyor cunku özel güçleri vardı yanii :)bana hiç tanımadığım nişanlımın adını vermştii evlenceğin kişinin ismi diye bende abimin ismi o diye gülüp geçmiştim ama çıkıncada insanın aklına geliyor
Ay valla 3-4 ay nedir olur canım sizi maaşa baglayalm bize fal bak habire bana adam 6-7 yıl snrasnı söylüyor senin ay dediğini yiyeym ben10 TL'ye bakmayı geç birde 3-4 ay sonra tekrar gel yeni gelişmelerle yeniden fal bakalım diyorlar ee bir kez bakmak nerde 3 ayda bir bakmak nerde habire fal baktırmamız gerekiyor yoksa onlar nerden kazanacaklar demi
Genelde hep öyle oluyor zaten canım bu kişi bilmiyor dediğimiz kişiler aslında onların falı çıkıyor nedense onlar biliyorlar herseyiKesinlikle canım ozamanlar 19 yaşındaym gülüp geçiyorum adam bana fal bakıyo ama sallıyor diye geçriyorm içimden gözüme baka baka doğruları söylemiş halbukiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?