- 28 Aralık 2014
- 1.591
- 1.822
- 333
Ama biraz bekleyeceğim Mart-Nisan aylarını olaylar dedikleri gibi çıkarsa eğer size Binnaz ablanın kesnlikle ve kesnlkle en iyi yorumcuları kimlerse ileteceğimm vadeleri bekleme asamasndaym suan kzlarGenelde hep öyle oluyor zaten canım bu kişi bilmiyor dediğimiz kişiler aslında onların falı çıkıyor nedense onlar biliyorlar herseyi
Selin İmeri öneririm birde onu dene derim ismini yazdırdığın falcılardan hiçbirine baktırmadım ama bana şuana kdar çıkan isimler natali derinsu ve rüyanın baktıkları çıktı.Selin imerde düşüncelerimi okumuş resmen ondan öneririm dediklerinin çıkması icin vadesi var beklemedeyim ama güzel bir yorumcuİyi geceler dileyerek basliyorum, son bir haftadır yaşadığım sıkıntılardan dolayi fallara sarıldim. Burada hep övülen o 100_80_70tl lik falcilara tek tek pc basinda bekleyerek yakalayip yorum aldim. Kim bunlar diye soracak olursanız ufuk, elfin, doga, maya, haleh, engin arkadaslar hepsi tirt kusura bakmayin biraz argo yazdim ama bu kadar ovululupte nokta atisi olmayan yorumlar tek bana mi geldi?Sayfalarina bakiyorum yorumculari yuceltmislerde yüceltmişler, gercekten o yuceltilmeye değecek bir nokta atışı bulamadim. Binnaz abla benim icin kapandi. Falcilarin sayfalarina yapilan bu yorumlarinda balon oldugunu dusunuyorum artik, maya elfin doga yakinda 150 tl olursa sasirmayin.
Bende 49 kredi iken kahve baktırdım,hala ses kaydı duruyor.. Hatta açtım dün gece dinledim. O dönem seni arıcak dedi,tarih vermedi,sen sıkıntı etme,için ferah tut dedi.. Evet döndü Ama içinde bulunduğum durumu belirtmiştim,onun psikolojisisinden bahsetti Doğal olarak.. gelecek ile ilgili birşey demedi.. Evet samimi ilgili yakın,tatlı dilli,biri Ama o fiyata yetersiz bana göre.. Şimdilerde Tülay elçiyi arıyorum,hesabı da yok binnazda,kapanmış mı bilemiyorum.. Ah keşke olsa... Bilen varsa yazarsa çookk memnun olurum..Kizlar Mekselinaya ben 30Tl iken baktirmistim. Telefonda bakiyor. Muhabbet ediyo . Bizim ayrilik sebebimizi bana sormustu. Seni uzmus demiati. Yok hayir o degil dedim. Baska ne olabilir ki dedi bana. Evlendirmisti suan ayriyiz. Ben etkilemek istemem. Belkide benden enerji alamadi tabiki. Sadece paylastim :)
Bende burdam duyup estere atmıştım ama cok begenmedım. Bız ağustosta ayrıldık bana sız aralıkta ayrılmıssınız dedı. O yuzden dedıklerını cok takmadım ama tatlı naif bi bayanHerkese merhaba , falalem ester kira hakkında yorum yapabilir misiniz baktiranlar falı çıkan var mı ?birde şu yeni site yildizname nasil bir kaç fslci denedim en beğendiğim eylem oldu baktiranlar yorum yapabilir mi?ester e daha önce batırdım olumsuz konuşmuş öyle oldu benim en beğendiğim falci kendisi ..ama zaman konusunda takıldım çünkü geçmiş zamanı çok hatırlamıyorum
Haleh hariç hepsine baktırdım ve tamamen aynı fikirdeyimİyi geceler dileyerek basliyorum, son bir haftadır yaşadığım sıkıntılardan dolayi fallara sarıldim. Burada hep övülen o 100_80_70tl lik falcilara tek tek pc basinda bekleyerek yakalayip yorum aldim. Kim bunlar diye soracak olursanız ufuk, elfin, doga, maya, haleh, engin arkadaslar hepsi tirt kusura bakmayin biraz argo yazdim ama bu kadar ovululupte nokta atisi olmayan yorumlar tek bana mi geldi?Sayfalarina bakiyorum yorumculari yuceltmislerde yüceltmişler, gercekten o yuceltilmeye değecek bir nokta atışı bulamadim. Binnaz abla benim icin kapandi. Falcilarin sayfalarina yapilan bu yorumlarinda balon oldugunu dusunuyorum artik, maya elfin doga yakinda 150 tl olursa sasirmayin.
Dün buradan bir arkadaşımla da konuştum, binnaz tamamen ticari bir hal aldı falcı bi geliyor 4 fal bakıp günlük 120 lira alıp gidiyor. Ortalarda olmayan falcılar her gün çifter çifter gelmeye başladı. Açılım yaptığını bire bir duyduğum falcılardan artık kart sesi falan duymuyorum ezbere konuşup gidiyorlar ne kaçırırsak kar modunda. Bu zamana kadar erdemli bir insan dediğim 1 falcıda yanılmadım sadece o da tellwede zaten. Eskiden Binnaz.com müşteri memnuniyetine inanılmaz önem verirdi şimdi ne tutturursa onu yapıyor sizce bunda buralarda yapılan“100 lira etmez demeyin, helal olsun,..” konuşmaları ne kadar etkili? Ben size söyleyeyim binnazın piyasasını bu topik belirler anlıyorum herkesin kendine göre sıkıntısı var da azıcık akıllı davranın. Bana tellwede 20 liraya fal bakan yeşilçingeneden daha çok bir şey söylemiyorlarsa niye yoldurayım kendimi?
Tek yesilcingene’yi beğeniyorsun anladığım kadarıyla. Binnaz’ın fiyat arttırma politikası hakkında yazdıklarına katılıyorum. Burayı ciddiye alıyorlar bence o yüzden ortak bir şeyler yapılsa dikkate alırlar gibime geliyorKızlar bu söylemim de yeşilçingeneyi tek falcı göstermem gibi algılanmasın ben prensip olarak artık burada falcı önerisinde bulunmuyorum kimsenin hakkına girmemek için. Buna rağmen düzenli gittiğim 2-3 isim var aslında. Oradaki 100 liralık bir falcı ve 20 liralık bir falcı kıyasıydı. Ben yeşilçingeneye 2015te 10 liraya fal atıyordum bugün 20 liraya atıyorum ve hala aynı uzunlukta aynı özende fal alıyorum. Binnazdaki geçmiş favori isimlerimde ise, 20 liraya baktırırken uzun uzun özenli fallar alıyordum şimdi 4-5 katı paralara avutulup gönderiliyorum çünkü binnazın asla kaliteyle alakalı bir kaygısı kalmadı zira falcıların da öyle. Tellwede geçmişten beri çok beğendiğim ikinci bir isim var bir önceki falımda soru sormadığım için ikinci fal da “beğeniniz bende soru işareti kaldı” diyip bunu önemsiyor ve daha da özeniyor ama binnazda soru kısmında detay istiyorum kadın bana carlıyor falan filan bu da tamamen kişilerin duruşuyla alakalı ama tabi herkes yine ne isterse onu yapar benim ricam sadece madem bu değişikliklerden rahatsızız o halde bari bu platformda binnaza “sen ne yaparsan yap biz senin müdaviminiz” mesajlarıyla daha da prim yaptırmayalım hadi öpüldünüz
Ay açıklama yaptığım halde yanlış anlaşılmışTek yesilcingene’yi beğeniyorsun anladığım kadarıyla. Binnaz’ın fiyat arttırma politikası hakkında yazdıklarına katılıyorum. Burayı ciddiye alıyorlar bence o yüzden ortak bir şeyler yapılsa dikkate alırlar gibime geliyor
Anladım canım. Paylaşsan keşke ama senin kararın bir şey diyemeyiz :)Ay açıklama yaptığım halde yanlış anlaşılmışyok hayatım o sadece fiyat bazlı bir örnekti beğendiklerimi özellikle paylaşmıyorum:))
Anladım canım. Paylaşsan keşke ama senin kararın bir şey diyemeyiz :)
Şu Elfin sabahın altısında giriyor sadece. Bir adam akıllı saatte girse yakalasam da biraz inzivaya alsam kendimi
ekmek kuyruğu oluşmuş onda :)))Merhaba kızlar falı baya oluyor bırakalı geçenlerde bir falcıya daha doğrusu güvendiğim bir falcıya fal attığımda ilk falı ile son falı çelişince onunda listemden sildim. Gerçi fal attığım kişiyi hayatımdan tamamiyle sildim o ayrı :) Tellwede 5 kredim vardı yenilerden birine attım Falcı Pethulinqa aşk için diilde genel bir yorum istedim iş.tayin vs. gibi durumlar için atmıştım ama falcı Pethulinqa geçmişte yaşadığım kişi ile neden ayrıldığımı en net diyen falcılardan biri idi...fiziksel özellikleri ilişkinin bitme sebebini iletişimleri vs.vs. sormadığım halde söyledi, işle alakalı ise söylediklerini dün itibari ile yaşadım cidden çok şaşırdım kolay kolay kimseyi tavsiye etmem ama atacaksanız Pethulinqa attın 5 tl :) ama olumsuza açık olun olumsuzu çekinmeden söylüyor kaldı ki olumsuz olan durumları çekinmeden bana söyledi en çok kahvesini beğendim :)
kesinlikle elfin'in eski formunda olmadığına katılıyorum. bana son yaptığı yorumda kartların özelliklerini yazmıştı. netten açıp baksam aynısını yazardım ben de. bir gram his yoktu. sesli fal olmasa başkası baktı zannederdim o kadar farklı ve yüzeyseldi.
Daha önce baktıracaktık yani ona da. 1800 civarı kredim vardı neyse dursun bakalımmerhaba, elfin inden yorum almayı seviyordum fakat en son yorum aldığımda diğer baktığı fal üzerinden gitmiş gibi idi aradaki görüşmelerimizi felan bilemedi gelişi güzel bir yorum aldım ve ben onun hisli olduğunu düşünüyordum bence bilmesi gereken çoook büyük gelişmelerim mevcuttu fakat hiç birisini bilemedi gelecek için olanlar değil anda olan olaylar dahil bilemedi yani yakalayamadığın için üzülme lütfen ağustos ayındaki bakımı ile son bi kaç aydır olan bakımı ne yazıkki bir değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?