Sanırım hepimize aynı şeyler söylendi kıZlar[/QU
merhaba ben de yeni üye oldum fal deneyimlerimi paylaşmak isterim.Size katılıyorum evet.ELFİN bana da çıkmadı.DOĞA da çıkmadı.ENGİN GÜMÜŞ de çıkmadı.SERKAN ASLAN da çıkmadı ÇIKMAYAN ÇOK.ÇIKAN AZ.Bana çıkan NEHİR,TUANA bide bir zamanlar DERİN YÜKSEL vardı şimdi yok. Ahh keşke tekrar gelse...NEHİR e ayrı bir parantez açayım.Kızlar Deva’dan 17,5 lira iken iki kez yorum almış biri olarak söylüyorum. Kesinlikle boş bir yorumcu değil, ben çok beğendim ancak asla ama asla 100 liralık bir yorumcu da değildi. Keşke insanlara bu kadar enayi gözü ile bakmasalar. Bir de fal işinin enerji ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bana çok iyi bir yorum yapan falcı bir başkasına berbat ötesi özensiz bir yorum yapabilir. Bu konuda da insanların tamamen haklarını yememeliyiz diye düşünüyorum. Begenmediğiniz bir falcı burada övülüyor diye insanları yargılamayın. “abartmayın, övmeyin, insanları yanlış yönlendirmeyin vs” gibi cümleler kurmayın bence. Mesela Engin Gümüş burada pek sevilmez ama bende inanılmaz derecede bildiği ayrıntılar oldu ve çıkan şeyler, en sevdiğim yorumcu diyebilirim. aynı şekilde Asenat da. Ama burda övülmelere doyulmayan Elfin’e aylar önce attıgım falın bir cümlesi bile çıkmamıştı çok özensiz bir yorumdu.
bu kadının dediği şeyler er yada geç bana tutuyor.ama vadeleri tutturamıyor nedense.1-2 ay diyor,6 ay sürüyor.Bazende tutuyor ama ne bileyim o anki enerji mi nedir??merhaba ben de yeni üye oldum fal deneyimlerimi paylaşmak isterim.Size katılıyorum evet.ELFİN bana da çıkmadı.DOĞA da çıkmadı.ENGİN GÜMÜŞ de çıkmadı.SERKAN ASLAN da çıkmadı ÇIKMAYAN ÇOK.ÇIKAN AZ.Bana çıkan NEHİR,TUANA bide bir zamanlar DERİN YÜKSEL vardı şimdi yok. Ahh keşke tekrar gelse...NEHİR e ayrı bir parantez açayım.
Devadan bende 2 kez 150 krediyken fal yorumu aldım bende de çok iyiydi hisleri filan seninle aynı fikirdeyim canım boş biri değil ama 1000 kredide çok vermem o parayı açıkçası keşke sabit bir fiyat belirleyip o fiyatta kalsalardıKızlar Deva’dan 17,5 lira iken iki kez yorum almış biri olarak söylüyorum. Kesinlikle boş bir yorumcu değil, ben çok beğendim ancak asla ama asla 100 liralık bir yorumcu da değildi. Keşke insanlara bu kadar enayi gözü ile bakmasalar. Bir de fal işinin enerji ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bana çok iyi bir yorum yapan falcı bir başkasına berbat ötesi özensiz bir yorum yapabilir. Bu konuda da insanların tamamen haklarını yememeliyiz diye düşünüyorum. Begenmediğiniz bir falcı burada övülüyor diye insanları yargılamayın. “abartmayın, övmeyin, insanları yanlış yönlendirmeyin vs” gibi cümleler kurmayın bence. Mesela Engin Gümüş burada pek sevilmez ama bende inanılmaz derecede bildiği ayrıntılar oldu ve çıkan şeyler, en sevdiğim yorumcu diyebilirim. aynı şekilde Asenat da. Ama burda övülmelere doyulmayan Elfin’e aylar önce attıgım falın bir cümlesi bile çıkmamıştı çok özensiz bir yorumdu.
İyide o uygulamalarda hazır yorum atıyorlar hem soruda soramıyorsun gerçek kişiler bakmıyor kiDerya abla ve falladini öneririm kızlar
Ama diğerlerine göre daha iyi tutuyor yorumları. Yani en azından bana hep biliyorİyide o uygulamalarda hazır yorum atıyorlar hem soruda soramıyorsun gerçek kişiler bakmıyor ki
devaya 1 kez batırdım kendinden emindi ama verdiği vade çoktan geçti bir daha fal atmam asenata baktirdim 2 kez ama kendinle çelisti bu enerji meselesi mi bilmiyorumDevadan bende 2 kez 150 krediyken fal yorumu aldım bende de çok iyiydi hisleri filan seninle aynı fikirdeyim canım boş biri değil ama 1000 kredide çok vermem o parayı açıkçası keşke sabit bir fiyat belirleyip o fiyatta kalsalardıyüz yüze fal bakan insanlar bile yani cafelerdeki yorumcular bile 100 TL almıyorlar kahvenide iciyorsun ve falınada baktırıyorsun,sonuçta bizlerde az bir maaşla çalışan insanlarız işyerinde patrondan hariç müşteriler ve diğer çalışanlarla cogu kez anlaşamıyoruz sorunlar yaşıyoruz ama sonuçta çalışmak zorundayız öyle veya böyle o paraları kolay kazanmıyoruz ben asgari ücret alıyorum benim 1,5 günlük param oluyor 100 TL sonuçta her şey karşılıklı fal baktırırken 1,2 veya 5 yıldız verip vermiycegimizi de biz belirleyelim bazı yorumcular falın bitiminde 5 yıldız istiyorlar emek veriyoruz diyorlar sonuçta bizlerde ücret veriyoruz herşey karşılıklı,biz falcılara belirli bir ücret ödüyoruz demi fallar için eğer begenmediysek 5 yıldız beklemesinler bizlerden 1 yıldız bile versek fal karşılığında ücretlerini her türlü alıyorlar en azından iyi bir yorumcu olmadığı için başkalarının parası boşyere heba olmaz o yüzden oylama ve yorum yaparken bilinçli yapalım arkadaslar
Bana daha vadesi var canım çıktı çıkmadı diyemiyorum yorumuyla alakalı ama geçmiş ve şu anı iyiydidevaya 1 kez batırdım kendinden emindi ama verdiği vade çoktan geçti bir daha fal atmam asenata baktirdim 2 kez ama kendinle çelisti bu enerji meselesi mi bilmiyorum
İlk o uygulamaları kullanmıştım canım o arkasında aynı yorumu kaç kez atmıştı banabirde şu Derya abla uygulaması ilişkim yok diye belirtmeme rağmen her yorumda eşinle şu aralar aranız açılacak tartısıcaksınız diye yorum atıyordu sanırım deryaablanın derdi olmayan eşimle daha tanımadığım kişiyle benim tartıştığımı ima ediyordu her falda
Nehir Ateşoğlu' na 2 yıl önce baktırmıştım. "yakın bir arkadaşın seni yanlış yönlendiriyor, kötülüğünü istiyor" demişti. İnanmamıştım çünkü benim sayılı ve köklü arkadaşlıklarım vardır. Ama hakikaten öyle bir arkadaşım olduğunu aylar sonra anladım. Ama diğer dedikleri çıkmamıştı.merhaba ben de yeni üye oldum fal deneyimlerimi paylaşmak isterim.Size katılıyorum evet.ELFİN bana da çıkmadı.DOĞA da çıkmadı.ENGİN GÜMÜŞ de çıkmadı.SERKAN ASLAN da çıkmadı ÇIKMAYAN ÇOK.ÇIKAN AZ.Bana çıkan NEHİR,TUANA bide bir zamanlar DERİN YÜKSEL vardı şimdi yok. Ahh keşke tekrar gelse...NEHİR e ayrı bir parantez açayım.
Sanırım canım bizim enerjinizi uyuşmadığı deryaablayla,beni evlendirme meraklısı yaşı sanırım kendisi dertsiz başıma dert mi Alaçam yaaAyy çok güldüm. Demekki bi benim yıldızım barışmış onunla
Falladdin için bunu ilk kez duydum. Hiç güvenli değil o zamanSanırım canım bizim enerjinizi uyuşmadığı deryaablayla,beni evlendirme meraklısı yaşı sanırım kendisi dertsiz başıma dert mi Alaçam yaafalaalddinde başta çok iyiydi sonradan bozdu oda kendini canım hep aynı yorumları atıp duruyordu birde kadınlar kulübünde falaalddinle ilgili bişeyler okumuştum zamanında sanırım bizlerin WhatsApp mesajlarımıza filan ulaşıyormus o yüzden yorumları tutarlı oluyordu o gün olan bişeyden o gün aldığın yorumda bahsediyordu çoğu kez bu yüzden güvenilirde gelmedi bana sildim uygulamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?