Binnaz Abla

Melek Yıldız’a baktırdım sıkıntıdan birde kredisini 150’ye düşürmüş. Keşke baktırmasaydım. Tarot açtı kartların anlamlarını yazmış bana ki anlamlarını bende biliyorum. Kadına intihar ettim diyorum çok sağlıklı, muhteşem bir kadınsın yazmış bana. Teşekkür ettim kendisine o yüzden yazdığımız soruları bile okumadan ezbere yorum yaptıkları belli kızlar

Canim ya intihar mi ettkm dedin? Gecmis olsun mu denir bilmiyorum, gecmisler olsun verilmis sadakan varmis sukur ki bir sey olmamis. melek yildiz cikmaz ben yazmistim daha once hatta baktirdigimi unutmusum eski fallarimi okuyunca gormustum gecenlerde,atmis hic tutmamis bana.

Ya berguzar online oldu diye mesaj geldi hemen girdim yok cevrimdisi. Boyle birsey olabilir mi ya? Baktiranlar nasil baktirdiniz?
Burda konuşulmadan önce pek bilen yoktu.. Sonra talep çok olunca, yoğunluk olmuştur.. Zaten enerjisi olmazsa ya da düşerse bakmıyor ara veriyor.. Benim sorumu okuduğu halde , enerjisi iyi olmadığı için sabahına yanıtlamıştı.. çünkü Soruyuda kartla yanıtlıyor. Bunuda çok naif bir şekilde dile getirip söylemişti bana..

Teşekkürler canım, iyiyim şu an. Fiziksel bir zarar yok neyse ki :) Elfin’i yakalayamayınca bir türlü kredisi düşmüşken bir deneyeyim dedim. Pembe tablo çizmesin diye durumu belirttim nakta’ya da belirtmiştim o o yüzden gerçekleri söyleyeceğim demişti sana ama buna belirtmeme gerek yokmuş onu anladım

Ya berguzar online oldu diye mesaj geldi hemen girdim yok cevrimdisi. Boyle birsey olabilir mi ya? Baktiranlar nasil baktirdiniz?
Bergüzar iyiydi şimdi bir okudumda tekrar yazdıklarını. Çıkarsa haber veririm tabii tekrar. Ama onu şans eseri aynı gün çevrimiçi yakaladım ben birkaç saat bekledim tabii o ayrı ama beklediğime değdiğini düşünüyorum

arkadaşlar ben fal sitelerinde değilde hani böyle telefonda bakan kişiler oluyor serbest çalışıyorlar öyle birini istiyorum var mı güvendiğiniz biri çok ihtiyacım var bu günlerde...bi ara Adanalı Eylem demişlerdi telefonunu bilen var mı arkadaşlar?paylaşabilir misiniz??

arkadaşlar TELWE de Banu YILMAZ nasıl çıkıyor mu vadeleri??

Ben baktirdim begenmedim cokda boyle sman aman degildi
Bende bu forumda çok bahsedildiği için baktırdım canım ama hiç fazla beğenmedim ve ayrıca ilk defa faldan sonra bir falcı sorularını yanıtsız bıraktı ben tellwede birçok kişiye baktırdım ilk defa bir falcı böyle yaptı bana ben o yüzden beğenmedim

Bu laf bize mi şimdi:) Doğa' nın mutlu! askerleri görevde, başka kinayeli yorumlar da var. Bu forum ne kadar çok okunuyor,ne kadar etkili, anladık tekrar. Kelebek etkisi. Fiyatı ne kadar arttırsalar bile nasılsa birilerinin " bu fiyata değer, ama falcı emek veriyor" diyeceğini anladıkları için Binnaz tavan yaptı. Binlerce insan bu forumdaki her bir yorumu okuyor ve etkileniyor. Gerçekten nefret ediyorum artık faldan, fal sitelerinden.

Bu kisiye baktirmadim.ama.kart yorumcusu olduguna kanaat getirdim forumda bu derece savunulunca da kendisinden sogudum
Zaten bir yigin site var burda adi gecmeyen oralarda baktirdim baya binnaz out benim icin.hic bilgi vermeden veya cok az bilgi ile (d.t isim gibi) fal bakanlar var

ben vadeleri tutuyor mu diye sordum aslında... analizleri fena değil... bana temmuz demiş bilmiyorum çok uzak geldi vade

ECEM23 e baktırdım daha detaylı baktı....ona baktıran var mı???tutuyor mu???

Yildizname de yıldız hanzadeyi denedim,böyle bir fal görmedim. Bunu görünce binnaz i sildim.o kadar iyi bir bakım o kadar anlamadigim şeyi bildiki sastim kaldim. .deneyen olursa yorum yapabilir mi?

ben vadeleri tutuyor mu diye sordum aslında... analizleri fena değil... bana temmuz demiş bilmiyorum çok uzak geldi vade
Banada biraz uzak vade vermiş ama yorumu biraz karışıktı Türkçesi olarak zorlandığı okurken canım,ama vadenin çıkıp çıkmadığını soruyorsanız daha bayaaa zamanı var o konuda bişey diyemem ama bana göre ilgili bir yorumcu değil sorunu gördüğü halde cevap vermemesi çok saçma alt üstü bir sorum sormuştum falda anlamadığım bir yeri

Yildizname de yıldız hanzadeyi denedim,böyle bir fal görmedim. Bunu görünce binnaz i sildim.o kadar iyi bir bakım o kadar anlamadigim şeyi bildiki sastim kaldim. .deneyen olursa yorum yapabilir mi?
BİNNAZ iyice cozuttu gerçekten.Bende çok fal baktırdım hepsi tırrtttt inan..ama yıldızname baktırmadım..genelde kahve(NEHİR,TUANA),tarotta(KASİRE,ZEYNEP SABAH)...bunlarda çok bildiklerinden vadeyi tutturduklarından değil,iyi okuyorlar anı,karşı tarafı ondan baktırıyorum...tabbiii arada NEHİR tutturuyor...

Yildizname sitesinde yıldız hanzadeden bahsediyorum.ben binnaz i sildim tamamen çok pembecilerdi artık burda pembecilerdi pembecilerdi dedik.bu kezde sürekli olumsuz yorum ne vade tutturdu var ne gelecek. .

Yildizname sitesinde yıldız hanzadeden bahsediyorum.ben binnaz i sildim tamamen çok pembecilerdi artık burda pembecilerdi pembecilerdi dedik.bu kezde sürekli olumsuz yorum ne vade tutturdu var ne gelecek. .
pardon ben yanlış anladım.O siteyi bilmiyorum yorum yapamayacağım.Ama diğerlerinde baktırdım BİNNAZ,,TELWE,BYV,FAL ALEM,fal sepeti...AMA EN ÇOK ''BİNNAZ ABLA'' da BAKTIRDIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…