Canim ya intihar mi ettkm dedin? Gecmis olsun mu denir bilmiyorum, gecmisler olsun verilmis sadakan varmis sukur ki bir sey olmamis. melek yildiz cikmaz ben yazmistim daha once hatta baktirdigimi unutmusum eski fallarimi okuyunca gormustum gecenlerde,atmis hic tutmamis bana.Melek Yıldız’a baktırdım sıkıntıdan birde kredisini 150’ye düşürmüş. Keşke baktırmasaydım. Tarot açtı kartların anlamlarını yazmış bana ki anlamlarını bende biliyorum. Kadına intihar ettim diyorum çok sağlıklı, muhteşem bir kadınsın yazmış bana. Teşekkür ettim kendisine o yüzden yazdığımız soruları bile okumadan ezbere yorum yaptıkları belli kızlar
Burda konuşulmadan önce pek bilen yoktu.. Sonra talep çok olunca, yoğunluk olmuştur.. Zaten enerjisi olmazsa ya da düşerse bakmıyor ara veriyor.. Benim sorumu okuduğu halde , enerjisi iyi olmadığı için sabahına yanıtlamıştı.. çünkü Soruyuda kartla yanıtlıyor. Bunuda çok naif bir şekilde dile getirip söylemişti bana..Ya berguzar online oldu diye mesaj geldi hemen girdim yok cevrimdisi. Boyle birsey olabilir mi ya? Baktiranlar nasil baktirdiniz?
Teşekkürler canım, iyiyim şu an. Fiziksel bir zarar yok neyse ki :) Elfin’i yakalayamayınca bir türlü kredisi düşmüşken bir deneyeyim dedim. Pembe tablo çizmesin diye durumu belirttim nakta’ya da belirtmiştim o o yüzden gerçekleri söyleyeceğim demişti sana ama buna belirtmeme gerek yokmuş onu anladımCanim ya intihar mi ettkm dedin? Gecmis olsun mu denir bilmiyorum, gecmisler olsun verilmis sadakan varmis sukur ki bir sey olmamis. melek yildiz cikmaz ben yazmistim daha once hatta baktirdigimi unutmusum eski fallarimi okuyunca gormustum gecenlerde,atmis hic tutmamis bana.
Bergüzar iyiydi şimdi bir okudumda tekrar yazdıklarını. Çıkarsa haber veririm tabii tekrar. Ama onu şans eseri aynı gün çevrimiçi yakaladım ben birkaç saat bekledim tabii o ayrı ama beklediğime değdiğini düşünüyorumYa berguzar online oldu diye mesaj geldi hemen girdim yok cevrimdisi. Boyle birsey olabilir mi ya? Baktiranlar nasil baktirdiniz?
arkadaşlar ben fal sitelerinde değilde hani böyle telefonda bakan kişiler oluyor serbest çalışıyorlar öyle birini istiyorum var mı güvendiğiniz biri çok ihtiyacım var bu günlerde...bi ara Adanalı Eylem demişlerdi telefonunu bilen var mı arkadaşlar?paylaşabilir misiniz??8. Ayda elfin bana bakmış hiçte öyle abatılacak bir yorum yapmamış 7 kart yorumu. Ve bu kartların yorumları benim sorularimin içinde olan şeylere uydurulmustu.açıkçası ya olur ya olmazdı cevap.olmaz dedi olmadı. Ama his adına yaptığı hiç bir yorum yoktu.ağustosta 23_25 gorusursunuz dedi.buda olmadı. Ben sildim valla binnaz sitesini. Çünkü o kadar paraya değecek hiç bir bakım yok artık.
arkadaşlar TELWE de Banu YILMAZ nasıl çıkıyor mu vadeleri??8. Ayda elfin bana bakmış hiçte öyle abatılacak bir yorum yapmamış 7 kart yorumu. Ve bu kartların yorumları benim sorularimin içinde olan şeylere uydurulmustu.açıkçası ya olur ya olmazdı cevap.olmaz dedi olmadı. Ama his adına yaptığı hiç bir yorum yoktu.ağustosta 23_25 gorusursunuz dedi.buda olmadı. Ben sildim valla binnaz sitesini. Çünkü o kadar paraya değecek hiç bir bakım yok artık.
arkadaşlar TELWE de Banu YILMAZ nasıl çıkıyor mu vadeleri??
Bende bu forumda çok bahsedildiği için baktırdım canım ama hiç fazla beğenmedim ve ayrıca ilk defa faldan sonra bir falcı sorularını yanıtsız bıraktı ben tellwede birçok kişiye baktırdım ilk defa bir falcı böyle yaptı bana ben o yüzden beğenmedimBen baktirdim begenmedim cokda boyle sman aman degildi
Bende begenmemistim canli fala cagiriyordu hepBen baktirdim begenmedim cokda boyle sman aman degildi
Bu kisiye baktirmadim.ama.kart yorumcusu olduguna kanaat getirdim forumda bu derece savunulunca da kendisinden sogudumEki Görüntüle 2122267
Bu laf bize mi şimdi:) Doğa' nın mutlu! askerleri görevde, başka kinayeli yorumlar da var. Bu forum ne kadar çok okunuyor,ne kadar etkili, anladık tekrar. Kelebek etkisi. Fiyatı ne kadar arttırsalar bile nasılsa birilerinin " bu fiyata değer, ama falcı emek veriyor" diyeceğini anladıkları için Binnaz tavan yaptı. Binlerce insan bu forumdaki her bir yorumu okuyor ve etkileniyor. Gerçekten nefret ediyorum artık faldan, fal sitelerinden.
ben vadeleri tutuyor mu diye sordum aslında... analizleri fena değil... bana temmuz demiş bilmiyorum çok uzak geldi vadeBende bu forumda çok bahsedildiği için baktırdım canım ama hiç fazla beğenmedim ve ayrıca ilk defa faldan sonra bir falcı sorularını yanıtsız bıraktı ben tellwede birçok kişiye baktırdım ilk defa bir falcı böyle yaptı bana ben o yüzden beğenmedim
Banada biraz uzak vade vermiş ama yorumu biraz karışıktı Türkçesi olarak zorlandığı okurken canım,ama vadenin çıkıp çıkmadığını soruyorsanız daha bayaaa zamanı var o konuda bişey diyemem ama bana göre ilgili bir yorumcu değil sorunu gördüğü halde cevap vermemesi çok saçma alt üstü bir sorum sormuştum falda anlamadığım bir yeriben vadeleri tutuyor mu diye sordum aslında... analizleri fena değil... bana temmuz demiş bilmiyorum çok uzak geldi vade
BİNNAZ iyice cozuttu gerçekten.Bende çok fal baktırdım hepsi tırrtttt inan..ama yıldızname baktırmadım..genelde kahve(NEHİR,TUANA),tarotta(KASİRE,ZEYNEP SABAH)...bunlarda çok bildiklerinden vadeyi tutturduklarından değil,iyi okuyorlar anı,karşı tarafı ondan baktırıyorum...tabbiii arada NEHİR tutturuyor...Yildizname de yıldız hanzadeyi denedim,böyle bir fal görmedim. Bunu görünce binnaz i sildim.o kadar iyi bir bakım o kadar anlamadigim şeyi bildiki sastim kaldim. .deneyen olursa yorum yapabilir mi?
Yildizname sitesinde yıldız hanzadeden bahsediyorum.ben binnaz i sildim tamamen çok pembecilerdi artık burda pembecilerdi pembecilerdi dedik.bu kezde sürekli olumsuz yorum ne vade tutturdu var ne gelecek. .BİNNAZ iyice cozuttu gerçekten.Bende çok fal baktırdım hepsi tırrtttt inan..ama yıldızname baktırmadım..genelde kahve(NEHİR,TUANA),tarotta(KASİRE,ZEYNEP SABAH)...bunlarda çok bildiklerinden vadeyi tutturduklarından değil,iyi okuyorlar anı,karşı tarafı ondan baktırıyorum...tabbiii arada NEHİR tutturuyor...
pardon ben yanlış anladım.O siteyi bilmiyorum yorum yapamayacağım.Ama diğerlerinde baktırdım BİNNAZ,,TELWE,BYV,FAL ALEM,fal sepeti...AMA EN ÇOK ''BİNNAZ ABLA'' da BAKTIRDIM...Yildizname sitesinde yıldız hanzadeden bahsediyorum.ben binnaz i sildim tamamen çok pembecilerdi artık burda pembecilerdi pembecilerdi dedik.bu kezde sürekli olumsuz yorum ne vade tutturdu var ne gelecek. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?