ben telefonda bakan birini arıyorum aslında sitede değilde... öyle biri var mı bildiğiniz güvenilir biri...Banada biraz uzak vade vermiş ama yorumu biraz karışıktı Türkçesi olarak zorlandığı okurken canım,ama vadenin çıkıp çıkmadığını soruyorsanız daha bayaaa zamanı var o konuda bişey diyemem ama bana göre ilgili bir yorumcu değil sorunu gördüğü halde cevap vermemesi çok saçma alt üstü bir sorum sormuştum falda anlamadığım bir yeri
Benim bildiğim birileri yok canım ama bence yüzyüze fal baktırmak daha iyi telefon yada sitelerde baktırmaktanben telefonda bakan birini arıyorum aslında sitede değilde... öyle biri var mı bildiğiniz güvenilir biri...
bulunduğum yerde yok öyle yüzyüze bakan...o yüzden,bu günlerde çok ihtiyacım var iyi bakan birini bulsam çok iyi olurBenim bildiğim birileri yok canım ama bence yüzyüze fal baktırmak daha iyi telefon yada sitelerde baktırmaktan
Anladım canım,bu forumdaki arkadaşların bildiği kişiler varsa yazarlar zatenbulunduğum yerde yok öyle yüzyüze bakan...o yüzden,bu günlerde çok ihtiyacım var iyi bakan birini bulsam çok iyi olur
bu konuda hangi üyeyi önerirsiniz,bilginiz var mıAnladım canım,bu forumdaki arkadaşların bildiği kişiler varsa yazarlar zaten
Hayır canım hiçbir bilgim yok açıkçası sen foruma telefonla fal bakan bildiğiniz kişiler varmı diye bir yazı yaz cevap yazan olur eğer bildikleri kişiler varsabu konuda hangi üyeyi önerirsiniz,bilginiz var mı
Nehir e ben de baktırıyorum.Güzel bakıyor ama vadeleri tutturamıyor.Ama oluyor sonra bi şekildeya nehir guzel bakıyor da gerçekten bakınca, bana hıc dedikleri cıkmadı. ya benim kahvemden ya olayları degistirdim ondan
Bana çıkıyor.arkadaşlar TELWE de Banu YILMAZ nasıl çıkıyor mu vadeleri??
Brn orada Bergüzara attım iki defa ikinci de geçen sefer bir girdim online yakaladım onu moralim bozuktu keşke ordaolsa da atsam dediğim anda , bizim onunla enerjimiz inanılmaz tuttu burdan da anladım bunu ve bana inanılmaz detaylı ve uzun bir fal atmış nokta atışlarıyla dolu yine, burada beğenmeyen var ama bana inanılmaz biliyor. Yıldız Hanzade de listemde yakında ona da atmayı düşnünüyorum, binnazda kredim bitsin daha da ayda yılda bir baktırırım orada artık iyice tozuttu ayrıca iyi falcı da yok.Yildizname de yıldız hanzadeyi denedim,böyle bir fal görmedim. Bunu görünce binnaz i sildim.o kadar iyi bir bakım o kadar anlamadigim şeyi bildiki sastim kaldim. .deneyen olursa yorum yapabilir mi?
merhaba...ben yeni üye oldum da...fal konusunda tecrübeliyim...çok baktırdım sitelerde ama vade tutturan yooookkkk arkadaş...çok az ucundan kıyısından tutturan oldu...BANU YILAM bana temmuz dedi en uzak vade onda.... ne bileyimmm....ECEM23 3 vade dedi...ECEM nasıllll???Bana çıkıyor.
Nehir bana bilememişti, katiyerle ilgili baktı söylediği özellikte bir iş değil tamamen farklı bir yer oldu oluş tarzı vs hiç bilemedi.Nehir e ben de baktırıyorum.Güzel bakıyor ama vadeleri tutturamıyor.Ama oluyor sonra bi şekilde
Ecem’e baktırmadım ben ama tellwe deki hesabımı Banu Yılmaz için açık tutuyorum 2 haftada neredeyse bir yorum alıyırum yanıldığı olmadı vade konusunda, bana yakın vadeler veriyor çünkü hep yakın zamanlarda oluyor gelişme.merhaba...ben yeni üye oldum da...fal konusunda tecrübeliyim...çok baktırdım sitelerde ama vade tutturan yooookkkk arkadaş...çok az ucundan kıyısından tutturan oldu...BANU YILAM bana temmuz dedi en uzak vade onda.... ne bileyimmm....ECEM23 3 vade dedi...ECEM nasıllll???
bana kısmende olsa bilen O...Bide bir zamanlar DERİN YÜKSEL vardı sitede acaipti...sonra kayboldu...Nehir bana bilememişti, katiyerle ilgili baktı söylediği özellikte bir iş değil tamamen farklı bir yer oldu oluş tarzı vs hiç bilemedi.
temmuzu beklicem anlaşılan...Ecem’e baktırmadım ben ama tellwe deki hesabımı Banu Yılmaz için açık tutuyorum 2 haftada neredeyse bir yorum alıyırum yanıldığı olmadı vade konusunda, bana yakın vadeler veriyor çünkü hep yakın zamanlarda oluyor gelişme.
Canım fallarda vadeye çok takılma çünkü falcı sana 2 ay sonra der ama 2 ay sonra bişey olmaz sen falın çıkmadı patladı sanırsın ama 4-5 ay sonra söyledikleri çıkıyor bazı yorumcuların,birçok yorumcu zaten vadeyi tutturamıyor ki ,bende iş konusunda birkaç yorumcu bilmişti ama vadeyi tutturamamıslardımerhaba...ben yeni üye oldum da...fal konusunda tecrübeliyim...çok baktırdım sitelerde ama vade tutturan yooookkkk arkadaş...çok az ucundan kıyısından tutturan oldu...BANU YILAM bana temmuz dedi en uzak vade onda.... ne bileyimmm....ECEM23 3 vade dedi...ECEM nasıllll???
Herkese iyi akşamlar,
Binnaz abla'da birkaç aydır bir sürü fal baktıdım. Deneyimlerimi sizinle paylaşmak için aranıza katıldım :)
Kahve:
Natali Derinsu:Kendisine kalsa Kasım 2017'de düğünüm vardı. Ama fal baktırdığım dönemde ilişkim bile yoktu. Mart ayında baktırmışım, şubat ayında ilişkimin başlayacağını söylemişti. Şubat geçti deyince de 2018 şubat demişti... Düğün için 2017 kasım deyip, 2018 şubatta ilişkimin başlaması da biraz değişik doğrusu :)
Emir Can:Fazla kredim kalmıştı, onu kullanmak için baktırmıştım. 10 kelimesinden 4ü 'görüyorum'... Çok geneldi ve olmadı.
Gizem Sitare:Erkek arkadaşımla yeni ayrılmıştıi hayatında esmer bir kız olduğunu söylemişti. O zaman bilmiyordum, salladı diye düşünmüştüm. Ama gerçekten varmış, hala ilişkileri sürüyor. Ama Gizem bana o kızla sadece kısa süreli görüşeceğini ve benimle barışacağını söylemişti, anı bildi ama sonuç olmadı.
Bade Ermen:Natali Derinsu ile aynı. Alakasız ve saçma sapandı.
Alev Tanselediği hiçbir şey mi çıkmaz bir insanın? Ne dediyse tersi oldu.
Hanzade Yıldız:Yine fazla kredi sonucu baktırılmış bir faldı. Sende nazar var dua et, için rahat olsun sonu çok olumludan öteye gidilmeyen bir yorumdu. Asla detay yoktu.
Katina:
Şevval Erdal:Tam on kere baktırdım. Artık abla-kardeş ilişkisine döndük. Durumlara baya hakim olduğu için ona göre yorum yapıyor bende, faldan öte psikolojik danışman gibi oldu bana. Ama bu duruma gelmemizin sebebi de çıkan fallardı. Şubatta ayrıldığım sevgilimle olmayacak bir daha dedi, ara sıra yazışmalarınız olacak ama sakın inanma hayatında biri var dedi ki barışmamız için hiçbir engel yoktu, çok sinirlenmiştim hatta fal yorumuna. Fakat tam dediği gibi oldu. O günden sonraki falları da hep çıktı. Seviyorum kendisini :)
Mert Göktürk:Bu adamın hisleri gerçekten çok kuvvetli. Falımın vadesine daha var fakat anı ve geçmişi birebir söyledi. Vadesi kısa, olursa haber veririm :)
Meral Saydam:Tarih veriyor. 2 kere baktırdım. İlk falındaki yorumu çok beğenmiştim ve verdiği tarih gerçekten çıkmıştı. Fakat 2. falda tamamen kartların anlamlarını yazmış ve tarihi de tutmadı. Artık baktrmam, gözümden düştü
Pelin Bilge Özdoğru:Çok olumsuz konuştuğunu duymuştum, korkarak atmıştım falı. Bende çok olumsuz konuşmasa da kendisiyle çelişti. Başta bu adamla olacak ama ne kadar doğru insan olduğu tartışılır dedi, falın sonuna doğru birbirinizi tamamlıyorsunuz dedi. Vadesi de ocaktı, henüz bir gelişme yok.
Selma Aydın:Arkadaşımla peş peşe attık. İkimizin de falı aşırı paraleldi ve ikimize de 20 Aralık demişti, tarih ikimizde de tutmadı. Falı da çok geneldi zaten.
Ufuk Kutluk:Mert Göktürk gibi hislerine çok güveniyorum. Detaylı ve güzel bir yorumdu. Burçlarla ilgisi var sanırım, harmanlayarak yorum yaptı. Çok beğendim. Vadesi var. Ama an ve geçmiş güzeldi.
Şevdar Avaz:İdare ederdi bende ama 100 liralık bir fal asla değildi. 1-2 ince detayı gerçekten iyi bildi bilmesine ama onlarla ilgili herhangi bir yorumda veya öngörüde bulunmadı. Sadece bildi. Vadesi olan fallarım içinde tek farklı vade veren Şevdar. Bakalım bekleyip göreceğiz.
Benden şimdilik bu kadar :) Elfin Demet'e baktırmak çok istiyorum fakat hiç yakalayamadım
bildiğiniz iyi falcı var mı telefonda bakanSoylemek istemedi aslinda ama ben az cok kartlara asina oldum bi de aurati düştü kadının. Hemen anladim olumsuz olduğunu. Israr ettim söyledi.
nehir ateşoğlu binnazdanehir nerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?