Binnaz Abla

ben telefonda bakan birini arıyorum aslında sitede değilde... öyle biri var mı bildiğiniz güvenilir biri...

Yildizname de yıldız hanzadeyi denedim,böyle bir fal görmedim. Bunu görünce binnaz i sildim.o kadar iyi bir bakım o kadar anlamadigim şeyi bildiki sastim kaldim. .deneyen olursa yorum yapabilir mi?
Brn orada Bergüzara attım iki defa ikinci de geçen sefer bir girdim online yakaladım onu moralim bozuktu keşke ordaolsa da atsam dediğim anda , bizim onunla enerjimiz inanılmaz tuttu burdan da anladım bunu ve bana inanılmaz detaylı ve uzun bir fal atmış nokta atışlarıyla dolu yine, burada beğenmeyen var ama bana inanılmaz biliyor. Yıldız Hanzade de listemde yakında ona da atmayı düşnünüyorum, binnazda kredim bitsin daha da ayda yılda bir baktırırım orada artık iyice tozuttu ayrıca iyi falcı da yok.

Bana çıkıyor.
merhaba...ben yeni üye oldum da...fal konusunda tecrübeliyim...çok baktırdım sitelerde ama vade tutturan yooookkkk arkadaş...çok az ucundan kıyısından tutturan oldu...BANU YILAM bana temmuz dedi en uzak vade onda.... ne bileyimmm....ECEM23 3 vade dedi...ECEM nasıllll???

Ecem’e baktırmadım ben ama tellwe deki hesabımı Banu Yılmaz için açık tutuyorum 2 haftada neredeyse bir yorum alıyırum yanıldığı olmadı vade konusunda, bana yakın vadeler veriyor çünkü hep yakın zamanlarda oluyor gelişme.

temmuzu beklicem anlaşılan...

ben tarot atmıştım siz hangisine baktırıyorsunuz...en saglıklısı hangisi

Canım fallarda vadeye çok takılma çünkü falcı sana 2 ay sonra der ama 2 ay sonra bişey olmaz sen falın çıkmadı patladı sanırsın ama 4-5 ay sonra söyledikleri çıkıyor bazı yorumcuların,birçok yorumcu zaten vadeyi tutturamıyor ki ,bende iş konusunda birkaç yorumcu bilmişti ama vadeyi tutturamamıslardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…