İyi sistem, hiçbir falcıya düşük puan verilmemesi için kurulmuş tellwecilerin kurnazca düzeni.Simdi aklıma geldi, Medyum Emel bana bu sebeple fal bakmamıştı.(çokta umrumdaydı.)Semele denen yalancıya bir yıldız verdiğim,salladığını söyledigim için.Yine söyliyim o zaman Semele tam bir yalancı.Düşük oy verincede kızmıştı.Hahay güleyim bari..tabıkı sen bırıne 1 verıysen o da sana 1 verıyo sonra baska falcıya gıttıgın zaman senın puanına bakıyo 1 in varsa bakmak ıstemıyo başkasına 1 vermıs banada 1 verır dıye
Şöyle söyliyim ben Rumii ye iki soru sormuştum net olarak.Bana bu bu zaman içinde olmaz dedi ve bahar aylarını verdi.Gerçekten o zaman içinde olmadı bu ilk tahmini tutan.(Bakalım tabi baharda olacakmı?)İkinci tahmini altı ay icinde yurtdışı olayımı sormuştum.Onada olumlu cevap vermişti ve gerçekten bu süre zarfında yurtdışıda oldu.Yani böyle detaysız ama sonuçları bildi.Zaman olarakntutturmus diye okudum burdan rumii super degil ama dogru cikar belkide
İyi sistem, hiçbir falcıya düşük puan verilmemesi için kurulmuş tellwecilerin kurnazca düzeni.Simdi aklıma geldi, Medyum Emel bana bu sebeple fal bakmamıştı.(çokta umrumdaydı.)Semele denen yalancıya bir yıldız verdiğim,salladığını söyledigim için.Yine söyliyim o zaman Semele tam bir yalancı.Düşük oy verincede kızmıştı.Hahay güleyim bari..
tabıkı sen bırıne 1 verıysen o da sana 1 verıyo sonra baska falcıya gıttıgın zaman senın puanına bakıyo 1 in varsa bakmak ıstemıyo başkasına 1 vermıs banada 1 verır dıye
VenusAmber,Klothoyagmur ve en çokta Chloe
Bu üçü çok güzel bakanlardan :)
MadamSalu eh işte..
REHBER beğenmedim ben 3 yıldız verdim emek verdiği için falı iade etmiş hemen...En azından o parayla başkasını denedim diyorum :)
Rezzan Abla'yı duydum nasıl,baktıran var mı?
VenusAmber,Klothoyagmur ve en çokta Chloe
Bu üçü çok güzel bakanlardan :)
MadamSalu eh işte..
REHBER beğenmedim ben 3 yıldız verdim emek verdiği için falı iade etmiş hemen...En azından o parayla başkasını denedim diyorum :)
Rezzan Abla'yı duydum nasıl,baktıran var mı?
offf rumi ye bende atcaktım ama sıra cok galıba
Nerde bakıyor kendisi binnaz abla'dan ayrıldığını gördüm.
nasılsınız kızlar:) 2014te fala ara verdim vallahi rahatladım:) ilk hafta bitti ama sadece samiraya ve promosyon kahvesiyle tahaya fal attım daha da kimseye atasım yok:)
Online baktırdığım tüm falları düşünüyorum ama yok canım bana iki kişi arasında kalacaksın diyen olmadı.arkadaşlar falcılar sizede biri hakkında fal baktırırken yok başkasıda olacak iki kişi arasında kalacaksın diyorlar mı? o kadar çok falcıdan duydum ki bu senaryoları artık bıktım. bunu niye yapıyorlar anlamıyorum. gerçekten birşey göremedikleri için moralleri yüksek tutma adına mı yapıyorlar? yada nasılsa sorduğu kişi olmazsa biri girer hayatına eninde sonunda bende yalancı çıkmamış olurum diye mi düşünüyorlardır nedir? birde eskilerden biri senin için çok üzülüyor arayacak masalları daha da vahim. gına geldi bu yeni jönler piyasaya sürmelerinden.
Online baktırdığım tüm falları düşünüyorum ama yok canım bana iki kişi arasında kalacaksın diyen olmadı.
bana çok söyleyen oldu alcanzarım yav. ben adam gibi biri olsun derken -rakamlada yazayım evrene mesajımı da çakayım 1- :) millet yok iki ikişi arasında kalacaksın. yok eskilerden biri seni unutamamış. inan yetti artık.
Palamutlugum selam canim..bana bu durumu rezzan abla dedi eski ile yeni arasinda kalacaksin dedi ama bahar aylarinda olacak bi durum dedi.:))) ben yok abla eski dönsün yeni falan düşünmem aninda oraya yapisir kalirim dedim:)) oda suan boyle dusunuyorsun ama o zaman gelince böyle dusunmeyeceksin dedi bence de eskiuo tercih edeceksin ama baska birine sans verebilirsin dedi. Hahha bu arada falimin hepsini anlattim)) ayy bi an bende hayal kurdum eskiyle yeni kapisiyor beni paylasamiyorlar falan :))) ay nese cay iceyim
arkadaşlar falcılar sizede biri hakkında fal baktırırken yok başkasıda olacak iki kişi arasında kalacaksın diyorlar mı? o kadar çok falcıdan duydum ki bu senaryoları artık bıktım. bunu niye yapıyorlar anlamıyorum. gerçekten birşey göremedikleri için moralleri yüksek tutma adına mı yapıyorlar? yada nasılsa sorduğu kişi olmazsa biri girer hayatına eninde sonunda bende yalancı çıkmamış olurum diye mi düşünüyorlardır nedir? birde eskilerden biri senin için çok üzülüyor arayacak masalları daha da vahim. gına geldi bu yeni jönler piyasaya sürmelerinden.
bana da aynısını söylüyorlar ama ben hala bir tanesini bile bulamıyorumhatta kendimi bazen kıvanç tatlıtuğ ve çağlar ulusoy arasında kalmış zannediyorum zenginliğinden yakışıklılığndan abartıp neler neler diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?