- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
BANU YILMAz hisleri olmayan bir falcı 15 satır fal saydım :) bu fal değildir arkadaşlar ne an ne geçmiş hiçbir şey yoktu benim gözümde aynı zamazon kartların anlamlarını da bilmiyor zaten:)
Doğanın askerleri de görelim bakalım sizleri bir kaç ay sonra:)
size vedeleri çıktı mı??banu yılmaz bana 13 satır yazmış sana daha fazla yazmış canımbende beğenmedim yorumlayış tarzını onun..
size vedeleri çıktı mı??
Ben kendi adıma anda bilenleri özellikle karşı tarafın içinde bulunduğu durumu hislerini ve karakterini bilen yildizname.com.tr bergüzar aral ve binnaz.com da Doğa Dan...bu aralar ikisi favorim, daha önce de belirttim Bergüzar’ın ilk falını beğenmiştim ama öylesine atmıştım hiç beklentiye girmeden, ikinci yorumunu daha da beğendim şaşkınım hala nasıl böyle bildi hiç söylemediğim şeyleri bilemiyorum, enerji tutması bu oluyor sanırım bende çok az olur bu online falda.Merhaba kızlar uzun zamandır fal baktırmıyorum ama bu ara sıkıntılarım vartek tek okuyamadım bu ara iyi diyebileceğiniz kimse yokmu anı ve karşı tarafın düşüncesini bilen :)
Sana bir firsat dogacak nedir bilemem ama bi durum varEki Görüntüle 2122295 bu fincanda pek bişey görememişti o zaman vadesinden geçtim söylediği cümlelerde tutmadı..
Sana bir firsat dogacak nedir bilemem ama bi durum var
Biraz anlarim kahve fali hetkesin harci degil ztn orjinal falcilar bakarcanım benim yaa teşekkürler işte banuya gönderdiğim fincan fotoğrafı o hiç bişey görememiş o fincanda , sende benim gibi az anlıyorsun galiba fincandan
Biraz anlarim kahve fali hetkesin harci degil ztn orjinal falcilar bakar
Yakalayacagin firsat kendi cabanla olacak baska acilarda cektiyse yolla da bakayim kalabalik bi fal bisi gorulmicek gibi diil ki
Tmm canim beklerimo fincanım eski canım bugün kahve çevirip gönderirim içinden gelirse bi iki şey söylersen sevinirim tabiki olurmu öyle ..
Sitenin iletişim bölümünden yaz canım yetkili kişiler geri dönüş yaparlar sana eğer profilini silmislerse falcının söylerler sanaKızlar bilen varsa lütfen yazsın.. Binnazda falcının profiline girdiğimizde önceki bakılan fal kısmından; falcının profiline ulaşılamıyor ya da geçici olarak kapatılmış diyorsa;
1-falcıya nasıl ulaşabiliriz
2- Falcı bunu kendi isteğiyle mi yapmıştır
İki gündür Ses kaydını dinliyorum daha önceki bir falımın ve yaklaşık 4-5 ay öncesinden bilmiş bana çoğu şeyi. Verdiği vade bile,şu anki aldığım vadelerle aynı.. Binnaz müşteri hizmetlerine yazsam rica etsem olur mu dersiniz.. ya da sizin bir fikriniz var mı,sosyal medyada da bulamıyorum daha doğrusu isim doğrumu bilmiyorum..
o zamanlar verdiği vadeyi,oo çok uzun süre demiştim kendi kendime.. ve son görüşme şeklimizi bile bilmiş,o görüşmeden ne hissedeceğimide.. 150 krediye baktırmıştım telefonda..
Ayy kim ki o çok merak ettim. Bir desteğe yaz bakalım belki olumlu bir cevap gelirKızlar bilen varsa lütfen yazsın.. Binnazda falcının profiline girdiğimizde önceki bakılan fal kısmından; falcının profiline ulaşılamıyor ya da geçici olarak kapatılmış diyorsa;
1-falcıya nasıl ulaşabiliriz
2- Falcı bunu kendi isteğiyle mi yapmıştır
İki gündür Ses kaydını dinliyorum daha önceki bir falımın ve yaklaşık 4-5 ay öncesinden bilmiş bana çoğu şeyi. Verdiği vade bile,şu anki aldığım vadelerle aynı.. Binnaz müşteri hizmetlerine yazsam rica etsem olur mu dersiniz.. ya da sizin bir fikriniz var mı,sosyal medyada da bulamıyorum daha doğrusu isim doğrumu bilmiyorum..
o zamanlar verdiği vadeyi,oo çok uzun süre demiştim kendi kendime.. ve son görüşme şeklimizi bile bilmiş,o görüşmeden ne hissedeceğimide.. 150 krediye baktırmıştım telefonda..
Denicem canım.. keşke gelse binnaza sadece onun için girerim..Sitenin iletişim bölümünden yaz canım yetkili kişiler geri dönüş yaparlar sana eğer profilini silmislerse falcının söylerler sana canım
Umarım profilini silmemislerdir canım senin adına sevindim falının çıkmasınaDenicem canım.. keşke gelse binnaza sadece onun için girerim..
Denicem canım.. keşke gelse binnaza sadece onun için girerim..
Hangi fal da iyidir?bergüzar online kızlar koşun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?