Binnaz Abla

Ayy kim ki o çok merak ettim. Bir desteğe yaz bakalım belki olumlu bir cevap gelir
Canım güzel iyi bir yorumdu,naif kibar bulduğum nadir yorumlardan biri ve telde oldukça seri konuşup süre kaybettirmeyen biri.. O vakitler, karşının içinde bulunduğu psikolojik durumdan ötürü mantıklı , samimi ve iyi bir yorum olarak değerlendirmiştim kendimce... Ama baya bilmiş durumu.. Son görüşmeniz yüzyüze olmayacak,ben mesajlaşma gibi hissediyorum dedi (çok kesin çizgilerle konuşmaması ayrıca hoşuma gitmişti) ve sen bu mesajlaşmadan da ummuduğun gibi bir konuşma olmayacak,seni tatmin etmeyecek dedi.. Aynen de öyle oldu.. O dönem son üç gün neredeyse aralıksız ağlama durumlarım vardı ve ilk konuşmasına başlarken,son üç gün çok aşırı sıkılmışsın dedi.. Karşı tarafın yaklaşık 3 haftaya kadar şehir değişimi vardı.. ve bana 3 hafta sonra ciddi anlamda yollarınız ayrılıyor dedi.. Tülay Elçi canım ismi

Canım vade olarak bekliyorum daha ama o kadar falım içinde,bu kadar nokta atışlı ve hem de olumsuzuda söyledi. Yani o vakitler çok ihtimal vermedim uzak tarih dedim,karşıyla gitmeden sadece mesajda konuşmayız dedim yani ihtimal vermedim hiç,yüzyüze konuşuruz dedim ama sonuç, Tülay hanımın dediği oldu..
Umarım profilini silmemislerdir canım senin adına sevindim falının çıkmasına

Valla Binnaz 18 tl kaldı ben sildim telefondan. .15 tl yine deva ya baktirmsk için yükledim ama 100 olunca 15 tl dende vazgeçtim. .Bergüzar Aral a bende baktirdim. .memnun kaldım ama katında tarih veremedi .

Ben ilk Binnaz abla uygulamasını kullandığımda o falcının profilini incelemiştim fal atmak istedim ona ama hiç online yakalayamadım fazla online olmuyordu ve fazlada fal bakmamıştı zaten.Demin bende adını yazdım ama bulamadım sitede yüzdesi yüksekti o falcının site değilde kendi silmiş olabilir profilini canım

Birde eylem turan yıldızname sitesinde bakıyor Tarot gönderdim güzel yorumladı vade verdi olursa burdan paylaşacağım

Bende öyle düşünüyorum.. evet çok sık girmiyordu.. ve yorumlarda en son biri lutfen arayı bu kadar açmayın yazmıştı.. önce dinleseydim falı,hiç düşünmeden atardım o kadar aradan sonra,tam da sırası idi.. en son binnazdan aldığım yorumlar çok boş geliyor,Hanzade yıldız mesela boşa gitti kredim bence... Karşı taraf çok zor konuşan biri, içindekileri gözleri dolarak anlatacakmış neredeyse....... Bende sorunda,dedim fal sonrası,inanın mümkün gelmiyor, karakterine ters yani.. ama olacakmış falan filan..

Mail attın mı canım peki desteğe?

Yildizname de yıldız hanzadeyi denedim,böyle bir fal görmedim. Bunu görünce binnaz i sildim.o kadar iyi bir bakım o kadar anlamadigim şeyi bildiki sastim kaldim. .deneyen olursa yorum yapabilir mi?

Canim bnde denedim. Bana 2 haftaya kadar hayatina birisi gircek dedi ama oyle biri yok suana kadar. Benim kafamdaki tum olumsuz olaylari tek tek soylemis. Ilk okuyunca şok olmustum ama bana fazla olumsuz gelmisti onemsemedim. Bunlar benim kendi fikrim tabii :)

Bu arada kizlar dun booyyle upuzuuunnn bir sikayet yazdim binnaz abla iletisim kismina. Insallah ise yarar musteriye saygi acisindan. Bana donus yapildi sikayetiniz yonetimimize iletilmistir diye. Bakalim

Binnazda fazla iyi yorumcular yok gibi canım hepsi nedense bana pembis gibi geliyor hep olumlu yorumlar yapıyorlar ve hepsinin verdiği vadeler hemen hemen aynı anlamadım gitti bu falcılar birbirleriyle bilgi alış verişi yapıyorlarmı acaba hem binnazdaki hemde tellwedekiler

Benim için fikir alışveriş önemli hu noktada teşekkür ederim banada olumsuz yorum yaptı ..ama geçmişte yaşanan şeyleri çok iyi bilmesi beni şok etti ciddi anlamda.. kelimesi kelimesi tuttu gecmisin ya da falcilar birbirine mi aktardı bilemiyorum.yeni bir site ama emek vererek yorumluyorlar olursa paylaşacağım burdan

C
Canım,eğer ben onların ekmek parası değip puanlama yaparken,(çok kötü olmazsa yorum) elimi vijdanıma koyuyorsam.. onlarda sırf 5 Yıldız için umut tacirliği yapıyorlarsa eğer Allah'a havale ediyorum. Çünkü burada bizler sıkıntımız var diyorsak eğer, Lafta değil.. ben sabahın 6 sına kadar gözlerim şişene kadar ağladığım zamanları bilirim...

Evet canim nokta atislari vardi o konuda haklisin :)

Çok haklısın canım doğru söylüyorsun vicdan meselesi bu birazda,Rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…