Binnaz Abla

6 -7aydir sıkıntu icindeyim burdan cok detay vermekte istemiyorum desifre olmamak icin ama kenfim ayrildigim halde bir suru de olumsuz durum yaşamama ragmrn canim aciyor yeni birilerini de denemisligim var olmuyor .. off sen boyle yazinca yarama dokundun ins once biz kenimizi iyilestiririz her seyfen önce biz önemliyiz

Aynen canım biz kendimiz önemliyiz tabiki de.. Ama mantıken tamamda , öyle bir an oluyor ki,kalbe söz geçmiyor,anılar rahat bırakmıyor... ilk zamanlarım da yani 4-5 ay önce yaklaşık 4 kilo verdim,uykuları kaybettim,neden niçin soruları yüzünden... Ama Rabbime sığınmak olmasa çok zor ayakta dururdum.. Bir de ilk acı hep aynı şiddetle devam etse harap olurduk inan.. Bu halimize de bin şükür canım..

Bende begenmemistim canli fala cagiriyordu hep

Hisleri oldugunu sanmiyorum bakilan falimda nokta atisda yoktu an ile ilgili bildigide yoktu.birde olmayan bir seyi oluyor gibi soylenis.atiyor cogu falci tutarsa bazilarina aaa basi bildi oluuor uc assag bes yukari tutalabilecek seyler soyluyorlar..
Tellwede bazi falcilardada evli iliski yasayan yok erkek olan fal bakmiyolar ya oda cok komiik profisyonel bi insan bunlara takilmaz ben ogrt.menim kuma cocuklarini ofrenci olarak kabul etmeyimmi veli toplantilarina babalari cagirmayimmi.tellwe sitesi onune geleni aliyor falci olarak.

Bende de nokta atışları yoktu vadede baya uzak vermiş çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ama yazımı da düzgün değildi karışıktı ve ilgisizdi sorulara bile yanıt vermiyor

revise etmek istiyorum, beni de kuzenimi de evlendirdi cemre falin sonunda pembis pembis

Kızlar falcıların tarih verme olaylarını az çok çözdüm. Hisli olan falcıları bilemem ama diğerleri tamamen burçtan yola çıkarak söylüyorlar. Bana verilen tarihler hep şubatın son haftası falandı hemen hemen hepsi aynısını söyledi. Şubatın son haftası benim burcumda dolunaydan etkilenme olacakmış internetten bakmıştım eski sevgiliyle görüşme olabilir arayabilir tarzda burç yorumu yapılmış. Ordan yola çıkarak dolunay retro tarihlerine bakarak şu hafta şu ayda dönüş olur arar diyor falcılarda

kesinlikle katılıyorum bu aralarda hep mart sonu nisan ortasına kadar zaman dilimleri veya en geç temmuz ağustos tarihlerini veriyorlar eskisinin dönüşü için çünkü merkür retroları o dönemlerde olacak :)) ya tutarsa işte..

Aynen öyle:) hatta geçen ay fal attığımda burcumu yazmadım diye bu şekilde bakamam eksik bilgi diye saçma sapan sallamıştı bir falcı. Kahve falı ya bu az da olsa insan bişeler hissetmez mi iki şekil yorumlarsın en azından. Herşey çok güzel olacak demiş bırakmış

merhaba öncelikle umarım süreci atlatmılsınızdır ama bilen galcıları yazmamışsınız doğa dan bilmedi dediniz demi bilen kim di acaba binnaz da

merhaba acaba fal sınuclarınız cıktı mı yani hangisi çıktı

acaba ilkay nerde fal bakıyor

Elfin’e baktırdım sonunda. Sesli yorum yapmış ve bir özelliği hoşuma gitti dün tellwe’de Ecem23’de demişti yıldızın çok düşmüş bu ara çok fal baktırdıysan baktırma artık diye Elfin’de aynısını söyledi. Elfin değişik geldi bana kızlar. Tarih vermedi bana o yüzden nolur bilemiyorum dedikleri. Ama hisli bir kadın gibi geldi bana

Canım kimine elfinin falları çıkmış,, kimine çıkmamış.Ama şunu söyleyim,, Elfin çok yanlış yönlendirdi beni falından bahsetmeye utanıyorum
Geçen gün yine okudum iki falını ne kartlardan yürümüş ne de his..... o yüzden ne sen sor ne ben söyleyim sana. Adamın hayatında başka kadın vardı bana üstüne basa basa Yok diyip gelecek diyip konuşmuştu. Sonuç başka kız vardı :))) ayni evde oturacaksın bile demişti... bana tutmadı canım. Ama inşallah çıkar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…