Yanıt geldi,iki defa mailleştik.. özel bilgi paylaşamıyoruz dediler.. ne onun maili ne de silinme şekli ile ilgili.. peki siz tekrar siteye davet edin dedim.. Onu da yapamıyoruz bizim görev ve yetkimizin dışında dedilerMail attın mı canım peki desteğe?
6 -7aydir sıkıntu icindeyim burdan cok detay vermekte istemiyorum desifre olmamak icin ama kenfim ayrildigim halde bir suru de olumsuz durum yaşamama ragmrn canim aciyor yeni birilerini de denemisligim var olmuyor .. off sen boyle yazinca yarama dokundun ins once biz kenimizi iyilestiririz her seyfen önce biz önemliyizC
Canım,eğer ben onların ekmek parası değip puanlama yaparken,(çok kötü olmazsa yorum) elimi vijdanıma koyuyorsam.. onlarda sırf 5 Yıldız için umut tacirliği yapıyorlarsa eğer Allah'a havale ediyorum. Çünkü burada bizler sıkıntımız var diyorsak eğer, Lafta değil.. ben sabahın 6 sına kadar gözlerim şişene kadar ağladığım zamanları bilirim...
Aynen canım biz kendimiz önemliyiz tabiki de.. Ama mantıken tamamda , öyle bir an oluyor ki,kalbe söz geçmiyor,anılar rahat bırakmıyor... ilk zamanlarım da yani 4-5 ay önce yaklaşık 4 kilo verdim,uykuları kaybettim,neden niçin soruları yüzünden... Ama Rabbime sığınmak olmasa çok zor ayakta dururdum.. Bir de ilk acı hep aynı şiddetle devam etse harap olurduk inan.. Bu halimize de bin şükür canım..6 -7aydir sıkıntu icindeyim burdan cok detay vermekte istemiyorum desifre olmamak icin ama kenfim ayrildigim halde bir suru de olumsuz durum yaşamama ragmrn canim aciyor yeni birilerini de denemisligim var olmuyor .. off sen boyle yazinca yarama dokundun ins once biz kenimizi iyilestiririz her seyfen önce biz önemliyiz
Bende bu forumda çok bahsedildiği için baktırdım canım ama hiç fazla beğenmedim ve ayrıca ilk defa faldan sonra bir falcı sorularını yanıtsız bıraktı ben tellwede birçok kişiye baktırdım ilk defa bir falcı böyle yaptı bana ben o yüzden beğenmedim
Bende begenmemistim canli fala cagiriyordu hep
Bende de nokta atışları yoktu vadede baya uzak vermiş çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ama yazımı da düzgün değildi karışıktı ve ilgisizdi sorulara bile yanıt vermiyorHisleri oldugunu sanmiyorum bakilan falimda nokta atisda yoktu an ile ilgili bildigide yoktu.birde olmayan bir seyi oluyor gibi soylenis.atiyor cogu falci tutarsa bazilarina aaa basi bildi oluuor uc assag bes yukari tutalabilecek seyler soyluyorlar..
Tellwede bazi falcilardada evli iliski yasayan yok erkek olan fal bakmiyolar ya oda cok komiik profisyonel bi insan bunlara takilmaz ben ogrt.menim kuma cocuklarini ofrenci olarak kabul etmeyimmi veli toplantilarina babalari cagirmayimmi.tellwe sitesi onune geleni aliyor falci olarak.
Bedava puanlarim vardi Binnaz'da ve bu forumda adi cok gecmeyen Cemre Yağmur'a kahve fali baktirdim denemek icin ve hic bir spesifik soru sormadim, fincanimi yorumlamasini istedim.
Cok uzun bir yorum yolladi ve hayatimda beni mesgul eden konulari bilerek nokta atislari yapti, acikcasi hosuma gitti. Ayrica cok naif bir yorumcu, cevap kisminda da soruyu bir cümleyle kestirip atmiyor. Kredilerinizi ne yapacaginizi bilmiyorsaniz bence denemeye deger 25 tlye.
Kızlar falcıların tarih verme olaylarını az çok çözdüm. Hisli olan falcıları bilemem ama diğerleri tamamen burçtan yola çıkarak söylüyorlar. Bana verilen tarihler hep şubatın son haftası falandı hemen hemen hepsi aynısını söyledi. Şubatın son haftası benim burcumda dolunaydan etkilenme olacakmış internetten bakmıştım eski sevgiliyle görüşme olabilir arayabilir tarzda burç yorumu yapılmış. Ordan yola çıkarak dolunay retro tarihlerine bakarak şu hafta şu ayda dönüş olur arar diyor falcılarda
Aynen öyle:) hatta geçen ay fal attığımda burcumu yazmadım diye bu şekilde bakamam eksik bilgi diye saçma sapan sallamıştı bir falcı. Kahve falı ya bu az da olsa insan bişeler hissetmez mi iki şekil yorumlarsın en azından. Herşey çok güzel olacak demiş bırakmışkesinlikle katılıyorum bu aralarda hep mart sonu nisan ortasına kadar zaman dilimleri veya en geç temmuz ağustos tarihlerini veriyorlar eskisinin dönüşü için çünkü merkür retroları o dönemlerde olacak :)) ya tutarsa işte..
merhaba öncelikle umarım süreci atlatmılsınızdır ama bilen galcıları yazmamışsınız doğa dan bilmedi dediniz demi bilen kim di acaba binnaz daSevgili arkadaşlar sizlere şimdiye kadar beğendiğim falcıları önerdim , önerdiğim tüm falcılar için özür dilemek isterim. Daha fazla para ve duygunuzu heba olmasın diye ve nolursa olsun yüzleşmeyi seçin zamanınıza yazık en önemlisi duygularınıza yazık...
Binnaz Abla;
Kahve : Cemre yağmur, bergü izgören,nil güneş,yasmin hanım,esma sultan,janset özün,berrak okur,pelin bilge özdoğru,rüya yıldız,efsun aksoy,ecem özgür,gizem sitare,didem sönmez,bilgen sezer,cemre yağmur, cansın saylan temel sebebi bilmeyip tek nokta atışı olmadığını gördüğüm falcılar. Pembe tablocular...
Tarot: Alya kayahan, arnisa bahadır,zeynep sabah...pembeci hiç bir şey bilemediler.
Katina: melek yıldız, eylem tüzün,doğadan,kesira sirel ,şevdar en önemli temel sebebi bilemedikleri gibi pembeye bağladılar.
Elfine ayrı parantez açmak istiyorum: elfinin anda çok iyi olduğunu söylemiştim fakat aslında elfin anda gelecekte asla iyi değil hisli biri değil! Gerçek bir falcı ve hisli biri benim durumu şak diye söylemesi lazımdı...
Telwe; Şöyle toparlıyım çoğunu denedim sadece tek falcı bildi Jİsim vermicem
Nakta ; hisli bir kadın iyi bir falcı , fakat bende bilemedi ama demek değildir kötü bir falcı .Onun kibar ve naif ve dürüst biri olduğu için hakkını yemek istemiyorum.
Chitra çok güvenmiştim o da bilemedi L
Falsepeti; Dennis asla tavsiye etmiyorum L Sadece oradan bir yorumcu bildi J
Binnaz da bir yorumcu bildi J
Falalem : Rezzan abla bildiğiniz hikaye uyduruyor J
Bir yolun var iyisimi hiç bulaşmayın J
Çok fal baktırıdım ama elimde kalan gerçek falcı olarak 4 kişi .
Benim durumu net olarak sadece bir falcı bildi duru gözü ile baktı ve hayretler içinde kendisini dinledim ama onunda ismini paylaşmicam. İsim vermeyi artık doğru bulmuyorum. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum.
Kendi durumunun temel nedenini tespit ettim, ve somut şeylerle . Toparlarsam lütfen kim için fal baktırıyorsanız kendi iyiliğiniz adına o kişilerle yüzleşin , gurur yapmayın çünkü gurur yapayım derken tüm zamanınız elinizden gidiyor farkında değilsiniz. Karşısına dikilin, ve sorun neyse öğrenin.
Gördüğünüz gibi tüm fallar patlıyor JÜzgünüm , kırgınım ama vicdanım kafam rahat. Size tavsiyem yüzleşin ve hayatınıza odaklanın. Hayal kurun ama kendi üzerinizde , başkası üzerine değil kırılısınız.
Bana fal gönderen arkadaşlar var yaşadığım şoktan çıkmaya çalışıyorum iyi hissettiğimde sizin fallarınıza mutlaka geri dönüş yapıcam fakat uzun bir süre sisteme girmem. Hepinizi sevgilerimi yolluyorum.
merhaba acaba fal sınuclarınız cıktı mı yani hangisi çıktıBende bu son 3aydaki deneyimlerimi yazim
Binnaz abla Gizem sitare, arnisa, nehir ateşoğlu ve esma sultan tellweden banu yılmaz north cafe kuzey aynı şeyleri söyledi. Eski erkek arkdsmla subatta barışma gördüler
Ama sarmaşık kafe hasan, binnazdan durak sancaktaroğlu tellweden kahvemavi ocakta hayatıma yeni bi insan daha gireceğini 2si arasında kalacagımı söylediler
Kafe bi melek sevgi, binnazdan rüya yıldız, tellweden akrepgözde yıne ocakta bırıyle tanısacagımı ve onunla devam edecegımı soyledıler
3e bölündü bütün fallar hepsi başka bişe diyor
acaba ilkay nerde fal bakıyorlafı agzımdan aldın ben 3 sene önce falsepetindeyken atmıştım hatta ilk attgım falcıydı sanırım bayılmıştım resmen aa yuzyuze olmasada baya biliyormuş falan demiştim sonra biz abla kardeş muhabbetine döndük resmen şöyle yap kızım böyle ol kızım :) 3 senedir de gitmedim geleceklik bir fal da baktırmamışım sanırım ona anlık fal atmışım
Ilkay gür ise bir yolun var da idi en sonacaba ilkay nerde fal bakıyor
Canım kimine elfinin falları çıkmış,, kimine çıkmamış.Ama şunu söyleyim,, Elfin çok yanlış yönlendirdi beni falından bahsetmeye utanıyorumElfin’e baktırdım sonunda. Sesli yorum yapmış ve bir özelliği hoşuma gitti dün tellwe’de Ecem23’de demişti yıldızın çok düşmüş bu ara çok fal baktırdıysan baktırma artık diye Elfin’de aynısını söyledi. Elfin değişik geldi bana kızlar. Tarih vermedi bana o yüzden nolur bilemiyorum dedikleri. Ama hisli bir kadın gibi geldi bana
ELFİN bana da çıkmadı,,,3 ay geçti üstünden...Tam tersi yönde gelişme oldu(( Vade vermemişti zaten
Yanlış yönlendiriyor....Verdiğim paraya yazık olduELFİN bana da çıkmadı,,,3 ay geçti üstünden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?