Binnaz Abla

bu gün de KUZEY e baktırdım.Harf falan biliyor ama inanasım yok artık...

Falı bende daha duruyordu sildim gerildim 2 hafta içinde gelecek evleneceksin dedi.... neyin kafasını yaşadı......... :-D

Boşver canım, adama yaz sana güzel cevap vericek dedi yazdım adam bana küfretti o gün
gerçekten çok yanlış yönlendiriyorlar...yazıklar olsun hepsine duygu sömürücüleri...bir zamanlar DERİN YÜKSEL diye biri vardı...çok hoş bakıyordu ama şimdi yok...

Esma sultan bana da çıkmamıştı, haziran ayında baktırmıştm . Restorant yemek yemeler vardı falda yeni erkekle. Şaka gibi okudum bütün fallarımı hepsi boş. En son senin verdiğin siteye baktırdım çok sağol çıktı falı bende uslandım hayatıma yön verdim fal olayını bitirdim. Sen ne durumdasın ?????

Bilemedim ki şimdi. Fal bakanın yönlendirmemesi lazım bence. Bende baktığında Elfin öğüt gibi bir fal yaptı diyebilirim. Bildiğim şeyleri de söyledi anı iyiydi. Ama gelecek nolur bunu kimse bilemez.

Banada öyle yaptı :)

Falı çıkmıştı bende, sevmiştim bende!

Falı bende daha duruyordu sildim gerildim 2 hafta içinde gelecek evleneceksin dedi.... neyin kafasını yaşadı......... :-D
2 hafta içinde gelecek ve evleneceksiniz demek nasıl bir mantık ya,adam direk seni evlendirmiş canım bende online yakalayıp fal atsam kimbilir bana ne hikayeler anlatacaktı kendine o kadar güveniyormuş demek bu kadar kısa bir vade veren falcıyı hiç duymamıstımda görmemiştim de o fal yorumu alanları demekki o kadar umutlandırıp gönderdiği içinmi puanının bu kadar yüksek olması ve kendisine yapılan o güzel yorumların nedeni buymuş demekki

Son düzenleme:
Yamiba’da Kızıl Sonya iyiydi bende başlarda ama o da sonradan soruma göre yönlendirmelere, geçmiş fallardan gitmeye başladı. İlk falları çıkmıştı bende keşke aynı enerjiyi sürdürseydik

Merhaba kızlar uzun zamandır fal baktırmıyorum ama bu ara sıkıntılarım var tek tek okuyamadım bu ara iyi diyebileceğiniz kimse yokmu anı ve karşı tarafın düşüncesini bilen :)

Ben an konusunda ve karekter analizinde falsepeti yagmur ve nesibeyi begeniyorumguzel abaliz ediyorlar.

2 hafta içinde gelecek ve evleneceksin iz demek nasıl bir mantık ya,adam direk seni evlendirmiş canım
Sorma, Allah’tan ilk geldiği gün baktırdım pahalı değildi.... kızlar çok baktırmak cidden iyi değil ben eskiden çok fal baktırmıştım ...para çöpe.....
En son iki falım çıktı adamı def ettim yolumu çizdim fal olayına son verdim. Yoksa çoğu yorumcu bekle evlilik var demişti. Bir yorumcu adını vermicem binnazda, soru kısmında adamın adını verdim. Bana yorumda harf verdi eşin sorduğun kişi olmayacak benim dediğim olacak dedi : kadın benim sorduğum adamanın ismini yazmıştı.....üstüne oğlun olacak dedi.
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında ben bıraktım ve rahatım hayatım da rayına oturdu. O yüzden dikkat edin kızlar. Öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…