bana dedi Ocak ayında seni arayacak falan nerdeee...bi daha asla...Yanlış yönlendiriyor....Verdiğim paraya yazık oldu
bu gün de KUZEY e baktırdım.Harf falan biliyor ama inanasım yok artık...Canım kimine elfinin falları çıkmış,, kimine çıkmamış.Ama şunu söyleyim,, Elfin çok yanlış yönlendirdi beni falından bahsetmeye utanıyorum
Geçen gün yine okudum iki falını ne kartlardan yürümüş ne de his..... o yüzden ne sen sor ne ben söyleyim sana. Adamın hayatında başka kadın vardı bana üstüne basa basa Yok diyip gelecek diyip konuşmuştu. Sonuç başka kız vardı :))) ayni evde oturacaksın bile demişti... bana tutmadı canım. Ama inşallah çıkar sana
Falı bende daha duruyordu sildim gerildim 2 hafta içinde gelecek evleneceksin dedi.... neyin kafasını yaşadı......... :-DHarbiden mi bide hemen evleneceksin demişcok teşekkür ederim canım bende içimden diyordum bu Mustafa denen yorumcu nasıl yorum yapıyorda milletin hepsi bu kadar güzel yorum atmışlar sayfasına yani fal baktıranlar desene bosuna merak edip beklemişim onu
Boşver canım, adama yaz sana güzel cevap vericek dedi yazdım adam bana küfretti o günbana dedi Ocak ayında seni arayacak falan nerdeee...bi daha asla...
Binnazdaki MUSTAFA mı??Mehlika mı nedir soyadı...o değil mi???Falı bende daha duruyordu sildim gerildim 2 hafta içinde gelecek evleneceksin dedi.... neyin kafasını yaşadı......... :-D
gerçekten çok yanlış yönlendiriyorlar...yazıklar olsun hepsine duygu sömürücüleri...bir zamanlar DERİN YÜKSEL diye biri vardı...çok hoş bakıyordu ama şimdi yok...Boşver canım, adama yaz sana güzel cevap vericek dedi yazdım adam bana küfretti o gün
Esma sultan bana da çıkmamıştı, haziran ayında baktırmıştm . Restorant yemek yemeler vardı falda yeni erkekle. Şaka gibi okudum bütün fallarımı hepsi boş. En son senin verdiğin siteye baktırdım çok sağol çıktı falı bende uslandım hayatıma yön verdim fal olayını bitirdim. Sen ne durumdasın ?????Esma Sultan'ın vadesi geçti gibi bende.. Ona şu kadar süre ver,kafasını toparlasın,ileri zamanda arayacak seni ,çok beklentiye girme gibi, yuvarlak sayılabilecek bir yorumdu sanki.. Bilgi olarak anlık paylaşayım dedim kızlar..
Evet evet oBinnazdaki MUSTAFA mı??Mehlika mı nedir soyadı...o değil mi???
Bilemedim ki şimdi. Fal bakanın yönlendirmemesi lazım bence. Bende baktığında Elfin öğüt gibi bir fal yaptı diyebilirim. Bildiğim şeyleri de söyledi anı iyiydi. Ama gelecek nolur bunu kimse bilemez.Canım kimine elfinin falları çıkmış,, kimine çıkmamış.Ama şunu söyleyim,, Elfin çok yanlış yönlendirdi beni falından bahsetmeye utanıyorum
Geçen gün yine okudum iki falını ne kartlardan yürümüş ne de his..... o yüzden ne sen sor ne ben söyleyim sana. Adamın hayatında başka kadın vardı bana üstüne basa basa Yok diyip gelecek diyip konuşmuştu. Sonuç başka kız vardı :))) ayni evde oturacaksın bile demişti... bana tutmadı canım. Ama inşallah çıkar sana
Banada öyle yaptı :)Kizlar Mekselinaya ben 30Tl iken baktirmistim. Telefonda bakiyor. Muhabbet ediyo . Bizim ayrilik sebebimizi bana sormustu. Seni uzmus demiati. Yok hayir o degil dedim. Baska ne olabilir ki dedi bana. Evlendirmisti suan ayriyiz. Ben etkilemek istemem. Belkide benden enerji alamadi tabiki. Sadece paylastim :)
Falı çıkmıştı bende, sevmiştim bende!Merhabalar , bir Falciyi sizinle paylaşmak istiyorum . yildizname sitesinden Yıldız Hanzade. O kadar anlatmadigim şeyleri bildiki agzinizin açık kalacağında eminim yorumum çok olumlu değildi ama o kadar yaşadığım seylerle ilgili detay veriyor ki yok artık diyorsunuz. .
Poyraz kuzeye mi binnazdaki? Bende ona baktırmıştım,o yüzden sordumbu gün de KUZEY e baktırdım.Harf falan biliyor ama inanasım yok artık...
Canım ben onaya baktırdım temmuzda. Patladı bende binnazdaki isePoyraz kuzeye mi binnazdaki? Bende ona baktırmıştım,o yüzden sordum
nasıl böyle kredileri yükseliyor bunların pekkiii...aslında bu tür falcılara dikkat etmek lazım...özellikle telefonda bakıp,birden puanı yükselenlere biraz şüpheyle yaklaşmak lazım...Babada öyle yaptı :)
yok telefonda bakan biri...Poyraz kuzeye mi binnazdaki? Bende ona baktırmıştım,o yüzden sordum
2 hafta içinde gelecek ve evleneceksiniz demek nasıl bir mantık ya,adam direk seni evlendirmiş canımFalı bende daha duruyordu sildim gerildim 2 hafta içinde gelecek evleneceksin dedi.... neyin kafasını yaşadı......... :-D
Merhaba kızlar uzun zamandır fal baktırmıyorum ama bu ara sıkıntılarım vartek tek okuyamadım bu ara iyi diyebileceğiniz kimse yokmu anı ve karşı tarafın düşüncesini bilen :)
Sorma, Allah’tan ilk geldiği gün baktırdım pahalı değildi.... kızlar çok baktırmak cidden iyi değil ben eskiden çok fal baktırmıştım ...para çöpe.....2 hafta içinde gelecek ve evleneceksin iz demek nasıl bir mantık ya,adam direk seni evlendirmiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?