Canım bende kredi düşükken kahve attım,sadece tek bir paragrafta vermiş bize kartın sözü vardı,çok önemsemedim,adam asıl Tarot bakıyorsa,belki kahveyi tarotla desteklemiştir dedim.. uzun vade verdi,yaz sıcaklarında gibi... Fal sonrası sorumda dedim ki; bakın olumsuza açığım,boş bir ümitle beklemek çok kötü dedim (çünkü kesin ile başlayan cümleleri vardı) o da cevap olarak; inan bende üzülmenizi istemem,bu sitede benden olumsuzu yoktur,falınız olumsuz olsa söylerdim dedi... Ben herşeyden önce samimiyete önem veren biriyim.. öyle hissedip söylediyse bilmiyorm ama önceki günlerde dedim, bile bile sırf 5 Yıldız için umut dağıtanlara sözüm,Kul hakkına giriyorlar..Canım ben onaya baktırdım temmuzda. Patladı bende binnazdaki ise
Sana sonuna kadar katılıyorum sonuna kadarCanım bende kredi düşükken kahve attım,sadece tek bir paragrafta vermiş bize kartın sözü vardı,çok önemsemedim,adam asıl Tarot bakıyorsa,belki kahveyi tarotla desteklemiştir dedim.. uzun vade verdi,yaz sıcaklarında gibi... Fal sonrası sorumda dedim ki; bakın olumsuza açığım,boş bir ümitle beklemek çok kötü dedim (çünkü kesin ile başlayan cümleleri vardı) o da cevap olarak; inan bende üzülmenizi istemem,bu sitede benden olumsuzu yoktur,falınız olumsuz olsa söylerdim dedi... Ben herşeyden önce samimiyete önem veren biriyim.. öyle hissedip söylediyse bilmiyorm ama önceki günlerde dedim, bile bile sırf 5 Yıldız için umut dağıtanlara sözüm,Kul hakkına giriyorlar..
İnşallah hepimiz alırız güzel haberler canım..Sana sonuna kadar katılıyorum sonuna kadar
Poyraz beni evlendirmişti. Mesaj kısmından bende yazmıştım bazı şeyleri ama cevap vermemişti :) inşallah sendne hayırlı haberler alırız dualarım seninle
Çıkanlar kimdi peki?Sorma, Allah’tan ilk geldiği gün baktırdım pahalı değildi.... kızlar çok baktırmak cidden iyi değil ben eskiden çok fal baktırmıştım ...para çöpe.....
En son iki falım çıktı adamı def ettim yolumu çizdim fal olayına son verdim. Yoksa çoğu yorumcu bekle evlilik var demişti. Bir yorumcu adını vermicem binnazda, soru kısmında adamın adını verdim. Bana yorumda harf verdi eşin sorduğun kişi olmayacak benim dediğim olacak dedi : kadın benim sorduğum adamanın ismini yazmıştı.....üstüne oğlun olacak dedi.
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında ben bıraktım ve rahatım hayatım da rayına oturdu. O yüzden dikkat edin kızlar. Öptüm sizi
Kızlar Dennise nasıl? Deneyen, çıkan ya da patlayanlar var mı?
Ben en çok Katina baktırmıştım vade verenler hep patlamıştı. Ama iki yorumcu bana vade vermediler onların dediği yönden de gitti hatta yorumcu katinada tarih vermem diye uyarmıştı bence daha iyi. Bekliyoruz ve olmuyor.İnşallah hepimiz alırız güzel haberler canım..
Bana bu ara verilen vadeler,farklı sitelerden,aynı gün zamana geliyor neredeyse,olursa mutlaka paylaşacağım sizlerle.. Aynı tarih olması da kafamı karıştırıyor... Farklı yerlerden olmasa belki bu kadar düşünmezdim.. Sizede böyle oldu mu hiç..
Daha önceleri binnaz ve fal sepetinde idi..ilkay ın telwe de de hesabı var
Canım bana da demişti sen adım at sonuç olumlu cevap alacaksın mutlaka diye.içimden gelmedi aramak..ben,,falcıların sözüyle hareket edilmeyeceğini önceden tecrübe etmiştim..Boşver canım, adama yaz sana güzel cevap vericek dedi yazdım adam bana küfretti o gün
Yok canm değil başka bi rumuzlu ama şuna varmı bilmiyorum 2012 de vardı..Tellwedeki hesabi ayni isimdemi bir yolun varda gormustum
Selin imer bana iki dil bilen mavi gözlü erkekle evleneceksin demişti bir sene evvel...Avrupa’ya gidip gelen biri de yok öyle biri arkadaşlar sanırım beni bütün yorumcular evlendirdi. BravoKızlar krediniz varsa Selin İmeri deneyin derim bana göre pembe tablo vs çizmiyor dedikleride gayet tutarlı nokta atışlı
Kız dur belki çıkacak karşına öyle biri :))) çalışıyosan eğer çalıştığın yerdeki 2 dil bilen erkeklere dikkat et her an kısmetin olablrSelin imer bana iki dil bilen mavi gözlü erkekle evleneceksin demişti bir sene evvel...Avrupa’ya gidip gelen biri de yok öyle biri arkadaşlar sanırım beni bütün yorumcular evlendirdi. Bravo
Duragın tek bildiği şey üstünde nazar var demesii işi gücü nazar :))Kizlaaar sok olduumm. Binnazda durugoru fali marzuka ile durak sancaroglu 100Tl ye bakiyoodurugoru ya. Hislerini soyleyecek sdece . 100 tl edecek neler diyorlar acaba merak ettim
Selin imer bana iki dil bilen mavi gözlü erkekle evleneceksin demişti bir sene evvel...Avrupa’ya gidip gelen biri de yok öyle biri arkadaşlar sanırım beni bütün yorumcular evlendirdi. Bravo
Çok güldüm
Kız dur belki çıkacak karşına öyle biri :))) çalışıyosan eğer çalıştığın yerdeki 2 dil bilen erkeklere dikkat et her an kısmetin olablr
Vallahi şaşırdım, sevindim çıktıysa sana hiç olmazsa birilerine çıkıyorKanka bana Selin Imer camli bir binanin 7.katinda calisacaksin demisti. Aynen dedigi gibi olduOlmaz olmaz deme yani olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?