Binnaz Abla

Bu hatunun o falı acaip çıkmıştı.
Başka bir falı 0dı
Aslında enerji meselesi de var, ben bi ara birine baktırdım adamın enerjisi tutmadı o da beni sevmedi olmadı. Başka bir kadına baktırdım daha sonra Kadınla enerjimiz müthiş tuttu telefonda kimsenin bilemeyeceği birşeyi dedi, bana enerjin çok uyumlu bana iyiydi geldin o yüzden inanılmaz şeyler hissediyorum demişti. Yengem kadına baktırdı mesela kadın yengemi sevmedi, yorum yapamadı

Kizlaaar sok olduumm. Binnazda durugoru fali marzuka ile durak sancaroglu 100Tl ye bakiyoo durugoru ya. Hislerini soyleyecek sdece . 100 tl edecek neler diyorlar acaba merak ettim
Bende az önce binnazda gezindim,kim var kim yok diye öyle.. 150 kredi bakan sayısı epey azalmış.. Birde 89-91 arası puanlar 250-350 kredi yapmış (çoğu 150 kredi idi) bir tanesi de 93 puanla 1000 kredi yapmış.. Çok merak ediyorum neyin kafasını yaşıyor bu binnazdakiler...? Tellwede 5 liraya bakıp neredeyse 1 sayfa yada sesli orta derece yorumu iyi olan insanlar var.. Binnazın yönetimi ,insan kaynakları bölümü,o şirketin reklam pazarlama ,ya da müşteri memnuniyetini ve şikayetlerini değerlendiren departmanlar nasıl insanlar ve nasıl bir eğitimleri var acaba.. Bu nasıl bir vizyon ve misyon anlayışı.. ??

Kızlar bu Binnaz abladaki yorumcular iyice gariplestiler Doğa Dan katina dalını 150 kredi yapmış normalde 1000 kredi degilmiydi birden nasıl bu kadar düşürdü ki puanlamasıda %100 çokmu bahsedildi forumda nee

Binnaz'ın harbi fiyatları çok uçmuş.. Ama bi iyi yönü var her gün bedava kredi veriyor mobil uygulamadan. Tellwe de yok galiba böyle bir şey var mı kızlar mobilde öyle bir şey varsa onun da uygulamasını yükleyeyim silmiştim?

Kesinlikle boş biri değil harfi harfine çıkmasnı beklemiyorm tabide boş biri olmadıgı kanaatindeyim
Çok enteresan ben artık baktırmıyorum fal ama cidden binada tekrar denesem mi ? Hayatımda baktırmak için mevzuu da yok ama olduğundabir deniyim tekrar

Evet güzel ama iade halkları kalkmış canım,, orası kötü :/

Paylaş mutlaka
Bende çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…