- 23 Ağustos 2012
- 51.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.086
- 898
Vallahi şaşırdım, sevindim çıktıysa sana hiç olmazsa birilerine çıkıyor
Selin İmer’i ilk dediğinizde de 500 kredi miydi kızlar? Yoksa o da duyupta mı arttırmış?
Aslında enerji meselesi de var, ben bi ara birine baktırdım adamın enerjisi tutmadı o da beni sevmedi olmadı. Başka bir kadına baktırdım daha sonra Kadınla enerjimiz müthiş tuttu telefonda kimsenin bilemeyeceği birşeyi dedi, bana enerjin çok uyumlu bana iyiydi geldin o yüzden inanılmaz şeyler hissediyorum demişti. Yengem kadına baktırdı mesela kadın yengemi sevmedi, yorum yapamadıBu hatunun o falı acaip çıkmıştı.
Başka bir falı 0dı
Şu kredileri biraz düşürse Binnaz. Tellwe’yi bu yüzden daha çok seviyorum vallaEtmez bence 1 sayfa fal icin cok fazla.
Evet o bayadır 500 kredi arada bi düşürüyolar tabi takip etmek gerekiyo çok yüksek krediler yaa insaf biraz düşsseler keskeSelin İmer’i ilk dediğinizde de 500 kredi miydi kızlar? Yoksa o da duyupta mı arttırmış?
Kesinlikle boş biri değil harfi harfine çıkmasnı beklemiyorm tabide boş biri olmadıgı kanaatindeyimKanka bana Selin Imer camli bir binanin 7.katinda calisacaksin demisti. Aynen dedigi gibi olduOlmaz olmaz deme yani olabilir
Bende az önce binnazda gezindim,kim var kim yok diye öyle.. 150 kredi bakan sayısı epey azalmış.. Birde 89-91 arası puanlar 250-350 kredi yapmış (çoğu 150 kredi idi) bir tanesi de 93 puanla 1000 kredi yapmış.. Çok merak ediyorum neyin kafasını yaşıyor bu binnazdakiler...? Tellwede 5 liraya bakıp neredeyse 1 sayfa yada sesli orta derece yorumu iyi olan insanlar var.. Binnazın yönetimi ,insan kaynakları bölümü,o şirketin reklam pazarlama ,ya da müşteri memnuniyetini ve şikayetlerini değerlendiren departmanlar nasıl insanlar ve nasıl bir eğitimleri var acaba.. Bu nasıl bir vizyon ve misyon anlayışı.. ??Kizlaaar sok olduumm. Binnazda durugoru fali marzuka ile durak sancaroglu 100Tl ye bakiyoodurugoru ya. Hislerini soyleyecek sdece . 100 tl edecek neler diyorlar acaba merak ettim
Bu saatte oluyormu kizlar? yurtdisi odeme varmi sitede ? bilgisi olanlardan bilgi rica ediyorum
tesekkur ederim MissCherryBlossom
Demin 150 krediydi telefonla bakıyordu katına falı şimdi gene 1000 kredi yaptı tuhaf
Çok enteresan ben artık baktırmıyorum fal ama cidden binada tekrar denesem mi ? Hayatımda baktırmak için mevzuu da yok ama olduğundabir deniyim tekrarKesinlikle boş biri değil harfi harfine çıkmasnı beklemiyorm tabide boş biri olmadıgı kanaatindeyim
Evet güzel ama iade halkları kalkmış canım,, orası kötü :/Binnaz'ın harbi fiyatları çok uçmuş.. Ama bi iyi yönü var her gün bedava kredi veriyor mobil uygulamadan. Tellwe de yok galiba böyle bir şey var mı kızlar mobilde öyle bir şey varsa onun da uygulamasını yükleyeyim silmiştim?
Paylaş mutlakaBenim için fikir alışveriş önemli hu noktada teşekkür ederim banada olumsuz yorum yaptı ..ama geçmişte yaşanan şeyleri çok iyi bilmesi beni şok etti ciddi anlamda.. kelimesi kelimesi tuttu gecmisin ya da falcilar birbirine mi aktardı bilemiyorum.yeni bir site ama emek vererek yorumluyorlar olursa paylaşacağım burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?