günaydın kelebek bana özelden yazabilir misinPaylaş mutlaka
Bende çıkmıştı
Günaydın KELEBEK :) Sizinle Yıdız HANZADE hakkında konuşmak isterim. hiç anlatmadığınız seyleri bildi mi? yorumu ollu mu olumsuzmuydu. çıkan tarafı neydi? ben çok beğendi falını ama ondan önce o sitede başka iki falcıyada fal baktırdım acaba ordan mı görüp yorumladı diyor bir tarafım. ..bu kadar bilebilmesine şaşkınım açıkçasıgünaydın kelebek bana özelden yazabilir misin
Ben Yildiz Hanımın sitenin sahibi olduğunu düşünüyorum. Bu kadar bilebilmesi normal değil.Yıldızname.com da yıldız hanzadeye bende merak edip baktırdım. An ve kişilik analizi güzeldi. Geleceğe dair cok net seyler soylemedı tarih de vermedi. Geleceği zaten Allahdan başka kimse bilemez cok takılmıyorum ona :)
Ben onu düşünmedim çünkü bergüzar bende daha iyiydi kişilik analizinde. Ve nokta atışları vardı. Yıldız hanımda nokta atışı çok yoktu. Daha geneldiGünaydın KELEBEK :) Sizinle Yıdız HANZADE hakkında konuşmak isterim. hiç anlatmadığınız seyleri bildi mi? yorumu ollu mu olumsuzmuydu. çıkan tarafı neydi? ben çok beğendi falını ama ondan önce o sitede başka iki falcıyada fal baktırdım acaba ordan mı görüp yorumladı diyor bir tarafım. ..bu kadar bilebilmesine şaşkınım açıkçası
Ben Yildiz Hanımın sitenin sahibi olduğunu düşünüyorum. Bu kadar bilebilmesi normal değil.
Bergüzara farklı konu için gittim sonuç olumsuzdu onun dediği gibi çıktı erkeği def ettim ve falları bıraktım nihayet,,Evet Bergüzar çok naif çokta başarılıydı bende onuda Yıldız kadar begendim
Ayy banada ikisi olumsuz yorum yaptı,hemen hemen aynı şeyleri söylediler. .birde eylem turan oda çok başarılı yıldızla aynı şeyleri söyledi. Geri gelecek ama sonuç olumsuz olmaz bu iş diyorlarBergüzara farklı konu için gittim sonuç olumsuzdu onun dediği gibi çıktı erkeği def ettim ve falları bıraktım nihayet,,
Yıldız hanıma yaz aylarında daha başka bir konu için baktırdım çıktı oda memnun kalmıştım genel göndermiştim
Hangi Selin ?Beklemede olduğum için Selin ya da Yıldız’ı deneyemiyorum. Bir, iki hafta geçse de bir baktırsam
Binnazda geçen de yazmıştım yorumcu beni evlendirdi 2018 yaz sonu erkek evlat doğuracaksın dedi düşün.......... !!!!!! Çağrı bilgine baktırmak isteyen kızlar varsa ben tavsiye etmiyorum.. herkesin tercihi kendine ama bende yorumları var daha utanıyorum buraya yazmaya kızlarAyy banada ikisi olumsuz yorum yaptı,hemen hemen aynı şeyleri söylediler. .birde eylem turan oda çok başarılı yıldızla aynı şeyleri söyledi. Geri gelecek ama sonuç olumsuz olmaz bu iş diyorlar
Selin İmer canım :)Hangi Selin ?
İki arkadaşa çıkmış dün konuştuğumuz gibi denersen paylaşSelin İmer canım :)
Beçerirsin canım yapamazsan yaz buraya biz yardımcı oluruzbakalim becerebilecekmiyim ki ne :))))
150 krediydi canım bende sitede gezerken tesadüfen gördüm belki devamlı bir müşterisi içinde indirmiş olabilir o an fiyatını yani o anlık,bende çok şaşırdım 1000 kredi nerde 150 kredi nerdeCanım ekran takılmıştır 1000 krediyi 150 krediye indireceğini sanmam
Bergüzarla yıldız bana aynı tarz da tavsiye verdi. Ama bergüzar sabredersen olur, yıldız olumsuza bağladı. 2 sinin sonu farklıydıBergüzara farklı konu için gittim sonuç olumsuzdu onun dediği gibi çıktı erkeği def ettim ve falları bıraktım nihayet,,
Yıldız hanıma yaz aylarında daha başka bir konu için baktırdım çıktı oda memnun kalmıştım genel göndermiştim
150 krediydi canım bende sitede gezerken tesadüfen gördüm belki devamlı bir müşterisi içinde indirmiş olabilir o an fiyatını yani o anlık,bende çok şaşırdım 1000 kredi nerde 150 kredi nerde
Canim ben de Berguzar'i begeniyorum baya. Peki Yildiz Hanzade'nin tarzi nasil? Ben ona da atayi dusunuyorum ama emin olamadim.Bergüzara farklı konu için gittim sonuç olumsuzdu onun dediği gibi çıktı erkeği def ettim ve falları bıraktım nihayet,,
Bende az önce binnazda gezindim,kim var kim yok diye öyle.. 150 kredi bakan sayısı epey azalmış.. Birde 89-91 arası puanlar 250-350 kredi yapmış (çoğu 150 kredi idi) bir tanesi de 93 puanla 1000 kredi yapmış.. Çok merak ediyorum neyin kafasını yaşıyor bu binnazdakiler...? Tellwede 5 liraya bakıp neredeyse 1 sayfa yada sesli orta derece yorumu iyi olan insanlar var.. Binnazın yönetimi ,insan kaynakları bölümü,o şirketin reklam pazarlama ,ya da müşteri memnuniyetini ve şikayetlerini değerlendiren departmanlar nasıl insanlar ve nasıl bir eğitimleri var acaba.. Bu nasıl bir vizyon ve misyon anlayışı.. ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?