Binnaz Abla

Yıldızname.com da yıldız hanzadeye bende merak edip baktırdım. An ve kişilik analizi güzeldi. Geleceğe dair cok net seyler soylemedı tarih de vermedi. Geleceği zaten Allahdan başka kimse bilemez cok takılmıyorum ona :)

günaydın kelebek bana özelden yazabilir misin
Günaydın KELEBEK :) Sizinle Yıdız HANZADE hakkında konuşmak isterim. hiç anlatmadığınız seyleri bildi mi? yorumu ollu mu olumsuzmuydu. çıkan tarafı neydi? ben çok beğendi falını ama ondan önce o sitede başka iki falcıyada fal baktırdım acaba ordan mı görüp yorumladı diyor bir tarafım. ..bu kadar bilebilmesine şaşkınım açıkçası
Ben Yildiz Hanımın sitenin sahibi olduğunu düşünüyorum. Bu kadar bilebilmesi normal değil.

Ben onu düşünmedim çünkü bergüzar bende daha iyiydi kişilik analizinde. Ve nokta atışları vardı. Yıldız hanımda nokta atışı çok yoktu. Daha geneldi

Evet Bergüzar çok naif çokta başarılıydı bende onuda Yıldız kadar begendim
Bergüzara farklı konu için gittim sonuç olumsuzdu onun dediği gibi çıktı erkeği def ettim ve falları bıraktım nihayet,,
Yıldız hanıma yaz aylarında daha başka bir konu için baktırdım çıktı oda memnun kalmıştım genel göndermiştim

Beklemede olduğum için Selin ya da Yıldız’ı deneyemiyorum. Bir, iki hafta geçse de bir baktırsam

Ayy banada ikisi olumsuz yorum yaptı,hemen hemen aynı şeyleri söylediler. .birde eylem turan oda çok başarılı yıldızla aynı şeyleri söyledi. Geri gelecek ama sonuç olumsuz olmaz bu iş diyorlar

Ayy banada ikisi olumsuz yorum yaptı,hemen hemen aynı şeyleri söylediler. .birde eylem turan oda çok başarılı yıldızla aynı şeyleri söyledi. Geri gelecek ama sonuç olumsuz olmaz bu iş diyorlar
Binnazda geçen de yazmıştım yorumcu beni evlendirdi 2018 yaz sonu erkek evlat doğuracaksın dedi düşün.......... !!!!!! Çağrı bilgine baktırmak isteyen kızlar varsa ben tavsiye etmiyorum.. herkesin tercihi kendine ama bende yorumları var daha utanıyorum buraya yazmaya kızlar

Canım ekran takılmıştır 1000 krediyi 150 krediye indireceğini sanmam
150 krediydi canım bende sitede gezerken tesadüfen gördüm belki devamlı bir müşterisi içinde indirmiş olabilir o an fiyatını yani o anlık,bende çok şaşırdım 1000 kredi nerde 150 kredi nerde

Bergüzarla yıldız bana aynı tarz da tavsiye verdi. Ama bergüzar sabredersen olur, yıldız olumsuza bağladı. 2 sinin sonu farklıydı

Canim ben de Berguzar'i begeniyorum baya. Peki Yildiz Hanzade'nin tarzi nasil? Ben ona da atayi dusunuyorum ama emin olamadim.

Valla tam benim dusunduklerimi yazmissin canim . Ciddi anlamda hic bi ongorusu olmayan falcilar bile fiyati 100 tl ye cekmis. Ee artik bundan sonra bis bos online olup dururlar ya. Bide bazi toy olanlar aa 100 tl kesin iyi bakiyordur diye fali yolluyor. Zaten falin yarisi binnazabla sitesine hosgeldinle geciyor telweye cok hakim degilim ama bu gidisle artik oraya da baslayacagim

Yıldız Hanzade dediğiniz bu kişimi

Eklentiler

• 4DD63EB5-C671-4049-96B4-91CB21D356D5.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…