Canım, Bergüzar sana olumsuz derken kesin konuştu mu.. Yoksa sabredersen olur felan dedi mi? Çünkü Çok kibar bir bayan Bergüzar,yani acaba olumsuz yorumu net mi onu merak ediyorum. o yüzden banada sabredersen olur dedi ama seni yorar dedi. Sende olumsuz cümlesi yorumu nasıldı?Bergüzara farklı konu için gittim sonuç olumsuzdu onun dediği gibi çıktı erkeği def ettim ve falları bıraktım nihayet,,
Yıldız hanıma yaz aylarında daha başka bir konu için baktırdım çıktı oda memnun kalmıştım genel göndermiştim
Bana sabır demedi canım olmayacak dedi kibar bayan olumsuzu naif şekilde aktardı bana ama sonu yok dedi keskin konuştu bendeCanım, Bergüzar sana olumsuz derken kesin konuştu mu.. Yoksa sabredersen olur felan dedi mi? Çünkü Çok kibar bir bayan Bergüzar,yani acaba olumsuz yorumu net mi onu merak ediyorum. o yüzden banada sabredersen olur dedi ama seni yorar dedi. Sende olumsuz cümlesi yorumu nasıldı?
Yok bu değil amaaan aman benim kardeşim bu bayandan yorum aldı,, yabancı erkekle evlilik var dedi bir ay içinde şirkette tanışma vadesi verdi.....De benim kardeşim öğrenci aradan 5 ay geçtiYıldız Hanzade dediğiniz bu kişimi
Yorumlarıda okudumda hiç iç acıcı değildi bende oyüzden buraya göndermek istedim 200 kredim var önereceğiniz bi isim varmı baktırmak için?Yok bu değil amaaan aman benim kardeşim bu bayandan yorum aldı,, yabancı erkekle evlilik var dedi bir ay içinde şirkette tanışma vadesi verdi.....De benim kardeşim öğrenci aradan 5 ay geçti
Yıldız hanımın tarzı hoşCanim ben de Berguzar'i begeniyorum baya. Peki Yildiz Hanzade'nin tarzi nasil? Ben ona da atayi dusunuyorum ama emin olamadim.
Kuzum önerelim de fiyatlar artmış resmen 200 krediyle sakız alamaz olduk sitedeYorumlarıda okudumda hiç iç acıcı değildi bende oyüzden buraya göndermek istedim 200 kredim var önereceğiniz bi isim varmı baktırmak için?
Aynenn hiç sorma umarm düşer bi an önceKuzum önerelim de fiyatlar artmış resmen 200 krediyle sakız alamaz olduk sitede
Umarım ben artık baktırmıyorum zaten tiksindimAynenn hiç sorma umarm düşer bi an önce
Kimler bu yorumu yapan hangi yorumcular ? Şaşırtıcı yanii farklı yorumcuların aynı şeyi söylemesi insan bi an acaba cidden doğrumu diye afallar :)Umarım ben artık baktırmıyorum zaten tiksindim
Bişey diycem bu yorumcular niye beni yedi sülalemi yabancı erkekle evlendirme meraklısı ?
Hayır değil , yıldızname. Çok sitesinde bahsedilen yıldız hanzadeYıldız Hanzade dediğiniz bu kişimi
Deniz devrim diye biri var tarota,, 2016 da evlilik var yabancı erkekle demişti,, Selin imer Avrupalı dedi, de Yok öyle bişey kızlarKimler bu yorumu yapan hangi yorumcular ? Şaşırtıcı yanii farklı yorumcuların aynı şeyi söylemesi insan bi an acaba cidden doğrumu diye afallar :)
Ben bile süphe duydum şuan vade tarih çıkmayabilir ama eninde sonunda yabancı bi erkekle evlenirse paylasın burdan lütfen:)))Deniz devrim diye biri var tarota,, 2016 da evlilik var yabancı erkekle demişti,, Selin imer Avrupalı dedi, de Yok öyle bişey kızlar
Kardeşime Yıldız da ayni şeyi dedinormal değil
Çağrı bilginin yorumu var bende ifşa edemem şimdi ama okudum.......... gülme krizi
Paylaşırım kızlar öpüyorumBen bile süphe duydum şuan vade tarih çıkmayabilir ama eninde sonunda yabancı bi erkekle evlenirse paylasın burdan lütfen:)))
Kahve için ben bu yorumcudan bahsetmiştim bu arada BinnazdaYıldız Hanzade dediğiniz bu kişimi
Bende kredim varken badeye bi ataym baksın dedim yarım saattir okuyorum ama bi türlü çözemedim falı :))))Kahve için ben bu yorumcudan bahsetmiştim bu arada Binnazda
Neden ?????Bende kredim varken badeye bi ataym baksın dedim yarım saattir okuyorum ama bi türlü çözemedim falı :))))
Eylem'e hangi falı baktırdınız kahve mi yoksa tarot mu ?Ayy banada ikisi olumsuz yorum yaptı,hemen hemen aynı şeyleri söylediler. .birde eylem turan oda çok başarılı yıldızla aynı şeyleri söyledi. Geri gelecek ama sonuç olumsuz olmaz bu iş diyorlar
Tarot baktirdim karşı tarafın düşüncelerini çok iyi anlatıyor ...geçmiş zamanida kismen anlatti diyebilirim..daha cok karsi tarafin dusuncelerini okuyor..vade verdi ay sonu bakalım çıkarsa yazacağım burdanEylem'e hangi falı baktırdınız kahve mi yoksa tarot mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?