Binnaz Abla

Canım, Bergüzar sana olumsuz derken kesin konuştu mu.. Yoksa sabredersen olur felan dedi mi? Çünkü Çok kibar bir bayan Bergüzar,yani acaba olumsuz yorumu net mi onu merak ediyorum. o yüzden banada sabredersen olur dedi ama seni yorar dedi. Sende olumsuz cümlesi yorumu nasıldı?

Bana sabır demedi canım olmayacak dedi kibar bayan olumsuzu naif şekilde aktardı bana ama sonu yok dedi keskin konuştu bende

Sen başka kimlere baktırdın???? Yahu hiç mi gelişme olmaz

Yok bu değil amaaan aman benim kardeşim bu bayandan yorum aldı,, yabancı erkekle evlilik var dedi bir ay içinde şirkette tanışma vadesi verdi.....De benim kardeşim öğrenci aradan 5 ay geçti
Yorumlarıda okudumda hiç iç acıcı değildi bende oyüzden buraya göndermek istedim 200 kredim var önereceğiniz bi isim varmı baktırmak için?

Umarım ben artık baktırmıyorum zaten tiksindim
Bişey diycem bu yorumcular niye beni yedi sülalemi yabancı erkekle evlendirme meraklısı ?
Kimler bu yorumu yapan hangi yorumcular ? Şaşırtıcı yanii farklı yorumcuların aynı şeyi söylemesi insan bi an acaba cidden doğrumu diye afallar :)

Kimler bu yorumu yapan hangi yorumcular ? Şaşırtıcı yanii farklı yorumcuların aynı şeyi söylemesi insan bi an acaba cidden doğrumu diye afallar :)
Deniz devrim diye biri var tarota,, 2016 da evlilik var yabancı erkekle demişti,, Selin imer Avrupalı dedi, de Yok öyle bişey kızlar
Kardeşime Yıldız da ayni şeyi dedi normal değil
Çağrı bilginin yorumu var bende ifşa edemem şimdi ama okudum.......... gülme krizi

Ben bile süphe duydum şuan vade tarih çıkmayabilir ama eninde sonunda yabancı bi erkekle evlenirse paylasın burdan lütfen:)))

Ayy banada ikisi olumsuz yorum yaptı,hemen hemen aynı şeyleri söylediler. .birde eylem turan oda çok başarılı yıldızla aynı şeyleri söyledi. Geri gelecek ama sonuç olumsuz olmaz bu iş diyorlar
Eylem'e hangi falı baktırdınız kahve mi yoksa tarot mu ?

Selena abla nerelerde ya? ne dese çıkıyordu bana maille baktırıyordum ama kayboldu

Tarot bak
Eylem'e hangi falı baktırdınız kahve mi yoksa tarot mu ?
Tarot baktirdim karşı tarafın düşüncelerini çok iyi anlatıyor ...geçmiş zamanida kismen anlatti diyebilirim..daha cok karsi tarafin dusuncelerini okuyor..vade verdi ay sonu bakalım çıkarsa yazacağım burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…