- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Selena abla nerelerde ya? ne dese çıkıyordu bana maille baktırıyordum ama kayboldu
aynen ya dönseler de yüreklerimize su serpilse :)Haftalardır bunun cevabını arıyorum:)
Haftalardır bunun cevabını arıyorum:)
benden sonra daha yorum alamadın mı canım ondan ..
O zaman da alamamıştım ki tam fal atabilir miyim dedim ondan sonra cevap yok:/
aa ben o zaman aldın sanıyordum demekki müsait olamadı..
Belki de falı tamamen bıraktı:/ sende çıkan şeyler olmuş muydu?
yıldız bende başarısızdı bence ve çok ama çok kötü bir son ile bitirdi bu bergüzar ne zaman online oldugunu nerde yazıyor acaba bugun de bir daha girer miEvet Bergüzar çok naif çokta başarılıydı bende onuda Yıldız kadar begendim
Canım yorumcu online olduğunda bildir kısmı var onu seç. Mail geliyor o zaman online olduğundayıldız bende başarısızdı bence ve çok ama çok kötü bir son ile bitirdi bu bergüzar ne zaman online oldugunu nerde yazıyor acaba bugun de bir daha girer mi
Bana sabır demedi canım olmayacak dedi kibar bayan olumsuzu naif şekilde aktardı bana ama sonu yok dedi keskin konuştu bende
Sen başka kimlere baktırdın???? Yahu hiç mi gelişme olmaz[/QUOT
Canım hakkına hayırlısı olsun.. Ama Belki ilerde durumlar değişir, yinede çok ümitsiz olma..Bana sabır demedi canım olmayacak dedi kibar bayan olumsuzu naif şekilde aktardı bana ama sonu yok dedi keskin konuştu bende
Sen başka kimlere baktırdın???? Yahu hiç mi gelişme olmaz
Hayır canım ben senin için dedim hiç mi gelişme olmaz mı diyeCanım h
Canım hakkına hayırlısı olsun.. Ama Belki ilerde durumlar değişir, yinede çok ümitsiz olma..
Bana vadeler yakın ve patlarsa hepsi gidecek falların ve hepsini sonuç olumlu da olsa olumsuz da olsa buraya yazacağım.. Sadece Bergüzar vadeyi biraz uzun tuttu ,diğerleri Nisan sonu ortası.
Yok canım, değil gelişme karşı taraftan hiç haber alamıyorumHayır canım ben senin için dedim hiç mi gelişme olmaz mı diye
Mutlaka haber ver çıkıyorum ben kuzular
Belki de falı tamamen bıraktı:/ sende çıkan şeyler olmuş muydu?
Selena tellwe’de mi kızlar?
Bergüzar durumunu güncelleme gece yarısı 2 fal daha alacakmış dönecek olanı bekle falı bekle ömrümüz beklemekte geçiyor vallaseçtim ama mail gelip açılana dolıyor ve mail de illa spam a düşüyor delirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?