Binnaz Abla

Merhabalar,

Gecen gun selin imer ovulmustu burada onu da denedim. Bilgi verme amaçlı yaziyorum. Sifir nokta atışı, butun fal falaaddin yorumu kisacasi kopyala yapistir kendime uyacak tek cumle bulamadim. 50tl ye cok daha detay vererek ozenli yorum yapanlar var, favori yorumcuma gondermedigime bin pisman oldum.

yıldız bende başarısızdı bence ve çok ama çok kötü bir son ile bitirdi bu bergüzar ne zaman online oldugunu nerde yazıyor acaba bugun de bir daha girer mi
Canım yorumcu online olduğunda bildir kısmı var onu seç. Mail geliyor o zaman online olduğunda

Canım h
Bana sabır demedi canım olmayacak dedi kibar bayan olumsuzu naif şekilde aktardı bana ama sonu yok dedi keskin konuştu bende

Sen başka kimlere baktırdın???? Yahu hiç mi gelişme olmaz [/QUOT
Bana sabır demedi canım olmayacak dedi kibar bayan olumsuzu naif şekilde aktardı bana ama sonu yok dedi keskin konuştu bende

Sen başka kimlere baktırdın???? Yahu hiç mi gelişme olmaz
Canım hakkına hayırlısı olsun.. Ama Belki ilerde durumlar değişir, yinede çok ümitsiz olma..
Bana vadeler yakın ve patlarsa hepsi gidecek falların ve hepsini sonuç olumlu da olsa olumsuz da olsa buraya yazacağım.. Sadece Bergüzar vadeyi biraz uzun tuttu ,diğerleri Nisan sonu ortası.

Hayır canım ben senin için dedim hiç mi gelişme olmaz mı diye

Mutlaka haber ver çıkıyorum ben kuzular

Hayır canım ben senin için dedim hiç mi gelişme olmaz mı diye

Mutlaka haber ver çıkıyorum ben kuzular
Yok canım, değil gelişme karşı taraftan hiç haber alamıyorum hayırlısı.. çok da bekleme enerjisine girmek istemiyorum ama,günlük işlerimle, sorumluluklarımla kendimi oyalamaya çalışıyorum( ne kadar becerebilirsem artık.. )

Yine belirsizlik saat yazsa en azından .ben haftasonu baktirdim hep açıktı profili neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…