Binnaz Abla

aslında çok sık baktırmayın diyor benşm de merajmettiğim bişi var beklesem mi beklemesem mi karar veremedim

Arkadaslar binnazdaki telefon görüsmemi telefonuma indiremiyorum. Sizdede bu problem oldumu?

Meltem Yıldırım, neredeysen bana bir işaret gönder gözünü seveyim. Kadın Binnaz'ı bırakmış ama o kadar doğru bir fal bakmış ki tekrar okudum da. O zaman salladı gibi gelmişti emeği hatrına 4 yıldız vermiştim. Çok pişmanım. Kadının dediklerinin %90'ı olmuş yemin ederim.

Meltem, eğer gelirsen özel mesajla üç kere kapımı tıklat Nasıl ulaşırım bu kadına yaa, Binnazdakiler de söylemezler.

Bende birisi için,(Tülay elçi ) binnaza sordum söylemiyorlar canım. Hatta siz davet edin tekrar siteye dedim.. o da olmuyormuş

ben yine gece boyu bütün bilinçaltımı dışarı döktüğüm rüyalar görmeye başladım.
hangi astrolojik dönem başladı yine?

artik insanlar pembe tablo ve hikaye dinlemeye okadar alismis ki, düzgün fal bakanlari bile artik ayirt edemez olduk. bu arada cemre yagmur da olaylarin ic yüzünü sergileyebilen bir falci.. sonunu evlilige ve pembeye bagliyo o ayri, ama gelecege bel baglamazsak söyledikleri ve tespitleri cok dogru (hem bende hem kuzenimde nokta atislari yapti).

su zamana kadar hiçbir falcıya geleceği merak ettiğim için atmadım Hep an icin attım çünkü gelecekle ilgili söyledikleri hiçbir şeye inanmıyordum Olumlu ya da olumsuz. ama Meltem Yıldırım o zamanlar Bana da bakmıştı. ancak gelecekle ilgili söyledikleri şeyler o kadar saçma gelmişti ki andaki söylediklerine dahi inanmamıştım Ayrıca beni şaşırtacak bir şey de söylemişti anla ilgili fakat Meltem Yıldırım'ın söylediği Aklımda kalan birçok şeyi yaşadım şaşırarak. şu an falını sildiğim için okuyamıyorum ancak aklimda kalan seylerin cıktığını biliyorum gerçekten Keşke olsa ulaşmanın bir yolu

Evet ben de aynen üff ne saçmaladı bu kadın yaa falan demiştim ama eski falcıları tekrar okuduğumda "Aaa biliyor" dediklerimin saçmaladığını, Meltem Yıldırım'ın söylediği 10 şeyden 9unun olduğunu gördüm abartmıyorum. 1 tanesi de geleceğe yönelik, o da çıkarsa kadını koklaya koklaya bulucam galiba. Mesela Irmak Yalçın mı ne ona tarot baktırmıştım, o dönem kadın anı biliyor gibime gelmişti (sevgilimle alakalı). Şimdi bir okudum saçmasapan alakasız şeyler söylemiş, bambaşka burçlarla evlendirmiş falan. Ayrılırsınız dediği erkek arkadaşımla sözlenme aşamasındayım. O zaman kavgalı olduğumuz için biliyor gibi gelmişti. Keza burada çok övülen Ayşe Melek miydi neydi "Sevgilinle assssla olamazsınız canım kartlarım da hislerim de bunu söylüyor" diye aşırı kesin konuşmuştu.

Evet ben de ona kredisi dusuk diye atmstim. Meltem e yani. Sonra soru kismnda gelecekle ilgli soyledigi seylerin mumkun olmaacgni soyledim.ama o geri vites yapmadi dediklerinin arkasinda durdu ve yasadm o mumkun gormedigim seyi. Allahin gucune gitmesin ama tesaduf bisey degildi

Kizlar facebookta bazi falcilarin binnaz abla baglantili sayfalari oluyor oralardan kurcalasaniz belki bulursunuz bu isi yapan kisiler kolayca birakmazlar bence sadece siteyi birakmistir cok kazandirmiyor sonucta.. tabi eski donemi kastettim
Ben aarastirmistim canm ne yazkki yok. Binnazda belirli puanin altina dusen yorumcularin bildigim kadariyla uyelikleri iptal ediliyor. Buyuk ihtimal meltemin puani dusuk oldugu icin uyeligi iptal edildi.. meltm nolur bi sekilde ulas bize. Ben artik fal atmiorum ama bu orucu meltemle bozabilirim. Lutfen bi sekilde baska bi yerde bakiosan ayni isimle fal bak ki sana ulasalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…