Yalnız bir kişi bile olmaması konusunda aynı kaderi paylaşıyoruz.Kader ortağım benim:)bana çok söyleyen oldu alcanzarım yav. ben adam gibi biri olsun derken -rakamlada yazayım evrene mesajımı da çakayım 1- :) millet yok iki ikişi arasında kalacaksın. yok eskilerden biri seni unutamamış. inan yetti artık.
Mert reikiye baktirdigim.falda bana bir kiz arkadasimla bir problem yasiycagimi ama tatliya baglancagini soylemisti dedigi gibi de oldu kizlar bilginize...
Nesibeye baktirdigim faldada hala zamani var fakat bir bayanla ilgili soyledikleri gercek oldu .
Su an icin baska hatirladigim yok fallari tekrar dinlemekte fayda var ..
VenusAmber,Klothoyagmur ve en çokta Chloe
Bu üçü çok güzel bakanlardan :)
MadamSalu eh işte..
REHBER beğenmedim ben 3 yıldız verdim emek verdiği için falı iade etmiş hemen...En azından o parayla başkasını denedim diyorum :)
Rezzan Abla'yı duydum nasıl,baktıran var mı?
Nurvana senin için hayırlı birşeydir umarım canım.Melek bende de olumsuz konuşup bilememişti mevcut durumumu.o yüzden şaşırmadım bu duyduğuma.
Nesibe ablanın bir söylediği gerçekleşiyor gibi bilginize kızlar telefon olayı.
Tellwede hiç baktırmamak gerek ama işte........Gunaydin kizlarrr
Tellwede oylesine gocebe diye birine fa attim keske atmasaydim bu kdr kotu bifal olamaz bi an once evlen yoksa cocuk sahibi olamicaksin kendinle barisik degildin vs vs kahve faali ile alakasiz hersey .. Dusunenler icin yazmak istedim
Tellwede hiç baktırmamak gerek ama işte........
Aynen bosa para harcamis oluyoruz ama digerleride cok pahali geliyor artik ... Telwweden bikac isim haric baktirmiycam gercekten degmez..
Vallaha benim fallarımın %95 i tarottur.Ben hiç inanmam kartın olumsuz etkisine,herşey Allah,tan.Hiç öyle bi olumsuzlukta yaşamadım bu anlamda.Tabi sebep olmiyim bu konuda ama Zeus için fikrim denenir bi falcı bence,saçmalamıyor.Performansı fal baktığı kişiye göre bence artabilir yada azalabilir.kızlarr kızlarr dun melege baktırdım bgn yorumcu zeusu baktırsam mı bılemedım dunku kartlarm guzel geldı ama boyle sık sık tarot baktırmak ıyımıdır bılemedım bıde ust uste oldu benım tahayıda denedım barısıda sonra melek ayyy bu 2014 başlar başlamaz bana yedırttı kafayı :)))
Vallaha benim fallarımın %95 i tarottur.Ben hiç inanmam kartın olumsuz etkisine,herşey Allah,tan.Hiç öyle bi olumsuzlukta yaşamadım bu anlamda.Tabi sebep olmiyim bu konuda ama Zeus için fikrim denenir bi falcı bence,saçmalamıyor.Performansı fal baktığı kişiye göre bence artabilir yada azalabilir.
Tamam canım baktırırsan yorumun bekliyorum.canım benım denıycem mutlaka yazarım burayada merak ettım bende ust uste baktırmayın dıyolar ya bılemedım bende vede bu ara olumsuzlujlar ust uste geldı artık guvenemıyorumda yazılı fallara gecen buraya yazmıstım bı falcıya gıttık arkadaşımla baya kadn ıkımızede aynı seyı demıs bıde kımseye anltma cıkana kadar dedı tabı bız dururmuyuz anlattık sonra kendı kerizliğimize gulduk olan paralara oldu =)))
Cherry nerelere kayboldu?? Yoksa sevdigi gelip itiraf etti de mutlu mesut olup buralari unuttu mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?