Binnaz Abla

Yalnız bir kişi bile olmaması konusunda aynı kaderi paylaşıyoruz.Kader ortağım benim:)

Bak bu dediğin çok doğru.Bende fallarımı tekrar tekrar okuyup dinledikçe bir sürü yeni şey farkediyorum.

10 gün önce fal sepetinde melek öz' iş konusunda baktırdığım fal asla olmaz gerçekleşemez dediği şeye 5 gün önce yorumcu Zeus olur, demişti aslında bu konu hakkında çok fal baktırdım kimin ne dediğ şu an aklımda değil dinlemem lazım ama yakın zaman bu iki fal olduğu için diyorum ve bu gün o olmayacak denilen şey oldu yani melek hanım bilemedi ilk kez zeusa baktırmıştım söylediği gibi oldu

Nurvana senin için hayırlı birşeydir umarım canım.Melek bende de olumsuz konuşup bilememişti mevcut durumumu.o yüzden şaşırmadım bu duyduğuma.

VenusAmber ve Klothoyağmur konusunda sana şiddetle katılıyorum..ancak Venusu çok bunaltmadan ve gerçekleri yazarak sormak gerek. ben 3 defa filan baktırdım. tavsiyemle bir arkadaşım da baktırdı, yanlış bilgi yazmış, bilince şok olmuş yalan yazmıştım diyince çok sinirlenmiş.
Klothoyağmura da 2 kez baktırdım. söyledikleri için zaman var ancak durum analizi gerçekten iyiydi..bir de çok kibar, tatlı.

Gunaydin kizlarrr

Tellwede oylesine gocebe diye birine fa attim keske atmasaydim bu kdr kotu bifal olamaz bi an once evlen yoksa cocuk sahibi olamicaksin kendinle barisik degildin vs vs kahve faali ile alakasiz hersey .. Dusunenler icin yazmak istedim

Tellwede hiç baktırmamak gerek ama işte........

tellwe de 3-5 liralık fallar genelde baştan savma oluyor. o yüzden baktırılacaksa en azından bir 10 kredilik fal atmak gerekiyor.

Aynen bosa para harcamis oluyoruz ama digerleride cok pahali geliyor artik ... Telwweden bikac isim haric baktirmiycam gercekten degmez..

Aslında pahalı olanlarla aynı hesaba geliyor.Ucuz diye beş kere baktıracağımıza pahalıya bi kere baktırmak aynı şey.

kızlarr kızlarr dun melege baktırdım bgn yorumcu zeusu baktırsam mı bılemedım dunku kartlarm guzel geldı ama boyle sık sık tarot baktırmak ıyımıdır bılemedım bıde ust uste oldu benım tahayıda denedım barısıda sonra melek ayyy bu 2014 başlar başlamaz bana yedırttı kafayı :)))

Vallaha benim fallarımın %95 i tarottur.Ben hiç inanmam kartın olumsuz etkisine,herşey Allah,tan.Hiç öyle bi olumsuzlukta yaşamadım bu anlamda.Tabi sebep olmiyim bu konuda ama Zeus için fikrim denenir bi falcı bence,saçmalamıyor.Performansı fal baktığı kişiye göre bence artabilir yada azalabilir.

zeus'a yakın zamanda baktırmış biri olarak şunu söyleyebilirim gelecek için çok net konuştu. hatta ben soru-cevapta imkansız dedim ama olacak göreceksin dedi..gerçekleşirse yazarım buraya da ama gerçekten imkansız.

canım benım denıycem mutlaka yazarım burayada merak ettım bende ust uste baktırmayın dıyolar ya bılemedım bende vede bu ara olumsuzlujlar ust uste geldı artık guvenemıyorumda yazılı fallara gecen buraya yazmıstım bı falcıya gıttık arkadaşımla baya kadn ıkımızede aynı seyı demıs bıde kımseye anltma cıkana kadar dedı tabı bız dururmuyuz anlattık sonra kendı kerizliğimize gulduk olan paralara oldu =)))

Tamam canım baktırırsan yorumun bekliyorum.

Cherry nerelere kayboldu?? Yoksa sevdigi gelip itiraf etti de mutlu mesut olup buralari unuttu mu :)

Ben Cherry e bi hafta kadar önce özelden yazdım ama cevap yok.Umarım dediğin gibi olmuştur,umarım tersi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…