Ben de seçmedim canım.. O zaten duruma göre seçiyomuş ya özellikle belirtmezsen.. Hayırlısıyla bi gelse şu yorum.. Gerçi artık benim umudum kalmadı EN ERKEN yarın gelir diye düşünmeye başladım.. Saatlerdir sırada bekleyen kişi sayısı 7...
kızlar benım acıl bırıne fal baktırmam lazım :S yagmuru beklıyemıycem moralım cok bozukkk
kızlar benım acıl bırıne fal baktırmam lazım :S yagmuru beklıyemıycem moralım cok bozukkk
Canım Binnaz da Benna var Katinada iyi diye geçen bir arkadaş söyledi burda..Karşı tarafın,karakteri,düşünceleri iyi anlatıyor yazmıştı..Şimdi baktım online..İstersen buna 1 baktır..Canını da fazla sıkma lütfen..
Canım senin için tek tek baktım sitelere. Ve en sonunda birinde önerebileceğim birini buldum. Binnaz Abla da Çağan Arıman. Şu an çevrimiçi olanların en iyisi..
esra karakusa baktırdım sımdı ınsllahh bılır ..cok garıp bı durumdayım bı mutluyum bı uzgun ayrılmam gereken bı ılışkı yasıyorum ama sevgım yuzunden kopamıyorum kendımı bıtırdım resmen aılelerımız cok farklı onun aılesı kapalı benımkıler cok modern ve gıttıkce ıstedıklerını yapsam bıle yetmıyo ona mutsuzum duurp durup aglıyorum bu aralar cok kotu bı ruh halındeyım ne yapsan onaylanmamak taktır gormemek ıgrenc bı duygu bıde mantıgını kaybetıp sevmek hıc bı zaman bu hale dusucegım aklıma gelmezdı allah hepımızın karısına duzgun guzel kısmetler cıkarsın
bende gordum onu kararsız kaldım esra karakusa baktırdım bı kac guzel yorum gormuştumonun hakkında bakalım nasıl cıkıcak cokk teşşkur ederımmm .
Amin canım İnşallah..İnan ne denir bilemedim..arada sevgi oluncaBen sana bir dua atayım..Çok kısadır ve çok iyiydir..Seninkini ailesini gördükçe okursun onlara..Sana karşı sevgi beslemeye başlarlar..
Kıssss madem elinde sevdirecek dua var niye bana sölemedinn aşkolsunnn... Benimkinin resmine bakar okurum ben de belki aklı başına gelir de bana ve çocuklarına geri döner..
Amin canım İnşallah..İnan ne denir bilemedim..arada sevgi oluncaBen sana bir dua atayım..Çok kısadır ve çok iyiydir..Seninkini ailesini gördükçe okursun onlara..Sana karşı sevgi beslemeye başlarlar..
hahahha cok supersınnn :)) teşşkurr ederımm duaa ıcındeee allah razı olsun sızden valla bu formda ınsan kafasını dagıtıyoo :))
Kıssss madem elinde sevdirecek dua var niye bana sölemedinn aşkolsunnn... Benimkinin resmine bakar okurum ben de belki aklı başına gelir de bana ve çocuklarına geri döner..
Bu arada anlaşılan o ki o lafları tarot için söylemiş Yağmur!!! Yaaa anlamıyorum madem insanları 12 saatten fazla süre bekleteceksin, günde 3 taneden başka fal bakmıyosun ne diye fal alıyosun o zaman yaaa??? Çevrimdışı ol, meşgul ol... Şeytan dio iptal et falı!!
bence iletişim bölümünden bir sorun bakalım ne olmuş bende tarot gönderdim 8 kişi vardı benimkini baktı gönderdi 7 kaldı ve hala aynı üstelik ben soruda sordum onun cevabıda geldi...
Yazmış işte hatun günde 3 taneden başka bakmıyorum diye. Yarın uygun olacakmış!!! Ya hakkaten acaip sinir oldum çoookkkk
Canım ona verdiğim geçimsizlik yaşadığın insanlar için..ama dur senin adama da vereyim birtane..Resmine 21 besmele okup,üflüyorsun arkasına Allah'ım (anne adı) doğma,(baba adı) olma kulun (eşinin ismi) senden sonra hayrıyla bana döndür diyorsun...
Ben bunu her kavgamızda benimkine okurdum ,hemen aramız düzelirdi..
Ben teşekkür ederim tatlım ne demek..Allah senden de razı olsun..İnşallah tez vakitte çok çok iyi olur aranız...:)Hemen yapıyorum o zamaann çoooookkkk teşekkür ederim canımın içiiii Allah razı olsun senden :)
Ben teşekkür ederim tatlım ne demek..Allah senden de razı olsun..İnşallah tez vakitte çok çok iyi olur aranız...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?