Ben aarastirmistim canm ne yazkki yok. Binnazda belirli puanin altina dusen yorumcularin bildigim kadariyla uyelikleri iptal ediliyor. Buyuk ihtimal meltemin puani dusuk oldugu icin uyeligi iptal edildi.. meltm nolur bi sekilde ulas bize. Ben artik fal atmiorum ama bu orucu meltemle bozabilirim. Lutfen bi sekilde baska bi yerde bakiosan ayni isimle fal bak ki sana ulasalim.
Tüh üzüldüm canim sansa bak zaten iyi falci cok nadir olur neyse artik belki buralari okursa ins ulasir ne diyelim ozelden de baktiririz site araciligi sart degilBen aarastirmistim canm ne yazkki yok. Binnazda belirli puanin altina dusen yorumcularin bildigim kadariyla uyelikleri iptal ediliyor. Buyuk ihtimal meltemin puani dusuk oldugu icin uyeligi iptal edildi.. meltm nolur bi sekilde ulas bize. Ben artik fal atmiorum ama bu orucu meltemle bozabilirim. Lutfen bi sekilde baska bi yerde bakiosan ayni isimle fal bak ki sana ulasalim.
Sana nedn ozelden yazamiorumArkadaşlar Meltem Yıldırım'a ulaşan olursa bana da haber versin, ben pek baktırmıyorum ücretli fal; ama bu kişiyi denemek istedim.
Ben bu aralar twitter'da ücretli fal bakan kişilere fal karşılığında fal baktırıyorum, çıkan olursa buradan yazabilirim eğer reklama girmezse. Gerçi henüz hepsi beklemede Allah bilir ne zaman patlar ne zaman çıkar.
BEN BAKTIRDIM DÖRT KERE MEMNUNUM AÇIKCASI YAVAŞ YAVAŞ OLUYOR SANKİ DEDİKLERİ.doğa dan a baktıran var mı ben 1 hafta önce baktırdım ama şimdi müsait yakalamak çok zor biliyorsunuz oaraya kıyamadım ama kafam da çok karışık öfff yardım
Canım benimde,kendi beğendiğim falcıyı bulmak için,akıl dedi ki; tüm o isimde olan face adreslerine tek tek mesaj at,sor diye.. banada bakan bilmiş ama artık yok binnazda Tülay hanım.. o kadar dediği şeyler çıkmiş ki bende inanamadım,önceki mesajlarda da söyledim.. hatta çıkanlara ek olarak; bana 5 ay öncesinden,sen ona iki defa ulaşmaya çalışacaksın ama ulaşamayacaksın demişti.. bende kendi kendime,o süreye kadar iletişim olmazsa , imkanı Yok ona ulaşmaya çalışmam aramam,mesaj bile atmam demiştim.. ve farkında olmadan yapmışım,hem de hiç aklıma gelmedi kızlar..(onun içinde bulunduğu durumdan ötürü merak Edip ulaşmaya çalıştım ) o yüzden sizi çok iyi anlıyorum, böyle çıkan fallar çok nadir oluyorBen aarastirmistim canm ne yazkki yok. Binnazda belirli puanin altina dusen yorumcularin bildigim kadariyla uyelikleri iptal ediliyor. Buyuk ihtimal meltemin puani dusuk oldugu icin uyeligi iptal edildi.. meltm nolur bi sekilde ulas bize. Ben artik fal atmiorum ama bu orucu meltemle bozabilirim. Lutfen bi sekilde baska bi yerde bakiosan ayni isimle fal bak ki sana ulasalim.
Ben baktirmistim bana genel olarak biliyor peki sana vade verdi mi genel seyler mi soyledi? Surekli telefonda bakiyor ben telde fal baktirmiyorum o yuzden ben de atmadim ona son zamanlarda.doğa dan a baktıran var mı ben 1 hafta önce baktırdım ama şimdi müsait yakalamak çok zor biliyorsunuz oaraya kıyamadım ama kafam da çok karışık öfff yardım
Ben de burdan duydum baktırdım ama beğenmedim açıkcası.ya bergüzar online oluyor fal kartı secene kadar cevrimdısı
Doğa Dan,Elfin Demet %50 çıktı...ayrılacaksınız,2 hafta sürecek,Şubat'ta barışacaksınız dedi..Ayrıldık,ama barışmadık kötü şeyler tutar,iyi şeyler tutmaz zaten..Doğa dan Kendim baktırmadım ama arkadaşımın falını dinledim çok seri bir şekilde kartları okumuş anlamlarını nokta atışı denecek bir şeyi de yoktu zaten bir falcının iyi olup olmadığı anca 6 ay sonra belli oluyor hoş benim dinlediğim fala göre kendisi kart okuyucusu
Doğa bana 3 güne kadar haber alacaksın dedi tutmadı,gerisi tutar mı bilmem,Elfin bir ayrılık yaşayacaksın ama Şubat'ta barışacaksınız dedi,Şubat geçti barışma falan yok...Ben baktirmistim bana genel olarak biliyor peki sana vade verdi mi genel seyler mi soyledi? Surekli telefonda bakiyor ben telde fal baktirmiyorum o yuzden ben de atmadim ona son zamanlarda.
Kaç gün geçti baktıralıDoğa bana 3 güne kadar haber alacaksın dedi tutmadı,gerisi tutar mı bilmem,Elfin bir ayrılık yaşayacaksın ama Şubat'ta barışacaksınız dedi,Şubat geçti barışma falan yok...
Tarihler cok tutmuyor ikisi de katina bakiyor cunku hisleriyle soyluyolar. Doga bakali kac gun gecti o 3 gunun ustunden?Doğa bana 3 güne kadar haber alacaksın dedi tutmadı,gerisi tutar mı bilmem,Elfin bir ayrılık yaşayacaksın ama Şubat'ta barışacaksınız dedi,Şubat geçti barışma falan yok...
Doğa'yaEkim ayında baktırmıştım,Doğa'ya 8 Mart'ta baktırmıştım.Kaç gün geçti baktıralı
Yüzde 50 hangi kısmı çıktı?Doğa'yaEkim ayında baktırmıştım,Doğa'ya 8 Mart'ta baktırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?