Binnaz Abla

Cidden ya inşallah bırakmamıştır ve buraları okuyordur.

Arkadaşlar Meltem Yıldırım'a ulaşan olursa bana da haber versin, ben pek baktırmıyorum ücretli fal; ama bu kişiyi denemek istedim.
Ben bu aralar twitter'da ücretli fal bakan kişilere fal karşılığında fal baktırıyorum, çıkan olursa buradan yazabilirim eğer reklama girmezse. Gerçi henüz hepsi beklemede Allah bilir ne zaman patlar ne zaman çıkar.

Tüh üzüldüm canim sansa bak zaten iyi falci cok nadir olur neyse artik belki buralari okursa ins ulasir ne diyelim ozelden de baktiririz site araciligi sart degil
Bende baya fal baktirdim baska sitelerde astrocenter falciara onlinefalcilar diye siteler var ama yani hepsi nerdeyse paralle konusuyor ama cikan bisi yok cok enteresan bi durum nerdeyse eylulden beri fallarim bi acayip

Sana nedn ozelden yazamiorum

doğa dan a baktıran var mı ben 1 hafta önce baktırdım ama şimdi müsait yakalamak çok zor biliyorsunuz oaraya kıyamadım ama kafam da çok karışık öfff yardım

doğa dan a baktıran var mı ben 1 hafta önce baktırdım ama şimdi müsait yakalamak çok zor biliyorsunuz oaraya kıyamadım ama kafam da çok karışık öfff yardım
BEN BAKTIRDIM DÖRT KERE MEMNUNUM AÇIKCASI YAVAŞ YAVAŞ OLUYOR SANKİ DEDİKLERİ.

Canım benimde,kendi beğendiğim falcıyı bulmak için,akıl dedi ki; tüm o isimde olan face adreslerine tek tek mesaj at,sor diye.. banada bakan bilmiş ama artık yok binnazda Tülay hanım.. o kadar dediği şeyler çıkmiş ki bende inanamadım,önceki mesajlarda da söyledim.. hatta çıkanlara ek olarak; bana 5 ay öncesinden,sen ona iki defa ulaşmaya çalışacaksın ama ulaşamayacaksın demişti.. bende kendi kendime,o süreye kadar iletişim olmazsa , imkanı Yok ona ulaşmaya çalışmam aramam,mesaj bile atmam demiştim.. ve farkında olmadan yapmışım,hem de hiç aklıma gelmedi kızlar..(onun içinde bulunduğu durumdan ötürü merak Edip ulaşmaya çalıştım ) o yüzden sizi çok iyi anlıyorum, böyle çıkan fallar çok nadir oluyor

ya dünden beri elim tel de bergüzar bekliyorsum 15 dk bıraktım kadın çevrimiçi olmuş şimdi de cevrimdisı nasıl bahtsızlık bu ya

Ben baktirmistim bana genel olarak biliyor peki sana vade verdi mi genel seyler mi soyledi? Surekli telefonda bakiyor ben telde fal baktirmiyorum o yuzden ben de atmadim ona son zamanlarda.

vad ılarak ilk baktığında 1 bucuk 2 ay ama kartlar vade vermez denişti ikinci baktıgında yavas ilerlicek kaplumbağa hızında dedi bergüzarda bende bilmişti ama vade vermedi

Doğa Dan,Elfin Demet %50 çıktı...ayrılacaksınız,2 hafta sürecek,Şubat'ta barışacaksınız dedi..Ayrıldık,ama barışmadık kötü şeyler tutar,iyi şeyler tutmaz zaten..

Ben baktirmistim bana genel olarak biliyor peki sana vade verdi mi genel seyler mi soyledi? Surekli telefonda bakiyor ben telde fal baktirmiyorum o yuzden ben de atmadim ona son zamanlarda.
Doğa bana 3 güne kadar haber alacaksın dedi tutmadı,gerisi tutar mı bilmem,Elfin bir ayrılık yaşayacaksın ama Şubat'ta barışacaksınız dedi,Şubat geçti barışma falan yok...

Doğa bana 3 güne kadar haber alacaksın dedi tutmadı,gerisi tutar mı bilmem,Elfin bir ayrılık yaşayacaksın ama Şubat'ta barışacaksınız dedi,Şubat geçti barışma falan yok...
Tarihler cok tutmuyor ikisi de katina bakiyor cunku hisleriyle soyluyolar. Doga bakali kac gun gecti o 3 gunun ustunden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…