Binnaz Abla

Tarihler cok tutmuyor ikisi de katina bakiyor cunku hisleriyle soyluyolar. Doga bakali kac gun gecti o 3 gunun ustunden?
Elfin 'E Ekim ayında baktırmıştım,Doğa'ya 8 Mart'ta...Doğa ne bileyim beni öyle şoklara falan sokan bir falcı olmadı...bilmiyorum diğer söyledikleri çıkar mı???

Doğa Dan,Elfin Demet %50 çıktı...ayrılacaksınız,2 hafta sürecek,Şubat'ta barışacaksınız dedi..Ayrıldık,ama barışmadık kötü şeyler tutar,iyi şeyler tutmaz zaten..

yani ben falın tutmamasına şaşırmadım zaten ya ayrılırsın ya barışırsın çok bilenemez bir durum değil iki ihtimali var sadece:)

Yüzde 50 hangi kısmı çıktı?
Elfin'e baktırdığım zaman bana dedi ki bir ayrılık,iletişimsizlik yaşayacaksın ama dedi 2 hafta sürecek,Şubat ayında ise barışacaksınız...Mart oldu bir şey yok ,hani nerde?Kötüler çıkıyor iyi şeyler çıkmıyor...Doğa da henüz bir şey yok...8Mart'ta baktırmıştım...ama haber var dediği çıkmadı...

Elfin 'E Ekim ayında baktırmıştım,Doğa'ya 8 Mart'ta...Doğa ne bileyim beni öyle şoklara falan sokan bir falcı olmadı...bilmiyorum diğer söyledikleri çıkar mı???
Doga'nin bende bilemedigi olmadi hep tutarlidir, bana da 1-2 gune haber var dedi 4.gunde haber geldi yani bir kac gun oynayabiliyor. Sana olumlu mu sonuc verdi mi biraz belirsiz mi?, yani sadece bu iletisimi mi soyledi simdilik?

İnşalllah barışırsınız

Doga'nin bende bilemedigi olmadi hep tutarlidir, bana da 1-2 gune haber var dedi 4.gunde haber geldi yani bir kac gun oynayabiliyor. Sana olumlu mu sonuc verdi mi biraz belirsiz mi?, yani sadece bu iletisimi mi soyledi simdilik?
ne bileyim biraz karışık anlattı iade almıştım fal silindi ...tekrar dinleyemedim,keşke kaydetseydim...barışacaksınız fakat problemler olacak ..her şey yolunda gitmeyecek ama sonra düzelecek falan...

ben şunu demek istedim yarı yarıya bildi hani ayrılacağımızı bildi barışacağımız zamanın üstünden aylar geçti onu bilemedi...

doğa genel olarak 3 4 gün veriyor galiba vade olarak arkadaşımın falları da hep bu şekildeydi 1 2 gün ya da 3 4 gün

Binnaz'da benim falcım Nehir ..gene de iyi kötü onun dediğini yaşıyorum.Nehir dedi biraz daha sürecek sessizlik...O da hep birkaç ay der 8 ay sürer...tecrübeyle sabittir

Doğa bana yakında dedi tahmini ne zaman dedim benim yakın gelecekte öngördüğüm şeyler 21 gün içinde olur genelde dedi

Binnaz'da benim falcım Nehir ..gene de iyi kötü onun dediğini yaşıyorum.Nehir dedi biraz daha sürecek sessizlik...O da hep birkaç ay der 8 ay sürer...tecrübeyle sabittir

nehiri beğenen çok beğeniyor forumda çok fazla konuşulmuş bir isimdir eskiden. tellweleri okur ama bana hiç çıkmadı maalesef çıkanları da duydum.

Doğa bana yakında dedi tahmini ne zaman dedim benim yakın gelecekte öngördüğüm şeyler 21 gün içinde olur genelde dedi
ben kart fallarını çok sağlıklı bulmuyorum özellikle vade konusunda çok sağlıklı değil.Benim kendi düşüncem böyle.Hüma'ya da baktırdım mesele,Eylül Acar hep aynı...durumu anlatıyorlar doğru kabül,, ama ben zaten durumu biliyorum yani şu zaman barışacaksınız yooookkkkkk sıfır

E kahve falında da çıkmıyo ona bakarsan vadeyi tutturan hiç.

nehiri beğenen çok beğeniyor forumda çok fazla konuşulmuş bir isimdir eskiden. tellweleri okur ama bana hiç çıkmadı maalesef çıkanları da duydum.
Nehir bana çıkıyor,öyle böyle çıkıyor...mesela harf,fiziksel tarif süper...başka bir falcıda görmedim böyle bir şey...yani bana öyle en azından...görüşeceksin,yolculuk var,öpüşme var,elini tutuyor,hatta seni kucaklamış beline sarılmış,ama mahcup başı eğik,senden sankı bir şeyini gizliyor gibi ne bileyim bunları harfi harfine yaşadım ...ama şöyle söyliyeyim barışma zamanı yaklaştıkça daha net konuşuyor,ama uzaksa işte orada zamanı tutturamıyor gibi geliyor bana...

E kahve falında da çıkmıyo ona bakarsan vadeyi tutturan hiç.
o da doğru tabiii haklısın...Bu sitede Derin Yüksel vardı arkadaşlar bana dedi ki bu iş 3 yıl sürecek daha ilişkinin başıydı ve ben inanmamıştım...müthişti yaaa...şimdi yok O...

doğa bana da 21 gün demişti mutlaka olumlu bir adım atılacak ve yavaş bir şekilde ilerleme olacak dedi 21 gün sonra biz kavga ettik adım attik evet bir aydır selam bile vermiyoruz birbirimize bildi ama ters şekil de diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…