Binnaz Abla

nehir hakkını yemiyim bana da çıkmıştı hemde hiç aklımda yokken söylediği olayları yaşamıştım biliyor evet

Sana kim bilmişti
bana binnaz da süper bildi çıktı dedikleri dediğim öyle kimse olmadı nehir birtek kahve falinda bir kaç şey demişti ilginç çıkmıştı dediği onun dışında kimse bilmedi elfin doğa vs bir çok kişiye baktirdim. teller de yesilcingene bildi bana sadece dediklerini son falına kadar yaşadım o kadar bir de falcı hande var normal baktirdigim o biliyor hakkını yemiyim senelerdir dedikleri ama erken ama geç olmuştur

Fal baktırdığım dönemler nehir bende öyle birşeyi bildi ki kanım dondu
Daha sonraki falları çıkmadı o ayrı ama öyle birşeyi bildi ki hakkını yiyemem şimdi. Ama son falları soğuk ve zorakiydi pek girmiyor bu aralar sanki ?

Hande kim?Tel de mi bakıyor? eğer telde bakıyorsa paylaşabilir misin??bu günlerde ihtiyacım var?böyle iyi bakan,telveleri konşuturan birini istiyorum...

yeşilçingene beni 2 kere reddetti..bir daha da zorlamadım.

Sana kim bilmişti
bana kahve de Nehir tutturuyor,kart fallarında doğru düzgün vadeleri tutturan olmadı...durumu anlatıyorlar falan ama ben onları zaten biliyorum...Bide binnaz da Serken Batu Kılıç vardı, kahve atmıştım bilmişti barışacağım zamanı...şimdi yok O..

benim kuzenimi de reddetmisti sonra kız olumsuz da olsa bakın demişti öyle kabul edip bakmıştı ona da çıktı dedikleri bildi yani
1,5 yıl oldu atalı demek ki benim ki de olumsuzmuşki reddetmiş...aslında ondan sonrada olumsuzluklar devam etti...

1,5 yıl oldu atalı demek ki benim ki de olumsuzmuşki reddetmiş...aslında ondan sonrada olumsuzluklar devam etti...
bana da sanırım ilişkim bittiğinde baktirmistim ilk geçen sene 6 falı hep olumsuzdu olmayacak dedi herkes geri dönecek derken dediği gibi de oldu zaten sonra baktirdigim da gayet olumlu durumlardan bahsetti bazı durumlarda dediği gibi oldu

Uzun yillardir binnazda, fal sepetinde fal baktiriyorum. Tum yorumculari tek tek denedim.
Fal sepeti, alex yarim bilmistir hep, nesibe ani cok iyi yorumlamistir her defasinda ama gelecek tam tutmadi.
Binnazda müge, esma sultan bana %90 gelecegi tutturanlar. Dun gul çeliği denedim bugün olacak bir konuyu bildi.
Kapabakalim da gülten şen ayri bir auraya sahip diye düşünüyorum olaylar onun dedigi gibi sekillendi 3falimda da. Bugun 15tl kredi hediye etmişler pinara gonderdim bakalım bu hafta tutacakmi belli olacak yazarim.
Yildiznamede berguzar cok ayrinti veremedi bana, sadece bir konuya değindi sormadigim bir konuydu onu bekliyorum çıkarsa yazarim.

Müge bana bilemedi,Esma Sultan Martta seni arayacak dedi ne bileyim 15 gün geçti...Bana Nehir güzel tutturuyor vadesini tutturamasa da...

İyi akşamlar kızlar,binnazablada Hazar Erbab var Tarot falını 49 krediye bakıyor nasıl bakıyor yorumları çıkıyormu cıkmıyormu fikirlerinizi rica ediyorum

İyi akşamlar kızlar,binnazablada Hazar Erbab var Tarot falını 49 krediye bakıyor nasıl bakıyor yorumları çıkıyormu cıkmıyormu fikirlerinizi rica ediyorum
Ben tarotta Kesira Sirel'i beğeniyorum.Karşı tarafı çok iyi okuyor.Çok iyi analiz ediyor.Ha onunda vadesi tutmadı.Birinci baktırdığımın vadesi martta doldu,diğeri katina idi oda mart,nisan dedi iletişim için bilmiyorum artık...

Teşekkür ederim canım zaten şu anı ve geçmişi bir çoğu biliyor ama yakın gelecekle ilgili hemen hemen hepsinin falı patlıyor yada öngörülerinden bazıları gerceklesiyor

Teşekkür ederim canım zaten şu anı ve geçmişi bir çoğu biliyor ama yakın gelecekle ilgili hemen hemen hepsinin falı patlıyor yada öngörülerinden bazıları gerceklesiyor
aslında kartlar vade vermezmiş,sadece olasılıkları söylüyorlar o kadar...tahmin yürütüyorlar öyle.. ben tarotta daha vadesini tutturan görmedim...Ekin Sarpen vadeyi tutturmuştu ama sonuç onun dediği gibi olmadı.Ona kalsa şimdiye evlenmiştim.Mesela Elfin ayrılık görünüyor ama 2 hafta sürecek,Şubatta barışacaksınız dedi.Evet ayrıldık ama daha barışmadık.Ekim ayında baktırmıştım.

Doğa Dan ise çok karışık kuruşuk anlattı ne bileyim..beni öyle şoklara sokmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…