- 28 Ocak 2017
- 213
- 256
- 103
- 31
Ama belki sana çıkar belli olmaz...Haklısın canım bende seninle aynı fikirdeyim kartlar vade vermez normalde zaten ben kahve falı baktırmayı seviyorum ama hediye kredim azdı ve Hazar Erbabı merak ettim çevrimiçi olduğunu görünce fal attım
Yorumumu aldım canım acıkcası çok güzeldi ben beğendim canım umarım çıkarAma belki sana çıkar belli olmaz...
Kredim olunca ilk onu deniycem canım tesekkür ederim ama şuan kredim bitti vallahabak Zeynep Sabah'ı da ben beğenirim..kimse beğenmez onu ama bence iyi..şöyle geçen yıl baktırmıştım.3 -4 ay iletişim olmayacak dedi ve olmadı...ondan sonra 4 ay sonra yani oldu ama zaten belirsiz bırakmıştı...geçenlerde baktıdım 1 ay içinde bir iletişim var dedi dur bakalım ne olacak.
çok beklentiye girme sonra hayal kırıklığı oluyorYorumumu aldım canım acıkcası çok güzeldi ben beğendim canım umarım çıkar
Haklısın canım ama şu an böyle söylediğime bakma benim,1 hafta geçince unutuyorum fallardaki söylenenleri falcıların öngörülerini filançok beklentiye girme sonra hayal kırıklığı oluyor
Hiç baktırmadım canım bilmiyorumben de Güven Cihan Çoban ı merak ediyorum.
ben de Güven Cihan Çoban ı merak ediyorum.
teşekkür ederim...Ben Nehir'e devam edeyim o zaman..Ben baktırdım canım çıkmadı beğenmemiştim de ayrıca ama sana tutar mı tabi onu bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?