Binnaz Abla

Haklısın canım bende seninle aynı fikirdeyim kartlar vade vermez normalde zaten ben kahve falı baktırmayı seviyorum ama hediye kredim azdı ve Hazar Erbabı merak ettim çevrimiçi olduğunu görünce fal attım

iyi niyetli biri sanki kötü de OLSA SÖYLEMEK İSTEMİYOR GİBİ BİR HALİ VAR...MESELA BANİM İLK KARTIM MEZARDI BUNU İYİYE YORDU ANLAMADIM PEK DE ANLAMIYORUM KARTLARDAN AMA MEZAR'A DA İYİ DENİR Mİ Kİ...

bak Zeynep Sabah'ı da ben beğenirim..kimse beğenmez onu ama bence iyi..şöyle geçen yıl baktırmıştım.3 -4 ay iletişim olmayacak dedi ve olmadı...ondan sonra 4 ay sonra yani oldu ama zaten belirsiz bırakmıştı...geçenlerde baktıdım 1 ay içinde bir iletişim var dedi dur bakalım ne olacak.

Kredim olunca ilk onu deniycem canım tesekkür ederim ama şuan kredim bitti vallaha

çok beklentiye girme sonra hayal kırıklığı oluyor
Haklısın canım ama şu an böyle söylediğime bakma benim,1 hafta geçince unutuyorum fallardaki söylenenleri falcıların öngörülerini filan eski fallarımı okuyorum şu aralar can sıkıntısından ve bir şarkı vardı eskiden şarkıcı Rengin'in : Aldatıldık

Bize neler neler öğrettiler sevdalar üstüne
Aldatıldık aldatıldık sevda böyle değil,
Ne masallar ninniler söylediler dünya üstüne
Aldatıldık aldatıldık dünya böyle değil,

Ufalana ufalana kaç kuşak
Eridik bu yollarda,
Kimimiz yerle yelsan
Kimimiz zor ayakta.......

selam kızlar. tellwedeki gelecek habercisinden memnun kalan var mı? atalım mı??

Merhaba kızlar, yaklaşık 7 aydır fırsat buldukça forumu takip ediyorum ve burda ismi geçen falcıların hemen hemen hepsinden yorum aldım. İnsan boşluğa düşmeye görsün, medet ummaktan deil ama oyalanmak için ufak bir servet harcadım bu sürede online fal sitelerine.

4,5 senelik bir ilişkiyi, artık dayanma gücüm kalmadığından ve sabır taşım orta yerinden çatladığından yaklaşık 2 sene evvel bitirmiştim. Asla pişman olmam gibi geliyordu, çok doğru bir karar olarak görmüştüm ayrılığı ve bu nedenle onun birleşme çabalarına çok sert karşılık verdim ayrılıktan sonraki ilk 6 ayda. Ama ondan ayrıldıktan sonra karşıma çıkan kişiler bana onu arattı ve içimde büyük bir pişmanlık oluştu. Tabi canı tez olduğumdan bu pişmanlığı belirttim ona ama o beni reddetti. Unutmayı denedim bu sefer, onu aşıp önüme bakmak için çok çabaladım ama olmadı. Bu süre zarfında hislerime ve çektiğim özleme yenik düşüp 3 kez daha hamlede bulundum farklı zamanlarda ama tabi hepsinin sonu hüsran. Hatta sonuncuda bana karşı hiç hissi kalmadığını söledi. Ama hem içim husursuz deil, hem de bir yanım birgün pişman olacağını söleyip duruyor mantıksız bir şekilde, yani umutsuz vakayım.

Tavsiyeye ihtiyaç duyan arkadaşlar için baktırdığım falları yeniden okudum ve upuzun bir liste hazırladım. Umarım yardımı dokunur burayı okuyanlara.

BİNNAZ KAHVE:

Selin İMER: 2 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, tutturduğunu söyleyemem ama çok hanımefendi birisi. Muhtemelen enerjilerimiz tutmadı.

Gizem SİTARE: 2 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu. Çok emek veriyor cevap yazarken bile. Pembe bir tablo çizdi gibi geldi bana, zamanı da patladı.

Efsun AKSOY: Patladı tamamen.

Ayşe MELEK: 2 kere yorum aldım. Şehir değişikliği yapacağımı bilmişti. Aşk konusunda sanki pembe tablo çizdi gibi, olumlu konuşmuştu, zaman vermedi.

Melek YILDIZ: 1 kahve, 1 de katina yorumu aldım, olumlu konuşmuştu, zamanı patladı gibi bişey. Emek ederek bakıyor ama pembe tablocu.

Marzuka YAVUZ: 1 kahve, 1 de katina yorumu aldım, olumlu konuşmuştu, hatta evlendirip çocuk yaptırmıştı. Patladı tabi. Özensiz bir yorumcu aynı zamanda.

Dilek ZEYNEL: 1 kere yorum aldım, bu da evlendirip çocuk yaptırdı. Yani aşırı pembeci.

Nehir ATEŞOĞLU: 2 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu ama zamanı patladı. Özenerek bakıyor ve onun ruh durumunu doğru analiz etti. Enerjisini sevmiştim.

Engin GÜMÜŞ: 1 kere yorum aldım, olumsuz konuştu. Durum analizi güzeldi, yeni birisi olacak dedi ama öle demezler mi moral vermek için. Zamanı patladı tabi.

Bahar YAĞIZ: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, mart ayında gelişme olcak demişti ama bu patlayacak %99 ihtimalle. Bence pembeci bir yorumcu.

Esin GÜVEN: 1 kere yorum aldım, olumlu ve kendinden çok emin konuşmuştu ama zamanı patladı.

Hayat BİLİR: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, zamanı patladı.

Hülya DEMİR: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu ama zamanı patladı. Tutturduğu bikaç nokta olmuştu.

Asude IŞIK: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, zamana daha var. Soru üzerinden gidiyor gibi.

Baran UMUT: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, zamana daha var. Özenli ve ilgili bir yorumcu.

Neşe ÖZIŞIK: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, zamana daha var. Pembeci gibi biraz.

Esma SULTAN: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, zamana daha var. Onun ruh halini doğru analiz etmişti.

Durak SANCAKTAROĞLU: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, zamana daha var. Başka biri daha seni izliyor dedi, öle biri olsa neden kenarda dursun çocuk gibi J Onun karakterini güzel analiz etti, kendinden çok emin konuştu. Tavsiyeleri alemdi.

Ada SOYLU: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, net zaman vermedi. Yeni biri olacağını bu yorumcu da söledi. Aşk dışı dediği bikaç şey çıktı. Çok özenerek yorum yapıyor, analizleri çok başarılı, kesinlikle boş biri değil.

Mekselina AYAZ: Kesinlikle berbat, seni konuşturup, sölediklerin üzerinden yorum yapıyor. Telefonla yorum almamak lazım. İade aldım.

Suzan ÖZYAZ: İade almışım, demek ki alakaya maydanoz bir fal yollamış.

Mert GÖKTÜRK: İade almışım. Şişirilmiş bir yorumcu.

Meryem SARAR: Aşırı pembe bir tablo çizmişti, iade almıştım.

BİNNAZ TAROT:

Pelin Bilge ÖZDOĞRU: 2 kere yorum almıştım, ilkinde olumlu, ikincide olumsuzdu. 2.de ilki ile tezat bir yorum gönderdiğini belirttiğimde, ikisinin arasında 3 ay olmasına rağmen sık açılım yaptırınca böle olur demişti ve iade almıştım bu nedenle. İlkinde bana uyan şeyler vardı, 2.de de vardı arada hiç iletişim gerçekleşmemişken 2sinin sonuçlarının taban tabana zıt olması ve ilk yorumu ne zaman yaptığına bakmaya gerek duymayan ilgisiz tavrı nedeni ile önermiyorum.

Melisa YILMAZ: 1 kere yorum almıştım, olumlu konuşmuştu ama zamanı patladı. Enerjisini çok sevmiştim ama öngörüsü gerçekleşmedi.

Haleh ÇETİNER: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, hatta evlendirmişti. Tabiki patladı. Emek etmiş ama özensiz buldum, ve pembeci.

Arnisa BAHADIR: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, zamana daha var. Çok aklı başında yorum yapıyor ama forumdan okuduğum kadarıyla bikaç kişiye daha ruhsal bağdan bahsetmiş. Bu nedenle yorumu bana uyduğu, resmen beni bana anlattığı ve beğendiğim halde ‘tavsiye ederim’ diemiyorum.

Selma AYDIN: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, zamanı patladı. Pembeci.

Seden KAMİS: 1 kere yorum aldım, olumsuz konuşmuştu, sen adım atarsan olumluya evrilir demişti. Ama ben zaten içimden geldiği için içimden gelen zamanda adım atmıştım ve hüsran. Bunu belirttiğimde beklemen lazım dierek ağız değiştirdi. Ayrıca özensiz, tavsiye etmiyorum.

Serra GÜNGÖREN: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, vadenin dolmasına az kaldı, muhtemelen patlayacak. Analizleri başarılıydı. Özenli ve iyi niyetli bir kart yorumcusu bence.

Elif HANZADE: 1 kere yorum aldım, iade almışım. Olumlu bir yorumdu die hatırlıyorum. Tavsiye etmem.

Kenan ŞAHİN: 1 kere astroloji yorumu aldım. Kuzey ay düğümü ile başlayıp kuzey ay düğümü ile bitirmişti. Sadece laf kalabalığıydı yorumu. İade almıştım. Ama sayesinde astrolojiye merak saldım

BİNNAZ KATİNA:

Meral SAYDAM: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, zamanı patladı. Pembeci.

Elfin DEMET: 3 kere yorum aldım, hepsinde olumlu konuşmuştu. İlkinde verdiği vade tutmadı, diğer ikisinde vade vermedi ama 2.de sakın adım atma, onu bekle yoksa olumsuz bir karşılık alırsın demişti. Dayanamadım adım attım ve olumsuz oldu. 3.de de adım ondan gelmeli, bekle dedi. Analizleri başarılıydı. Elfin’in enerjisini seviyorum, sadece katina bakmasına rağmen bence hissiz değil, tatlı ve ilgili bir yorumcu.

Hira SOYDAN: 1 kere yorum aldım, olumsuz konuşmuştu. Görüşme olcak ama sonu yok demişti ama zamanı patladı. Başka birisi olacak ama zamanı var dedi, daha zaman dolmadı. Biraz soru üzerinden gidiyor gibi ama iyi bir kart yorumcusu.

Eylem TÜZÜN: 1 kere yorum aldım, olumsuz konuşmuştu. Başka birini öngördü, zaman olarak az kaldı, muhtemelen patlayacak. Kart yorumlama konusunda başarılı ve ilgili bir yorumcu.

Şevdar AVAZ: 2 kere yorum aldım, ilkinde olumlu, 2.de nispeten olumsuz konuştu. Gerçi ilkinde de mutlu bir tablo çİzmemişti, yorucu olur demişti. Şevdar bence kart yorumlama konusunda çok başarılı. Hisli ya da hissiz diyemiyorum çünkü seçilen karta göre yorumlanıyor katina ve tarot. Ama analizleri bende çok başarılıydı. Zaman vermedi.

Tümay CENNET: 2 kere yorum aldım, 1 katina, 1 de tarot. İkisinde de olumlu konuşmuştu ama vadeleri patladı. Tümay da adım ondan gelmeli demişti, belki de süreci ben tersine çevirdim adım atarak, bilemiyorum. Ama boş bir yorumcu kesinlikle değil.

Kesira SİREL: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, zamanı dolmak üzere, muhtemelen patlayacak. Bir de teşvik edici davran demişti, o dedi diye değil içimden öle geldiği için adım attım ve sonuç yine bana hüsran. Ama durum tespitleri ve analizleri başarılıydı, iyi bir kart yorumcusu.

Asenat KILIÇ: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu, vadeye daha var. Analizleri çok başarılıydı. Asenat sadece kart yorumlamıyor kesinlikle, bence 6. hissi çok kuvvetli.

Nil GÜNEŞ: 1 kere yorum aldım, olumsuz konuştu. Yeni birini öngördü ve vadeyi de baya uzun tuttu. Sanırım beni avutmak istedi acayip olumsuz çıkınca kartlar.

Doğa Dan: 1 kere yorum aldım, olumlu konuşmuştu. Telefonda olduğu için biraz soru cevap gibi oldu, sakın telefonda fal baktırmayın. Keşke yazılı yorumunu açtığında yakalayabilseydim, o zaman hakkında yorum yapmak daha sağlıklı olurdu. Ama cıvıl cıvıl bir sesi var, onunla konuşurken enerjim yükselmişti. Ve çok ilgili bir yorumcu sorular konusunda.

Hazar ERBAB: 1 kere yorum aldım, olumlu konuştu, vadesine daha var. İlgili bir yorumcu.

Ayşegül GÜLER: 1 kere yorum aldım, olumsuz konuştu. Yeni birini öngördü. Soru üstünden gidiyor gibi geldi bana.

İnci TURAN: 2 kere yorum almışım, 2.cisinde ondan yorum aldığımı unuttuğum için fal atmıştım. İlkinde iade hakkım yoktu. Tek 1 yıldız verdiğim yorumcudur. 2.de Allahtan iade hakkım vardı, o da iade etmek istemiş ama iade hakkı kalmadığından mecbur yorumlamış. İlkine göre daha bana uyan bir yorumdu, iade etmezdim isteksizliğini o kadar belli etmeseydi.

Azra TAN: 1 kere yorum aldım ve iade ettim. Olumlu muydu, olumsuz muydu hatırlamıyorum bile.

Mert GÖKTÜRK: 1 kere yorum aldım ve iade ettim. Nasıl o kadar yüksek puanı var şaşırmıştım. Olumlu muydu, olumsuz muydu hatırlamıyorum bunda da.

FAL SEPETİ:

Nesibe TEKBAŞER: 2 kere yorum aldım (tarot ve katina), olumlu konuştu ama seni yorar dedi. Yeni birini öngördü ve onu seçeceksin dedi ama vadesi patladı. Analizleri çok başarılıydı. Rahatlıkla tavsiye edebileceğim özenli bir yorumcu.

Rezzan: 1 kere kahve yorumu aldım, olumsuz konuştu. Yeni birisi olacak dedi ama vadesi patlamak üzere. Bir uygulama vericem, uygulamazsan çok sıkıntı çekersin dedi. Önemsemedim tabi çünkü 7 gün sonra katina göndermemi istedi. Falı dinlerken bile yorulmuştum. Önermem.

Melih GÜN: 1 kere tarot yorumu aldım, olumlu konuştu ama zamanı patladı. Vasat bir yorumdu. Tavsiye etmem.

Yağmur SOTHİS: 1 kere katina yorumu aldım, olumlu konuştu ama vadesi patladı. 18 dakikalık bir yorum yapmıştı, fondaki müzik de çok rahatlatıcıydı. Analizleri çok başarılıydı, kendisi de extradan bi dünya kart çekiyor. Online fal bakanlar içinde en çok emek eden yorumcu diebilirim rahatlıkla.

Medyum Gizem: 1 kere kahve yorumu aldım, genel yorum istemiştim. Geçmişinde kalan birinden haber alacaksın dedi, patladı. İş değişimini bildi ama herkese uyabilecek genel bir yorumdu.

Firuzen: 1 kere katina yorumu aldım, olumsuz konuştu. Yeni biri olacak dedi ama patladı. Olumlama terapisi verdi, tabiki yapmadım. Tavsiye etmem.

Zeus: Baktırdığım ilk online faldı. 1 kere yorum aldım, ne yorumu aldığımı hatırlamıyorum. Olumlu konuştu, nisanda yüzük var dedi, daha biz görüşmedik bile J. Ne karakter tahlilleri, ne durum analizleri tutmadı. Hiç tavsiye etmem.

Dennis: 2 kere yorum almıştım, biri katinaydı, diğerini hatırlamıyorum. İkisinde de olumlu konuşmuştu. 2 kayıt da silindiğinden vade ne verdi hatırlamıyorum ama 2.de bir detayı bildi ve beni çok şaşırtmıştı.

Alex: 1 kere katina yorumu almıştım, olumsuz konuşmuştu. Görüşseniz de yine ayrılırsınız dedi. Olumsuz konuştuğu için değil, karakter analizleri, çok kesin konuştuğu halde uymadığı için tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…