Binnaz Abla

FALALEM:

Ester Kira: 1 kez kahve, bir kez de katina yorumu aldım. Genel yorum istemiştim kahvede. İşle ilgili söledikleri çıktı. Aşkla ilgili yeni birini öngörmüştü, eskide kalanla görüşme olcak ve vazgeçeceksin demişti, ikisi de patladı. 3 ay sonra katinada olumsuz konuştu, görüşeceksiniz ve sen vazgeçeceksin dedi, vadesine daha var. Yine yeni birinden bahsetti J İlk yorumunda çok emin konuşmuştu ve çıkmadığı için, ayrıca analiz konusunda zayıf olduğu ve süreyi laf kalabalığı ile doldurduğu için tavsiye etmiyorum.

Gizem Hatun: 1 kez kahve yorumu almıştım, olumlu konuşmuştu, vadesi patladı. Analizlerini çok beğenmiştim çünkü cuk oturmuştu. Tellwedeki geysu ile aynı kişi olduğu çok yazıldı forumda. Geysudan da yorum aldığım halde daha evvel, çok merak ettiğimden yorum aldım ve pişman olmadım. Geysu ile aynı kişi ise kesinlikle Gizem Hatun kimliğini tercih edin derim. Hisleri çok kuvvetli bir yorumcu. Aynı zamanda çok ilgili ve kibar.

Banu Doğru: 1 kez kahve yorumu almıştım, olumlu konuşmuştu, vade vermedi. Analizlerini başarılı bulmuştum. Tavsiye ederim.

BİR YOLUN VAR:

İlkay GÜR: 1 kere tarot yorumu aldım, ne olumlu ne olumsuz bir yorumdu. Arkadaşça görüşürsen olur, diğer türlü olmaz dedi ama vadesi patladı. Yeni biri aklını karıştırcak dedi öle bişey de olmadı. Geçmişte ve anda çok başarılı. Gelecekten ziyade anı merak edenler baktırırsa pişman olmaz bence.

Fama: 1 kez astroloji yorumu aldım. Olumlu konuştu, vadesi patladı. Yazdıklarını anlamak için çaba sarf etmek gerekiyor. Aynı şeyleri tekrarlayan özensiz bir yorumcu bence.

Medyum Cem: 1 kere yorum aldım, ateş falı gibi bişeydi. Olumlu konuştu, vadesi patladı. Bu da aynı şeyleri tekrarlayan vasat bir yorumcu.

Hira: 1 kere tarot yorumu aldım, olumsuz konuştu. İçinden ona adım atmak gelecek, atarsan olumsuz olur, atma dedi. Bildi yani. Bir de aramızdaki en büyük problemi bildi. Şimdiye kadar süreç onun dediği şekilde ilerledi. Tavsiye ederim.

Serkan TEK: 1 kere kahve yorumu aldım, olumsuz konuştu. Yeni biri olacak dedi ve uzun bir vade verdi. İçim sıkılmıştı yorumunu okurken. Analiz falan da yapmadı. Ben beğenmedim.

Nur Banu: 1 kere tarot yorumu aldım, ne olumlu, ne de olumsuz bir yorumdu. Sana dönüşü olacak ama sen istemeyeceksin çünkü başkası olacak dedi ama vade olarak patladı. Yalnız acayip özenli bakan bir yorumcu ve ayrılık nedenini ve aradaki en büyük engeli bildi. Analizleri de çok başarılıydı. Gözü kapalı tavsiye edebileceğim bir yorumcu.

YILDIZNAME:

Bergüzar ARAL: 1 kez katina yorumu aldım ve genel aşk yorumu istediğim halde geçmişteki kişiden bahsederek beni çok şaşırttı çünkü genelde genel yorum isteyince %95 yeni birilerinden bahsederler. Olmayan yeni birisini görmedi çok şükür J Olumlu bir yorumdu ama yorucu olur dedi, vadesine daha var. Analizlerini de başarılı buldum. Kesinlikle deneyin derim.

Bir de çok araştırarak bir isim buldum internetten islami yıldızname bakan. Beğenmedim, özensizdi, çok görünsün diye büyük fontla yazılmıştı. 400 liram çöpe gitti.

Umarım listemin faydası dokunur.

Merhabalar öncelikle ilk olarak size teşekkür etmeyi borç bildim.Umarım ki hakkınız da hayırlısı ve daha güzeli olur.

Merhabalar öncelikle ilk olarak size teşekkür etmeyi borç bildim.Umarım ki hakkınız da hayırlısı ve daha güzeli olur.

Ben teşekkür ederim. Listeyi hazırlamam 2 gün sürdüğünden Binnazdaki yorumcular hakkında tavsiyede bulunmamışım, şimdi bakınca fark ettim. Ama zaten binnazdan 'işte bu' diebileceğim, çok çok beğendiğim bir isim de yok.

Umarım hepimiz kurtuluruz bu fal illetinden tez vakitte.

kızlar aslında asıl liste bende var ama işte daha net bişi diyenşyorum 300 kişi diyenilirim bence binnaz da maya eylem ve doğa ama çok değişik kişilik analizleri ve anı bilmesi ile firuze ben falevi efruze hnm da iyi diyenilirim daha çok astrocenter da murathan uzay hale dorean ve muzo bunlar değişik insanlar resmen anlık görü tarih harf isim nokta atışı listeyi üsenmezsem yazayıö isteyen olursa

Mayayı ben de çok merak ediyordum ama 3 sefer iade etti. İlk 2sinde özel neden dediği için 3. sefer denemiştim, bu sefer görü alamıyorum gibi bişey deip iade etmiş. Maya ve yesilcingene içimde kalan yorumcular oldu.

Kızlar, sezgi candanın mail adresini bana özelden yazabilir misiniz? Merak edip bir türlü online yakalayamadığım bir yorumcu. Bir ara denemek istiyorum onu da.

Yazarsanız sevinirim çok

Astrocenterda baktirdiklarin cikti mi hic canim bende baktirdim baya orda

Eylem’in soyadı ne canım?

Kızlar, sezgi candanın mail adresini bana özelden yazabilir misiniz? Merak edip bir türlü online yakalayamadığım bir yorumcu. Bir ara denemek istiyorum onu da.
Ay hiç bulaşma. Sezgi Candan' a kalsa şimdi ben de, arkadaşım da evliydik. 4 defa baktırmışım geçen yıl. Fal deneyimlerini emek verip özetlediğin için teşekkürler.

ben mırathan ve uzay ın dediklerini yaşadım ama sonunda gelicek diyorlar hala olmadı zaman çok uzadı
Cok iyi isimler var o sitede nokta atisli fal bakan da bende de henuz cikan yok gerci subat sonundan beri baktirmisim beklemem lazim henuz erken ama begendigim isimler var denis era ,medyum helin ,uzay kutlu ,murathan,hülya,kumsal cidden iyi bakim yaptilar binnazdakilerden cok daha iyiler vardi

Cok tesekkurler uzun uzun yazmisson verdigin isimlerin kimine baktirdim kimine baktirmadim ama benimde bir liste yapmam gerekir binnaz icin sanirim vade olarak patlayan cok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…