YILDIZNAME:
Bergüzar ARAL: 1 kez katina yorumu aldım ve genel aşk yorumu istediğim halde geçmişteki kişiden bahsederek beni çok şaşırttı çünkü genelde genel yorum isteyince %95 yeni birilerinden bahsederler. Olmayan yeni birisini görmedi çok şükür J Olumlu bir yorumdu ama yorucu olur dedi, vadesine daha var. Analizlerini de başarılı buldum. Kesinlikle deneyin derim.
Bir de çok araştırarak bir isim buldum internetten islami yıldızname bakan. Beğenmedim, özensizdi, çok görünsün diye büyük fontla yazılmıştı. 400 liram çöpe gitti.
Umarım listemin faydası dokunur.
Merhabalar öncelikle ilk olarak size teşekkür etmeyi borç bildim.Umarım ki hakkınız da hayırlısı ve daha güzeli olur.
kızlar aslında asıl liste bende var ama işte daha net bişi diyenşyorum 300 kişi diyenilirim bence binnaz da maya eylem ve doğa ama çok değişik kişilik analizleri ve anı bilmesi ile firuze ben falevi efruze hnm da iyi diyenilirim daha çok astrocenter da murathan uzay hale dorean ve muzo bunlar değişik insanlar resmen anlık görü tarih harf isim nokta atışı listeyi üsenmezsem yazayıö isteyen olursa
Yazarsanız sevinirim çokkızlar aslında asıl liste bende var ama işte daha net bişi diyenşyorum 300 kişi diyenilirim bence binnaz da maya eylem ve doğa ama çok değişik kişilik analizleri ve anı bilmesi ile firuze ben falevi efruze hnm da iyi diyenilirim daha çok astrocenter da murathan uzay hale dorean ve muzo bunlar değişik insanlar resmen anlık görü tarih harf isim nokta atışı listeyi üsenmezsem yazayıö isteyen olursa
Tellwe başlığına sağolsun yazmış arkadaşımız.
Astrocenterda baktirdiklarin cikti mi hic canim bende baktirdim baya ordakızlar aslında asıl liste bende var ama işte daha net bişi diyenşyorum 300 kişi diyenilirim bence binnaz da maya eylem ve doğa ama çok değişik kişilik analizleri ve anı bilmesi ile firuze ben falevi efruze hnm da iyi diyenilirim daha çok astrocenter da murathan uzay hale dorean ve muzo bunlar değişik insanlar resmen anlık görü tarih harf isim nokta atışı listeyi üsenmezsem yazayıö isteyen olursa
Eylem’in soyadı ne canım?kızlar aslında asıl liste bende var ama işte daha net bişi diyenşyorum 300 kişi diyenilirim bence binnaz da maya eylem ve doğa ama çok değişik kişilik analizleri ve anı bilmesi ile firuze ben falevi efruze hnm da iyi diyenilirim daha çok astrocenter da murathan uzay hale dorean ve muzo bunlar değişik insanlar resmen anlık görü tarih harf isim nokta atışı listeyi üsenmezsem yazayıö isteyen olursa
Ay hiç bulaşma. Sezgi Candan' a kalsa şimdi ben de, arkadaşım da evliydik. 4 defa baktırmışım geçen yıl. Fal deneyimlerini emek verip özetlediğin için teşekkürler.Kızlar, sezgi candanın mail adresini bana özelden yazabilir misiniz? Merak edip bir türlü online yakalayamadığım bir yorumcu. Bir ara denemek istiyorum onu da.
eylem tüzün canımEylem’in soyadı ne canım?
ben mırathan ve uzay ın dediklerini yaşadım ama sonunda gelicek diyorlar hala olmadı zaman çok uzadıAstrocenterda baktirdiklarin cikti mi hic canim bende baktirdim baya orda
Ay hiç bulaşma. Sezgi Candan' a kalsa şimdi ben de, arkadaşım da evliydik. 4 defa baktırmışım geçen yıl. Fal deneyimlerini emek verip özetlediğin için teşekkürler.
Cok iyi isimler var o sitede nokta atisli fal bakan da bende de henuz cikan yok gerci subat sonundan beri baktirmisim beklemem lazim henuz erken ama begendigim isimler var denis era ,medyum helin ,uzay kutlu ,murathan,hülya,kumsal cidden iyi bakim yaptilar binnazdakilerden cok daha iyiler vardiben mırathan ve uzay ın dediklerini yaşadım ama sonunda gelicek diyorlar hala olmadı zaman çok uzadı
Cok tesekkurler uzun uzun yazmisson verdigin isimlerin kimine baktirdim kimine baktirmadim ama benimde bir liste yapmam gerekir binnaz icin sanirim vade olarak patlayan cok ..Ben teşekkür ederim. Listeyi hazırlamam 2 gün sürdüğünden Binnazdaki yorumcular hakkında tavsiyede bulunmamışım, şimdi bakınca fark ettim. Ama zaten binnazdan 'işte bu' diebileceğim, çok çok beğendiğim bir isim de yok.
Umarım hepimiz kurtuluruz bu fal illetinden tez vakitte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?