Binnaz Abla

merhaba ECEM23 Telwe deki nasıl? vadeleri tutuyor mu?

Merhabalar kızlar iyi haftasonları diliyorum hepinize

Baktırdığım bazı falcı karın yorumları çıktı dün yaşadığım gelişmeyle,

Efsun Aksoy kahve canım baktırmıstım burda da belirtmiştim vadesi geçti diye ama Aralık sonu dediği o imkansız şeyi yaşadım dün akşam,

Eylem Tüzün kahve falı verdiği vade onunda biraz geçti ama oda bildi,

Evremdamla en doğru ifade eden blve vadeyi tamı tamına tutturdu hisleri bence kuvvetli dediğin 4 dörtlük çıkan yorumcu,

Hazar Erbab Tarot falı 2 gün önce baktırmıstım buda bildi vallaha

4 seneden fazla bir zaman önceki bir kişinin bana ulaşmaya çalışması mesaj atıp konuşmak istemesi bunu bildiler geçmişten biri bir pişmanlık yaşıyor demişlerdi dedikleri çıktı inanamıyorum ya çogu söyledikleri şeyi çıkıcagına inanırdım da buna hiç ihtimal vermezdim vallaha hiçbir iletişim olmamıstı bu güne kadar

hadi gözün aydın...

Canım senin adına çookkk sevindimmm inan :) Darısı hepimizin başına inşallah..
Evreme ayrı bir sevindim, bende bekliyorum az kaldı vadeye :)

peki bu Evrem e atsam kaç günde bakar??siz ne atıyorsunuz hangisinde başarılı??
Kahve attım ben.. şimdi kahvesi kapalı.. duvarında açacağını belirtmiş.. istersen duvarına yazıp,sor.. Eğer görürse yazıyı cevapsız bırakmıyor.. Sesli bakmıştı bana kahveyi.. Sesi umut dolu pozitif biri,hatta ben olumsuzlukları belirttim karşı ile ilgili, "inan olumsuz olsa söylerdim dedi" enerjin tutarsa hisli biri olduğunu düşünüyorum. Ama ben çok uyguna baktırmıştım, inşallah fiyatları biraz düşer :)

baktım kahve yok...tarotta nasıl?tarotu da ben sevmiyorum...bi de kaç gün içinde bakıyor??

baktım kahve yok...tarotta nasıl?tarotu da ben sevmiyorum...bi de kaç gün içinde bakıyor??
Tarota baktırmadım,bende kahveyi Seviyorum. İlk baktığında aşırı yoğunluk vardı.. memnun olmayan da var tabi.. enerji meselesi.. 4 günde fal,fal sonrası sorumda 4 günde cevap geldi bana.. Ama yoğunluğa bağlı tabi bu durum

Canım senin adına çookkk sevindimmm inan :) Darısı hepimizin başına inşallah..
Evreme ayrı bir sevindim, bende bekliyorum az kaldı vadeye :)
Çok teşekkür ederim canım darısı seninde başına ama bu benim istediğim bişey değildi ki yani ben hiçbir zaman geçmişteki kişilerle yada gecmisle ilgili bir soru sormuyordum fallarımda ben iş ve aşk hayatımdaki şeyleri soruyordum gelecekteki gelişmeleri filan yani hayatıma ne zaman biri girecek nasıl biri vs. Bu geçmişteki kişinin bana dönüş yapacagını kendileri söylediler aklımda olmayan biseydi yani sorularımdan haric genelde yorum yapmıslardı gördükleri seylerle ilgili bu yüzden ihtimal vermiyordum zaten onla olmaz ben yeni kişiyi merak ediyordum onla ilgili bir gelişme olursa da yazarım canlar

Evet canım herkese her falcı cıkamayabiliyor sanırım ama ben 2.falımı 1 hafta beklemiştim yogunluktan ve geri çekmedim merak ediyordum sırada 58 kişi filan vardı o zamanlarda o yüzden geç bakması bence normaldi aynı günde 40-50 fal bakılmaz bence

şimdi sırada kimse yok ama baktım ben...atsam bakar mı acaba???

Evremdamla tarih olarak Mart mı demişti geçmiş kişi gelecek diye?

Aynen canım enerji düşüklüğü olursa fal sağlıklı olmuyor. Mesela Bergüzar da öyle ,sayılı alıyor.. bu arada Bergüzar sana bu konu ile ilgili birşey demişmiydi

şimdi sırada kimse yok ama baktım ben...atsam bakar mı acaba???
Bilmiyorum ki canım falcıların ne zaman online olucagı belli olmuyor ama ben tellwenin bu yönünü çok seviyorum falımı direkte falcının online olmasını beklemeden gönderebiliyorum ama Binnazablada öyle değil falcı online olmadan fal atamıyorum ben 1 ay bir falcının online olmasını bekledigimi biliyorum mal gibi telefonla geziyordum elimden düsürmüyordum o falcı kahve falında ayda 1 online oluyordu çünkü resmen atakta bekliyordum hani kediler fareleri yakalamak için uğraşır ya haa işte bende öyleydim canım psikolojim bozulmuştu yakalayamadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…