Binnaz Abla

benim vadeler hiç tutmadı ama somucta belli olmadığı için km çıktı km çıkmadı yazamıyorum bana bisan ayı içinde gelişme dediler herkes en son ama bende eylem tüzün doğa dan bergüzar diyorum

Evremdamlanın falını dinledim Ocak ayında katina baktırmıştım.Dediği şeyleri yaşamadım. Adım atacak dediği kişiler atmamış. Velhasıl bana falı çıkmamış.
Bilmiyorum ki canım,vadeler geçsede bazı falcıların öngörüleri mutlaka çıkıyor ben mesela Efsun Aksoy'un falı patladı çıkmadı çıkmaz diyordum çünkü Aralık sonu demişti ama biz şu an martın ortalarındayız vadeyi tutturamadı ama dediği çıktı demek ki her falcı herkese çıkmayada biliyor canım bende söyledikleri çıktı yazdığım yorumcuların

Sevindim senin adına canım. Bende bu arada efsuna baktırmıştım yaz aylarında bana çok keskin bi cümle kurmuştu göreceksin 2 hafta sonra haber alacaksın ve bana tekrar geleceksin. Bravo diyorum ben zaten tarih verenlere gıcık oluyorum. Okuyorsan burayı efsun verdiğim krediler kartlarına girsin.

Teşekkür ederim canım darısı senin başına açıkcası bende vade vermelerini sevmiyorum sonra o vadeyi bekliyoruz vade geçince de üzülüyoruz falım çıkmadı diyoruz ama vadelere çok aşırı derece takılan biri değilim aslında ben,söyledikleri oluyormu bu önemli benim için vade geçsede bişey olmaz yeterki söyledikleri çıksın yorumcuların er yada geç,ama bazı yorumcuların değil vadeler söyledikleri bile hiç çıkmıyor tam tersi çıkıyor işte fal o zaman patlıyor bence

selamlar herkese,

Kim nana mry hadi hayırlısı inşallah sevindim senin adına umarım beklediğin daha iyi ve güzel şeyler olur :))

Kelebbekk kesinlikle haklısınnn efsun aksoy benim için kopyala yapıştır bir falcı o kadar fal baktırmamda ilk defa efsunda böyle bişeyi yakalamış bir safım ama hemen bunu belirtmek istedim :))

Amin çok teşekkür ederim canım benim seninde hakkında herşeyin hayırlısı olsun darısı senin başına bahsettikleri yeni kişi çıkarsa karşıma ve işle ilgili söyledikleri şeylerde gelişmeler olursa olumlu olumsuz paylaşırız sizlerle bu arada Şevdar Avaz çok konuşulmuştu bu forumda 1 ay onu beklemiştim fal baktırmak için kendisini çok sevdim iyi biri enerjiside güzel ama sanırım işimle ilgili söylediği olmuycak tam tersi olucak gibi bu ayın sonunda

şevdar ı bende seviyorum lakin hisli kadın ama 6 ay olmuştur ona fal baktırmak hiiiç içimden gelmiyor.. benimde çıkan falım varmı bi ara tembbellik etmeyip bi baksam fallarıma yazarımda onları okuyup dinlemeye üşeniyorum

Aynen canım hisli bir kadın bencede ama bende dediği şeyin tam tersi olucak büyük ihtimalle vade olarak demiyorum bunu söylediği öngörüleri cıkmıycak galiba vade değil yani bakalım hayırlısı senden de liste bekliyoruz en kısa zamanda çıkan ve çıkmayan fallarını bizimle paylaşırsan çok seviniriz canım birde beğendiklerinide yaz

tembelim ve üşengecim biraz önce naktanın falını dinleyeyim dedim tekrar sayfayı açmaya üşendim :) .. senin için hayırlısı canım bakalım ..

tembelim ve üşengecim biraz önce naktanın falını dinleyeyim dedim tekrar sayfayı açmaya üşendim :) .. senin için hayırlısı canım bakalım ..
Saol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun bu ne üsengeclik canım ya ben falım geldiği an hemen bakıyorum vallaha bir akşam müsait olunca liste yap bize bekliyoruz merak ettim baktırdığımız kişiler varmı senle aynı yorumcular filan diye

Yok anacım bu tembellik üşengeçlik değil gamsızlığın bu kdarı ahhaha ay güldürdünüz benii insanlar falları çıkmadıkça moral için bile açıp açıp okuyor :)))) Hadi bizim için naif ellerini yorda bakıver hangi falcılar çıktı çıkmadı be canım

tamam canım benim üşengeçliğim aslında faldan sıkıldım belki ondandır :) bi bakarım neler var neler yok fallarımda ..

ayy çok güldüm bende Allah razı olsun senden.. müsait olunca bi bakarım ..

Kızlar Kemal Devrim kredisi yüksek ama güzel bir yorumcu diyebilirim.Falının çıkması için vadesi var ama çıktığı anda buradan paylaşırım.Terapi gibi yön veriyor falına bakmakla kalmayıp Faceden istediğin zaman fal sonralarındada danışabiliyorsunuz konuşabiliyorsunuz kendisiyle.Vallahi falcıdan ziyade bir dost..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…