- 28 Ocak 2017
- 213
- 256
- 103
- 31
Ben Bergüzara hiç baktırmadım canım yıldıznamede Hasan,Dila Koç ve Azra İşık'a baktırmıstımAynen canım enerji düşüklüğü olursa fal sağlıklı olmuyor. Mesela Bergüzar da öyle ,sayılı alıyor.. bu arada Bergüzar sana bu konu ile ilgili birşey demişmiydi
Bi ara dene derim :)Ben Bergüzara hiç baktırmadım canım yıldıznamede Hasan,Dila Koç ve Azra İşık'a baktırmıstım
Şu aralar fallara ara verdim canım çünkü baktırdıgım yorumcuların verdikleri vadeler yaklaşıyor sadece Binnaz ablada hediye kredileri biriktirip arada fal baktırıyorum tellwede'de promosyon takılıyorum ama bir ara Bergüzar'ıda deniycem onuda merak ediyorumBi ara dene derim :)
Bende aynı canım..Şu aralar fallara ara verdim canım çünkü baktırdıgım yorumcuların verdikleri vadeleri yaklaşıyor sadece Binnaz ablada hediye kredileri biriktirip arada fal baktırıyorum tellwede'de promosyon takılıyorum ama bir ara Bergüzar'ıda deniycem onuda merak ediyorum
Bilmiyorum ki canım,vadeler geçsede bazı falcıların öngörüleri mutlaka çıkıyor ben mesela Efsun Aksoy'un falı patladı çıkmadı çıkmaz diyordum çünkü Aralık sonu demişti ama biz şu an martın ortalarındayız vadeyi tutturamadı ama dediği çıktı demek ki her falcı herkese çıkmayada biliyor canım bende söyledikleri çıktı yazdığım yorumcularınEvremdamlanın falını dinledim Ocak ayında katina baktırmıştım.Dediği şeyleri yaşamadım. Adım atacak dediği kişiler atmamış. Velhasıl bana falı çıkmamış.
Sevindim senin adına canım. Bende bu arada efsuna baktırmıştım yaz aylarında bana çok keskin bi cümle kurmuştu göreceksin 2 hafta sonra haber alacaksın ve bana tekrar geleceksin. Bravo diyorum ben zaten tarih verenlere gıcık oluyorum. Okuyorsan burayı efsun verdiğim krediler kartlarına girsin.Bilmiyorum ki canım,vadeler geçsede bazı falcıların öngörüleri mutlaka çıkıyor ben mesela Efsun Aksoy'un falı patladı çıkmadı çıkmaz diyordum çünkü Aralık sonu demişti ama biz şu an martın ortalarındayız vadeyi tutturamadı ama dediği çıktı demek ki her falcı herkese çıkmayada biliyor canım bende söyledikleri çıktı yazdığım yorumcuların
Teşekkür ederim canım darısı senin başınaSevindim senin adına canım. Bende bu arada efsuna baktırmıştım yaz aylarında bana çok keskin bi cümle kurmuştu göreceksin 2 hafta sonra haber alacaksın ve bana tekrar geleceksin. Bravo diyorum ben zaten tarih verenlere gıcık oluyorum. Okuyorsan burayı efsun verdiğim krediler kartlarına girsin.
Amin çok teşekkür ederim canım benim seninde hakkında herşeyin hayırlısı olsun darısı senin başınabahsettikleri yeni kişi çıkarsa karşıma ve işle ilgili söyledikleri şeylerde gelişmeler olursa olumlu olumsuz paylaşırız sizlerle bu arada Şevdar Avaz çok konuşulmuştu bu forumda 1 ay onu beklemiştim fal baktırmak için kendisini çok sevdim iyi biri enerjiside güzel ama sanırım işimle ilgili söylediği olmuycak tam tersi olucak gibi bu ayın sonunda
Aynen canım hisli bir kadın bencede ama bende dediği şeyin tam tersi olucak büyük ihtimalle vade olarak demiyorum bunu söylediği öngörüleri cıkmıycak galiba vade değil yani bakalım hayırlısışevdar ı bende seviyorum lakin hisli kadın ama 6 ay olmuştur ona fal baktırmak hiiiç içimden gelmiyor.. benimde çıkan falım varmı bi ara tembbellik etmeyip bi baksam fallarıma yazarımda onları okuyup dinlemeye üşeniyorum
Aynen canım hisli bir kadın bencede ama bende dediği şeyin tam tersi olucak büyük ihtimalle vade olarak demiyorum bunu söylediği öngörüleri cıkmıycak galiba vade değil yani bakalım hayırlısısenden de liste bekliyoruz en kısa zamanda çıkan ve çıkmayan fallarını bizimle paylaşırsan çok seviniriz canım birde beğendiklerinide yaz
Saol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsuntembelim ve üşengecim biraz önce naktanın falını dinleyeyim dedim tekrar sayfayı açmaya üşendim :) .. senin için hayırlısı canım bakalım ..
Yok anacım bu tembellik üşengeçlik değil gamsızlığın bu kdarı ahhaha ay güldürdünüz benii insanlar falları çıkmadıkça moral için bile açıp açıp okuyor :)))) Hadi bizim için naif ellerini yorda bakıver hangi falcılar çıktı çıkmadı be canımtembelim ve üşengecim biraz önce naktanın falını dinleyeyim dedim tekrar sayfayı açmaya üşendim :) .. senin için hayırlısı canım bakalım ..
tamam canım benim üşengeçliğim aslında faldan sıkıldım belki ondandır :) bi bakarım neler var neler yok fallarımda ..Saol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunbu ne üsengeclik canım ya ben falım geldiği an hemen bakıyorum vallaha bir akşam müsait olunca liste yap bize bekliyoruz merak ettim baktırdığımız kişiler varmı senle aynı yorumcular filan diye
Yok anacım bu tembellik üşengeçlik değil gamsızlığın bu kdarı ahhaha ay güldürdünüz benii insanlar falları çıkmadıkça moral için bile açıp açıp okuyor :)))) Hadi bizim için naif ellerini yorda bakıver hangi falcılar çıktı çıkmadı be canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?