Binnaz Abla

bergüzar nerede arkadaşlar,hangi saatlerde online olluyor

günaydın ben de bergüzar a iki kez baktırdım çok iyiydi ama dünkü falımı iptal etmiş canım sıkıldı acaba kötü bişiler mi yazmak istemedi ından mı etti kuruntu yaptım resmen

Günaydın kızlar sabah sabah fena kızgınım. Dün bütün fallarımı silmek için hesabıma girdim,, fal işi bitti benim için biliyorsunuz adamı da def ettim. Mert Göktürke fal baktıran oldu mu? Sabahın körü vallahi pc yi kırasım geldi! Arkadaşım ondan yorum aldı 2 hafta önce dün göndersene okumak istiyorum dedim çünkü ben iki kere gittim 100 tl ilk adama ama falları enteresan bi şekilde patlıyo çok ilginç bir yazı düzeni var diye cidden dikkatimi çekti.......
Yahuuuuu!!!! Arkadaşımın falı çıkmadı o ayrı konu da: neden benim falımdaki 2 paragrafı onada yazmış bu yorumcu? Tepem fena halde attı. Allah aşkına İNSAF 100 tl alıyosun bu ne ?
Var mı baktıran bu yorumcuya ? Ben anlamadım arkadaş. Liste isteyene yaparım bütün fallarımı 2015 ten ittibari hepsini okudum. Artık insaf.

günaudın cnm ben iki kez aldım fal ondan tel de olucak dedi vade subat isi olmadı yani vade olmadı ama benim iş daha met değil boşanmadık da barışmadık da bekliyorum o yüzdn patladı denir ni bilmiyorum ben lateni bekliyorum bende bergüzar a çok sinir oldum neden iade etti acaba ya

Ben de baktirdim çıkmadı.Nehir i dene istersen.bence gene en gercgerç bakan O

Demekki herkes bir yol tutturmus yeni bisey degil bence sonucta yazili bakim yapiyor hakkibi verende var vermeyende ama herkese benzer seyler yaziyorsa demkki hep olumlu fal bakiyor musteriyi memnun etmek icin o senin kaderin tarzi laflar ediyor olmali dogru mudur?

günaydın ben de bergüzar a iki kez baktırdım çok iyiydi ama dünkü falımı iptal etmiş canım sıkıldı acaba kötü bişiler mi yazmak istemedi ından mı etti kuruntu yaptım resmen
cok sık baktirmak istefiysen belki soyliycek bisi bulamamistir ayni konu ise... cok takilma derim

Sık baktırdığın için olabilir, gelişme de yoksa katina cevap vermiyor aynı sorulara çünkü.

çok ince bir mail atmış nasihat olur fal olmaz çok sık açılım yapıyor diye 15 gün sonra yollasın deniş isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…