Binnaz Abla

ben eylem e çok gıcık oldum ya hatta yuldız hanzade de sevmedim eylem bana böle cinler ile konusuyır gibi davrandı

ben eylem e çok gıcık oldum ya hatta yuldız hanzade de sevmedim eylem bana böle cinler ile konusuyır gibi davrandı

Ben yeni falcidir diye yolladim degilmis.Tellwede zaten baktirmisim cok kibar bi bayan akici konusur ama bende ani bile bilememis.

Son düzenleme:
Kızlar, çıkan fal haberi vermeye geldim. Chitra ve Geysunun dediği bişey, dedikleri zaman diliminde oldu. Evremdamla da bahsetmişti aynı şeyden ama vadesini daha uzun tutmuştu.
İnşallah olumlu bir gelişmedir çıkmıştır canım.. bende de vadeler yakın sayılır maksimum Nisan 15.. sadece bergüzarınki 1 ay daha ileri sayılır,baktırdığım tarihde itibaren 3 ay olarak hissediyorum demişti.
Yani Mayıs sonu bişi olmazsa bırakcam falları...

Kızlar Sema Yaşar tarotu 350 kredi yapmış kısa süreliğine sanırım bekleyen varsa diye yazayım dedim

ben demin dayanamadım doğa ya baktırdım derseniz reklam yapıyor bilmem ne bilmem ama hakkını vermek gerekiyor gerçekten akıllı sakin içten ve bence biliyor enerjini bilmem oyalamıyor ouan kaygısı yok herhangi bir umut dağıtma yok bana dünyan kararcak dedi ama şu halimde haftaya mutlunolcaksınndeseydi yaşan olurdu ben deneyin diyoeum gerçekten

İlk yorum alışın mı doğa’dan?

Peki dünyan kararacak dedi ama sonrası için başka şeyler söyledi mi az da olsa olumlu olan şeyler? G Gzmsu47
ilk değil canım 3 olucak evet sonunda bışanmıcaksın dedi mart sonu değişim başlıcak dedi ama açvade olarak 1 bucuk 2 ay dedi bilmiyorum nasıl olucakmşimdiye kadar dedikleri oldu kosa vadede bakalım bu nasıl olucak ama ben 2 ay sabretmek bile azap geliyor

Senin durumun oldukça zor, evliliğin akıbetinin bilinmemesi çok yıpratıcı bir şey olmalı, ama hatırladığım kadarıyla çoğu falcı size boşanma yok diyor, çok vadelere takılma çünkü ertelenebiliyor.

çok değil 300 kişiden 297 si ama ben çok yoruldum burda başınızı şişiriyorsam kusura bakmayın 6 ay oldu ortada bir neden de yok hani kadın kavga bilmem ne öle nedensiz ben evlilik yapamadı dedi girti kız 2 yasında oldu babasız geciyor günleri ben onun iççn daha çok endişeleniyorum zaten daha 6 aydır ilk defa ki hafta önce konusmadan karşılıklı oturabildik adam köşe bucak kaçıyor kızı almaya anneleri flan geliyor o derece ve ben artığı küçücük her adımdan umutlar besliyorum psikiyatristim bu jmut değil sen nuapıyorsun diyor ama falcılara bakarsan bekle gelcek diyor içinde bekle diyor ama artıkhangisi doğru bilmiorum bir tane arkadasım ailem yokki bu adam geri gelcek bekle diyen sdc üzülme yoluna bak diyorlar işte zmn arttıkca kuza mı üzüleyim yoksa birbirimizi unutcaz ona mı üzüleyim kaynettiğimiz zamana mı üzüleyim bunlar nedennoldu diye isyana mı üzüleyim inanın bilmşyorum özür dilerim sizi de sıktım

Ne demek tabi ki anlatacaksin, paylastikca azalir, senin durumun gercekten zor cocuk oldugunu unutmustum hem de daha 2 yasindaymis. Bence cok umutlanmak hayal kirikligini da getirebiliyor, daha cok uzebiliyor ama yakinlarinin dedigi gibi bosvermek, ne olursa olsun demek kolay degil sonucta ufak bir cocugun var ve anlattiklarin herkesin dusunecegi, uzulecegi seyler, kim ister ufacik cocugunun uzulmesini veya uzulme ihtimalinin olmasini, onun da babasinin evde olmasina en ihtiyac duydugu donem. Bazi erkekleri anlamak gercekten zor, karisina ve cocuguna bunu yapmasi, boyle birakip gitmesi ne kadar bencil oldugunu gosteriyor. Birdenbire mi karakter degisimine girdi boyle?

Bu durumda kocanin psikolojik destege ihtiyaci var bence, ailesi falan yakinlari araya girip yardimci olmasi lazim, psikologla falan gorusmesini saglamalari lazim evlilik yuku agir gelmis demek ki evliligi yapamiyorum deyip gittigine gore.

Canim cok üzüldüm hepimiz bir umut diye sariliyoruz fallara kac yilfir bu isin icindeyim durumumu goremeyen patlayan bir suru falim oldugu gibi sitede de bircok okaya sahit oldum
Fallara cok baglanmamani gununu etkilememesini önerebikirim sadece hayatina devam et ama illaki beklentiye girme bu seni yipratacak hayatinin bir akisi var gencsin bu gunler gelmeyecek ve hayatin tekrari yok ins bu adam akillanir sana doner ama ne okursa olsun sen guclu olmak zorundasin madem bir savas veriyorsun toparlanmalisin bu adam cikio gelse seni darmadagin bulsa naparsin yine olmaz.. once kendin icin sonra kizin icin sonrada eger bu evlilik devam edecek ise yuvan icin .. insallah senin icin hayirli haberlerini aliriz

Önemli bir gelişme değil ama teşekkür ederim. Sen mayısta bırakcam deince aklıma Asenat geldi, mayıs sonuna kadar adım gelmezse bırak o adamı demişti bana :)

Bu arada Bornmoon a dayanamayıp yeniden attım, sanki pembe tablocu gibi biraz. Bir de fal mabedinden Silver ı denedim, o da çok olumlu konuştu. Olumlu konuşanlar size de pembe tablocu gibi geliyor mu?

çok teşekkür ederim aslında ona çok dik duruyorum hayatımıda yaşıyorum sdc kız uyuyunca yafa kendimle kaldığımda çöküyorum artık ama tabi ilk aylar felaketti o mesela böle oldugunu bilmşyor geziyor kızı ile eğlenşyor on numara işi var çalılıyor hayatını yaşıyor düşünüyor eminşm ama işte içim öle değil ben çok sevşyordum herkes sever biliyorum ama benimki biraz haddinden fazla ve kusura bakamyın kızan olur belki gereksiz bir sevgimiş onu da anladım haketmedim gibi geliyor ama işte isyan etmemek için zor duruyorum ama işte ne güç veriyor bilmşyorum elim telde heran bakıyorum siz ne yazdınız kimiçşn ne dediniz kim kime çıktı kim pembe tablocu kim gerçekci kim kiminle uyuşuyor döktüğüm paradan utanıyorum zaten inanın dile getirmek bile istemiyorum bakmayın cahil falan da değil kimsee cahil demem ama allah insanı umut peşinde koşturmasın kalbi ve aklı aynı anda doğruyu bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…