Binnaz Abla

merabalar inan sizin yazdıkarınızı okuduktan sonra üye olmaya karar verdim. Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz desem inanır mısınız? bu size moral mi olur moralsizlik mi bilmiyorum ama bunu yaşayan yalnız siz değilsiniz. Benimde iki kızım var çok zorlanıyorum her gece ağlıyorum ama tek bildiğim bi şekilde geçecek... dışardan söylenen hiçbirşey sizi teselli etmiyor bunuda biliyorum ama yalnız değilsiniz bunları yaşayan inanın.

fal konusuna gelincede bende çok baktırdım eylem tüzün, doğa dan, pelin bilge özdoğru, natali derinsu, mert göktürk, berguzar hepsi boşanma olmaycak dedi. Ancak çok başarısızdı hepsi hele mert göktürk e verdiğim paraya acıyorum resmen yemek yerken yorum yapmış ve kişilik analizi çok kötüydü natali ise böcek çiçek die roman yazmış, mart olmazsa nisan nisan olmazsa mayıs die uzatmış. hiçbiri vade bile veremedi o kadar vahim durum yani:) bi tek eylem Tüzün aranızda mesafe var demiş o kadar, tespitleri yaklaşık olmuş ama arkadaşımda baktırdı hiç bilemedi ona, diğer bir arkadaşımada benden daha nokta atışlı fal baktı karar sizin . daha baktırdığım diğerlerinden hiç bahsetmiyorum bile Cemre Yağmur, Nazan Güler, Suzan Özyaz, Janset Özün, Ecem Özgür, Bilgen Sezer, Simla Çizer,Yıldız Yetkin sakın denemeyin hava civa...hele bide Deniz Kara var ki başkasının falını copy paste yapmış bana Sinem hnm die hitap etmiş...ben soru sorarken çok az bilgi verdiğimden hepsi patladı anlayacağınız...

annelik istemesek de sahip olduğumuz bir duygu. istisnalar hariç anneler çocuğunu sevip, koruyup kollamak zorunda gibi çünkü zaten 9 ay taşımanın yarattığı bağ varken bir de içgüdüsel ve hormonal bir durum ama iyi babalık tamamen iyi bir insan olmakla ilgili. İçgüdüsel ya da hormonal bir durum olmadığı için ancak erdemli insanlar iyi birer baba oluyorlar. Kötü bir eş de zaman zaman iyi bir baba olabilir ama kötü bir babanın kesinlikle insani vasıfları zayıftır.
Ülkemizde evlilik bir tercihten öte bir zorunluluk halinde olduğu için özellikle erkekler "benden aile babası olur mu?" tahlili yapmaya gerek duymadan ya da yapamadan "ee mesleğim var,askerlikte yaptım artık düzenim olsun eee madem ben evleneyim" kafasında evleniyorlar ileride sebep olabilecekleri travmaları da asla düşünmeden kendi sorumsuzluklarının bile sorumluluğunu o "düzen" in kadınına yükleyip kaçıyorlar.
dün eşiyle alışverişe gelmiş bir adamın etrafa attığı yiyecekmiş gibi bakışlarından rahatsız oldum nitekim karısı da orada ulu orta evlilikleriyle ilgili problemlerini dile getiriyordu. adam nerelerde geziyor, o kadın kim? bunları sorguluyordu. Yani kadına dayatılmış evlilik tabusu hiçbir şeyin çözümü olmadığı gibi kocaman bir kambur daha eklemişti sırtına. "yürü be oğlum kim tutar seni" diyip oğluna asla sorumluluk yüklemeyi düşünmeyen erkek annelerine göre de muhtemelen sorun gelinlerdedir. bunu bir sonuç çıkaralım, ya da birine yönelik asla yazmadım ama dünki mevzudan sonra bugün foruma bi göz atsam dedikten sonra da bunları yazmadan edemedim. keşke erkek evlatlarına "biricik,göz bebeği" sıfatlarının yanında vicdan,sorumluluk da yüklense azıcık

Sizin isiniz de zor, peki olumsuz olara kesinlesti mi sizin hala belirsizlik mi soz konusu? N nilnehyes
olumsuz hiçbişey söyleyemediler ki ama olumluyada vade vermediler ama durum tespitlerinde nokta atışı hiçbişey yoktu bi tek dediğim gibi eylem tüzün biraz ama oda arkadaşa hiç tuturamazken diğer bir arkadaşta nokta atışı yaptı bilinmesi zor bi durum için. Doğa Dan ın ise GzmSu47 ile bana aynı şeyleri söylediğini düşünüyorum. Sonuç olarak hepsi çok ama çok geneldi çünkü sorumda hiç ayrıntı yoktu (Eşimle durumum) die sordum

çok doğru ama bnm tek tavsiyem lütfen annelerimizn dediği bizimde hep aman deyip küçümsediğimiz şey varya denk olsun die aile yapısı bize uysun die çünkü bunların hepsi birer değer ve senin değerlerinle uyuşması lazım sonradan değişmiyor inanın aşktan daha sağlam bi temel bu değerler nacizane görüşüm evli olmayanlar için

bizim aile yapımızda uygun dunama iş durumumuz statümüz farklıydı ben idare ederiz sıkıntı olmaz dedim ama oluyormuş şimdi ailesi de benden yana yanı eve dönsün istiyorlar ama onlarlada konulmuyor erkekler hiç bir zaman kadınlar kadar güçlü değil evet bu durum geçicek ben kuzuma çok da iyi bakarım maddi olarak zaten doktorum hiç korkum yok ama ben gerçekten seviyorsuö ve aeviyor aanıyorsum şimdi evet gercekten onun beni sevdiğini sanmışım sevgi bu değilmiş bunu düşünmekten kendinş alamıyorum en büyük sıkıntım bu umarım en iyisi ne ise o olur ama bizim kavgamız bile yoktu sanırsam ağır depresyon başkadığı işi idame ettirememe aitşik duygusunınu bu çıkmaza soktu ama ted de olmuyor aslında benim yapacak bişeyim de yok elimden geleni yaptım ama neden düzelmiyor kbl edemiyorum işte insanın egosu ile verdiği savas bitmiyor hiç bir zmn ndn bulmaya çalışıyorum aslımda ndn yok adam istemiyor yeterli bir neden ama işte bunu yazılan gibi kbl etmek çok ama çok zor

Aynen bana da öyle geliyor.. çünkü sebebini söyleyim , ortalama 5 aydır fal baktırdığımızı düşün, hep vadeler 1 ay ileri gidiyor,hiç gelişme yok.. dolayısıyla artık olumlu olmaz artık diyor bilinçaltımıza.. bana verilen ikinci vade bu dediğim tarih.. Mayıs sonu taş çatlasın,Haziran ilk haftasına kadar gelişme olmazsa, bi üçüncü vade almamak için bırakmayı düşünüyorum.. hep bekleyip ümitle, hüsrana uğramak hem acıyı tazeliyor,hemde ileriye bakamıyorum.. iyi hoş ileriye uzun bir müddet bakamam bu da bir gerçek ama..
Bornmoon pembe tablo ise bende düşünmem.. ilk zaman çok pembe tablo çizen oldu,saf gibi umutlanıp çok beklediğimi bilirim..
Fal mabedi değişik çıkıyor mu bilmiyorum,onların bir sitesi var , değişik konularla ilgileniyorlar.. çok pahalılarada baktırmıyorum,inan 5 TL de aynı Yorum tarzı(copy pasteler hariç) 50 ve 100 TL de aynı..
Mesela Hanzade yıldız binnazda,sorumdam yola çıkıp pespembe tablo çizdi.. sesli baktı.. karşı taraf gözleri dolarak bana açıklama yapıp gelecekmiş... Ya adam normalde duygusunu öldürsen belli etmeyip, kızdığında istemediğinde tamamen sessizliğe bürünen biri.. kaldı ki ağlayacak gözü dolacak... Yani 5 Yıldız için umutlarla oynamaya gerek yok vallahi..
Ama inci diyarlı ya sesli baktırdım binnazda kahve,150 den 500 yaptı gerçi falı.. ama olumlu olsada fincanı incelemiş belli,hisli biri gibi geldi.. vadesi var..
Ama dikkat et,minimum iki hafta ile baktırdığın her fal için ileri tarih veriyorlar..

6. hissin nasıldır bilmiyorum ama az biraz hisliysen, içindeki sesi dinle. Gelecek zaten aldığımız kararlara göre sürekli şekil değiştiriyor ve bizim irademize bağlı olduğundan, geleceği bilmelerine imkan yok. Sadece anı merak ettiğimden ve ortak hiç tanıdığımız olmadığından sardım fallara zaten. Hala içimdeki sese inanıyorum ben ve hiçbirşeyin nedensiz olmadığına. Çektiğimiz acıların da bir nedeni var ve gece, gündüze muhtaç.

Arkadaşlar merhaba,ben astrocenter uzay adlı falcıya bakım yaptırmak istedim ama detaylı soruyu dahi aşan teferruatlar var telefonla arayın dedi,fikirlerinizi almak istedim,hayli açıldım bu ay,güvenebilir miyim acaba yada daha fazla ücret için mi öyle yapıyorlar sizce?

Bu arada ben de fal mabedi silver'a fal baktırdım,aşırı memnun kalmadım,olumlu konuşmuş ,verdiği tarihi bekliyorum bakalım

fikir sorduğun için belirtiyorum hiç bir falcıya güvenmee heleki ticari amaçla sitede bakım yapıyor senin hayatındaki olay teferruatlı olmasa zaten fal yorumu almazsın bunu onun öngörmesi gerek gereksiz yere paranı harcama vade verecek vereceği vadeyi bekleyecksin bu süreçte alışmış olacaksın su akıp yolunu bulmuş olacak ve sen hem kendine umut ettirerek hemde maddi olarak zarar vereceksin..

Kesinlikle haklısınız,ben de şuan öyle düşünüyorum,para tuzağı resmen,yorumladığınız için teşekkür ederim

İnan aynı durum,ortak tanıdık yok ve karşı haber alamayacağım bir yerde, hatta tlf yok, internet yok elim kolum bağlı..
Az önce tellweden bir yorum aldım,yine sorundan yola çıkılmış olumlu bir yorum, inan artık aldırmıyorum,kafasına göre 2-3 ay sonra iletişim, 1,5 yıl sonra evlilik.. bu mu falcılık, bu mu hisli olmak...
Yüreğinin sesini dinlemek en doğrusu hakikaten..

ben severim uzay ablayı ama bana berdiği vade de tutmadı aslımda çok da para oluyor 10 dk 46 tl binnazdakilere nazaran iyidir ama tercih sizin yabikş
Peki dedikleri çıktı mı,vade benim için çok önemli değil aslında,evet hayli pahalı,18 dakikası 85 tl gibi bişey,yani gerçekten hisli mi bakıyor,yoksa hani insanın aklına türlü şeyler geliyor

Ay allah aşkına Binnaz da fal baktirmayi birakalimm, ben sildim uygulamayı para tuzağına başka birşey değil o site

benimde biraz kredim var onu kullanıp daha kredi almayı düşünmüyorum binnazdan artık hepten soğudum siteden güvenilirliği vardı bir zamanlar ama artık güven vermiyor ve boş vaatlere fazlaca paralar hiç gerek yok 5 li falım sakızı alıp ordak falları okusak daha inandırıcı geliyor..

Ben de 3 fal atardim ayda orda cunku iade hakki vardi, simdi onu da kaldirmislar. Azicik seyden bile kar etme derdine dustu Binnaz bundan sonra 2 yorumcuma en fazla ayda bir tane fal atarim orada.

Ben de 3 fal atardim ayda orda cunku iade hakki vardi, simdi onu da kaldirmislar. Azicik seyden bile kar etme derdine dustu Binnaz bundan sonra 2 yorumcuma en fazla ayda bir tane fal atarim orada.

kesinlikle haklısın iade hakları olunca fiyat yine makul geliyordu lakin onlarda kalkınca bi anlamı yok 8-10 dakika için 100 tl ödemenin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…