Binnaz Abla

kızlar merhaba , uzun zamandır sessizce izliyorum sizi.benim falların alayı yalan oldu.sizlerde çıkanlar var mı? mutlu sona ulaşan arkadaşlar ses versinler

Kizcagizlarim fal akeme giremiyorum ya...melekte kahveyi acmiyor..((( beni fallarim yeni yil diyenler cikti sekerim cikti derken konustuk v, s ama yine anlasamadik...ama rezzan abla demisti bi netlik henüz olmaz demisti bakalim hayirlisi...

kızlar merhaba , uzun zamandır sessizce izliyorum sizi.benim falların alayı yalan oldu.sizlerde çıkanlar var mı? mutlu sona ulaşan arkadaşlar ses versinler

kuzummmm kımlere baktırdın ne oldu neler cıkmadı hepsını yaz bence bı bılgımızz olsunn :) burda beklıyoruzz ancaa bızdee ısteee

Bu topic ne kadar sessiz yahu.Marple,selinax,özgece,cehrry,lale ,tolinve aklıma gelmeyen diğer dostlar nerdesiniz kızlar.

Son düzenleme:
Kızlar Alex Muradov'u deneyen varmı aranızda?

[/QUOTE]

ben tarot değil de astroloji haritası yollamıştım aylar önce..bir daha da başka birşey göndermedim..tavsiye etmem ama tabii enerji meselesidir. belki sende tutar?
Anladım canım sağol,bi fikrim oldu en azından.

Son düzenleme:
Ben Cherry e bi hafta kadar önce özelden yazdım ama cevap yok.Umarım dediğin gibi olmuştur,umarım tersi değildir.

Seyahattaydim kizlar, yeni geldim.

Ayyyyyyyy yok bir degisme veya gelisme, bildiginiz bunalimlardayim. Sadece burdan Utem e tekrar sinir olmak istiyorum, bana aralik ayinda duygusal olarak daha mutlu olacaksin yazmis, sallamanin boylesi.

Ayip ediyorsunuz kizlar, herif gelse bile ben size veda etmeden gider miyim cik cik cik cik Cikani cikmayani yazar oyle giderim.

hoşgeldin şekercim

Canım senden haber almak çok güzel,öncelikle senin iyi olman önemli,diğer konu ikinci planda.Özelden cevap attım canım,bizimle olman ćok güzel Cherry'mmm.

Aslında hiç inanmıyorum söylenenlere, ama terapi gibi oluyor fal baktırmak sanırım bana, 4 ay önce baktırmıştım sanırım en son meleğe, şimdi defneye yolladım, bekliyorum

Bu topic ne kadar sessiz yahu.Marple,selinax,özgece,cehrry,lale ,tolinve aklıma gelmeyen diğer dostlar nerdesiniz kızlar.
ben burdayımda rumi hala yok ya offf baktırmıycak olsaydım varya kesın onlıne olurdu püfff

ben burdayımda rumi hala yok ya offf baktırmıycak olsaydım varya kesın onlıne olurdu püfff
Rumii burayı okuyoda ondanmı böyle saklıyo kendini acaba?Bekleyeni çok bu ara,mâlum kaçan kovalanırya...

Cezan bitmiş tolin
Falsepetinden kimi öneriyorsun bana tarot için

Benim son favorilerim;Barış,Zeus,Taha.Tabi faldır belli olmaz,bunlar bana iyi gelenler.Üçüde tarot.

Son düzenleme:

özledik seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Cezan bitmiş tolin
Falsepetinden kimi öneriyorsun bana tarot için
yakında degistircem nickimi zaten banlar kIraliçesi diye falsepetınde cok deneyımım yok ama melıhten ılkaydan falan uzak dur nesıbenın dedıklerınıde yasamadım ben melegın bı soyledıgı cıktı ordan sadece o kadar ama ıllede tarot baktırcam dersen falalemde mert reiki var kahve dersende gene falalemde rezzan abla ve nalan abla var onları onerebılırım begenını cok begenmeyenıde var tabıkı falsepetının performansını duşuk buluyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…