kızlar merhaba , uzun zamandır sessizce izliyorum sizi.benim falların alayı yalan oldu.sizlerde çıkanlar var mı? mutlu sona ulaşan arkadaşlar ses versinler
Kızlar Alex Muradov'u deneyen varmı aranızda?
Anladım canım sağol,bi fikrim oldu en azından.ben tarot değil de astroloji haritası yollamıştım aylar önce..bir daha da başka birşey göndermedim..tavsiye etmem ama tabii enerji meselesidir. belki sende tutar?
Ben Cherry e bi hafta kadar önce özelden yazdım ama cevap yok.Umarım dediğin gibi olmuştur,umarım tersi değildir.
Seyahattaydim kizlar, yeni geldim.
Ayyyyyyyy yok bir degisme veya gelisme, bildiginiz bunalimlardayim. Sadece burdan Utem e tekrar sinir olmak istiyorum, bana aralik ayinda duygusal olarak daha mutlu olacaksin yazmis, sallamanin boylesi.
Ayip ediyorsunuz kizlar, herif gelse bile ben size veda etmeden gider miyim cik cik cik cikCikani cikmayani yazar oyle giderim.
Ayyyyyyyy yok bir degisme veya gelisme, bildiginiz bunalimlardayim. Sadece burdan Utem e tekrar sinir olmak istiyorum, bana aralik ayinda duygusal olarak daha mutlu olacaksin yazmis, sallamanin boylesi.
Ayip ediyorsunuz kizlar, herif gelse bile ben size veda etmeden gider miyim cik cik cik cikCikani cikmayani yazar oyle giderim.
Aslında hiç inanmıyorum söylenenlere, ama terapi gibi oluyor fal baktırmak sanırım bana, 4 ay önce baktırmıştım sanırım en son meleğe, şimdi defneye yolladım, bekliyorum
ben burdayımda rumi hala yok ya offf baktırmıycak olsaydım varya kesın onlıne olurdu püfffBu topic ne kadar sessiz yahu.Marple,selinax,özgece,cehrry,lale ,tolinve aklıma gelmeyen diğer dostlar nerdesiniz kızlar.
Defne bence kahveye gayet guzel bakiyor.
ben burdayımda rumi hala yok ya offf baktırmıycak olsaydım varya kesın onlıne olurdu püfff
Rumii burayı okuyoda ondanmı böyle saklıyo kendini acaba?Bekleyeni çok bu ara,mâlum kaçan kovalanırya...ben burdayımda rumi hala yok ya offf baktırmıycak olsaydım varya kesın onlıne olurdu püfff
Cezan bitmiş tolin
Falsepetinden kimi öneriyorsun bana tarot için
yakında degistircem nickimi zaten banlar kIraliçesi diyeCezan bitmiş tolin
Falsepetinden kimi öneriyorsun bana tarot için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?