Bence Binnaz kendine yapiyor, yanlis politika izlediklerini anlayacaklar eminim ki bu iadenin kalkmasi fal baktiranlarin sayisini azaltacak, zaten toplasan 3-4 iyi yorumcu var koca sitede, fiyatlardan once iyi yorumcu bulmaya odaklansa daha iyi olur.kesinlikle haklısın iade hakları olunca fiyat yine makul geliyordu lakin onlarda kalkınca bi anlamı yok 8-10 dakika için 100 tl ödemenin ..
Bence Binnaz kendine yapiyor, yanlis politika izlediklerini anlayacaklar eminim ki bu iadenin kalkmasi fal baktiranlarin sayisini azaltacak, zaten toplasan 3-4 iyi yorumcu var koca sitede, fiyatlardan once iyi yorumcu bulmaya odaklansa daha iyi olur.
Aynen canım hiç gerek yok üç beş paragraf ya da 10 dakika yalan okuyup dinlemek içinkesinlikle haklısın iade hakları olunca fiyat yine makul geliyordu lakin onlarda kalkınca bi anlamı yok 8-10 dakika için 100 tl ödemenin ..
BNa Banu Yılmaz, en son arkadaşıma önerdim onda da çok bilmiş ama herkes memnun kalmayabiliyor beğenmeyeni de var, enerjisi uyana iyi bakıyor.Kizlar telweden 20 tl 25 tl de olur . Baktirdim cok iyi dedikleri cogunlugu tutuyor dediginiz falci var miibinnaza 100tl veremeyecegim onu biriktirene kadaaar
BNa Banu Yılmaz, en son arkadaşıma önerdim onda da çok bilmiş ama herkes memnun kalmayabiliyor beğenmeyeni de var, enerjisi uyana iyi bakıyor.
İnan aynı durum,ortak tanıdık yok ve karşı haber alamayacağım bir yerde, hatta tlf yok, internet yok elim kolum bağlı..
Az önce tellweden bir yorum aldım,yine sorundan yola çıkılmış olumlu bir yorum, inan artık aldırmıyorum,kafasına göre 2-3 ay sonra iletişim, 1,5 yıl sonra evlilik.. bu mu falcılık, bu mu hisli olmak...
Yüreğinin sesini dinlemek en doğrusu hakikaten..
Ben hep katina atıyorum onu tavsiye ederim.Tesekkur ederim canim :)). Kahve mi baktirmaliyim ? Tarot mu acaba karat veremedim
Doğa yakın gelecekte iyi.günaydın çıkanı söleyım diye geldim pazar akşamı doğa ya fal attım kısa vadede tartışma var dedi sen çıkarcksn dedi bn yok olmaz engel olurum dedim olamazsın dedi fazla yükselme dedi ve dun akşam tartıştık ve bn çıkardım
sevdar avaz mı ben 8 marrta yorum almıştım bir kaç kez de gördüm ama sonra olmadıŞevdar nerelerde ya, kaç gündür online olmuyor
kaç gündür online olmadı zaten bekliyorum ya şuan olmazsevdar avaz mı ben 8 marrta yorum almıştım bir kaç kez de gördüm ama sonra olmadı
Doğaya bende baktırdım aynı şeyleri söyledi iki falda da. Hediye göndericem tepki ne olur dedim söylediğinin tersi oldu. Hediyeye neden böyle tepki gösterdi dedim. Dalga geçmişlerdir falan dedi geçiştirdi. Tartışma var 21 gün görüşme yok dedi benim moralimi baya bozdu çünkü bence çok olumsuz konuşuyor aslında genel sonuç olumlu ama pek sevmedim son faldan sonra. Engin gümüşe baktırdım geleceği bilemem ama geçmişle ilgili anla ilgili ve sebep sonuçlarla ilgili en net ve düzgün konuşan oydu. Doğruydu. Görüşme tarihimizi net bildi sonrası inş öyle olur ama sık atılmadığı sürece Engin beyden çok memnunum. Geçen yıldan bu yana vadesi gecikse de söylediği çoğu şeyi yaşadım. En azından anlatımı çok düzgün tabi ama pahalı bayagünaydın çıkanı söleyım diye geldim pazar akşamı doğa ya fal attım kısa vadede tartışma var dedi sen çıkarcksn dedi bn yok olmaz engel olurum dedim olamazsın dedi fazla yükselme dedi ve dun akşam tartıştık ve bn çıkardım
prki Doğa tartışma, 21 gün görüşme yok demişti çıktı mı söylediği?Doğaya bende baktırdım aynı şeyleri söyledi iki falda da. Hediye göndericem tepki ne olur dedim söylediğinin tersi oldu. Hediyeye neden böyle tepki gösterdi dedim. Dalga geçmişlerdir falan dedi geçiştirdi. Tartışma var 21 gün görüşme yok dedi benim moralimi baya bozdu çünkü bence çok olumsuz konuşuyor aslında genel sonuç olumlu ama pek sevmedim son faldan sonra. Engin gümüşe baktırdım geleceği bilemem ama geçmişle ilgili anla ilgili ve sebep sonuçlarla ilgili en net ve düzgün konuşan oydu. Doğruydu. Görüşme tarihimizi net bildi sonrası inş öyle olur ama sık atılmadığı sürece Engin beyden çok memnunum. Geçen yıldan bu yana vadesi gecikse de söylediği çoğu şeyi yaşadım. En azından anlatımı çok düzgün tabi ama pahalı baya
Canim sua n bir belirsizlik var ben ara ara atiyorum ayni kisilere, Elfin ve Doga'ya attim en son su an bizim iletisim yok ama kopma bitme olmadigini soylediler ama hala da cevap yok o yuzden cikti mi emin degilim. Banu Yilmaz bildi bir sure ses olmayacak kafani baska seylere ver diye, Berguzar Aral da iyi yalniz o da bildi genel durumu ama gelecek soyledikleri hepsinin kopma olmayacagi git gelli bir durum olacagi.Lizyaa selam canım sende çıkan falcılar varmı dediklerini yaşadıkların son zamanlarda kimler doğanın elfinin bahsettiği olaylardan çıkanlar varmı ?
Bence engin gümüş çok pembe benim falı öyleydi ..geysuyuda çok beğenmedim oda ama sonucu bilmiş diyebilirim olumsuz oldu.Binnaz da elfinn gerçekten iyi çok net bakıyor..olmaz dediği olmuyor..İnci Diyarlı fal baktıran oldu mu? Beğenen de var beğenmeyen de. Emin olamadım da merak ettim puanı çok düştü. Engin gümüş ben iki kez baktırdım anda iyi olabilir ama yakın gelecek bile tutmadı, çok tutarlı bulmadım. Vadeyi hep öteledi .. geysu nasıl sizce? Gerçi o Tellwe de ama sanki anda tutarlı geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?