Binnaz Abla

Bence engin gümüş çok pembe benim falı öyleydi ..geysuyuda çok beğenmedim oda ama sonucu bilmiş diyebilirim olumsuz oldu.Binnaz da elfinn gerçekten iyi çok net bakıyor..olmaz dediği olmuyor..
Pembe evet ama olumsuz şeylerde duydum açıkçası ve geleceği kimse bilemez zaten en iyi falcı bile an ve bildiğim karşı taraf hakkındaki düşünceler bana yetiyor. Ki bazen durumları da biz etkiliyoruz etkileniyoruz

Merhaba, ben ilk yildiznamede Bergüzar Aral a baktirdim ..çok iyi baktı vade vermedi ama dedikleri zamn içinde oldu diyebilirim.akşam attım yogunlasamadigindan durumumum karışık olduğundan sabah baktı falıma gönderdi. Tartışma yaşayacaksıniz dedi, o falımi gondermeden 10 dakika önce tartıştık zaten..hiç iletisimimiz yokken bır anda tartıştık. Bunu hislerinin kuvvetli olmasına yoruyorum. Ayrıca ben Yildiz hanzadeyi berguzardan daha çok beğendim yasadigim herseyi harfiyen anlattı. Tabi emin olmamakla beraber..Çünkü Bergüzar ile soru cevap kısmında yazdığım herseyi bana yıldız hanzade falımda söyledi. Ya gerçekten çok hisli bır falı ya da şöyle düşünüyorum site sahibi olabilme ihtimali çok yüksek çünkü facebookta yıldız hanzade yildizname.com sitesini fazlaca ovenlerden. .birileri bana yardım etmeli artık. ..kendi aralarında paylaşım mi yapılıyor. Yada gerçekten yıldız hanzade çok mu iyi ćozemiyorum???

Bu durumda en kotu ihtimalle birinden biri iyi olmali, ilk hangisine baktirmistin? Ben tek Bergiuzar'a baktirdim iki defa ve beni soka soktu o sitede baskasina da baktirmamistim ustelik cok iyi bildi bana nokta atislari vardi

Bu durumda en kotu ihtimalle birinden biri iyi olmali, ilk hangisine baktirmistin? Ben tek Bergiuzar'a baktirdim iki defa ve beni soka soktu o sitede baskasina da baktirmamistim ustelik cok iyi bildi bana nokta atislari vardi
İlk Bergüzar a baktirmistim çokta beğendim.

keşke şu banu banada bilse idi gelişme olunca haber verirmisin ben merakediyorum hemen hemen aynı kişilerle enerjimiz tutuyordu ya :) .. birde telwede başka kimse varmı senin az çok beğendiğin..

Kızlar merhaba.Sizlere fallarla ilgili bir şeyler sormak için yeni üye oldum.Sorduğum kişinin hayatında başka biri olduğunu söyleyen Yeşil Çingene ve Naktaya mı inanmalı?Olmadığını söyleyen Gizem hatun,Geysu,Dennis,Nurbanu, Doğa'ya mı?Kafam çorba oldu.Anı ve karşı tarafı kim en iyi tasvir ediyor sizce?Başka birinin varlığı konusunda özellikle?

az önce yaşadığım gelişmeye dayanarak Doğa diyebilirm ama enerji meselesi bana tutar başkasına tutmaz.

Bence Bergüzar çok başarılı.

bende merak ediorum İnci diyarlıyı fiyatıda iyiymişçok online olmuyo ama galiba

keşke şu banu banada bilse idi gelişme olunca haber verirmisin ben merakediyorum hemen hemen aynı kişilerle enerjimiz tutuyordu ya :) .. birde telwede başka kimse varmı senin az çok beğendiğin..
Tellwe'de begendigim evremdamla iyi gibiydi ama onun en net gelecege yonelik soyledigi sey Mart sonu ciddi bir konusma olacagi idi bakalim boyle bir konusma olursa yazarim. Tellwe de begenmediklerim daha fazla burada begenilern Nakta, Chitra, Geysu bana bilememislerdi. Nakta o kadar alakasiz seyler soylemis ki yani yok suran agricak yok buranda saglik sorunu olabilir gibi seyler soylemis ki iliski fali atmistim, enerjisini de begenmedim negatif geldi bana.

Ciktigi an yazarim, burada aliyorum solugu hemen :) Yalniz bu ara hep ayni kisilere atiyorum yeni denemek istemiyorum, bir Berguzar'i denedim o da cok cok iyiydi bende ve enerjimiz cok tuttu onunla. 11 gun gecsin ona yine atacagim. Bu arada Yulee tellwe de garip bir yorumcu aslinda bence hisleri var baktirdigimda bir iki seyi bildi ama tam kullanamiyor hislerini sanki.

Nakta evlerden ırak ..

Anda Doga iyi bence, Gizem Hatun da fena degil, Nakta bana bilememisti gelecek soyledigi de pek olmadi, Yesil cingene de karakter analizinde fena degil ama birinin olup olmadigini goremiyor daha once sordugum kisi icin yok demisti hayatinda biri ama vardi.

telveye hiç güvenip bulaşmadım gerçi binnazda bu iadelerin kalkması ve herkesin fiyat yükseltmesiyle anlamsızlaştı artık yeni site bulmak istiyorum ama herkes çift profilli çıkıyor

anladım canım şu bergüzarı bende bi deneyeyim bakalım birde yule yi deneyebilirim.. bu arada nakta bende bildiği bazı durumlar oldu tabiki tam anlamıyla herşeyi bildi diyemem ama kadın cidden iyi enerji tuttuğunda..

Alıntı nasıl yapılıyor bilemedim.Yorumlarınız için teşekkürler.Açıkçası Çingenenin ve Naktanın başka birileri var demesi,benim olayları akışına bırakmayıp adamdan soğumama hatta nefret etmeme sebep oluyor.Emin olamıyorum.Karakter analizinde Saraylı da çok çok iyi bence.Ona göre de adam masum.Ama Çingene ve Nakta beni korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…