Tartışmadık bi hafta içinde de görüştük üstelik çok iyi vakit geçirdik.P
prki Doğa tartışma, 21 gün görüşme yok demişti çıktı mı söylediği?
Pembe evet ama olumsuz şeylerde duydum açıkçası ve geleceği kimse bilemez zaten en iyi falcı bile an ve bildiğim karşı taraf hakkındaki düşünceler bana yetiyor. Ki bazen durumları da biz etkiliyoruz etkileniyoruzBence engin gümüş çok pembe benim falı öyleydi ..geysuyuda çok beğenmedim oda ama sonucu bilmiş diyebilirim olumsuz oldu.Binnaz da elfinn gerçekten iyi çok net bakıyor..olmaz dediği olmuyor..
Bu durumda en kotu ihtimalle birinden biri iyi olmali, ilk hangisine baktirmistin? Ben tek Bergiuzar'a baktirdim iki defa ve beni soka soktu o sitede baskasina da baktirmamistim ustelik cok iyi bildi bana nokta atislari vardiMerhaba, ben ilk yildiznamede Bergüzar Aral a baktirdim ..çok iyi baktı vade vermedi ama dedikleri zamn içinde oldu diyebilirim.akşam attım yogunlasamadigindan durumumum karışık olduğundan sabah baktı falıma gönderdi. Tartışma yaşayacaksıniz dedi, o falımi gondermeden 10 dakika önce tartıştık zaten..hiç iletisimimiz yokken bır anda tartıştık. Bunu hislerinin kuvvetli olmasına yoruyorum. Ayrıca ben Yildiz hanzadeyi berguzardan daha çok beğendim yasadigim herseyi harfiyen anlattı. Tabi emin olmamakla beraber..Çünkü Bergüzar ile soru cevap kısmında yazdığım herseyi bana yıldız hanzade falımda söyledi. Ya gerçekten çok hisli bır falı ya da şöyle düşünüyorum site sahibi olabilme ihtimali çok yüksek çünkü facebookta yıldız hanzade yildizname.com sitesini fazlaca ovenlerden. .birileri bana yardım etmeli artık. ..kendi aralarında paylaşım mi yapılıyor. Yada gerçekten yıldız hanzade çok mu iyi ćozemiyorum???
İlk Bergüzar a baktirmistim çokta beğendim.Bu durumda en kotu ihtimalle birinden biri iyi olmali, ilk hangisine baktirmistin? Ben tek Bergiuzar'a baktirdim iki defa ve beni soka soktu o sitede baskasina da baktirmamistim ustelik cok iyi bildi bana nokta atislari vardi
Canim sua n bir belirsizlik var ben ara ara atiyorum ayni kisilere, Elfin ve Doga'ya attim en son su an bizim iletisim yok ama kopma bitme olmadigini soylediler ama hala da cevap yok o yuzden cikti mi emin degilim. Banu Yilmaz bildi bir sure ses olmayacak kafani baska seylere ver diye, Berguzar Aral da iyi yalniz o da bildi genel durumu ama gelecek soyledikleri hepsinin kopma olmayacagi git gelli bir durum olacagi.
az önce yaşadığım gelişmeye dayanarak Doğa diyebilirm ama enerji meselesi bana tutar başkasına tutmaz.Kızlar merhaba.Sizlere fallarla ilgili bir şeyler sormak için yeni üye oldum.Sorduğum kişinin hayatında başka biri olduğunu söyleyen Yeşil Çingene ve Naktaya mı inanmalı?Olmadığını söyleyen Gizem hatun,Geysu,Dennis,Nurbanu, Doğa'ya mı?Kafam çorba oldu.Anı ve karşı tarafı kim en iyi tasvir ediyor sizce?Başka birinin varlığı konusunda özellikle?
Bence Bergüzar çok başarılı.Merhaba, ben ilk yildiznamede Bergüzar Aral a baktirdim ..çok iyi baktı vade vermedi ama dedikleri zamn içinde oldu diyebilirim.akşam attım yogunlasamadigindan durumumum karışık olduğundan sabah baktı falıma gönderdi. Tartışma yaşayacaksıniz dedi, o falımi gondermeden 10 dakika önce tartıştık zaten..hiç iletisimimiz yokken bır anda tartıştık. Bunu hislerinin kuvvetli olmasına yoruyorum. Ayrıca ben Yildiz hanzadeyi berguzardan daha çok beğendim yasadigim herseyi harfiyen anlattı. Tabi emin olmamakla beraber..Çünkü Bergüzar ile soru cevap kısmında yazdığım herseyi bana yıldız hanzade falımda söyledi. Ya gerçekten çok hisli bır falı ya da şöyle düşünüyorum site sahibi olabilme ihtimali çok yüksek çünkü facebookta yıldız hanzade yildizname.com sitesini fazlaca ovenlerden. .birileri bana yardım etmeli artık. ..kendi aralarında paylaşım mi yapılıyor. Yada gerçekten yıldız hanzade çok mu iyi ćozemiyorum???
bende merak ediorum İnci diyarlıyı fiyatıda iyiymişçok online olmuyo ama galibaİnci Diyarlı fal baktıran oldu mu? Beğenen de var beğenmeyen de. Emin olamadım da merak ettim puanı çok düştü. Engin gümüş ben iki kez baktırdım anda iyi olabilir ama yakın gelecek bile tutmadı, çok tutarlı bulmadım. Vadeyi hep öteledi .. geysu nasıl sizce? Gerçi o Tellwe de ama sanki anda tutarlı geldi bana.
Birde tarih verse tam olacak ama vermiyor maalesefBence Bergüzar çok başarılı.
Bana şuana kadar hiç bir falcının vadesi tutmadı, verseler de tutmuyo yani merak etme. Hisseyat olarak ne hissediyosun diye sorduğum birkaç kişi var tutturan ama bence şansa çünkü katina zaten tarih vermiyor.Birde tarih verse tam olacak ama vermiyor maalesef
Tellwe'de begendigim evremdamla iyi gibiydi ama onun en net gelecege yonelik soyledigi sey Mart sonu ciddi bir konusma olacagi idi bakalim boyle bir konusma olursa yazarim. Tellwe de begenmediklerim daha fazla burada begenilern Nakta, Chitra, Geysu bana bilememislerdi. Nakta o kadar alakasiz seyler soylemis ki yani yok suran agricak yok buranda saglik sorunu olabilir gibi seyler soylemis ki iliski fali atmistim, enerjisini de begenmedim negatif geldi bana.keşke şu banu banada bilse idi gelişme olunca haber verirmisin ben merakediyorum hemen hemen aynı kişilerle enerjimiz tutuyordu ya :) .. birde telwede başka kimse varmı senin az çok beğendiğin..
Ciktigi an yazarim, burada aliyorum solugu hemen :) Yalniz bu ara hep ayni kisilere atiyorum yeni denemek istemiyorum, bir Berguzar'i denedim o da cok cok iyiydi bende ve enerjimiz cok tuttu onunla. 11 gun gecsin ona yine atacagim. Bu arada Yulee tellwe de garip bir yorumcu aslinda bence hisleri var baktirdigimda bir iki seyi bildi ama tam kullanamiyor hislerini sanki.keşke şu banu banada bilse idi gelişme olunca haber verirmisin ben merakediyorum hemen hemen aynı kişilerle enerjimiz tutuyordu ya :) .. birde telwede başka kimse varmı senin az çok beğendiğin..
Nakta evlerden ırak ..Tellwe'de begendigim evremdamla iyi gibiydi ama onun en net gelecege yonelik soyledigi sey Mart sonu ciddi bir konusma olacagi idi bakalim boyle bir konusma olursa yazarim. Tellwe de begenmediklerim daha fazla burada begenilern Nakta, Chitra, Geysu bana bilememislerdi. Nakta o kadar alakasiz seyler soylemis ki yani yok suran agricak yok buranda saglik sorunu olabilir gibi seyler soylemis ki iliski fali atmistim, enerjisini de begenmedim negatif geldi bana.
Anda Doga iyi bence, Gizem Hatun da fena degil, Nakta bana bilememisti gelecek soyledigi de pek olmadi, Yesil cingene de karakter analizinde fena degil ama birinin olup olmadigini goremiyor daha once sordugum kisi icin yok demisti hayatinda biri ama vardi.Kızlar merhaba.Sizlere fallarla ilgili bir şeyler sormak için yeni üye oldum.Sorduğum kişinin hayatında başka biri olduğunu söyleyen Yeşil Çingene ve Naktaya mı inanmalı?Olmadığını söyleyen Gizem hatun,Geysu,Dennis,Nurbanu, Doğa'ya mı?Kafam çorba oldu.Anı ve karşı tarafı kim en iyi tasvir ediyor sizce?Başka birinin varlığı konusunda özellikle?
Bence de aslinda hic elim gitmemisti, ben boyle attigim fallardan sonra negatif etkileniyorum ama cok konusuldu diye attim bir o bir de Elif Hanzade ikisi de agirlik yapti negatif hissettim sildim fallarini hemen.Nakta evlerden ırak ..
Ciktigi an yazarim, burada aliyorum solugu hemen :) Yalniz bu ara hep ayni kisilere atiyorum yeni denemek istemiyorum, bir Berguzar'i denedim o da cok cok iyiydi bende ve enerjimiz cok tuttu onunla. 11 gun gecsin ona yine atacagim. Bu arada Yulee tellwe de garip bir yorumcu aslinda bence hisleri var baktirdigimda bir iki seyi bildi ama tam kullanamiyor hislerini sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?