Binnaz Abla

A
Bence de aslinda hic elim gitmemisti, ben boyle attigim fallardan sonra negatif etkileniyorum ama cok konusuldu diye attim bir o bir de Elif Hanzade ikisi de agirlik yapti negatif hissettim sildim fallarini hemen.
Ayni sekilde bir o kadar alakasiz şekilde yorumlamisti falimi. .ve tabi ben yildiznamede yine denk geldim istemeyerek eylem turan ve nakta aynı kişileri. Burda bir üye yazınca anladım tabu aman dikkat. .bana tutmuyor bu falci.

İnci diyarlı' ya Ben baktırdım canım, hisli birine benziyor.. kahve fincanını inceliyor gibi hissettim.. vadesi var ana konu ile ilgili.. birde bundan ayrı olarak 4 vakitte şaşıracağın güzel haber alacaksın dedi.. sende neler dedi? Bildiği birşey oldu mu,gelişme olursa paylaşır mısın? 150 kredi iken baktırdım

Inci Diyarli adini duydum ama kredisi birden yukselmis yoksa deneyebilirdim, puani dusuk ama

Bence de aslinda hic elim gitmemisti, ben boyle attigim fallardan sonra negatif etkileniyorum ama cok konusuldu diye attim bir o bir de Elif Hanzade ikisi de agirlik yapti negatif hissettim sildim fallarini hemen.
Bende cok övüldüğü zaman atmıştım ama yorumlama tarzını beğenmedim. Soralım bakalım x kişisi şuan ne düşünüyor?tarzında biriyle konuşuyormuş gibi baktı. Gelecek bellisiz şuan ama anı cok da basarılı bulmadım

ben geçen ay güneş eryavuz diye birine kahve falı baktirmisim fallarımı okurken az önce kadın benim dün gece yaşayacağım olayı bilmiş arayacak deniz kenarı bir yerde akşam yemek yiyip konusacaksiniz demiş dün gece aynen dediğini yaşadım çok ilginç geldi bana

Nehir Ateşoğlu’da denenebilir kızlar. 14 dakikalık yapmış yorumunu ses tonu falan hoşuma gitti benim. Onunda birkaç nokta atşı oldu birde. Ben beğendim kadını. Binnaz’daki kredimi de Nehir ile bitirdim bakalım kimler patlayan fallar olacak?

Inci Diyarli adini duydum ama kredisi birden yukselmis yoksa deneyebilirdim, puani dusuk ama
Ben baktırdığımın ertesi günü 500 kredi oldu canım.. sesli bakmıştı bana. Hatta profilinde de olumsuza açık olun diyordu, olumlu yorum yaptı bana, bende fal sonrası sorumda, olumsuzlukları belirttim,lütfen boş ümit olmasın dedim,yine olumlu konuştu,inan boş ümit değil falın çok ferahlı çıkmış dedi.
Gelişme olursa baktıranlarda yazsa buraya çok iyi olur. Kredisi düşerse deneyebilirsin bence canım

Kankalar binnazda Deniz Kara diye bir hatuna baktırdım 6 tlye. Bence hisli ve güzel bakıyor. Neyse onu söylüyor yağlayıp ballamıyor. Fal kriziniz geldiğinde deneyin derim.

İlk Bergüzar a baktirmistim çokta beğendim.
ben söle diyeyim bergüzar ve yoldız bana tam zıt ama yıldız bnce salladı benim elim için daldan dala konar dedi ama asla öle biri değil bu ezik bir kadın istiyor falan dedi değil ama bergüzar bna daha gercekçi geldi ama fikir sizin

Yildiz bana da cok olumsuz bir yorum yapmisti. Kafamizdaki dusuncelerin olumsuz kisimlarini soyledigini dusunuyorum

Yildiz bana da cok olumsuz bir yorum yapmisti. Kafamizdaki dusuncelerin olumsuz kisimlarini soyledigini dusunuyorum
Banada sevgilin seni aldatmış dedi. Ben ne oluyor demeden yani kandırmış dedi. Sonrasında da seni yarı yolda bırakması da bir aldatmadır dedi. Allak bullak bişe oldu. Gerisini çok dinlemedim o yüzden falın

Banada sevgilin seni aldatmış dedi. Ben ne oluyor demeden yani kandırmış dedi. Sonrasında da seni yarı yolda bırakması da bir aldatmadır dedi. Allak bullak bişe oldu. Gerisini çok dinlemedim o yüzden falın

Bende begenmedim yani yildizin falini acayip olumsuz bakti bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…