Ayni sekilde bir o kadar alakasiz şekilde yorumlamisti falimi. .ve tabi ben yildiznamede yine denk geldim istemeyerek eylem turan ve nakta aynı kişileri. Burda bir üye yazınca anladım tabu aman dikkat. .bana tutmuyor bu falci.Bence de aslinda hic elim gitmemisti, ben boyle attigim fallardan sonra negatif etkileniyorum ama cok konusuldu diye attim bir o bir de Elif Hanzade ikisi de agirlik yapti negatif hissettim sildim fallarini hemen.
Oluyor aslında dün tüm gün online oldu. Ama kimse beklemiyordu. Puana göre fiyatı yüksek bence. O yüzden bilemedimbende merak ediorum İnci diyarlıyı fiyatıda iyiymişçok online olmuyo ama galiba
İnci diyarlı' ya Ben baktırdım canım, hisli birine benziyor.. kahve fincanını inceliyor gibi hissettim.. vadesi var ana konu ile ilgili.. birde bundan ayrı olarak 4 vakitte şaşıracağın güzel haber alacaksın dedi.. sende neler dedi? Bildiği birşey oldu mu,gelişme olursa paylaşır mısın? 150 kredi iken baktırdımİnci Diyarlı fal baktıran oldu mu? Beğenen de var beğenmeyen de. Emin olamadım da merak ettim puanı çok düştü. Engin gümüş ben iki kez baktırdım anda iyi olabilir ama yakın gelecek bile tutmadı, çok tutarlı bulmadım. Vadeyi hep öteledi .. geysu nasıl sizce? Gerçi o Tellwe de ama sanki anda tutarlı geldi bana.
Inci Diyarli adini duydum ama kredisi birden yukselmis yoksa deneyebilirdim, puani dusuk amaİnci diyarlı' ya Ben baktırdım canım, hisli birine benziyor.. kahve fincanını inceliyor gibi hissettim.. vadesi var ana konu ile ilgili.. birde bundan ayrı olarak 4 vakitte şaşıracağın güzel haber alacaksın dedi.. sende neler dedi? Bildiği birşey oldu mu,gelişme olursa paylaşır mısın? 150 kredi iken baktırdım
Bende cok övüldüğü zaman atmıştım ama yorumlama tarzını beğenmedim. Soralım bakalım x kişisi şuan ne düşünüyor?tarzında biriyle konuşuyormuş gibi baktı. Gelecek bellisiz şuan ama anı cok da basarılı bulmadımBence de aslinda hic elim gitmemisti, ben boyle attigim fallardan sonra negatif etkileniyorum ama cok konusuldu diye attim bir o bir de Elif Hanzade ikisi de agirlik yapti negatif hissettim sildim fallarini hemen.
Ben baktırdığımın ertesi günü 500 kredi oldu canım.. sesli bakmıştı bana. Hatta profilinde de olumsuza açık olun diyordu, olumlu yorum yaptı bana, bende fal sonrası sorumda, olumsuzlukları belirttim,lütfen boş ümit olmasın dedim,yine olumlu konuştu,inan boş ümit değil falın çok ferahlı çıkmış dedi.Inci Diyarli adini duydum ama kredisi birden yukselmis yoksa deneyebilirdim, puani dusuk ama
Kankalar binnazda Deniz Kara diye bir hatuna baktırdım 6 tlye. Bence hisli ve güzel bakıyor. Neyse onu söylüyor yağlayıp ballamıyor. Fal kriziniz geldiğinde deneyin derim.
Ne baktirdin canim iskambil mi ?
Tarot baktırdım
ben söle diyeyim bergüzar ve yoldız bana tam zıt ama yıldız bnce salladı benim elim için daldan dala konar dedi ama asla öle biri değil bu ezik bir kadın istiyor falan dedi değil ama bergüzar bna daha gercekçi geldi ama fikir sizinİlk Bergüzar a baktirmistim çokta beğendim.
ben söle diyeyim bergüzar ve yoldız bana tam zıt ama yıldız bnce salladı benim elim için daldan dala konar dedi ama asla öle biri değil bu ezik bir kadın istiyor falan dedi değil ama bergüzar bna daha gercekçi geldi ama fikir sizin
Banada sevgilin seni aldatmış dedi. Ben ne oluyor demeden yani kandırmış dedi. Sonrasında da seni yarı yolda bırakması da bir aldatmadır dedi. Allak bullak bişe oldu. Gerisini çok dinlemedim o yüzden falınYildiz bana da cok olumsuz bir yorum yapmisti. Kafamizdaki dusuncelerin olumsuz kisimlarini soyledigini dusunuyorum
Banada sevgilin seni aldatmış dedi. Ben ne oluyor demeden yani kandırmış dedi. Sonrasında da seni yarı yolda bırakması da bir aldatmadır dedi. Allak bullak bişe oldu. Gerisini çok dinlemedim o yüzden falın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?