bana başka birinin falını göndermişti:)Kankalar binnazda Deniz Kara diye bir hatuna baktırdım 6 tlye. Bence hisli ve güzel bakıyor. Neyse onu söylüyor yağlayıp ballamıyor. Fal kriziniz geldiğinde deneyin derim.
Meltem Yıldirim lutfen bana ulas
yok tatlım belki de çıkmıştır başka şeyler de falını tam hatırlamıyorum ki. ama ihtimal vermeyip aklımda kalan şeylerin çıkmış olması bir kez daha baktırma isteğini doğuruyor.......
günaydın canım dediği bişey daha mı çıktı yoksa yada fal krizimi:)
yok tatlım belki de çıkmıştır başka şeyler de falını tam hatırlamıyorum ki. ama ihtimal vermeyip aklımda kalan şeylerin çıkmış olması bir kez daha baktırma isteğini doğuruyor...
Banada çok olumsuz yorum yaptığı ama bir o kadarda geçmişi çok net anlattı. .benim düşüncem Yıldız Hanımın sitenin sahibi olduğu yönündeBanada sevgilin seni aldatmış dedi. Ben ne oluyor demeden yani kandırmış dedi. Sonrasında da seni yarı yolda bırakması da bir aldatmadır dedi. Allak bullak bişe oldu. Gerisini çok dinlemedim o yüzden falın
Olumsuz yorumu geçtim doğru değil. Aldatma konusuna hiç girmiyorum Ondan ayrılan bendım zaten yarı yolda bırakma konusunda da yanıldıBanada çok olumsuz yorum yaptığı ama bir o kadarda geçmişi çok net anlattı. .benim düşüncem Yıldız Hanımın sitenin sahibi olduğu yönünde
Ufff valla artık iyice inanıyorum onun site sahibi olmasina ...harfiyen Bergüzar hanıma yazdıklarımı anlattı bana yıldız hanzade. .Bu kadar bilebilmesi şaşırttı tabi...boşuna şaşırdım diye oturdum düşünüyorum şimdi sizler böyle yazınca. . ama böyle fikir alışverişi yaptığımızda çok mutlu oluyorummOlumsuz yorumu geçtim doğru değil. Aldatma konusuna hiç girmiyorum Ondan ayrılan bendım zaten yarı yolda bırakma konusunda da yanıldı
Meltem Yıldirim lutfen bana ulas
Bende iş kariyer için arıyorum bilen varsa söylesin kızlarKızlar ben aşk meşk değil de kariyer, iş güç konularında güzel bakan birini arıyorum. Şöyle yakın gelecekte fena değil dediğiniz biri var mı? Meltem olsaydı ona atardım, gideceğim seminerlere kadar bilmişti.
Binnazda 150 kredilik ara sıra ,belirli zamanlarda online olan falcıların( hepsi değil tabi) ikinci hesapları olduğunu düşünüyorum.. Hasibe doğanı Bende merak ediyorum... Elle tutulur bir yorum ya da çıkan olursa yazarsa bizede fikir olur..Kızlar Hasibe doğan kafama cidden takıldı gece yorum aldım baktıran varsa bana ses versin iki hesabı olabilir mi
Bende öyle düşünüyorumBinnazda 150 kredilik ara sıra ,belirli zamanlarda online olan falcıların( hepsi değil tabi) ikinci hesapları olduğunu düşünüyorum.. Hasibe doğanı Bende merak ediyorum... Elle tutulur bir yorum ya da çıkan olursa yazarsa bizede fikir olur..
Baktırim mi bende tavsiye edersen ? Kariyer için çok lazım banaiş kariyer için baktıran bir kişi de benim kızlar:) bu konu benim baya beklemede ve karışık ancak ön görü anlamında olaylar derin, selena ve geysu'nun söylediği şekilde ilerliyor diyebilirim ancak kesinleşene kadar bilemiyorum tam olarak
evet tatlım o inşallah bulurum..bu binnazabladaki meltem yıldırım dimi canım umarım bi şekilde dönüş yapar yada bulursun..
Kızlar Hasibe doğan kafama cidden takıldı gece yorum aldım baktıran varsa bana ses versin iki hesabı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?