Binnaz Abla

Kızlar falı bıraktımda binnaza girdim kredilerim varmış kahve de içerken o kalan kredileri kullanarak Hasibe doğana kahve falı gönderdim tabi ki son. Bilemedim yani hiçbirşey yazmadım kadına, saydı bana birşeyler başka profili var mı diye şüphe ettim, başka yorumcudan mı aldı bilgileri. Anlamadım yani iki nokta atışı var. Güvenemediğim için anlam veremedim. Var mı ondan yorum alan ?

....

günaydın canım dediği bişey daha mı çıktı yoksa yada fal krizimi:)
yok tatlım belki de çıkmıştır başka şeyler de falını tam hatırlamıyorum ki. ama ihtimal vermeyip aklımda kalan şeylerin çıkmış olması bir kez daha baktırma isteğini doğuruyor...

yok tatlım belki de çıkmıştır başka şeyler de falını tam hatırlamıyorum ki. ama ihtimal vermeyip aklımda kalan şeylerin çıkmış olması bir kez daha baktırma isteğini doğuruyor...

bu binnazabladaki meltem yıldırım dimi canım umarım bi şekilde dönüş yapar yada bulursun..

Banada sevgilin seni aldatmış dedi. Ben ne oluyor demeden yani kandırmış dedi. Sonrasında da seni yarı yolda bırakması da bir aldatmadır dedi. Allak bullak bişe oldu. Gerisini çok dinlemedim o yüzden falın
Banada çok olumsuz yorum yaptığı ama bir o kadarda geçmişi çok net anlattı. .benim düşüncem Yıldız Hanımın sitenin sahibi olduğu yönünde

Banada çok olumsuz yorum yaptığı ama bir o kadarda geçmişi çok net anlattı. .benim düşüncem Yıldız Hanımın sitenin sahibi olduğu yönünde
Olumsuz yorumu geçtim doğru değil. Aldatma konusuna hiç girmiyorum Ondan ayrılan bendım zaten yarı yolda bırakma konusunda da yanıldı

Olumsuz yorumu geçtim doğru değil. Aldatma konusuna hiç girmiyorum Ondan ayrılan bendım zaten yarı yolda bırakma konusunda da yanıldı
Ufff valla artık iyice inanıyorum onun site sahibi olmasina ...harfiyen Bergüzar hanıma yazdıklarımı anlattı bana yıldız hanzade. .Bu kadar bilebilmesi şaşırttı tabi...boşuna şaşırdım diye oturdum düşünüyorum şimdi sizler böyle yazınca. . ama böyle fikir alışverişi yaptığımızda çok mutlu oluyorumm

Kızlar ben aşk meşk değil de kariyer, iş güç konularında güzel bakan birini arıyorum. Şöyle yakın gelecekte fena değil dediğiniz biri var mı? Meltem olsaydı ona atardım, gideceğim seminerlere kadar bilmişti.

Bende iş kariyer için arıyorum bilen varsa söylesin kızlar
Geçen sene arnisa baktı iş için fos...... çok olumladı sözleşmeye kadar bahsetti ama görüşme ne sözleşme gördüm. Varsa bildiğiniz biri haber edin banada

Kızlar Hasibe doğan kafama cidden takıldı gece yorum aldım baktıran varsa bana ses versin iki hesabı olabilir mi

Kızlar Hasibe doğan kafama cidden takıldı gece yorum aldım baktıran varsa bana ses versin iki hesabı olabilir mi
Binnazda 150 kredilik ara sıra ,belirli zamanlarda online olan falcıların( hepsi değil tabi) ikinci hesapları olduğunu düşünüyorum.. Hasibe doğanı Bende merak ediyorum... Elle tutulur bir yorum ya da çıkan olursa yazarsa bizede fikir olur..

iş kariyer için baktıran bir kişi de benim kızlar:) bu konu benim baya beklemede ve karışık ancak ön görü anlamında olaylar derin, selena ve geysu'nun söylediği şekilde ilerliyor diyebilirim ancak kesinleşene kadar bilemiyorum tam olarak

Bende öyle düşünüyorum TheMySky dün kalan kredileri tüketmek için ona yettiği için attım bi türlü çözemedim. Söylemediğim birşeyi bildi soru da sormadım
Anlamadım şüpheleniyorum

Baktırim mi bende tavsiye edersen ? Kariyer için çok lazım bana

Ucuzmuş yakalarsam baktırayım ben. Çok baktırmıyorum kolay kolay ondan eğer önceki fallardan bakıyorsa benim hakkımda nokta atışı yapamaz.

Merhaba :) ben de yaklaşık 7 aydır Binnaz abla sitesine müdavim oldum diyebilirim. Ha bu ara bıraktım baktırmayı hakkım var baktırmak içimden gelmiyor ama size çıkan çıkmayan fallarımı anlatmak istiyorum:)
Şevval Erdal: erkek arkadasın subat ayında evlenme teklif edecek dedi. Cok emindi. Böyle birşey olmayacağına da ben emindim. Ve ben yanılmadım teklif falan olmadı.
Maya Demir: şubatın 19 unda konuşma yapacak ne zaman evleneceğinizi netleştireceksin dedi. Gel o zaman Tarot bakayım dedi. Açıkcası bu dediği cıkmadı amaaa.. erkek arkadaşının hukuki bir problemi var o çözülecek dedi bu kısmı cidden bildi.
Pelin Bilge Özdoğru: Bahar sonu teklif alacaksın dedi. Erkek arkadaşımın ismindeki harflerin çoğunu bildi. Bana cok olumlu konuştu 2 çocuğum olacakmış biri kız bana cok benzeyecekmiş. Baktırırken cok korkmuştum. Hadi insallah dediklerini çıkar diyorum.
Arnisa Bahadır: yani nokta atışı yoktu. O da bahar ayında teklif alacaksın dedi. Bahar’a girdik. Beklemedeyim.
Ada Balcı: Nisa’n mayıs ayında teklif alacaksın diyenlerden.
Haleh Çetiner: senin ya da onun Doğum gününde teklif edecek dedi. Bildiği bir konu oldu bir arkadaşına dikkat et onu hayatından çıkaracaksın dedi. Çıkardım da..
Şevdar Avaz: Nisa’n mayıs gibi evlilik teklifi alacaksın diyenlerden. Nokta atışları olmustu.
Hazar Erbab: mayıs ayında teklif alacaksın dedi.
Elif Hanzade: konuşması benim içimi karartmıştı. 2018 sonu teklif 2019 dügün dedi. Her ne kadar Nisa’n ayını istesem de mantıklı konuşan ve gidişatı gösteren bir yorum oldu. Bekleyip görelim.

Evet kızlar daha büssürü kişiye baktırmıştım ama yorumları siliyorum. Deftere yazdıklarımı sizinle paylaştım. Yani Nisan ayında teklif alacaksın demelerinin bana tek yararı bu gazla 10 kilo vermem oldu çıkan fal haberim olursa insallah haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…