Binnaz Abla

Ucuzmuş yakalarsam baktırayım ben. Çok baktırmıyorum kolay kolay ondan eğer önceki fallardan bakıyorsa benim hakkımda nokta atışı yapamaz.
Kariyer için baktırma derim, gece baktırdım geneldi aman aman yorum değildi ama söylemediğim iki şeyi bildiğinden şüpheleniyorum....iki hesabı var bence
Kariyer için birini bulursam sana haber ederim. Mavikurdele10 iki kişiye baktırdığını yazmış denenebilir

Baktırim mi bende tavsiye edersen ? Kariyer için çok lazım bana

derin ve selena maille bakıyor. selenaya uzun zamandır ulaşamıyorum 6 ay önce baktığı falında bugünleri görmüş diyebilirim ancak tam kesinleşen bir şey yok ah bi kesinleşsene yazacağım foruma hele geysu yaklaşık 8 aydır söylediği bir şey var o yüzden kesin baktır diyemiyorum benim daha zamanı olan bir süreç:) benim fallar geç çıkıyor bana anlamıyorum neden

falı bırakman çokkk iyi olmuş iyi giden bir sürecin varsa hiç değiştirmemen iyi paylaşımın için teşekkürler mesajının sonunu okuyunca tebessüm ettirdin beni umarım yaz aylarına teklifini almış ve nişanlanmış olarak girersin..

derin den yorum aldınmı canım sen o nasıl selena gibimi ?

Merhaba
Pelin Bilge Özdoğru'ya kahve falı mı baktırdınız?
Kızlar aranızda başka yorumu olan var mı bu falcı için?

Sevgiler

Bildiği ayrıntıyı hangi falcılara söyledin,geçmiş fallarını gözden geçir..
Ama bildiği başka detaylarda varsa, belki de hissiyat olabilir.. bildiği şeye Göre onu sen anlayabilirsin ancak canım

Merhaba kizlar, uzun bir süreden sonra gelip, çıkan ve patlayan fallarımı yazmak için geldim. Konu şu: hoşlandığın bir kişi var, onunla aramız bir sıcak bi soğuk, yani çok dengesiz bir arkadaşlığımız/flörttümüz var. Üç ay önce sosyal medyada onunla alakalı çok moralimi bozan birşey gördüm, o günden beri konuşmuyoruz.

Elfin Demet (Binnazabla):
Sosyal Medyada onunla alakalı beni şüpheye düşürecek birşey göreceğimi dedi, ondan sonrada bir ayrılık yaşanacağı ve bu ayrılık dan sonra bir ilişki başlayacağını dedi, sosyal medya ve ayrılık konusudan gerçekten nokta atışı yapti ve bunu 3-4 ay önceden bile bildi. Ama bundan sonra bir ilişkimiz olması mucize gibi birşey.

Yeşilçingene (Tellwe): hoşlandığım kişiyi en iyi tarif eden falcılardan biri. Gerçekten onun dediği gibi düşünüyor hoşlandığım kişi ve onun dediği gibi davranıyor, tekrar barışmak için son ve küçücük bir şans kaldığını dedi, ama pek umutlanma dedi. Bende umutlanmıyorum zaten.

Chitra (Tellwe): yeni yılda (2018) de kıskançlıktan dolayı aramızda sıkıntı çıkacağını söyledi ve ondan sonra bir ilişki olacağını dedi.

Nakta (Tellwe): ilk falımda şuan hoşlandığım kişile bir gelecek görmediğini söyledi ve Ağustosta yeni biri ile tanışacağımı dedi, ikinci falımdada yine Ağustos'ta yeni birisi ile tanışacağımı dedi ve benim eskisinden vazgeçeceğimi belirtti. Şuan onun dediği gibi ilerliyor herşey, şuan hoşlandığım kişiden vazgeçiyorum yavaş yavaş.

Encokempati (Tellwe): kısacası bu iş olmaz dedi

black_pearl (Tellwe): suan hoşlandığım kişi ile yeni tanışacağım bir kişinin arasında kalacağımı dedi

kızlar biryolunvar sema için ne düşünüyorsunuz ben seviyorum kendisini

kızlar biryolunvar sema için ne düşünüyorsunuz ben seviyorum kendisini
bir kere baktırdım ona. nokta atışı yaptığı birşey vardı diyemem ancak hisli olup olmadığı konusunda kesin yargıya varamadığım isimlerden. bana da iki vaade vermişti bu arada falını az çok hatırlıyorum istersen özelden atabilirsin

Ben çok baktıyorum ona aslında yine 1 yıldır vardır benim yaşadığım şeyler oluyor bazen şaşırıyorum hatta:) acaba son zamanlarda baktırıp çıktı diyen var mı diye merak ettim

Daha patlayan patlamayan falım yok ama burada bence en iyiler, hisliler doğrusu Nehir Ateşoğlu, Elfin Demet, Yasmin Hanım uğraşıyor çok iyi diyemem ama anda iyi, Seval Öztürkoğlu, Natali Derinsu, Esma Sultan.
Telefonla Mekselina ile Doğa Dan var onlara evde olmadığım için bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…