Kariyer için baktırma derim, gece baktırdım geneldi aman aman yorum değildi ama söylemediğim iki şeyi bildiğinden şüpheleniyorum....iki hesabı var benceUcuzmuş yakalarsam baktırayım ben. Çok baktırmıyorum kolay kolay ondan eğer önceki fallardan bakıyorsa benim hakkımda nokta atışı yapamaz.
Baktırim mi bende tavsiye edersen ? Kariyer için çok lazım bana
Merhaba :) ben de yaklaşık 7 aydır Binnaz abla sitesine müdavim oldum diyebilirim. Ha bu ara bıraktım baktırmayı hakkım var baktırmak içimden gelmiyor ama size çıkan çıkmayan fallarımı anlatmak istiyorum:)
Şevval Erdal: erkek arkadasın subat ayında evlenme teklif edecek dedi. Cok emindi. Böyle birşey olmayacağına da ben emindim. Ve ben yanılmadım teklif falan olmadı.
Maya Demir: şubatın 19 unda konuşma yapacak ne zaman evleneceğinizi netleştireceksin dedi. Gel o zaman Tarot bakayım dedi. Açıkcası bu dediği cıkmadı amaaa.. erkek arkadaşının hukuki bir problemi var o çözülecek dedi bu kısmı cidden bildi.
Pelin Bilge Özdoğru: Bahar sonu teklif alacaksın dedi. Erkek arkadaşımın ismindeki harflerin çoğunu bildi. Bana cok olumlu konuştu 2 çocuğum olacakmış biri kız bana cok benzeyecekmiş. Baktırırken cok korkmuştum. Hadi insallah dediklerini çıkar diyorum.
Arnisa Bahadır: yani nokta atışı yoktu. O da bahar ayında teklif alacaksın dedi. Bahar’a girdik. Beklemedeyim.
Ada Balcı: Nisa’n mayıs ayında teklif alacaksın diyenlerden.
Haleh Çetiner: senin ya da onun Doğum gününde teklif edecek dedi. Bildiği bir konu oldu bir arkadaşına dikkat et onu hayatından çıkaracaksın dedi. Çıkardım da..
Şevdar Avaz: Nisa’n mayıs gibi evlilik teklifi alacaksın diyenlerden. Nokta atışları olmustu.
Hazar Erbab: mayıs ayında teklif alacaksın dedi.
Elif Hanzade: konuşması benim içimi karartmıştı. 2018 sonu teklif 2019 dügün dedi. Her ne kadar Nisa’n ayını istesem de mantıklı konuşan ve gidişatı gösteren bir yorum oldu. Bekleyip görelim.
Evet kızlar daha büssürü kişiye baktırmıştım ama yorumları siliyorum. Deftere yazdıklarımı sizinle paylaştım. Yani Nisan ayında teklif alacaksın demelerinin bana tek yararı bu gazla 10 kilo vermem oldu çıkan fal haberim olursa insallah haber veririm
derin ve selena maille bakıyor. selenaya uzun zamandır ulaşamıyorum 6 ay önce baktığı falında bugünleri görmüş diyebilirim ancak tam kesinleşen bir şey yok ah bi kesinleşsene yazacağım foruma hele geysu yaklaşık 8 aydır söylediği bir şey var o yüzden kesin baktır diyemiyorum benim daha zamanı olan bir süreç:) benim fallar geç çıkıyor bana anlamıyorum neden
Merhaba :) ben de yaklaşık 7 aydır Binnaz abla sitesine müdavim oldum diyebilirim. Ha bu ara bıraktım baktırmayı hakkım var baktırmak içimden gelmiyor ama size çıkan çıkmayan fallarımı anlatmak istiyorum:)
Şevval Erdal: erkek arkadasın subat ayında evlenme teklif edecek dedi. Cok emindi. Böyle birşey olmayacağına da ben emindim. Ve ben yanılmadım teklif falan olmadı.
Maya Demir: şubatın 19 unda konuşma yapacak ne zaman evleneceğinizi netleştireceksin dedi. Gel o zaman Tarot bakayım dedi. Açıkcası bu dediği cıkmadı amaaa.. erkek arkadaşının hukuki bir problemi var o çözülecek dedi bu kısmı cidden bildi.
Pelin Bilge Özdoğru: Bahar sonu teklif alacaksın dedi. Erkek arkadaşımın ismindeki harflerin çoğunu bildi. Bana cok olumlu konuştu 2 çocuğum olacakmış biri kız bana cok benzeyecekmiş. Baktırırken cok korkmuştum. Hadi insallah dediklerini çıkar diyorum.
Arnisa Bahadır: yani nokta atışı yoktu. O da bahar ayında teklif alacaksın dedi. Bahar’a girdik. Beklemedeyim.
Ada Balcı: Nisa’n mayıs ayında teklif alacaksın diyenlerden.
Haleh Çetiner: senin ya da onun Doğum gününde teklif edecek dedi. Bildiği bir konu oldu bir arkadaşına dikkat et onu hayatından çıkaracaksın dedi. Çıkardım da..
Şevdar Avaz: Nisa’n mayıs gibi evlilik teklifi alacaksın diyenlerden. Nokta atışları olmustu.
Hazar Erbab: mayıs ayında teklif alacaksın dedi.
Elif Hanzade: konuşması benim içimi karartmıştı. 2018 sonu teklif 2019 dügün dedi. Her ne kadar Nisa’n ayını istesem de mantıklı konuşan ve gidişatı gösteren bir yorum oldu. Bekleyip görelim.
Evet kızlar daha büssürü kişiye baktırmıştım ama yorumları siliyorum. Deftere yazdıklarımı sizinle paylaştım. Yani Nisan ayında teklif alacaksın demelerinin bana tek yararı bu gazla 10 kilo vermem oldu çıkan fal haberim olursa insallah haber veririm
Pelin bana olumsuz konuşmuştu ama söyledklerni yaşadımMerhaba
Pelin Bilge Özdoğru'ya kahve falı mı baktırdınız?
Kızlar aranızda başka yorumu olan var mı bu falcı için?
Sevgiler
Bildiği ayrıntıyı hangi falcılara söyledin,geçmiş fallarını gözden geçir..Bende öyle düşünüyorumTheMySky dün kalan kredileri tüketmek için ona yettiği için attım bi türlü çözemedim. Söylemediğim birşeyi bildi soru da sormadım
Anlamadım şüpheleniyorum
derin den yorum aldınmı canım sen o nasıl selena gibimi ?
canım ben 1 yıldır yorum alırım derin'den. severim çok. tarzları farklı selenay'la
Ben baktırdım ona giriş, gelişme ve sonuç olarak yolladı falımı. İki aşamalı zamanı var dediklerine. Soru kısmında beğenmedim ama onu. Bir şey göremiyorum cevap veremeyeceğim dedi banakızlar biryolunvar sema için ne düşünüyorsunuz ben seviyorum kendisini
83 kredim var kendimi fakir gibi hissediyorum Binnaz’da
bir kere baktırdım ona. nokta atışı yaptığı birşey vardı diyemem ancak hisli olup olmadığı konusunda kesin yargıya varamadığım isimlerden. bana da iki vaade vermişti bu arada falını az çok hatırlıyorum istersen özelden atabilirsinkızlar biryolunvar sema için ne düşünüyorsunuz ben seviyorum kendisini
bir kere baktırdım ona. nokta atışı yaptığı birşey vardı diyemem ancak hisli olup olmadığı konusunda kesin yargıya varamadığım isimlerden. bana da iki vaade vermişti bu arada falını az çok hatırlıyorum istersen özelden atabilirsin
Merhaba:) evet kahve falı baktırdım unutmuşum o kısmı yazmayı :)Merhaba
Sevgiler
Ben artık sadece ondan alıyorum yorum, başarılı benceMerhaba
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?