İnci diyarlı' ya Ben baktırdım canım, hisli birine benziyor.. kahve fincanını inceliyor gibi hissettim.. vadesi var ana konu ile ilgili.. birde bundan ayrı olarak 4 vakitte şaşıracağın güzel haber alacaksın dedi.. sende neler dedi? Bildiği birşey oldu mu,gelişme olursa paylaşır mısın? 150 kredi iken baktırdım
Bence Pelin hissiyat anlamında çok başarılı. Olmaz dediği olmuyor sanki. Burda bir çok kişi aynı şeyi yazmış.demek ki doğru bir hissiyat..Ben artık sadece ondan alıyorum yorum, başarılı bence
Bence Pelin hissiyat anlamında çok başarılı. Olmaz dediği olmuyor sanki. Burda bir çok kişi aynı şeyi yazmış.demek ki doğru bir hissiyat..
Canım, arkadaşına detay sorabilir misin? Bana bir harf vererek ve o kişiden telefon haber alınca 4 vakite kadar, sevinçten göz yaşı döküp,elin ayağın birbirine dolanacak dedi.. bu tarz bişey mi demiş ona da? Özelden detay da verebilirim..Ben baktırmadım sadece düşündüm ama puanı çok düştü. Ama arkadaşım baktırdı ona da 4 hafta içinde bir haber duyup şaşıracaksın demiş. Size de aynısını demiş. Tuhaf geldi:))
Ben ona kahve falı attığım için kart için birşey diyemiyorum ama. Kahvede başarılı buluyorum onu. O yüzden öyle yazdımBu çok ilginç bi şey bana olmaz dediği oldu:) fazla olumsuz bakıyor bana hep kart okuyucusu olarak gelmiştir ve fazla nasihat verior tabi düşünceler değişir kendi tecrübem bu şekilde oldu
Ona da harf vermiş ama çok alakasız harfler dedi. Bir çok harf vermiş hatta. 3-4 tane. Sadece bir insandan 4 hafta içinde birşey duyacaksın çok şaşıracaksın demiş. Öyle söyledi ama aşk üzerine baktırmadı o genel bir faldı. Harfler çok alakasız dedi sadece.Canım, arkadaşına detay sorabilir misin? Bana bir harf vererek ve o kişiden telefon haber alınca 4 vakite kadar, sevinçten göz yaşı döküp,elin ayağın birbirine dolanacak dedi.. bu tarz bişey mi demiş ona da? Özelden detay da verebilirim..
İlk defa bir yorumcuya bir verdim dedi bana. Ama yorumlarına baktım beğenen de var ve Profili çok iddialı. Merak ettim başka baktıran oldu mu diye..Ona da harf vermiş ama çok alakasız harfler dedi. Bir çok harf vermiş hatta. 3-4 tane. Sadece bir insandan 4 hafta içinde birşey duyacaksın çok şaşıracaksın demiş. Öyle söyledi ama aşk üzerine baktırmadı o genel bir faldı. Harfler çok alakasız dedi sadece.
Ayy bilmiyorum, tamamen soğudum şu an cidden.. bendeki harf karşının adında geçiyor.. Hatta dedim ki lütfen boş ümit olmasın diye, o da boşa ümit vermiyorum, falım böyle,uzun ilişki ve karşılıklı yüzyüze görüşme görüyorum falın çok ferahlı dedi.. Artık ben herkesi vijdanı ile başbaşa bırakıyorum inan..Ona da harf vermiş ama çok alakasız harfler dedi. Bir çok harf vermiş hatta. 3-4 tane. Sadece bir insandan 4 hafta içinde birşey duyacaksın çok şaşıracaksın demiş. Öyle söyledi ama aşk üzerine baktırmadı o genel bir faldı. Harfler çok alakasız dedi sadece.
Bence de. Aslında hepimiz bir umut yaşıyoruz :)) umarım sana dedikleri çıkar.Ayy bilmiyorum, tamamen soğudum şu an cidden.. bendeki harf karşının adında geçiyor.. Hatta dedim ki lütfen boş ümit olmasın diye, o da boşa ümit vermiyorum, falım böyle,uzun ilişki ve karşılıklı yüzyüze görüşme görüyorum falın çok ferahlı dedi.. Artık ben herkesi vijdanı ile başbaşa bırakıyorum inan..
İnşallah canım hepimizin gönlündekini versin Rabbim..Bence de. Aslında hepimiz bir umut yaşıyoruz :)) umarım sana dedikleri çıkar.
Canim sen en son ne zamn baktrdin ona? Ya bana biraz pembe gelmisti sanirim ben i artik olumsuzz yorumlar tatmin ediyoBen çok baktıyorum ona aslında yine 1 yıldır vardır benim yaşadığım şeyler oluyor bazen şaşırıyorum hatta:) acaba son zamanlarda baktırıp çıktı diyen var mı diye merak ettim
Geysu beni sasirtan tek isimdi. Falini okudugumda kndime uzun bi sure gelememistim. Hatta fala inanmayan bi arkadasima yorumu attigimda gecmisi bu kadar iyi analiz etmesiyle onu da fala ikna etmistim. Ancak ne yazkki geysunun pembeci oldugunu dusunuyorum. Cunku bana kalirsa benim x kisinin hisleri hicte onun anlattigikadar yogun degil...Geysuyu merak ediyorum anda gerçekten başarılı mı? Gelecek için herkes patladı demiş ama anda gerçekten iyi mi denildiği kadar?
merak ettim onuda denemek isterim :))
Canim sen en son ne zamn baktrdin ona? Ya bana biraz pembe gelmisti sanirim ben i artik olumsuzz yorumlar tatmin ediyobi de burda arastirmistim fama sema ayni kisi filan demislerdi. Gerci famadan yorum almadm
Geysu beni sasirtan tek isimdi. Falini okudugumda kndime uzun bi sure gelememistim. Hatta fala inanmayan bi arkadasima yorumu attigimda gecmisi bu kadar iyi analiz etmesiyle onu da fala ikna etmistim. Ancak ne yazkki geysunun pembeci oldugunu dusunuyorum. Cunku bana kalirsa benim x kisinin hisleri hicte onun anlattigikadar yogun degil...
Tatlim geysu zaten kesnlikle hisli biri. Ben vaadesinde de degilim. Ama burada tek bi kisiy olumsuz konustgnu okumadim. Herkese pembe son. Anda da herkese x kisi seni sevio gercekten filan dio bu yuzden geysudan sogudum. Yoksa geysuyu sverm ve hislerindn emin oldugum tek kisi ama keske bu kadar pembe yorumlar yapmasa. Belki de bizi uzmek istemio bilemiorumGeysuyla enerjin umarım tutar dediklerini yaşarsan eğer senin falcın olur benim için öyle ama onun falını at kenara 1 yıl sonra gör neler olmuş neler bitmiş benimle öyle oldu şimdi geçmişe dönüp baktığımda ancak asla vade konusunda tutmadı yok asla tutmuyor da
Çıkmadı mı yani size göre? Anda çok başarılı yazmış herkes. Anda bile çıkmadı mı? Gelecek için zaten herkes olumsuz yazmışGeysu beni sasirtan tek isimdi. Falini okudugumda kndime uzun bi sure gelememistim. Hatta fala inanmayan bi arkadasima yorumu attigimda gecmisi bu kadar iyi analiz etmesiyle onu da fala ikna etmistim. Ancak ne yazkki geysunun pembeci oldugunu dusunuyorum. Cunku bana kalirsa benim x kisinin hisleri hicte onun anlattigikadar yogun degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?