Binnaz Abla

Çıkmadı mı yani size göre? Anda çok başarılı yazmış herkes. Anda bile çıkmadı mı? Gelecek için zaten herkes olumsuz yazmış (
Cikarsa yaza dugunum var :) burdan hepinize davetiye yollarm :) an konusuna gelirsek soyle diim adamin beni suan neden aramadgni benm hissetgm neyse harfi harfine soyledi. Ama benm demek istedigim su anda geysunun pembeci oldugunu dusunuorum yani burda olumsuz yoru yaptgi kisilere rastlamadim. Ama geysu dnenmeye deger mi deger. Keske dobra olsa da surekli danisani olsam

Bana hiç bu şekilde mutlu sonlar çizmedi aslında önceden ilk baktırmaya başladığım zamanlar kimi sorsam ilişki anlamında olabilir diyordu vade veriyordu gerçi yine:) gel gör ki eski sevgili konusunda naaıl bu kadar bildi şaşırıyorum ben yeni görüşmeye başlayıp sorduklarımla dikiş tutturamadım özelikle geçen yılın mayıs ayından itibaren bir kişiden bahsediyor kimi sorduysam artık olmayacak diyor ha o evlilik olayını yani zaten kimse demesin fallarında valla:) Forumun geysu için genel şikayeti sonları pembeye bağlaması işte umarım enerjiniz uyuşur

Ben enerji uyusma olayina zerre innanmiorum. Hisliyse iyi gunundeyse her turlu bakar. Geysu gecmisimi bu kadar iyi analiz eden tek isimdi. Suan tek senden duydum olumsuz yorumu oldugunu :) senin tespitlerini begeniorum. Geysunun pembeci olmadgni soylemen beni hem sevindirdi hem de pembeci konsundaki kesin yargimi degistirrdi. He hala pembeci degil de demiorum ama en azindan kesinligi yok ben de artik pembecidir ithaminin. Ay ne kadar kolay ikna oluorum yahu canim kendim :)

Canım şimdi bu konuda seni yanıltmak da istemem çünkü genel tecrübe falların sonunu evliliğe bağladığı ama işte benim tecrübem farklı oldu:) tamamen yanıldığı da oluyor çok faZla ama çıkana da tam çıkıyor öyle enteresan birisi

Denesem ?

Zeynep sabaha fal atmıştım öylesine 2 ay önce çıkmış oda
Eylem Tüzün patladı bende,, Engin gümüşün ilk falı çıktı ikinci patladı. Listem çok uzun isteyen varsa yazarım buraya ki bilginiz olsun.
Arnisa bana hiç çıkmadı!! enteresan bi şekilde boşanacak olan arkadaşıma çıktı kızlar, 9 ay eşi evden gittiydi, boşanma davası açıldı falan arnisa şubatta gelecek birleşme olacak daha kuvvetli vs vs ona çıktı.
Bana patladı

Zeynep Sabah'ı bende beğenirim ama vadesi dolmak üzere onunda henüz bir arama yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…