Cikarsa yaza dugunum var :) burdan hepinize davetiye yollarm :) an konusuna gelirsek soyle diim adamin beni suan neden aramadgni benm hissetgm neyse harfi harfine soyledi. Ama benm demek istedigim su anda geysunun pembeci oldugunu dusunuorum yani burda olumsuz yoru yaptgi kisilere rastlamadim. Ama geysu dnenmeye deger mi deger. Keske dobra olsa da surekli danisani olsamÇıkmadı mı yani size göre? Anda çok başarılı yazmış herkes. Anda bile çıkmadı mı? Gelecek için zaten herkes olumsuz yazmış(
Kizlar bu derin dediginiz binnazda mi ?
Tatlim geysu zaten kesnlikle hisli biri. Ben vaadesinde de degilim. Ama burada tek bi kisiy olumsuz konustgnu okumadim. Herkese pembe son. Anda da herkese x kisi seni sevio gercekten filan dio bu yuzden geysudan sogudum. Yoksa geysuyu sverm ve hislerindn emin oldugum tek kisi ama keske bu kadar pembe yorumlar yapmasa. Belki de bizi uzmek istemio bilemiorum
Ben enerji uyusma olayina zerre innanmiorum. Hisliyse iyi gunundeyse her turlu bakar. Geysu gecmisimi bu kadar iyi analiz eden tek isimdi. Suan tek senden duydum olumsuz yorumu oldugunu :) senin tespitlerini begeniorum. Geysunun pembeci olmadgni soylemen beni hem sevindirdi hem de pembeci konsundaki kesin yargimi degistirrdi. He hala pembeci degil de demiorum ama en azindan kesinligi yok ben de artik pembecidir ithaminin. Ay ne kadar kolay ikna oluorum yahu canim kendimBana hiç bu şekilde mutlu sonlar çizmedi aslında önceden ilk baktırmaya başladığım zamanlar kimi sorsam ilişki anlamında olabilir diyordu vade veriyordu gerçi yine:) gel gör ki eski sevgili konusunda naaıl bu kadar bildi şaşırıyorum ben yeni görüşmeye başlayıp sorduklarımla dikiş tutturamadım özelikle geçen yılın mayıs ayından itibaren bir kişiden bahsediyor kimi sorduysam artık olmayacak diyor ha o evlilik olayını yani zaten kimse demesin fallarında valla:) Forumun geysu için genel şikayeti sonları pembeye bağlaması işte umarım enerjiniz uyuşur
Ben enerji uyusma olayina zerre innanmiorum. Hisliyse iyi gunundeyse her turlu bakar. Geysu gecmisimi bu kadar iyi analiz eden tek isimdi. Suan tek senden duydum olumsuz yorumu oldugunu :) senin tespitlerini begeniorum. Geysunun pembeci olmadgni soylemen beni hem sevindirdi hem de pembeci konsundaki kesin yargimi degistirrdi. He hala pembeci degil de demiorum ama en azindan kesinligi yok ben de artik pembecidir ithaminin. Ay ne kadar kolay ikna oluorum yahu canim kendim:)
bende daha önce hiç baktırmadım mail ile bakıyormuş oda..
Evremdamla'ya baktıran oldu mu?nasıl?@basak baktirma naktaya diye seni uyarmıştım oysa :)
ben baktırdım. Anda iyiydi mart ayına kadar görüşme var dedi görüştük. Sonrası için dedikleri için birşey diyemiyorum. Bence baktırılabilir.Evremdamla'ya baktıran oldu mu?nasıl?
Kahve mi baktırdın?Tarot mu? Kahvesi kapalı hangisini göndersem acaba...Ben
ben baktırdım. Anda iyiydi mart ayına kadar görüşme var dedi görüştük. Sonrası için dedikleri için birşey diyemiyorum. Bence baktırılabilir.
Kahve bakmıyor şu an. Ben tarot göndermiştim.Kahve mi baktırdın?Tarot mu? Kahvesi kapalı hangisini göndersem acaba...
şu an uzakta görünüyor.Atsam bakar mı acaba??Kahve bakmıyor şu an. Ben tarot göndermiştim.
Zaten sıra oluyor bana 4 gün sonra bakmıştışu an uzakta görünüyor.Atsam bakar mı acaba??
Vadesi yaklaşıyor benimkinin,stres yaptım sanki :)ben baktırdım. Anda iyiydi mart ayına kadar görüşme var dedi görüştük. Sonrası için dedikleri için birşey diyemiyorum. Bence baktırılabilir.
Bir hafta bekledim ben onu düne kadar. Birde buradada üye olduğunu söyleyenler oldu çektim o yüzden falı dünEvremdamla'ya baktıran oldu mu?nasıl?
Bende çıkmıştı paylaşmıştımMerhabalar , Bergüzar Aral in çıkan falı varsa yazabilir misiniz. .
Denesem ?Bana hiç bu şekilde mutlu sonlar çizmedi aslında önceden ilk baktırmaya başladığım zamanlar kimi sorsam ilişki anlamında olabilir diyordu vade veriyordu gerçi yine:) gel gör ki eski sevgili konusunda naaıl bu kadar bildi şaşırıyorum ben yeni görüşmeye başlayıp sorduklarımla dikiş tutturamadım özelikle geçen yılın mayıs ayından itibaren bir kişiden bahsediyor kimi sorduysam artık olmayacak diyor ha o evlilik olayını yani zaten kimse demesin fallarında valla:) Forumun geysu için genel şikayeti sonları pembeye bağlaması işte umarım enerjiniz uyuşur
Zeynep Sabah'ı bende beğenirim ama vadesi dolmak üzere onunda henüz bir arama yok..Zeynep sabaha fal atmıştım öylesine 2 ay önce çıkmış oda
Eylem Tüzün patladı bende,, Engin gümüşün ilk falı çıktı ikinci patladı. Listem çok uzun isteyen varsa yazarım buraya ki bilginiz olsun.
Arnisa bana hiç çıkmadı!! enteresan bi şekilde boşanacak olan arkadaşıma çıktı kızlar, 9 ay eşi evden gittiydi, boşanma davası açıldı falan arnisa şubatta gelecek birleşme olacak daha kuvvetli vs vs ona çıktı.
Bana patladı
Bekliyorum , gelişme olursa yazacağım,vadesi daha var canımMerhabalar , Bergüzar Aral in çıkan falı varsa yazabilir misiniz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?