Banada vade vermedi hiç ummadığın bir an dediÇok sevinirim ,bana vade vermedi altı aylık süreç dedi . Size ne kadar zaman dilimi verdi ki
Aynen banada vermedi çıktı olumsuzdu çıktı, bugüne kadar tarih vade verenler patladı hep boşa Ümit, katina net tarih vermez demişti yüz yüze baktırdğım bi falcı.Banada vade vermedi hiç ummadığın bir an dedi
Zeynep pembeci değil bana aşırı olumsuz konuştu hakkını yiyemem doğru konuşmuşZeynep Sabah'ı bende beğenirim ama vadesi dolmak üzere onunda henüz bir arama yok..
Alev Tansel' çok baktırdım işi gücü tarih vermektir.Hiç daha tutturduğunu görmedim.Aynen banada vermedi çıktı olumsuzdu çıktı, bugüne kadar tarih vade verenler patladı hep boşa Ümit, katina net tarih vermez demişti yüz yüze baktırdğım bi falcı.
Alev tansel mesela 6 ağustosda mesaj alacaksın erkekten demişti soru kısmında olumsuza boşa umut vermeyin demiştim,, yok yok alacaksın o gün dedi : sonuç: hiç bi zaman. Artık tarih verene inanmıyorum
Doğru söylüyorsun olumsuzu söyler çok açık sözlü güvenirim ben ona...Ama şu var; falda olumsuzlar çıkar olumlu olan şeyler çıkmaz.Mesela ban geçen yıl Zeynep Sabah 3-4 ay arama yok demişti ve olmadı da gerçekten...Bu sefer 1,5 ay içinde arama olacak dedi bekliyorum daha bir kıpırtı yok.Arama olacak dedi ya çıkmaz biliyorummmm...kötü olsaydı çıkardı...!!!Zeynep pembeci değil bana aşırı olumsuz konuştu hakkını yiyemem doğru konuşmuş
Takılma vadelere
Kahinvanga'ya baktırdınız mı?BYV daki...çok kötü yaaa...berbat ki ne barbat...yorum yapmıştım onuda yazmamışlar...sahtekarlar..Aynen banada vermedi çıktı olumsuzdu çıktı, bugüne kadar tarih vade verenler patladı hep boşa Ümit, katina net tarih vermez demişti yüz yüze baktırdğım bi falcı.
Alev tansel mesela 6 ağustosda mesaj alacaksın erkekten demişti soru kısmında olumsuza boşa umut vermeyin demiştim,, yok yok alacaksın o gün dedi : sonuç: hiç bi zaman. Artık tarih verene inanmıyorum
Canım Katina vade vermez dedi, ben tarih istedim birde gelen kartıma göre ( hem sistem de,hemde kendi yaptığı açılım da aynı sabır kartı gelince,Pekde anlamam kartlardan,hatta bilen varsa söylerse mutlu olurum,3 sabır kartı gelmiş ) içinden geçen 3 vadeyi söyledi, 3 ay olarak hissediyorum dedi, pembe tablo çizmiyor, mesela bana seni yorar , ama sabredersen olur dedi. Dediğine Göre Mayıs sonu.. ve özellikle bana vadeyi bekleme, bekleme enerjisine girme dedi, aklında bulunsun.. sana dediği vade, senin içinde bulunduğun duruma uygun mu, yani mantıken 6 ay ? Benimki ortalama uygun (tabi bana benimki uzun geliyor :))Çok sevinirim ,bana vade vermedi altı aylık süreç dedi . Size ne kadar zaman dilimi verdi ki
Ben memnun kalmadım, kahinbabavangadan, iade hakkım gelince,iade isticem. Benim sorumu allayıp pullayıp fal diye yollamış canım, tabi tercih senin.Kahinvanga'ya baktırdınız mı?BYV daki...çok kötü yaaa...berbat ki ne barbat...yorum yapmıştım onuda yazmamışlar...sahtekarlar..
Bakırköy de bana bakan kadın katina tarih vermez demişti ki annesi de katşna bakarmış zamanında bu kadının ben eylül başında baktırdım orda, bana tarih isteme Yok öyle bişey, ama bir ay hissediyorum demişti iş için görüşmem vardı 1 ay ama olumsuz demişti. 1 ay sonra iş görüşmesi oldu olumsuz. Tarih verenler hiç tutmadı, beklediğimiz için çıldırıyoruz itiyoruz olacak olanı bile durum basıtCanım Katina vade vermez dedi, ben tarih istedim birde gelen kartıma göre ( hem sistem de,hemde kendi yaptığı açılım da aynı sabır kartı gelince,Pekde anlamam kartlardan,hatta bilen varsa söylerse mutlu olurum,3 sabır kartı gelmiş ) içinden geçen 3 vadeyi söyledi, 3 ay olarak hissediyorum dedi, pembe tablo çizmiyor, mesela bana seni yorar , ama sabredersen olur dedi. Dediğine Göre Mayıs sonu.. ve özellikle bana vadeyi bekleme, bekleme enerjisine girme dedi, aklında bulunsun.. sana dediği vade, senin içinde bulunduğun duruma uygun mu, yani mantıken 6 ay ? Benimki ortalama uygun (tabi bana benimki uzun geliyor :))
Nerede bakıyo ????Kahinvanga'ya baktırdınız mı?BYV daki...çok kötü yaaa...berbat ki ne barbat...yorum yapmıştım onuda yazmamışlar...sahtekarlar..
Tellwede bakıyor canımNerede bakıyo ????
sen kötü düşünme canımDoğru söylüyorsun olumsuzu söyler çok açık sözlü güvenirim ben ona...Ama şu var; falda olumsuzlar çıkar olumlu olan şeyler çıkmaz.Mesela ban geçen yıl Zeynep Sabah 3-4 ay arama yok demişti ve olmadı da gerçekten...Bu sefer 1,5 ay içinde arama olacak dedi bekliyorum daha bir kıpırtı yok.Arama olacak dedi ya çıkmaz biliyorummmm...kötü olsaydı çıkardı...!!!
Telwee beni çekmiyo ya ama Banu Yılmaz’a baktırmıştım olmamıştı oda meselaTellwede bakıyor canım
Denesem ?
Canım ben bu konuda bir şey söylemek istemem çünkü sana çıkmaz üzülürüm yalnız forumun çok fazla bahsettiği bir isim olduğu için aratınca görebilirsin bir sürü üye hakkında tecrübelerini paylaşmış
yok Bir Yolun Var da bakıyor çoooookkkkk köötttüüü...Nerede bakıyo ????
BYV da iade hakkı nasıl oluyor???Ben memnun kalmadım, kahinbabavangadan, iade hakkım gelince,iade isticem. Benim sorumu allayıp pullayıp fal diye yollamış canım, tabi tercih senin.
''Kahinvanga''Bir Yolun Var daki..O senin dediğin başka Telwe dekiBen memnun kalmadım, kahinbabavangadan, iade hakkım gelince,iade isticem. Benim sorumu allayıp pullayıp fal diye yollamış canım, tabi tercih senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?