Ben yanlis aktardim size Bana şoyle söyledi 6 aylık süreci anlatır katına dedi ..6 ay içerisinde herhangi bir gün yani...bekle bekle bekle..Canım Katina vade vermez dedi, ben tarih istedim birde gelen kartıma göre ( hem sistem de,hemde kendi yaptığı açılım da aynı sabır kartı gelince,Pekde anlamam kartlardan,hatta bilen varsa söylerse mutlu olurum,3 sabır kartı gelmiş ) içinden geçen 3 vadeyi söyledi, 3 ay olarak hissediyorum dedi, pembe tablo çizmiyor, mesela bana seni yorar , ama sabredersen olur dedi. Dediğine Göre Mayıs sonu.. ve özellikle bana vadeyi bekleme, bekleme enerjisine girme dedi, aklında bulunsun.. sana dediği vade, senin içinde bulunduğun duruma uygun mu, yani mantıken 6 ay ? Benimki ortalama uygun (tabi bana benimki uzun geliyor :))
Benim gibi Alev yüzünden tarih kurbanı olmaktan iyi canım, alıştık beklemeyeBen yanlis aktardim size Bana şoyle söyledi 6 aylık süreci anlatır katına dedi ..6 ay içerisinde herhangi bir gün yani...bekle bekle bekle..
Hayır ama ben binazda nehire bakırmıştım tavsiye ederim nokta atışı çoktu 5 falı çıktı bende ama en sonu patladı.Arkadaşlar hiç kahve falından anlayan var mı? Fincanlarımı özelden göndersem nasıl olur?Bu falcılarda bir şey yok hepsi boş vallahi...
Enerji meselesi sanırım canım,Banu bana iade etti, sıkıntı var falında dedi, canlıya çağırdı,duvarına yazdım cevap vermedi.. bende tekrar yollamadım.Telwee beni çekmiyo ya ama Banu Yılmaz’a baktırmıştım olmamıştı oda mesela
BYV orayı bilmiyorum canım, tellwede 10 gün beklemeniz gerek diye uyarı verdi sistem.yeni iade için.BYV da iade hakkı nasıl oluyor???
Evet ben telvedekine baktırdım, BYV yi denemedim canım''Kahinvanga''Bir Yolun Var daki..O senin dediğin başka Telwe deki
Anladım canım, yani vade olmaması zor cidden,ne olacağını bilmeden ama en azından olayların nasıl ilerleyeceğinden bahsetmiştir,ona göre az çok kestirirsin belki durumu.. gerçi vade olsada aynı,bekliyoruz elimiz kolumuz bağlıBen yanlis aktardim size Bana şoyle söyledi 6 aylık süreci anlatır katına dedi ..6 ay içerisinde herhangi bir gün yani...bekle bekle bekle..
Durumu dediginiz gibi az çok kestirdim ama belirsizlik yoruyor işteAnladım canım, yani vade olmaması zor cidden,ne olacağını bilmeden ama en azından olayların nasıl ilerleyeceğinden bahsetmiştir,ona göre az çok kestirirsin belki durumu.. gerçi vade olsada aynı,bekliyoruz elimiz kolumuz bağlı
Arkadaşlar iyi akşamlar. Appstore hesabım Tailand üzerinden ele geçirildi. Allahtan artık online fal baktırmadığım için kredi kart bilgilerimi silmiştim. Kredi yüklerken appstore üzerinden yüklüyordum önceden. Siz de dikkatli olun lütfen. Kredi yüklemesinden sonra ödeme bilgilerini temizleyin. Kart bilgilerimiz ele geçmesin.
Doruk ve eceyi tavsiye etmiyorum, Ece çok pembe bir yorum yapmıştı. Selime bana aile büyüğüm vefat edecek demişti kendime gelememiştim çok ağır sert bi şekilde yazmıştı bunu şok oldum. Şikayet de ettim.Kızlar fal krizim tuttu da200 krediye kadar limit koydum kendime. Şu an baktırabileceklerim arasında
İlknur Soydan
Yıldız Yetkin
Doruk Ege
Ece Gülener
Selime Demiral
Sevinç Deniz
Toprak Hancı
Işıl Öz
Aysun Kırdeniz
İrem Devin var. Hangisi bunların içinde iyi denebilir?
Doruk ve eceyi tavsiye etmiyorum, Ece çok pembe bir yorum yapmıştı. Selime bana aile büyüğüm vefat edecek demişti kendime gelememiştim çok ağır sert bi şekilde yazmıştı bunu şok oldum. Şikayet de ettim.
Patladı allahtan falı, kursa gideceğimi de söyledi ama kesinlikle yoktu öyle bi durum. Işıl 2 hafta sonra erkekten haber evlilik....... yalandı.
Aysun da gebe kaldığımı söyledi uzun zaman önce o da yanlış bilgi.
Yıldızdan uzak dur. Falı bende daha var canım, copt paste sana Yemin ederim, falları uzun ama çıkmıyo soruna cevap vermiyor, 2 hafta sonra gelecek telefonla konuşacaksın demişti, asla olmadı.
Soruma 2 cümle cevap geldi. Ama fal upuzun, çünkü anahtar, Zeytin ve ayna figürlerinden bahsetti.
Bende durum buydu canım, inan iyi olsa dene derim ama......... bomboşşşş
Vallahi baktırma, biriktir az dahaAy öyle diyorsan baktırmam beybisi kredileri biriktirip baktırıyorum zaten boşa giderse üzülürüm. Tüh bee tam da krizim gelmişti fakirlere düzgün bakan falcı da yok
Vallahi baktırma, biriktir az daha
Detay verdin mi spesifik sorunda,vade verdi mi, ben vermiştim detay biraz.. çok emin konuştu bana.. sana da şaşıracağın bir haber alacaksın gibi birşey dedi miInci diyarli yi merak edenler 49 kredi ken baktrdm Ben begenmedim cok kisaydi ve durum tespiti yanlisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?