Binnaz Abla

Arkadaşlar hiç kahve falından anlayan var mı? Fincanlarımı özelden göndersem nasıl olur?Bu falcılarda bir şey yok hepsi boş vallahi...

Ben yanlis aktardim size Bana şoyle söyledi 6 aylık süreci anlatır katına dedi ..6 ay içerisinde herhangi bir gün yani...bekle bekle bekle..

Arkadaşlar hiç kahve falından anlayan var mı? Fincanlarımı özelden göndersem nasıl olur?Bu falcılarda bir şey yok hepsi boş vallahi...
Hayır ama ben binazda nehire bakırmıştım tavsiye ederim nokta atışı çoktu 5 falı çıktı bende ama en sonu patladı.

Ben yanlis aktardim size Bana şoyle söyledi 6 aylık süreci anlatır katına dedi ..6 ay içerisinde herhangi bir gün yani...bekle bekle bekle..
Anladım canım, yani vade olmaması zor cidden,ne olacağını bilmeden ama en azından olayların nasıl ilerleyeceğinden bahsetmiştir,ona göre az çok kestirirsin belki durumu.. gerçi vade olsada aynı,bekliyoruz elimiz kolumuz bağlı

Durumu dediginiz gibi az çok kestirdim ama belirsizlik yoruyor işte

Arkadaşlar iyi akşamlar. Appstore hesabım Tailand üzerinden ele geçirildi. Allahtan artık online fal baktırmadığım için kredi kart bilgilerimi silmiştim. Kredi yüklerken appstore üzerinden yüklüyordum önceden. Siz de dikkatli olun lütfen. Kredi yüklemesinden sonra ödeme bilgilerini temizleyin. Kart bilgilerimiz ele geçmesin.

Nasıl siliyorduk?

Doğa Dan a katina baktırdım. Duygularımı yaşadıklarımı iyi analiz etti. Nerden bilebilir ki. Yalnız sitedeki güncel ilişki durumuma göre yorum yaptı.o kadar hızlı konuştu ki araya giremedim düzeltmek için. Ama gayet hissiyatlı gibi geldi bana. Birşeyler var. Tekrar denermiyim evet neden olmasın.

Kızlar fal krizim tuttu da 200 krediye kadar limit koydum kendime. Şu an baktırabileceklerim arasında

İlknur Soydan
Yıldız Yetkin
Doruk Ege
Ece Gülener
Selime Demiral
Sevinç Deniz
Toprak Hancı
Işıl Öz
Aysun Kırdeniz
İrem Devin var. Hangisi bunların içinde iyi denebilir?

Doruk ve eceyi tavsiye etmiyorum, Ece çok pembe bir yorum yapmıştı. Selime bana aile büyüğüm vefat edecek demişti kendime gelememiştim çok ağır sert bi şekilde yazmıştı bunu şok oldum. Şikayet de ettim.
Patladı allahtan falı, kursa gideceğimi de söyledi ama kesinlikle yoktu öyle bi durum. Işıl 2 hafta sonra erkekten haber evlilik....... yalandı.
Aysun da gebe kaldığımı söyledi uzun zaman önce o da yanlış bilgi.
Yıldızdan uzak dur. Falı bende daha var canım, copt paste sana Yemin ederim, falları uzun ama çıkmıyo soruna cevap vermiyor, 2 hafta sonra gelecek telefonla konuşacaksın demişti, asla olmadı.
Soruma 2 cümle cevap geldi. Ama fal upuzun, çünkü anahtar, Zeytin ve ayna figürlerinden bahsetti.
Bende durum buydu canım, inan iyi olsa dene derim ama......... bomboşşşş

Ay öyle diyorsan baktırmam beybisi kredileri biriktirip baktırıyorum zaten boşa giderse üzülürüm. Tüh bee tam da krizim gelmişti fakirlere düzgün bakan falcı da yok

Inci diyarli yi merak edenler 49 kredi ken baktrdm Ben begenmedim cok kisaydi ve durum tespiti yanlisti

Inci diyarli yi merak edenler 49 kredi ken baktrdm Ben begenmedim cok kisaydi ve durum tespiti yanlisti
Detay verdin mi spesifik sorunda,vade verdi mi, ben vermiştim detay biraz.. çok emin konuştu bana.. sana da şaşıracağın bir haber alacaksın gibi birşey dedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…