Binnaz Abla

Detay verdin mi spesifik sorunda,vade verdi mi, ben vermiştim detay biraz.. çok emin konuştu bana.. sana da şaşıracağın bir haber alacaksın gibi birşey dedi mi
Hicbir detay vermedim ben sadece biten iliskim hakkindah ne hissdyrsnz diye sordum 1 ay icinde donus var dedi ama sebepler yanlis ti yani hic tutmadit cok kisa ve tespiti yanlis ti cikacagni sanmiyrun

Hicbir detay vermedim ben sadece biten iliskim hakkindah ne hissdyrsnz diye sordum 1 ay icinde donus var dedi ama sebepler yanlis ti yani hic tutmadit cok kisa ve tespiti yanlis ti cikacagni sanmiyrun
Bana da sorumdan yola çıkmış olabilir.. ben mecburen detay veriyorum.. karşı farklı bir durumda, o durumu belirtmezsem, yok aranızda yol var,yok başkası var,ya da klasik sevgili ayrılıkları yorumları alıyorum. Kimseye güven kalmadı, işini hakkıyla yapan yok denecek kadar az..

Eger sana olumluysa umarim cikar tatlim ama Ben kendi falim adina pek bir beklentim yok cunku durum analizi yanlis.

Eger sana olumluysa umarim cikar tatlim ama Ben kendi falim adina pek bir beklentim yok cunku durum analizi yanlis.
Canım , başka birine daha şaşıracağın haber alıcaksın demiş.. falım olumlu olsada, beklentim yok ama,her geçen gün ümidim biraz daha azalıyor zaten..

Maya Demir için ne diyorsunuz? Sitedeki yorumlar çok iyi. Ben baktırmıştım bir kez. Ama dediği şeyler olmadı. Fiyatı pahalı yakalamak zaten çok güç. Gerçekten Çok bildiği şeyler oluyor mu merak ediyorum. Baktıran varsa yazabilir mi?

iyi günler arkadaşlar aranızda Elif Işık'tan yorum alanınız varmı yorumları nasıl çıkıyormu çıkmıyormu,ben yorum aldım kendisinden,anlık durumlarda iyi ama yakın gelecek için söyledikleri çıkıyormu diye merak ettim binnazda eski bir yorumcu fal baktıran oldumu hiç aranızda

Bence tırt. Naçizane fikrim:) iyi fal baktığını düşünmüyorum

Canım , başka birine daha şaşıracağın haber alıcaksın demiş.. falım olumlu olsada, beklentim yok ama,her geçen gün ümidim biraz daha azalıyor zaten..
Haklisin benzer yorumlar guven vermiyor gercekten umarim hakkinda hayirlisi olur benim bu zaman a kadar Kahve de tek begendgm nehir oldu oda tamami degil.

ben baktirdim o yorumları neye göre yapıyorlar anlamıyorum abartılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…