Binnaz Abla

Banlar kraliçesi,çok hoşuma gitti ya ahahahhaahhhaaahhh.Tolincik diyorum ben senin espriler bomba.

onlıne fallarda kesmez oldu artık benı ya telde fala başlıycam yakında
Bacı hepsi aynı vallaha.Yüzyüzesi,telefonu hepsi.En azında burdaki avantajımız oturduğumuz yerde baktırıyoruz,sokak sokak falcı adresi aramıyoruz.

ben burdayımda rumi hala yok ya offf baktırmıycak olsaydım varya kesın onlıne olurdu püfff

Rumii gunici online gorunuyor ama en son 3 gun once girmis.

Bu ay maddi gocukteyim, ama gelecek ay MedyumTuna ya baktircam

Son düzenleme:
Bacı hepsi aynı vallaha.Yüzyüzesi,telefonu hepsi.En azında burdaki avantajımız oturduğumuz yerde baktırıyoruz,sokak sokak falcı adresi aramıyoruz.
ya orasıda oyle tabı ama ne bılıyım kafa karışıklıgı oluyo boylede mesela melege baktırdıgım ılk falı cok cok olumluydu cıkmadı sonrakı baktırdıgım fal olumsuzdu bı kısmı cıktı eee bun ne sımdı melege bılıyomu demelıyım bılmıyomu ıste bu nokta benım kafamı karıştırıyo mesela mert kısılık analızını cok ıyı yapıyo içinde oldugun psıkolojık durumu cok ıyı bılıyo ama fal namına cıkan pek bısey olmadı bana o yuzden artık falcı ya tam bılsın yada hıc bılemesın kafa arısıklıgı yapmasın ıstıyorum

Benim son favorilerim;Barış,Zeus,Taha.Tabi faldır belli olmaz,bunlar bana iyi gelenler.Üçüde tarot.

Tahaya baktırmıştım, yazılı fal her ne kadar çok bilmiş vay be desemde sesli fal kadar tatmin etmiyor beni Bu arada devam eden ilişkime tüm baktırdıklarım evlilik diyor. Bir tek melek ayrılık dedi. Bakacağız

Taaaa aylar önce kredi satın almışım 1 tarotunu kullanmışım, 1 tarotunu defneye yolladım, 1 tarot kaldı. Sitede yapılanmaya gidiyormuş, kalan 1 tarotumu 20 ocağa kadar kullanmalıymışım, yani önerilebilecekler falsepetinden olmalı. Melih ile ilkaya da baktırmıştım sanırım geçen yıl, ortalama bir faldı. Hiç hayatım boyunca vay beee nokta atışı yaptı dediğim bir falcı olmadı benim düşündüm de şimdi :44:

Evet ya Mert gerçekten tarotta durum analizinde on numara.Gelecek şubat bende,olmazsa Reiki patlayan diğer fallarımın yanında rafa kalkıcak.

Bak yine sen bilirsin tabi ama 12 ocakta alex muradov online olacak.Yorumlardan birinde"1,5 yıl önce baktırdım hepsi çıktı"yazmış.Ben baktırmayı düşünüyorum,istersen onu dene.

Bak yine sen bilirsin tabi ama 12 ocakta alex muradov online olacak.Yorumlardan birinde"1,5 yıl önce baktırdım hepsi çıktı"yazmış.Ben baktırmayı düşünüyorum,istersen onu dene.

Bilmemki :26: 12 ocakta seminerim var benim, net başında bekleyemem sanırım
Siz daha önce baktırmışmıydınız alex'e?

merak etme son bı senedır benımde olmadı ufff melek olumsuzları bılmede on numara o yzden unut melegın soyledıklerını aklına bıle getırme kı cıkmasın

merak etme son bı senedır benımde olmadı ufff melek olumsuzları bılmede on numara o yzden unut melegın soyledıklerını aklına bıle getırme kı cıkmasın

Ben zaten çok fal baktıran biri değilim 4-5 ay da bir aklıma gelirse o da
O değil de zamanında ablam benim rezzan kiraz'a baktırmıştı çok da ciddi bir para ödeyerek. Anneannemin vefat tarihi dahil(gününü bile) söylemişti. Ama not almamış ablam, aklında kalanların hepsini yaşadı

Bilmemki :26: 12 ocakta seminerim var benim, net başında bekleyemem sanırım
Siz daha önce baktırmışmıydınız alex'e?
Yok canım onu bende ilk defa denemiş olacağım.Bide sanırım sesli bakıyordu.Öyle çıktığını yazan yorumu okuyunca merak sardı beni.İstersen ben o gün baktırır buraya yazarım zaten sende sonraki gün baktırırsın.Sonuçta sadece tek bi gün sisteme girecek değil.Ayın yirmisine kadar kesin yakalarsın.Ha olmadı başka birine baktırırsın istersen.Sen bilirsin ben kredin boşa gitmesin isterim,olabilecek en iyi alternatifleri düşündüm senin için.Tabiki karar senin canım.

Rezzan kirazın nosu varmı halen elinizde?Varsa özelden yazarmısın?En azından şu an kaça bakıyo onu arar sorarım.

Aralık 12 den sonra buradayım diyor canım, ocak 12 değil :44:
Ne demek düşünceler paylaşılıyor burada, teşekkür ederim cevaplarına

Rezzan kirazın nosu varmı halen elinizde?Varsa özelden yazarmısın?En azından şu an kaça bakıyo onu arar sorarım.

Yok, ben daha çocuktum bu olay olduğunda, ablam da yeni genç kız idi Hala ara ara söyler, nasıl not almadım diye

Ayy burdayım alcanzarcim...derya ablanin sitesini kesfetmekle mesguldum..ne guzel bedavaymis bütün falla bakriyorum :))) rezzan ablaya fal gonderdim site sorunlu giremiyorum((( bu arada kizlarrr rezzan kiraz kim nerden cikti ismi cok tanidik geldi... ayyy bugun isle ilgili canim sıkkın. Bugünlerde benim adami unuttum işe sardim Allah zeval vermesin onceden benim adam aklimdan cikmazdi simdide is aklimdan cikmiyor..

Aralık 12 den sonra buradayım diyor canım, ocak 12 değil :44:
Ne demek düşünceler paylaşılıyor burada, teşekkür ederim cevaplarına

Aaa Aralıkmı yazmış o zaman belli olmaz tabi girermi girmezmi?

Aaa Aralıkmı yazmış o zaman belli olmaz tabi girermi girmezmi?

Çıkan çıkmayan fallar konuşuluyordu da bende yıllar önce ablamın rezzan kiraza baktırdığı faldan bahsettim. Astrolog, tv'ye falanda çıkıyor sarı saçlı,zayıf,gözlüklü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…