onlıne fallarda kesmez oldu artık benı ya telde fala başlıycam yakındaRumii burayı okuyoda ondanmı böyle saklıyo kendini acaba?Bekleyeni çok bu ara,mâlum kaçan kovalanırya...
yakında degistircem nickimi zaten banlar kIraliçesi diyefalsepetınde cok deneyımım yok ama melıhten ılkaydan falan uzak dur nesıbenın dedıklerınıde yasamadım ben melegın bı soyledıgı cıktı ordan sadece o kadar ama ıllede tarot baktırcam dersen falalemde mert reiki var kahve dersende gene falalemde rezzan abla ve nalan abla var onları onerebılırım begenını cok begenmeyenıde var tabıkı falsepetının performansını duşuk buluyorum ben
Bacı hepsi aynı vallaha.Yüzyüzesi,telefonu hepsi.En azında burdaki avantajımız oturduğumuz yerde baktırıyoruz,sokak sokak falcı adresi aramıyoruz.onlıne fallarda kesmez oldu artık benı ya telde fala başlıycam yakında
ben burdayımda rumi hala yok ya offf baktırmıycak olsaydım varya kesın onlıne olurdu püfff
ya orasıda oyle tabı ama ne bılıyım kafa karışıklıgı oluyo boylede mesela melege baktırdıgım ılk falı cok cok olumluydu cıkmadı sonrakı baktırdıgım fal olumsuzdu bı kısmı cıktı eee bun ne sımdı melege bılıyomu demelıyım bılmıyomu ıste bu nokta benım kafamı karıştırıyo mesela mert kısılık analızını cok ıyı yapıyo içinde oldugun psıkolojık durumu cok ıyı bılıyo ama fal namına cıkan pek bısey olmadı bana o yuzden artık falcı ya tam bılsın yada hıc bılemesın kafa arısıklıgı yapmasın ıstıyorumBacı hepsi aynı vallaha.Yüzyüzesi,telefonu hepsi.En azında burdaki avantajımız oturduğumuz yerde baktırıyoruz,sokak sokak falcı adresi aramıyoruz.
Benim son favorilerim;Barış,Zeus,Taha.Tabi faldır belli olmaz,bunlar bana iyi gelenler.Üçüde tarot.
yakında degistircem nickimi zaten banlar kIraliçesi diyefalsepetınde cok deneyımım yok ama melıhten ılkaydan falan uzak dur nesıbenın dedıklerınıde yasamadım ben melegın bı soyledıgı cıktı ordan sadece o kadar ama ıllede tarot baktırcam dersen falalemde mert reiki var kahve dersende gene falalemde rezzan abla ve nalan abla var onları onerebılırım begenını cok begenmeyenıde var tabıkı falsepetının performansını duşuk buluyorum ben
ya orasıda oyle tabı ama ne bılıyım kafa karışıklıgı oluyo boylede mesela melege baktırdıgım ılk falı cok cok olumluydu cıkmadı sonrakı baktırdıgım fal olumsuzdu bı kısmı cıktı eee bun ne sımdı melege bılıyomu demelıyım bılmıyomu ıste bu nokta benım kafamı karıştırıyo mesela mert kısılık analızını cok ıyı yapıyo içinde oldugun psıkolojık durumu cok ıyı bılıyo ama fal namına cıkan pek bısey olmadı bana o yuzden artık falcı ya tam bılsın yada hıc bılemesın kafa arısıklıgı yapmasın ıstıyorum
Rumii gunici online gorunuyor ama en son 3 gun once girmis.
Bu ay maddi gocukteyim, ama gelecek ay MedyumTuna ya baktircam
Bak yine sen bilirsin tabi ama 12 ocakta alex muradov online olacak.Yorumlardan birinde"1,5 yıl önce baktırdım hepsi çıktı"yazmış.Ben baktırmayı düşünüyorum,istersen onu dene.Taaaa aylar önce kredi satın almışım 1 tarotunu kullanmışım, 1 tarotunu defneye yolladım, 1 tarot kaldı. Sitede yapılanmaya gidiyormuş, kalan 1 tarotumu 20 ocağa kadar kullanmalıymışım, yani önerilebilecekler falsepetinden olmalı. Melih ile ilkaya da baktırmıştım sanırım geçen yıl, ortalama bir faldı. Hiç hayatım boyunca vay beee nokta atışı yaptı dediğim bir falcı olmadı benim düşündüm de şimdi :44:
Bak yine sen bilirsin tabi ama 12 ocakta alex muradov online olacak.Yorumlardan birinde"1,5 yıl önce baktırdım hepsi çıktı"yazmış.Ben baktırmayı düşünüyorum,istersen onu dene.
merak etme son bı senedır benımde olmadıTaaaa aylar önce kredi satın almışım 1 tarotunu kullanmışım, 1 tarotunu defneye yolladım, 1 tarot kaldı. Sitede yapılanmaya gidiyormuş, kalan 1 tarotumu 20 ocağa kadar kullanmalıymışım, yani önerilebilecekler falsepetinden olmalı. Melih ile ilkaya da baktırmıştım sanırım geçen yıl, ortalama bir faldı. Hiç hayatım boyunca vay beee nokta atışı yaptı dediğim bir falcı olmadı benim düşündüm de şimdi :44:
merak etme son bı senedır benımde olmadıufff melek olumsuzları bılmede on numara o yzden unut melegın soyledıklerını aklına bıle getırme kı cıkmasın
Yok canım onu bende ilk defa denemiş olacağım.Bide sanırım sesli bakıyordu.Öyle çıktığını yazan yorumu okuyunca merak sardı beni.İstersen ben o gün baktırır buraya yazarım zaten sende sonraki gün baktırırsın.Sonuçta sadece tek bi gün sisteme girecek değil.Ayın yirmisine kadar kesin yakalarsın.Ha olmadı başka birine baktırırsın istersen.Sen bilirsin ben kredin boşa gitmesin isterim,olabilecek en iyi alternatifleri düşündüm senin için.Tabiki karar senin canım.Bilmemki :26: 12 ocakta seminerim var benim, net başında bekleyemem sanırım
Siz daha önce baktırmışmıydınız alex'e?
Rezzan kirazın nosu varmı halen elinizde?Varsa özelden yazarmısın?En azından şu an kaça bakıyo onu arar sorarım.Ben zaten çok fal baktıran biri değilim 4-5 ay da bir aklıma gelirse o da
O değil de zamanında ablam benim rezzan kiraz'a baktırmıştı çok da ciddi bir para ödeyerek. Anneannemin vefat tarihi dahil(gününü bile) söylemişti. Ama not almamış ablam, aklında kalanların hepsini yaşadı
Yok canım onu bende ilk defa denemiş olacağım.Bide sanırım sesli bakıyordu.Öyle çıktığını yazan yorumu okuyunca merak sardı beni.İstersen ben o gün baktırır buraya yazarım zaten sende sonraki gün baktırırsın.Sonuçta sadece tek bi gün sisteme girecek değil.Ayın yirmisine kadar kesin yakalarsın.Ha olmadı başka birine baktırırsın istersen.Sen bilirsin ben kredin boşa gitmesin isterim,olabilecek en iyi alternatifleri düşündüm senin için.Tabiki karar senin canım.
Rezzan kirazın nosu varmı halen elinizde?Varsa özelden yazarmısın?En azından şu an kaça bakıyo onu arar sorarım.
Aralık 12 den sonra buradayım diyor canım, ocak 12 değil :44:
Ne demek düşünceler paylaşılıyor burada, teşekkür ederim cevaplarına
Aaa Aralıkmı yazmış o zaman belli olmaz tabi girermi girmezmi?
Ayy burdayım alcanzarcim...derya ablanin sitesini kesfetmekle mesguldum..ne guzel bedavaymis bütün falla bakriyorum :))) rezzan ablaya fal gonderdim site sorunlu giremiyorum((( bu arada kizlarrr rezzan kiraz kim nerden cikti ismi cok tanidik geldi... ayyy bugun isle ilgili canim sıkkın. Bugünlerde benim adami unuttum işe sardim Allah zeval vermesin onceden benim adam aklimdan cikmazdi simdide is aklimdan cikmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?