Binnaz Abla

kızlar binnazdan fiyatı düşük beğendiğiniz kimler var ya? fiyatlar çok uçuk... bide en son umut ışığa baktırmıştım beğenmedim faldan çok iyi niyeti var bide bana baya pembeci geldi biraz size nasıldı bilmem kızlar ama pek tavsiye edemicem enerjim hiç uymadı. bide ondan önce pınar gökçeye baktırdım tarot yorumu falan güzel beğendim anlatışını ama oda biraz pembeci gibiydi sanki pek emin olamadım kızlar..binnazdan kim var sevdiğiniz düşük fiyata?

Allah allah canlıya davet ettiyse daha çok koparmak için olabilir mi ?
Bilemiyorum ki canım memnun olanda var ondan.. genelde canlıya,çağırabiliryormuş, Ama doğrusunu söylemek gerekirse sıkıntı var değince, iyice telaş edip,gece gözüme uyku girmemişti ,acaba ne var ,hayırdır ne dicekti diye, döndüm durdum...

Umut ışık kopyala yapıştırcı :) sorudugn sorulardada net cevab verir basından sağmak için falla yakndan uzaktan ilgisi yok o adamın dusuk kredilerde iyi dediğim kişiler İlkim acar azra candan ve hayat bilir bunları tavsiye ederim ama hepsinden en iyisi dersen şuan bilemem vadeleri gelmedi daha ckmadı söylenenler ama genel olarak iyilerdi yorumları

Selam arkadaşlar.
Yeni bir site arayisindayim. Binnaz abla ve tellweden başka kullandiginiz bir platform var mı?

Hayır ama ben binazda nehire bakırmıştım tavsiye ederim nokta atışı çoktu 5 falı çıktı bende ama en sonu patladı.
Nehir'e ben 2 yıl her hafta baktırdım biliyor musun?Evet biliyor,çok acaip nokta atışları var biliyorum.Ben Nehir konusunda uzmanım.Benden iyi kimse bilemez ONU..Ama bu sene inan ki hayal kırıklığına uğradım.Ekim ayında baktırdım dedi ki yok ayrılık yok görmüyorum ama bir sıkıntısı var dedi...Sana söyleyememiş,içine oturmuş falan dedi...Ama ertesi gün ayrıldık ben ne olduğumu şaşırdım eşekten düşmüşe döndüm...Hemde adam beni engellemiş hiç bir şey yokken...Ama kendisi bana kopukluk olmayacak,seninle ilgisi yok falan diyordu böyle oldu ve 7 aydır ayrıyız.Şimdi de tekrar barışacaksınız diyor.Ama artık baktırmıyorum.

En çok da böyle böyle sebepsiz gidişlere çok üzülürüm ben.. Bir şekilde ulaşmayı denedin mi? Banada 5 ay oldu
Genelde erkek kabuğuna çekilip sessizleşince (arada ikinci kişi Yoksa) ya ailesel ya da iş sıkıntısı olabiliyor ve bunu söylemiyorlar..

Merhaba, uzun zamandır üye olmadan burayı takip ediyordum. Özellikle Binnaz'daki yorumcular ve yorumlar ile ilgili yazılanları . İzninizle bende tecrübelerimi paylaşacağım. Umarım işinize yarar. Kesinlikle uzak durun ya da mutlaka danışın demek yerine olanı olmayanı özetlemeye çalışacağım.

Meral Saydam: Pembe tablo çizdi, çok inandırdı ama sonuç söylediği gibi olmadı .
Elif Hanzade: En çok inandırandı. Olumlu olumsuz herşeyi söyledi Durumu bildi , bazı tahminleri tuttu. Sonra bende şüphe uyandırdı, yanlış bir bilgi verip denedim. Şüphemde haklı çıktım, hisleri yokmuş ve tamamen verdiğim bilgilere göre birşeyler söylüyormuş. O yüzden artık inanmıyorum.
Elif Işık: Anı bilebiliyor ama gelecek konusunda maalesef başarısız oldu bende.
Benna: Anı biliyor, gelecekle ilgili birkaç şey oldu ama o kadar çok aynı cümleleri tekrarlıyor ki tekrar baktırmam.
Selin İmer: Yalnızca çok iyi cümle kuruyor.
Ebru İyihuylu: Anda iyi ama gelecek ile ilgili kişiyi kendi istediği yöne çekmeye çalışıyor.
Doğa Dan: Bilgi verirseniz anı ve kişileri yorumlayabiliyor ama gelecek için vade var galiba çünkü 6 ay içinde dedi.
Yalena Aydan: Pembe bir yorum aldığımı düşünürken, sorduğum ek soru ile sonucun olumsuz olabileceğini nedenleri ile söyledi. Dediği gibi de oldu. Adamın arkadaşı mı diye hala düşünüyorum çünkü bütün detayları verdi.
Mert Göktürk: Bulutların üzerinde uçurdu ama sonuç dediği gibi olmadı ve söyleyince de çok sağlam dönüş yaptı.
Eylem Tüzün: Anı biraz bildi ama gelecek ile ilgili beni çok yanılttı. Sonra özür bile dilemedi. Kartlar öyleymiş.
Destina: Pembe düşler kurdurdu bana. Tabiki olmadı ki anı da tam bilemedi.
Poyraz Kuzet: Destina ile aynı kişi gibi , çok benzer bir yorum yaptı ve tabiki olmadı.
Banu Bahram: Tarot kartlarından biskolata erkeği çıkarıp çocuk sayımı verdi. Anı bile bilemedi.
Seval Öztürkoğlu: Bu daöyle cümleler kurdu ki ya diğer yorumculardan biri ya da bütün yorumcular bütün fal yorumlarını görebiliyor. Anı bildi ama gelecek çıkmadı .
Arnisa: Anı bildi, gelecek için daha vadesi dolmadı .
Zeynep Sabah: Anı bildi gelecek ile ilgili bir şey söyleyememişti. Yalnızca umut var demişti . O yüzden vadesi dolmadı diyorum.
Elani Soylu: Anı bile bilemedi. Bilgi verince birşeyler yazdı.
Tumay Cennet: Anı bildi ama gelecek için verdiği vade dolmadı.
Çağla Çakır: Anı bildi, gelecek için verdiği vade dolmadı.
Natali: Herşey toz pembeydi bilemedi.
Ayşe Melek: Aynı soruya iki uç yorum yapmayı başardığı için tekrar tercih etmem.
Şevval Erdal: 1 günde iki zıt yorum yaptı, nedeni de kartlarmış.

Şimdilik aklımda kalanlar bunlar . Bütün yorumları sildim . Harcadığım paraları tahmin edemezsiniz. Şimdi ücretsiz sitelerde kart çekip çekip kendimi durdurmaya çalışıyorum. Umarım paylaştıklarım işinize yarar. Lütfen benim kadar kendinizi kaptırmayın. Sevgiler.

Hiç aramam sormam kesinlikle...gelirse kendi ayağı ile gelsin.falcilar diyor ki işte sen adım at asla inanmam... bilmiyorum artık... dönecek arayacak diyor ama nedense zamanı tutturamiyor Nehir.ama gene bildigi şeyler oldu inkâr edemem.

7 yıldır ilişkim var nişanlıym bırak falcıyı sen beni dnle erkeğin üstüne düşmeyeceksn canımm sakın arama seviyosa seni merak edicek ici icini yiyecektir bak gör ozaman nasıl yazıyor ilk adımı sen atma basit gözükme gozune

Fal kutusu isabelle fal attım. Atmaz olaydım. Adımı bile yanlış yazmış. Erkek arkadaşımı adını doğum tarihinide yazdım. Hiç bilgi vermemişsin demiş. Sisteme mail attım dedikleri şey falcılarda insan olabilir hata.
Böyle kafada insanların yönettiği fal sitesi işte. Bi daha tövbe

Banada aynı dönecek ama ne zaman ? Önceki mesajlarımda da ,dedim hep,bu benim ikinci vadem, eğer olmazsa tekrar bana 3. Bir vade almamak için fal atmıcam inşallah.. bu arada sadece 1 msj attım karşıya,o da ,şu an sıkıntılı bir dönemde olduğu için.. Bende senin gibi , artık gelirse karşı taraf istiyorsa o adım atsın ve onun adım atması daha sağlam olur ilişki açısından diye , düşünüyorum..

sen kime fal attın ?Falcıların işi gücü vade uzatmak zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…