- 23 Ağustos 2012
- 51.921
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.915
- 898
Bana hic bir sey bilememisti Maya
Mm mmm mmm euuu euuu böyleydi falım anlamadım yani. Tükürdüğünü yalayacak eksin ay sonu sana gelecek demişti. Tek anladığım şey oyduMayanın ağzı iyi laf yapıyor o kadar
Beni de nazar var canlı bakalım demişti baktırmadım..Allah allah canlıya davet ettiyse daha çok koparmak için olabilir mi ?
Bıktırmamak lazım böyle durumlarda evet, sonra ne olacağı belli değilBeni de nazar var canlı bakalım demişti baktırmadım..
Bilemiyorum ki canım memnun olanda var ondan.. genelde canlıya,çağırabiliryormuş, Ama doğrusunu söylemek gerekirse sıkıntı var değince, iyice telaş edip,gece gözüme uyku girmemişti ,acaba ne var ,hayırdır ne dicekti diye, döndüm durdum...Allah allah canlıya davet ettiyse daha çok koparmak için olabilir mi ?
Umut ışık kopyala yapıştırcı :) sorudugn sorulardada net cevab verir basından sağmak için falla yakndan uzaktan ilgisi yok o adamın dusuk kredilerde iyi dediğim kişiler İlkim acar azra candan ve hayat bilir bunları tavsiye ederim ama hepsinden en iyisi dersen şuan bilemem vadeleri gelmedi daha ckmadı söylenenler ama genel olarak iyilerdi yorumlarıkızlar binnazdan fiyatı düşük beğendiğiniz kimler var ya? fiyatlar çok uçuk... bide en son umut ışığa baktırmıştım beğenmedim faldan çok iyi niyeti var bide bana baya pembeci geldi biraz size nasıldı bilmem kızlar ama pek tavsiye edemicem enerjim hiç uymadı. bide ondan önce pınar gökçeye baktırdım tarot yorumu falan güzel beğendim anlatışını ama oda biraz pembeci gibiydi sanki pek emin olamadım kızlar..binnazdan kim var sevdiğiniz düşük fiyata?
Nehir'e ben 2 yıl her hafta baktırdım biliyor musun?Evet biliyor,çok acaip nokta atışları var biliyorum.Ben Nehir konusunda uzmanım.Benden iyi kimse bilemez ONU..Ama bu sene inan ki hayal kırıklığına uğradım.Ekim ayında baktırdım dedi ki yok ayrılık yok görmüyorum ama bir sıkıntısı var dedi...Sana söyleyememiş,içine oturmuş falan dedi...Ama ertesi gün ayrıldık ben ne olduğumu şaşırdım eşekten düşmüşe döndüm...Hemde adam beni engellemiş hiç bir şey yokken...Ama kendisi bana kopukluk olmayacak,seninle ilgisi yok falan diyordu böyle oldu ve 7 aydır ayrıyız.Şimdi de tekrar barışacaksınız diyor.Ama artık baktırmıyorum.Hayır ama ben binazda nehire bakırmıştım tavsiye ederim nokta atışı çoktu 5 falı çıktı bende ama en sonu patladı.
En çok da böyle böyle sebepsiz gidişlere çok üzülürüm ben.. Bir şekilde ulaşmayı denedin mi? Banada 5 ay olduNehir'e ben 2 yıl her hafta baktırdım biliyor musun?Evet biliyor,çok acaip nokta atışları var biliyorum.Ben Nehir konusunda uzmanım.Benden iyi kimse bilemez ONU..Ama bu sene inan ki hayal kırıklığına uğradım.Ekim ayında baktırdım dedi ki yok ayrılık yok görmüyorum ama bir sıkıntısı var dedi...Sana söyleyememiş,içine oturmuş falan dedi...Ama ertesi gün ayrıldık ben ne olduğumu şaşırdım eşekten düşmüşe döndüm...Hemde adam beni engellemiş hiç bir şey yokken...Ama kendisi bana kopukluk olmayacak,seninle ilgisi yok falan diyordu böyle oldu ve 7 aydır ayrıyız.Şimdi de tekrar barışacaksınız diyor.Ama artık baktırmıyorum.
Hiç aramam sormam kesinlikle...gelirse kendi ayağı ile gelsin.falcilar diyor ki işte sen adım at asla inanmam... bilmiyorum artık... dönecek arayacak diyor ama nedense zamanı tutturamiyor Nehir.ama gene bildigi şeyler oldu inkâr edemem.En çok da böyle böyle sebepsiz gidişlere çok üzülürüm ben.. Bir şekilde ulaşmayı denedin mi? Banada 5 ay oldu
Genelde erkek kabuğuna çekilip sessizleşince (arada ikinci kişi Yoksa) ya ailesel ya da iş sıkıntısı olabiliyor ve bunu söylemiyorlar..
7 yıldır ilişkim var nişanlıym bırak falcıyı sen beni dnle erkeğin üstüne düşmeyeceksn canımm sakın arama seviyosa seni merak edicek ici icini yiyecektir bak gör ozaman nasıl yazıyor ilk adımı sen atma basit gözükme gozuneHiç aramam sormam kesinlikle...gelirse kendi ayağı ile gelsin.falcilar diyor ki işte sen adım at asla inanmam... bilmiyorum artık... dönecek arayacak diyor ama nedense zamanı tutturamiyor Nehir.ama gene bildigi şeyler oldu inkâr edemem.
Selam arkadaşlar.
Yeni bir site arayisindayim. Binnaz abla ve tellweden başka kullandiginiz bir platform var mı?
Banada aynı dönecek ama ne zaman ? Önceki mesajlarımda da ,dedim hep,bu benim ikinci vadem, eğer olmazsa tekrar bana 3. Bir vade almamak için fal atmıcam inşallah.. bu arada sadece 1 msj attım karşıya,o da ,şu an sıkıntılı bir dönemde olduğu için.. Bende senin gibi , artık gelirse karşı taraf istiyorsa o adım atsın ve onun adım atması daha sağlam olur ilişki açısından diye , düşünüyorum..Hiç aramam sormam kesinlikle...gelirse kendi ayağı ile gelsin.falcilar diyor ki işte sen adım at asla inanmam... bilmiyorum artık... dönecek arayacak diyor ama nedense zamanı tutturamiyor Nehir.ama gene bildigi şeyler oldu inkâr edemem.
sen kime fal attın ?Falcıların işi gücü vade uzatmak zaten...Banada aynı dönecek ama ne zaman ? Önceki mesajlarımda da ,dedim hep,bu benim ikinci vadem, eğer olmazsa tekrar bana 3. Bir vade almamak için fal atmıcam inşallah.. bu arada sadece 1 msj attım karşıya,o da ,şu an sıkıntılı bir dönemde olduğu için.. Bende senin gibi , artık gelirse karşı taraf istiyorsa o adım atsın ve onun adım atması daha sağlam olur ilişki açısından diye , düşünüyorum..
Bahsettiğiniz kişi nehir ateşoğlu mu?sen kime fal attın ?Falcıların işi gücü vade uzatmak zaten...
Evet O...Bahsettiğiniz kişi nehir ateşoğlu mu?
Bende baktirdım ama tutmadı ne zaman ne olayların akışı o şekilde olmadı. Sadece kişi tasviri çok iyiydi birebir anlattı diyebilirim ..bana çıkmadıEvet O...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?