portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Teşekkür ederim Cherry :) kaydoldum şimdi de Bergüzar'ı çevrimiçi yakalamaya çalışıyorum :)Valla panpacım uygulamasını indirince yıldızname.com.tr bedava kredi veriyor bir tıkla derim:)
Canım, binnazda son denediklerimden aklıma gelenler,Esma Sultan, doğacan koralan'a,Mina Toron ,Gül ay,inci diyarlı, Hanzade Yıldız,anjel bakar,bilge sümer,poyraz kuzey,Sanem arslan İlker kartal, Murat Keskin,Pervin yıldız, Jülide arslan,burcu Özsoy,gül çelik, elif naz,cem Kaan koç( şu an o da binnazda yok ve 3 gün içinde arayacak dedi, ertesi gün aradı,enerji ile ilgileniyordu cem bey) ve Tülay elçiyede ayrı bir parantez açıyorum,6 ay önce görüşürken sıkıntı olduğunda atmıştım herşey dediği gibi ilerledi ve şu an herkesin dediği vadeyi bana o zamanlar verdiğinde inanmamıştım,çünkü 5 aya kadar iletişim olmazsa,ulaşmaya çalışmam ,yapmam dedim ama farkında olmadan yaptım o bana ulaşmaya çalışacaksın dedi ve ulaşamayacaksın demişti, karşının şehir değişimi vardı, giderken aranız netliğe kavuşmadan 3 vakte kadar aranızda yol ayrımı olacak dedi ve aynende öyle oldu.. binnazda yok şu an o ,çok ulaşmaya çalıştım ama olmadı,binnaz müşteri hizmetlerine de yazdım,bilgi alamadım.. tellwede de öyle çok baktırdım.. vadesi yakın olan evrem ve Bergüzar bunları patlarsa yazıcam buraya(umarım olumlu olur...)sen kime fal attın ?Falcıların işi gücü vade uzatmak zaten...
kızlar yıldızname.com tavsiye edeginiz birileri var mı? elimde kredim kaldı Bergüzar hariç daha kartları seçerken çevrim dışı ugrasamam ne saçma fal sistemi
İnci Diyarlı'ya ben de baktırdım.Ne bileyim,mayıs -haziran dedi,Esma sultan patlayacak herhalde,bu ay dolacak vadesi...Telwe dekiler çok bekletiyorlar. Evremdamla'yı ben de düşünüyorum.Nasıl bakımı?Canım, binnazda son denediklerimden aklıma gelenler,Esma Sultan, doğacan koralan'a,Mina Toron ,Gül ay,inci diyarlı, Hanzade Yıldız,anjel bakar,bilge sümer,poyraz kuzey,Sanem arslan İlker kartal, Murat Keskin,Pervin yıldız, Jülide arslan,burcu Özsoy,gül çelik, elif naz,cem Kaan koç( şu an o da binnazda yok ve 3 gün içinde arayacak dedi, ertesi gün aradı,enerji ile ilgileniyordu cem bey) ve Tülay elçiyede ayrı bir parantez açıyorum,6 ay önce görüşürken sıkıntı olduğunda atmıştım herşey dediği gibi ilerledi ve şu an herkesin dediği vadeyi bana o zamanlar verdiğinde inanmamıştım,çünkü 5 aya kadar iletişim olmazsa,ulaşmaya çalışmam ,yapmam dedim ama farkında olmadan yaptım o bana ulaşmaya çalışacaksın dedi ve ulaşamayacaksın demişti, karşının şehir değişimi vardı, giderken aranız netliğe kavuşmadan 3 vakte kadar aranızda yol ayrımı olacak dedi ve aynende öyle oldu.. binnazda yok şu an o ,çok ulaşmaya çalıştım ama olmadı,binnaz müşteri hizmetlerine de yazdım,bilgi alamadım.. tellwede de öyle çok baktırdım.. vadesi yakın olan evrem ve Bergüzar bunları patlarsa yazıcam buraya(umarım olumlu olur...)
Nehir sana ne dedi mesela?Evlilik görüyorum demiş miydi?Bununla kesin olur dedi mi? Mesela bana sizi ben elele görüyorum,işte şöyle şöyle bir yere gideceksin,sen arabayla alacak,beline sarılmış seni bir yere götürüyor...vs.ben bunları yaşadım mesela...Şimdi de şey diyor işte barışacaksınız,ben sizi dans ederken görüyorum...vs. bunları söyledi en son.Ne bileyim ama artık çok kaptırmıyorum kendimi...Bende baktirdım ama tutmadı ne zaman ne olayların akışı o şekilde olmadı. Sadece kişi tasviri çok iyiydi birebir anlattı diyebilirim ..bana çıkmadı
Biz ayrı sehirlerdeyiz o senin bulunduğun yere gelecek diz çökecek falan dedi. .pismanligini dile getirecek dedi..sadece evet bulunduğum şehre geldi ama görüşmedik ..Bu dedikleri olmadı 1 ay süre verdi ama 6 ay sonra bulundugum sehre geldi..bu görüşme isteği geldi karşı taraftan ..hiç öyle pişman bir insan değildi ..yine aynı egoyla mesajlaştı adam benle..olumlu yorum yaptı bana ama hiç öyle olmadı. ..Nehir sana ne dedi mesela?Evlilik görüyorum demiş miydi?Bununla kesin olur dedi mi? Mesela bana sizi ben elele görüyorum,işte şöyle şöyle bir yere gideceksin,sen arabayla alacak,beline sarılmış seni bir yere götürüyor...vs.ben bunları yaşadım mesela...Şimdi de şey diyor işte barışacaksınız,ben sizi dans ederken görüyorum...vs. bunları söyledi en son.Ne bileyim ama artık çok kaptırmıyorum kendimi...
Binnaz ablada birkaç yorumcunun boş olmadığı kanaatindeyim bende bence birazda biz sabretmeyi blmiyoruz beklemiyoruz snra çıkmadı diye kendmizi yiyip bitiriyoruz vadelerede takılmıyorum artık bekleyip görmek en mantıklısıBinnazabla.com’da Ecem Özgür diye bir falcıya fal gönderdim. Kızlar ben memnun kaldım açıkçası durum analizleri çok iyi, nokta atışlarıda yaptı ve asla pembe tablo çizmedi benim için en önemliside bu. Olumsuz görüşlerde de bulundu. Ben beğendim, geleceğide bekleyip göreceğiz. Bence denenebilir
Umut ışık kopyala yapıştırcı :) sorudugn sorulardada net cevab verir basından sağmak için falla yakndan uzaktan ilgisi yok o adamın dusuk kredilerde iyi dediğim kişiler İlkim acar azra candan ve hayat bilir bunları tavsiye ederim ama hepsinden en iyisi dersen şuan bilemem vadeleri gelmedi daha ckmadı söylenenler ama genel olarak iyilerdi yorumları
Esma Sultan 40 gün ver ona dedi ama çok beklentiye girme ilerde seni arayacağını görüyorum dedi (40 gün çoktan geçti)İnci Diyarlı'ya ben de baktırdım.Ne bileyim,mayıs -haziran dedi,Esma sultan patlayacak herhalde,bu ay dolacak vadesi...Telwe dekiler çok bekletiyorlar. Evremdamla'yı ben de düşünüyorum.Nasıl bakımı?
Ben baktırdım sesli,olumlu bir faldı, vadesi var.. fincanı inceleyip ne çıkarsa genel söylüyor, sorum da detay vermiştim... Enerjin tutarsa denenebilirKızlar sultansu nasıl yildizname.com sitesindeki falı çıkan var mi
Peki bakımı nasıl?Yani soru üzerinden mi yürüyor?Şekilleri mi yorumluyor?sorunun dışında başka şeylere de değiniyor mu?Binnazabla.com’da Ecem Özgür diye bir falcıya fal gönderdim. Kızlar ben memnun kaldım açıkçası durum analizleri çok iyi, nokta atışlarıda yaptı ve asla pembe tablo çizmedi benim için en önemliside bu. Olumsuz görüşlerde de bulundu. Ben beğendim, geleceğide bekleyip göreceğiz. Bence denenebilir
Alya Kayahan'a baktırmadım .AMA ROJDA DURU BENDE ÇOK ÇOK KÖTÜYDÜ.Slm kızlar alya kayahan a fal baktıran ve sonucu dediği gibi ilerleyen var mı ve rojda duru baktıran varsa yorumunu paylaşırsa sevinirim teteşekkürler.
Doğa öyle beni şoklara sokan bir falcı olmadı.Ne bileyim.1 hafta içinde haber var dedi olmadı.Diğerleri olur mu bilmem.sağol canıım bakıcam verdiğin isimlere bide doğa çok övülüyor sanırım baktırdınmı ona nasıl sence?
Doğa öyle beni şoklara sokan bir falcı olmadı.Ne bileyim.1 hafta içinde haber var dedi olmadı.Diğerleri olur mu bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?