- 24 Mart 2018
- 14
- 10
- 6
Sorduğun soruya göre yorum yapıyor. Hem soru üzerinde ilerliyor hemde gördüğü şekillere değiniyor. Baya uzun bir yorum oluyor açıkçası. Genel yorumda aldım. Genel yorumunda ruh halimi ve falda çıkanları yorumluyor. Eğer ki soru dışında değinmesini istediğin bir konu varsa belirtmeni öneririm. Çünkü bazı insanlar sorumdan farklı konuları katmışlar diyerek beğenmeyebiliyorlar. Bu sitede de çoğu falcı soru harici başka konuya değinmiyor.Peki bakımı nasıl?Yani soru üzerinden mi yürüyor?Şekilleri mi yorumluyor?sorunun dışında başka şeylere de değiniyor mu?
Şöyle söyleyeyim ben genelde kahve baktırırdım.O da işte Nehir Ateşoğlu,Tuana Akın,Baran Umut bunlarının yorumlarını beğenirim.Yeni yeni bi sürü falcı gelmiş ama ben genelde bunlara gönderirim.En çok da Nehir'e gönderdim.Tuana Ve Nehir'de tutanlar tabiii ki oldu.Ama vade konusunda yanılıyorlar onu söyleyeyim.Bazen tam tutuyor evet bunu söylemişti diyorum bazen de bekle bekle çıkmıyor veya tam tersi çıkabiliyor.Ama desen ki gönderecek olsan kime gönderirisin ben Nehir derim...Tarotta ise Kesira ve Zeynep Sabah'ın yorumları gerçekçidir. Haa onlarında vadeleri bende bekleme de ama güzel yorumluyorlar ikisi de iyi...Eylül'ü de zamanında çok denedim kartlara hakim ama müşteri kaybetmemek için çok pembe tablo çiziyor...ELFİN BENDE PATLAYALI AYLAR OLDU...sende falı patladı yani anladım canımçıkan oldu mu peki başka falcılardan??
Şey mesela harf,fiziksel tarif falan veriyor mu?Ben Nehir'i bu konuda başarılı buluyorum.Onun gibi tarif yapabiliyor mu?Ben sevgilimden ayrıldım demeyeceğim acaba kendisi çıkarabilecek mi?İyi bi falcının bunu görmesi gerek değil mi?Çünkü dediğin zaman başlıyorrlar mantık yürütmeye öyle belirtmeyeceğim artık...söylemeden de bilen falcılar var...Sorduğun soruya göre yorum yapıyor. Hem soru üzerinde ilerliyor hemde gördüğü şekillere değiniyor. Baya uzun bir yorum oluyor açıkçası. Genel yorumda aldım. Genel yorumunda ruh halimi ve falda çıkanları yorumluyor. Eğer ki soru dışında değinmesini istediğin bir konu varsa belirtmeni öneririm. Çünkü bazı insanlar sorumdan farklı konuları katmışlar diyerek beğenmeyebiliyorlar. Bu sitede de çoğu falcı soru harici başka konuya değinmiyor.
Şöyle söyleyeyim ben genelde kahve baktırırdım.O da işte Nehir Ateşoğlu,Tuana Akın,Baran Umut bunlarının yorumlarını beğenirim.Yeni yeni bi sürü falcı gelmiş ama ben genelde bunlara gönderirim.En çok da Nehir'e gönderdim.Tuana Ve Nehir'de tutanlar tabiii ki oldu.Ama vade konusunda yanılıyorlar onu söyleyeyim.Bazen tam tutuyor evet bunu söylemişti diyorum bazen de bekle bekle çıkmıyor veya tam tersi çıkabiliyor.Ama desen ki gönderecek olsan kime gönderirisin ben Nehir derim...Tarotta ise Kesira ve Zeynep Sabah'ın yorumları gerçekçidir. Haa onlarında vadeleri bende bekleme de ama güzel yorumluyorlar ikisi de iyi...Eylül'ü de zamanında çok denedim kartlara hakim ama müşteri kaybetmemek için çok pembe tablo çiziyor...ELFİN BENDE PATLAYALI AYLAR OLDU...
Yoo hayır Baran Umut,Nehir'i ben 200 krediliyken tut 700 kredi olana kadar hep takip ettim düşün 1,5 yıl içinde neredeyse her hafta fal gönderdim.Ama hakkını yiyemem onun çıktığı oldu...Bakalım gene arayacak barışacaksınız,evleneceksiniz diyor ne bileyim...benim umudum yok ama...umut dediğin umut ışık mı canım? nehire baktırmak istiyorum aslında ama fiyatı çok yüksek
Alya ya baktırdığım ben ayrıyken dediği tarihte barışma oldu ama yine bitti sonucu tutmamış oldu bir gelişme yok yani ama vadeyi uzun tutmuştuAlya Kayahan'a baktırmadım .AMA ROJDA DURU BENDE ÇOK ÇOK KÖTÜYDÜ.
Ben soru sorarak fal gönderdim. Mesela benden hoşlanan bir insan olduğunu söyledi tarih ve harfler verdi. Kişilik özelliklerinden de bahsetti. Verdiği tarihi bekliyorum. Hisleri kuvvetli geldi bana söylemesenizde bilebilir gibi geliyor fakat sizi yanıltmak istemem... Sonuçta gördüklerini yorumluyor bana kalırsada bilmesi gerekiyor.Şey mesela harf,fiziksel tarif falan veriyor mu?Ben Nehir'i bu konuda başarılı buluyorum.Onun gibi tarif yapabiliyor mu?Ben sevgilimden ayrıldım demeyeceğim acaba kendisi çıkarabilecek mi?İyi bi falcının bunu görmesi gerek değil mi?Çünkü dediğin zaman başlıyorrlar mantık yürütmeye öyle belirtmeyeceğim artık...söylemeden de bilen falcılar var...
çok teşekkürler canım kredi bitereyim uygulamayı silcemVallka panpa ben Dila Koç u beğendim ama burda benden başka kimse de beğenmemiş:)
Kızlar ben yıldızname.com.tr uygulamasından hiç memnun kalmadım. Hediye krediyi siliyor bir süre sonra. Aynı sorunu yaşayan var mı?
AhahaZannetmiyorum çünkü biz hemen yiyoruz geneldesilip tekrar indirseniz?
Sultansu tellwe de de var ve kahveye TL 5 e bakıyor, falcisultansu olarak aratırsan. Tellwe deki fotosu yildiznamedeki nın aynısıydı ama değiştirdi hem nickler hem de fotolar aynı olunca farketmiştim.Kızlar sultansu nasıl yildizname.com sitesindeki falı çıkan var mi
Doğru tahmin ama gizli birşey değil, sitenin "hakkında" sayfasına tiklarsan orada belirtilmis zaten Yildiz Hanzade nın site sahibi oldugu; hem sitenin ismi de Yildiz isminden esinlenilmiş.Ufff valla artık iyice inanıyorum onun site sahibi olmasina ...harfiyen Bergüzar hanıma yazdıklarımı anlattı bana yıldız hanzade. .Bu kadar bilebilmesi şaşırttı tabi...boşuna şaşırdım diye oturdum düşünüyorum şimdi sizler böyle yazınca. . ama böyle fikir alışverişi yaptığımızda çok mutlu oluyorumm
Ben de baktirdim ve yakın vadedekiler gerçekleşmeye başladı bakalım diğerlerini de bekliyorum :)Kızlar sultansu nasıl yildizname.com sitesindeki falı çıkan var mi
O fotografin ikisine de ait olduğunu dusunmuyorum ben acikcasi :) ama bence farklı kişiler ben birinde sesli birinde mesaj fal denedim. Yildiznamedeki kişi sesli yorumda çok enerjisi yüksek biri tellwedeki falcı o kadar iyi değil 7 satır kişilik analizi yazmış sadeceSultansu tellwe de de var ve kahveye TL 5 e bakıyor, falcisultansu olarak aratırsan. Tellwe deki fotosu yildiznamedeki nın aynısıydı ama değiştirdi hem nickler hem de fotolar aynı olunca farketmiştim.
Herşey olabilir...tellwe de kopyala yapıştır da çok çok fazla, kimbilir belki de farklı Sultansu iseler yıldızname dekinin fotosunu bile copy paste yaptı :)O fotografin ikisine de ait olduğunu dusunmuyorum ben acikcasi :) ama bence farklı kişiler ben birinde sesli birinde mesaj fal denedim. Yildiznamedeki kişi sesli yorumda çok enerjisi yüksek biri tellwedeki falcı o kadar iyi değil 7 satır kişilik analizi yazmış sadece
Teşekkürler , ilk o sitede Bergüzar a fal baktirdim birkaç gun sonra yildizhanzadeye baktirdim...tabi yıldız hanımın fal baktıgini sanmışım.Bergüzar ile soru cevap kısmında neler yazistiysak bana dönüp anlarında falına şok oldum biliyor sandım ama daha büyük şok ise Bergüzar ile yazismamizdan bakarak falimi yorumlamasiydi.bitti benim için site sahibinin böyle birşey yapması nedir ya.iyice insanlarla dalga geçiyorlar. (Ben çok sasirmistim yıldız hanzadenin bu kadar detay bilmesine ama aslında hicbirsey bilmiyorhemde hiç zaten Bergüzar a anlattigimin dışındada yorumu olmadı bildiği birsey olmadi).Doğru tahmin ama gizli birşey değil, sitenin "hakkında" sayfasına tiklarsan orada belirtilmis zaten Yildiz Hanzade nın site sahibi oldugu; hem sitenin ismi de Yildiz isminden esinlenilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?