bende mrk ediyom onuGunaydinlar, yıldızname.com da Elmira Koç a fal baktırıp çıkan var mı ?
Ben baktirdim ama çokta beğenmedim, vade verdi çıkarsa yazarimmmbende mrk ediyom onu
Teşekkürler , ilk o sitede Bergüzar a fal baktirdim birkaç gun sonra yildizhanzadeye baktirdim...tabi yıldız hanımın fal baktıgini sanmışım.Bergüzar ile soru cevap kısmında neler yazistiysak bana dönüp anlarında falına şok oldum biliyor sandım ama daha büyük şok ise Bergüzar ile yazismamizdan bakarak falimi yorumlamasiydi.bitti benim için site sahibinin böyle birşey yapması nedir ya.iyice insanlarla dalga geçiyorlar. (Ben çok sasirmistim yıldız hanzadenin bu kadar detay bilmesine ama aslında hicbirsey bilmiyorhemde hiç zaten Bergüzar a anlattigimin dışındada yorumu olmadı bildiği birsey olmadi).
Byv de neyden şüphelendiniz peki? Bende baktırdım orda bir kaç kişiye çünküValla site sahibi byv nin de sahibi falan çıkarsa hiç şaşırmam. Byv de kesinlikle katikulliler dönüyor, demek ki yıldızname de aynı şekilde. Burda insanlara önerdiğim için pişmanım. Binbaz hem çıkmıyor, hem fiyatları çok yüksek, byv neler döndüğü belli değil derken yıkdızname de byv çıktı!!!
Byv de neyden şüphelendiniz peki? Bende baktırdım orda bir kaç kişiye çünkü
Anladım canım.. bende 2 kişiye baktırmıştım orda fama ve serkan tek. Baya oldu ama baktıralı bundan sonra bende baktırmam bi dahaPanpacım byv eski hikaye.
Ordaki Fama, Sema ve birkaç kişi daha aynı şekilde yazıyor. Yani yazış biçimleri aynı. Misal Fama: "pişman olması olacak" Sema:"senin yeni işe başlaman olacak"....sanki hepsi aynı kişi farklı hesaplardan bakıyor gibi.
Bu konuyu içimizden biri byv ye yazdı. Verdikleri cevap çok terbiyesizceydi bize kibarca enayi demişler. Kaçıncı sayfa olduğunu bilmiyırum ama yazdıkları cevap buraya copy paste yapılmıştı. O günden sobra müşteriye açıköa hakaret eden o rezil sitede daha da fal baktırmadım.
Ya ne güzel yazıp duruyorsunuz kızlar bende baktirdim ama falı sildiğim için hiç hatırlamıyorum neler söylediğini düşün düşün nereye kadar..meltem yıldırım ı aşırı merak ettim ya sürekli yazılıyor bunrdan
meltem yıldırım ı aşırı merak ettim ya sürekli yazılıyor burdan
Tellwe de fal baktıran baya erkek var.:) Duvarlarında görüyorum hep sevdiğim kızla son durumlar ne olacak falan diye yazmışlar. Erkekler genelde fala ınanmazlar pek hatta kızlara bu konuda anlam veremez coğu ama zora düşünce demekki onlarda fal baktırıyor :)
ben de cokk merak ettimm :)) geri gelsin bi fal atsak yeter :))++++++++++++++
Ben de airi merak ettim gelse hemen atarim. Binnaaaaaaaaz duy sesimizi
++++++++++++++
Ben de airi merak ettim gelse hemen atarim. Binnaaaaaaaaz duy sesimizi
Kesinlikle....ankara da fal kafelerde çok erkek fal müşterisine rastlamak mümkün...Tellwe de fal baktıran baya erkek var.:) Duvarlarında görüyorum hep sevdiğim kızla son durumlar ne olacak falan diye yazmışlar. Erkekler genelde fala ınanmazlar pek hatta kızlara bu konuda anlam veremez coğu ama zora düşünce demekki onlarda fal baktırıyor :)
firuze ahu tanyelini deneyen var mı
Kesinlikle....ankara da fal kafelerde çok erkek fal müşterisine rastlamak mümkün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?