Binnaz Abla

Bu Binnaz'ın teknik yapısı hakkında bilgisi olan var mı aranızda? Bu yorumcular bizim bütün fallarımızı görebiliyor mu? Bilgisi ya da fikri olan var mı?

Valla site sahibi byv nin de sahibi falan çıkarsa hiç şaşırmam. Byv de kesinlikle katikulliler dönüyor, demek ki yıldızname de aynı şekilde. Burda insanlara önerdiğim için pişmanım. Binbaz hem çıkmıyor, hem fiyatları çok yüksek, byv neler döndüğü belli değil derken yıkdızname de byv çıktı!!!

Byv de neyden şüphelendiniz peki? Bende baktırdım orda bir kaç kişiye çünkü

Byv de neyden şüphelendiniz peki? Bende baktırdım orda bir kaç kişiye çünkü

Panpacım byv eski hikaye.
Ordaki Fama, Sema ve birkaç kişi daha aynı şekilde yazıyor. Yani yazış biçimleri aynı. Misal Fama: "pişman olması olacak" Sema:"senin yeni işe başlaman olacak"....sanki hepsi aynı kişi farklı hesaplardan bakıyor gibi.

Bu konuyu içimizden biri byv ye yazdı. Verdikleri cevap çok terbiyesizceydi bize kibarca enayi demişler. Kaçıncı sayfa olduğunu bilmiyırum ama yazdıkları cevap buraya copy paste yapılmıştı. O günden sobra müşteriye açıköa hakaret eden o rezil sitede daha da fal baktırmadım.

Anladım canım.. bende 2 kişiye baktırmıştım orda fama ve serkan tek. Baya oldu ama baktıralı bundan sonra bende baktırmam bi daha

Tellwe de fal baktıran baya erkek var.:) Duvarlarında görüyorum hep sevdiğim kızla son durumlar ne olacak falan diye yazmışlar. Erkekler genelde fala ınanmazlar pek hatta kızlara bu konuda anlam veremez coğu ama zora düşünce demekki onlarda fal baktırıyor :)

olmazmı :)) beni bakırköyde bi falcıya 2 normal erkek arkadaşım var onlar götürdü kendileri çok sevmiş memnun kalmışlar onlar bizden daha meraklılarda işte bizlerin adı çıkmış sadece..

++++++++++++++
Ben de airi merak ettim gelse hemen atarim. Binnaaaaaaaaz duy sesimizi

Benim is olayimi bildi ama soyledigi birsey var ilk fali okududugumda sacma turk filmi yazmis dedim ,ama gercektende oyle bir durum var su an sonucu bilemiyorum ama oyle bir durum oldu kadina da 3 puan vermisim salliyor diye (

Kesinlikle....ankara da fal kafelerde çok erkek fal müşterisine rastlamak mümkün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…